-
Αληθεια facelift πότε αναμενεται ;
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Φαντάζομαι ο Fanis75 θα το βλέπει και θα το ξαναβλεπει το συγκεκριμένο βιντεο
Δεν αντέχεται με τίποτα ο τύπος...τόσα χρόνια κάνει βίντεο, ακόμα ΔΕΝ έχει μάθει να μιλάει...τραγικός....για κλωτσιές! Και άσχετος και δεν μπορεί να μιλήσει και γενικά απορώ γιατί ο κόσμος τον βλέπει....???
Τουλάχιστον μιλάει για την υπερ-φανταστική ανάρτηση, την ποιότητα κύλισης και την οδική συμπεριφορά και το πόσο διασκεδιαστική είναι στην οδήγηση (και το καλό τιμόνι).
Το έχω πει, οδηγούσα το προ-προηγούμενο Άουρις υβρίδιο (εταιρικό) και ήθελα να το ΣΠΑΣΩ. Η Κορόλα καμία σχέση...έτη φωτός μπροστά!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Δεν αντέχεται με τίποτα ο τύπος...τόσα χρόνια κάνει βίντεο, ακόμα ΔΕΝ έχει μάθει να μιλάει...τραγικός....για κλωτσιές! Και άσχετος και δεν μπορεί να μιλήσει και γενικά απορώ γιατί ο κόσμος τον βλέπει....???
Τουλάχιστον μιλάει για την υπερ-φανταστική ανάρτηση, την ποιότητα κύλισης και την οδική συμπεριφορά και το πόσο διασκεδιαστική είναι στην οδήγηση (και το καλό τιμόνι).
Το έχω πει, οδηγούσα το προ-προηγούμενο Άουρις υβρίδιο (εταιρικό) και ήθελα να το ΣΠΑΣΩ. Η Κορόλα καμία σχέση...έτη φωτός μπροστά!
Χαχα γιαυτό το έγραψα και γω, μόλις το είδα που το ανέβασε ο Sabasthess λέω εντάξει ο Φανης θα έχει αρχίσει να ανεβάζει πιεση
-
Η κριτική σου είναι τουλάχιστον υπερβολική. Μια χαρά video κάνει ο συγκεκριμένος και στα περισσότερα που λέει με βρίσκει σύμφωνο..
-
Και εγώ τον βρήκα με καθαρή αρθρωση, αρκετή αναλυση και επεξήγηση και μετρημένη αποψη...
Από τα επιτηδευμένα καραγκιοζιλικια του Σαριμπαλ πχ (που τον πάω βέβαια) θα τον προτιμήσω αν πραγματικά θέλω να δω σοβαρά για ένα αμάξι.
Νομίζω ειναι πως διαλέγεις να δεις ενα τετοιο review. -
@nascar1 said in Toyota Corolla 2019:
Η κριτική σου είναι τουλάχιστον υπερβολική. Μια χαρά video κάνει ο συγκεκριμένος και στα περισσότερα που λέει με βρίσκει σύμφωνο..
Είπαμε γούστα είναι αυτά...! Εγώ δεν αντέχω ούτε 2' να τον δω, είναι τραγικός! Μπορεί να συμφωνώ σε κάποια που λέει, αλλά γενικά δεν το έχει. Και λεει και για CVT...ελεος...ας διαβάσει τίποτα.
-
Είπαμε γούστα είναι αυτά...! Εγώ δεν αντέχω ούτε 2' να τον δω, είναι τραγικός! Μπορεί να συμφωνώ σε κάποια που λέει, αλλά γενικά δεν το έχει. Και λεει και για CVT...ελεος...ας διαβάσει τίποτα.
Συμφωνώ πως δεν μου αρέσει ο τρόπος που τονίζει, οι παύσεις, ή "διστακτική" έμφαση, πολλές φορές σε λάθος σημείο... υπάρχει όμως Σχολή πλέον!
χωρίς κομματικό υπαινιγμό, παρατήρησε τον τρόπο που κάνει ανακοινώσεις ο Πέτσας, ο νέος εκπρόσωπος Οικονόμου, ο Πρωθυπουργός στα διαγγέλματα...
πολύ φοβάμαι, πως αυτή την σπαστη εκφορά λόγου σαν φτηνιάρικο text to speech, την έχουν διδαχθεί κάπου, ως τάχα κατάλληλη για πλατύ κοινό και εμφανίσεις στα media... -
Να υποθεσω οτι αναφερεσε για το θορυβο που λεει? Πραγματικα το εχω απορια αυτο γιατι οι αποψεις διιστανται ειναι οντως τοσο ενοχλητικο το cvt? Προσωπικα θα με ενδιαφερε η αξιοπιστια και ας ακουγετε και λιγο παραπανω.
