-
Πάντως και εγώ αν κρατήσω το αυτοκίνητο, θα πάω σε θερινά γιατί τα 4 εποχών δεν χρειάστηκαν και στον βρεγμένο δεν με ικανοποίησαν τα μισελέν.
-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
Πάντως και εγώ αν κρατήσω το αυτοκίνητο, θα πάω σε θερινά γιατί τα 4 εποχών δεν χρειάστηκαν και στον βρεγμένο δεν με ικανοποίησαν τα μισελέν.
Tα μισλεν υστερούν εκεί, ένας λόγος που έβαλε τα Πιρέλι ειναι για τις επιδόσεις στο βρεγμένο. Και τώρα χωρίς το κρος, έχουμε την Κορόλα για εξορμήσεις (τις λίγες που κάνουμε), οπότε ήθελα κάτι να ειναι ΟΚ και σε βουνό, χιόνι (αν και εφόσον) κλπ. Στν χειρότερη, απλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω 100%, έτσι και αλλιως ίδια τιμή με τα θερινά ειχαν.
-
Ελα πες την αληθεια...ποιος σε καταφερε?
Ο fanis75?Θα παρεις toyota?
O gatoz? mono vitara? -
Πιο πιθανό βρίσκω να πάρει Yudo….
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
O gatoz? mono vitara?Αν και off topic, θα το επιτρέψω για αυτή την φορά και μόνο!
Κανείς δεν τον κατάφερε, έχει δηλώσει ότι κοιτάει τα νέα Σιτρονέλ και θα πάρει κάποιο Σε τριο....ποιο ακριβώς ουτε αυτός ξέρει.
Επίσης, έχει δηλώσει ότι δεν αγοράζει κανένα άλλο αμάξι εκτός σιτρονέλ, γιατί και καλά δεν χωράει. Αλλά στην ουσία είναι το ίδιο εμμονικός με τον γάτο (λόγω ηλικίας προφανώς), απλά έχουν διαφορετικές εμμονές.
-
Αλλά στην ουσία είναι το ίδιο εμμονικός με τον γάτο (λόγω ηλικίας προφανώς), απλά έχουν διαφορετικές εμμονές.
Θες να μου πεις κατι και δεν μου το λες ευθεως?
Θες να επεμβω επαγγελματικα?.
Υ.Γ πλακα κανω τους συμπαθω απιστευτα και τους 2.
-
Σας παρακολουθώ καιρό, ο @criuser πιστεύω ότι μοιάζει με τον δημοσιογράφο του Ολυμπιακού τον Πανούτσο, όχι μόνο φατσικά
Sorry off topic
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
O gatoz? mono vitara?Είπαμε το μεγάλο δίλημμα θα λυθεί σε ένα χρόνο περίπου, μετά την οδήγηση και των δύο...
Αιρκρός ή Φροντέρα ?
-
@caro-0 said in Toyota Corolla 2019:
Σας παρακολουθώ καιρό, ο @criuser πιστεύω ότι μοιάζει με τον δημοσιογράφο του Ολυμπιακού τον Πανούτσο, όχι μόνο φατσικά
Sorry off topic
Μα καμία σχέση...
Είναι γαύρος, έχει μηχανή, είναι φαλακρός, είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος και για να φαίνεται κάπως ψηλός κυκλοφορεί μόνο με τον Κάρπετ δίπλα του...
-
Sorry off topic
Μα καμία σχέση...
Είναι γαύρος, έχει μηχανή, είναι φαλακρός, είναι 11 χρόνια μεγαλύτερος και για να φαίνεται κάπως ψηλός κυκλοφορεί μόνο με τον Κάρπετ δίπλα του...
Χαχαχαχαχ, στο τελευταίο έγραψες... είναι όμως ζωντανή εγκυκλοπαίδεια
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Tα μισλεν υστερούν εκεί, ένας λόγος που έβαλε τα Πιρέλι ειναι για τις επιδόσεις στο βρεγμένο. Και τώρα χωρίς το κρος, έχουμε την Κορόλα για εξορμήσεις (τις λίγες που κάνουμε), οπότε ήθελα κάτι να ειναι ΟΚ και σε βουνό, χιόνι (αν και εφόσον) κλπ. Στν χειρότερη, απλά δεν θα τα χρησιμοποιήσω 100%, έτσι και αλλιως ίδια τιμή με τα θερινά ειχαν.
Είμαι περίεργος να δω πόσα χλμ. θα σου βγάλουν γιατί νομίζω ότι με τις θερμοκρασίες που έχουμε πλέον στην Ελλάδα και δη στην Αττική τα allseason ίσως είναι too much.
Αν παρόλα αυτά σου βγάλουν χλμ δεν θα είναι κακή επιλογή.
-
Είμαι περίεργος να δω πόσα χλμ. θα σου βγάλουν γιατί νομίζω ότι με τις θερμοκρασίες που έχουμε πλέον στην Ελλάδα και δη στην Αττική τα allseason ίσως είναι too much.
Αν παρόλα αυτά σου βγάλουν χλμ δεν θα είναι κακή επιλογή.
Και εγώ ειμαι περίεργος πόσα χλμ θα βγάλουν. Δεν ειναι κάτι που με απασχολεί βέβαια, οπότε εν γνώσει μου τα έβαλα με το ενδεχόμενο να μην κρατήσουν πολύ. Εαν μου βγάλουν 30.000χλμ θα είμαι υπερ-ευχαριστημένος!
Toyota Corolla 2019