-
Αν μιλάμε για το ecvt των υβριδικών, νομίζω πως είναι "σε δουλειά να βρισκόμαστε" αυτό το κόλλημα με τον υποτιθέμενο θόρυβο. Πρέπει όλα τα οχήματα να έχουν τον ίδιο ήχο; αυτό που θυμάμαι εγώ από βόλτα με υβριδικο, είναι ένας υπόκωφος ήχος που θυμίζει πως το αμάξι δεν είναι ηλεκτρικό.
-
@ison said in Toyota Corolla 2019:
Να υποθεσω οτι αναφερεσε για το θορυβο που λεει? Πραγματικα το εχω απορια αυτο γιατι οι αποψεις διιστανται ειναι οντως τοσο ενοχλητικο το cvt? Προσωπικα θα με ενδιαφερε η αξιοπιστια και ας ακουγετε και λιγο παραπανω.
Καθόλου ενοχλητικό! Όποιος το λέει αυτό απλά λέει υπερβολές. Για όποιον δεν πείθεται, βολτα στην διάθεσή του.
-
Καθόλου ενοχλητικό! Όποιος το λέει αυτό απλά λέει υπερβολές. Για όποιον δεν πείθεται, βολτα στην διάθεσή του.
εγω δεν ψηνωμαι.
τι θα κανεις για αυτο? -
Κανένας θόρυβος!
Εμπειρία απο το πρώτο cvt του jazz πριν του αλλάξουν τα φώτα με τις "δήθεν" σχέσεις και απο το τετρα rav δύο μοντέλλα πίσω.
Άψογα και τα δύο αλλά του χόντα άλλο πράγμα!
Και τα δύο μέχρι σήμερα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, με πολλά χιλιόμετρα και και πάνω από 15ετία -
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει να μιλάει αλλά είναι συμπαθητικος σε μενα.
Το auris το έχω οδηγήσει και γω και παλιότερα corolla. Μαυρα χάλια. Τοσο που είπα οτι δεν ξαναδίνω ούτε μια ματιά σε αυτη την μάρκα.
Βεβαια όλοι το λένε ότι η παπουδιέρα η τελευταία στριβει και είναι κανονικο αυτοκίνητο οπότε το πιστεύω. Βεβαια ο ήχος του CVT δεν αντέχεται για μενα αλλά οκ TOYOTA είναι και μόνο που οδηγιέται πλέον σαν αυτοκίνητο αρκετο είναι.
-
Ασε με γιατι χαλβαδιαζω την sedan τοσο καιρο...και δεν ειναι εποχες για εξοδα...
Δεν ξερω αν αντεξω οταν και αν ερθει η CROSS ... -
Ενταξει μην παμε και στο αλλο ακρο!
Δεν λεει οτι κανει ενοχλητικό θορυβο αλλά οτι στις επιτραχυνσεις και στο βυθισμα του γκαζιου θα ακουσεις (σε παλιότερες υλοποιήσεις περισσότερο σε νεωτερες λιγότερο) το θορυβο που κανει ενα αμαξι που δεν αλλαζει σχέση..
Σαν πατινάρισμα με ολίγη από μουγκρισμα.
Στο νεο κορολλα ειναι όντως λιγότερο αισθητος σε σχέση με το προηγούμενο γιαρις, αλλα ειναι εκει!
Για οποιον έχει οδηγησει οποιοδήποτε αλλο αυτόματο ειναι μεχρι και ενοχλητικό...
Στην τελική ακανότητο το κόλλημα της Τογιοτα στο ecvt. Μπορεί σε συνθηκες πόλης να μην το καταλαβαίνεις αλλά σε οποιαδήποτε αλλη συνθήκη ακουγεται.
Πολυ καλές υλοποιήσεις υβριδικών phev εχει και η BMW οπου εχει κλασσικα αυτόματα κιβώτια και είναι βούτυρο.
Εχω οδηγήσει και τη Χ1 25e και τη νέα Χ3 30e φίλου (οταν μιλάμε για αυτοκίνητα και δη υβριδικά suv μακράν μπροστα η Χ3 ... απορώ με όσους χαλάνε λεφτά για tesla με την περιορισμένη αυτονομία, την αθλια ποιότητα και συναρμογή, αλλά αυτό είναι θέμα για αλλο ποστ-παρουσιάση..... -
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Εχω οδηγήσει και τη Χ1 25e και τη νέα Χ3 30e φίλου (οταν μιλάμε για αυτοκίνητα και δη υβριδικά suv μακράν μπροστα η Χ3 ... απορώ με όσους χαλάνε λεφτά για tesla με την περιορισμένη αυτονομία, την αθλια ποιότητα και συναρμογή, αλλά αυτό είναι θέμα για αλλο ποστ-παρουσιάση.....
Μάλλον γιατί αγοράζοντας ένα Model 3 Long Range AWD όντως χάνεις σε αυτά που λες, αλλά παίρνεις ρέστα 6 χιλιάρικα (και πιθανότατα αρκετά παραπάνω αν πας στον ίδιο εξοπλισμό), πολύ καλύτερες επιδόσεις και πολύ μεγαλύτερη οικονομία. Δδν τα λες και μικρά προτερήματα... Και το αντίστοιχο Model Y παραμένει καναδυό χιλιάρικα φθηνότερο
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Αν μιλάμε για το ecvt των υβριδικών, νομίζω πως είναι "σε δουλειά να βρισκόμαστε" αυτό το κόλλημα με τον υποτιθέμενο θόρυβο. Πρέπει όλα τα οχήματα να έχουν τον ίδιο ήχο; αυτό που θυμάμαι εγώ από βόλτα με υβριδικο, είναι ένας υπόκωφος ήχος που θυμίζει πως το αμάξι δεν είναι ηλεκτρικό.
Βρε παιδιά το χω ξαναπεί έκανα test drive το chr όχι το corolla που και ελαφρύτερο είναι και μικρότερο όγκο έχει και πιο αεροδυναμικό είναι σε Ιόνια ιωαννινα αρτα και σας πληροφορώ στις ανηφόρες έκανε λιγότερο θόρυβο ο κινητήρας από το δικό μου corolla του 2006 μηχανικό κιβώτιο.
-
@harisma23 said in Toyota Corolla 2019:
Εχω οδηγήσει και τη Χ1 25e και τη νέα Χ3 30e φίλου (οταν μιλάμε για αυτοκίνητα και δη υβριδικά suv μακράν μπροστα η Χ3 ... απορώ με όσους χαλάνε λεφτά για tesla με την περιορισμένη αυτονομία, την αθλια ποιότητα και συναρμογή, αλλά αυτό είναι θέμα για αλλο ποστ-παρουσιάση.....
Μάλλον γιατί αγοράζοντας ένα Model 3 Long Range AWD όντως χάνεις σε αυτά που λες, αλλά παίρνεις ρέστα 6 χιλιάρικα (και πιθανότατα αρκετά παραπάνω αν πας στον ίδιο εξοπλισμό), πολύ καλύτερες επιδόσεις και πολύ μεγαλύτερη οικονομία. Δδν τα λες και μικρά προτερήματα... Και το αντίστοιχο Model Y παραμένει καναδυό χιλιάρικα φθηνότερο
Χαρη την πατησαν όλοι οι hipsters και οι trend setters με τα Τεσλα.
Ακουω παλαβά πράγματα. Και από αυτονομία οτι να ναι!
Αυτή την εποχή καλύτερα υβριδικά!
Και αν εχεις ελαχιστη τολμη εισαγωγή μοντέλα 2019 από Γερμανία με μηδενικό τέλος ταξινόμησης, φορτωμένα τουμπανα, με λίγα χλμ και τιμές χώμα.
Εφερε αλλος φίλος 530e με όλο τον κατάλογο και 13.000 χλμ μόνο με συνολο 48 χιλιαρικα (41 το αμάξι και τα ρέστα μεταφορικά και αμοιβή εκτελενιστή) ....Ο φίλος με την Χ3 30e την πήρε εταιρική (αλλωστε αυτή ειναι η αγορά και των τεσλα και των ακριβών υβριδικών, οπότε δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα τη ρέστα παίρνεις γιατι μιλάμε για leasing πάντα) όπως και ο γάτος το 3008 κλπ.
Οι κοινοί θνητοί θα παραμείνουμε στα διλήμματα chr ή corolla (ή θα ρισκάρουμε με καλό μτχ από Γερμανία για κάτι πιο ποιοτικό και ακριβό)
-
Στην τελική ακανότητο το κόλλημα της Τογιοτα στο ecvt. Μπορεί σε συνθηκες πόλης να μην το καταλαβαίνεις αλλά σε οποιαδήποτε αλλη συνθήκη ακουγεται.
Δεν ειναι «κόλλημα» αλλά αναγκαίο για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο σύστημα…δεν γίνεται αλλιώς τεχνικα.
Ακούγεται λιγότερο απο ενα συμβατικό αυτόματο με ελάχιστες εξαιρέσεις.
-
Δεν ειναι «κόλλημα» αλλά αναγκαίο για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο σύστημα…δεν γίνεται αλλιώς τεχνικα.
Ακούγεται λιγότερο απο ενα συμβατικό αυτόματο με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Έλα βρε συ Φανη, λες και δεν έχουν βγει υβριδικά σύστηματα από άλλες εταιρίες και με κανονικά αυτόματα και με τουρμπο κινητήρες με ίδια λειτουργία και οικονομία.
Απλά η Τογιότα αυτό ξέρει αυτό εμπιστεύεται.
Και γενικά τα cvt τα χρησιμοποεί κατά κόρον στα οχήματα της. Ακόμα και στα συμβατικα cvt βάζει.
Περίεργο αν αναλογιστείς ότι της ανήκει και η Aisin.
Toyota Corolla 2019