-
116 diesel
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καλά αυτο είναι μια από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχουν κάνει ποτέ. Κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν έχεις ιδέα τι μοτέρ φοράει το αμάξι....απορώ ποιος το σκέφτηκε και προκρίθηκε και ως ιδέα!?!?!
Και γιατί πρέπει να ενημερώνεις τον καθένα για το μοτέρ που φοράς;
Εδώ και 15 χρόνια κάνω debadge σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.
Και για αισθητικούς λόγους, καθώς έτσι "καθαρίζουν" οι γραμμές του πορτμπαγκάζ. -
@harisma23 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και γιατί πρέπει να ενημερώνεις τον καθένα για το μοτέρ που φοράς;
Εδώ και 15 χρόνια κάνω debadge σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου.
Και για αισθητικούς λόγους, καθώς έτσι "καθαρίζουν" οι γραμμές του πορτμπαγκάζ.Άλλο αυτό. Αλλά όταν η εταιρεία αποφασίζει να ανακοινώνει την ιπποδύναμη ή τα κυβικά ή ό,τι άλλο μέσω σημάτων, αυτά οφείλουν να έχουν μια λογική. Βέβαια θα μου πείς τόσες βλακείες κάνει η Audi (με μεγαλύτερη τα αμάξια που φτιάχνει), αυτό σε πείραξε?!?! όχι, απλά το αναφέρω γιατί μου χτυπάει στο OCD...απίστευτη μπούρδα τυπολογίας.
-
Δεν μου αρέσει που είδα πρόσφατα baygon στο δρόμο σε λευκό καλή έκδοση και μου ψιλοάρεσε.
Ας κλείσω πάλι ένα οφθαλμίατρο. -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που είδα πρόσφατα baygon στο δρόμο σε λευκό καλή έκδοση και μου ψιλοάρεσε.
Ας κλείσω πάλι ένα οφθαλμίατρο.άμεσα!!!
-
Έτσι ξεκινάει και χωρίς να το καταλάβεις τρως τηγανιτές κατσαρίδες βλέποντας ιαπωνικα reality
-
Ας κλείσω πάλι ένα οφθαλμίατρο.Αν δεν είχα αυτοκίνητο αυτό θα αγόραζα.
-
Πάλι καλά που έχεις..
-
Δεν το έχω εγώ.
-
Εχει μπει βαθιά στα κόκκινα και είναι αυτοτροφοδοτούμενη και ανεξέλεκτη πια. Δεν μιλάω για τεχνητή νοημοσύνη.
Δεν μου αρέσει.
Δεν ανήκει πια στην κατηγορία "λέμε και καμμιά για να τους πικάρουμε ή για να περνάει η ώρα...". Υποψιάζομαι ότι είναι πίστη!
Δε μου αρέσει. Με τρομάζει το μέγεθος της! -
Ας κλείσω πάλι ένα οφθαλμίατρο.ΑΜΕΣΑ μην το αφήσεις είναι πολύ επικύνδινο
-
Μιας και είμαστε στην εννοτητα μουαρεσει δεν μαρεσει.
Ειμαι Τρελαμένος που γυρναω πίσω Ελλάδα μετά από 1 μήνα σε 3 χώρες σε επαγγελματικό ταξίδι.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηρθε η στιγμή!!!!!
Επιτέλους θα δω τους αγαπημένους μου και επιτέλους θα οδηγήσω!!!!!!!!
-
Μπράβο ρε @cirus , να είσαι πάντα καλά και καλό γυρισμό να έχεις ! Ευτυχώς που γυρνάς γιατί μας είχες ταράξει στα post - κάθε είδους- όσο έλειπες και βαριόσουν
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μπράβο ρε @cirus , να είσαι πάντα καλά και καλό γυρισμό να έχεις ! Ευτυχώς που γυρνάς γιατί μας είχες ταράξει στα post - κάθε είδους- όσο έλειπες και βαριόσουν
είμαι μεγάλο τρολ δεν γλιτώνετε εύκολα από μένα
ακόμα μου λείπει το αλλο μου μισο ο bmw216 δισελ που οι κακοί admin έδιωξαν χωρίς λόγο ενω είχε το σουπερ ντουπερ αμάξι!!!!!!
είμαι αντιδοτο στη σοβαροφάνεια
ΥΓ απορώ που εγώ δεν έχω γίνει μπαν από εδώ . ρε λες να έχω κανα βύσμα και να μην το ξέρω??
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
είμαι μεγάλο τρολ δεν γλιτώνετε εύκολα από μένα
ακόμα μου λείπει το αλλο μου μισο ο bmw216 δισελ που οι κακοί admin έδιωξαν χωρίς λόγο ενω είχε το σουπερ ντουπερ αμάξι!!!!!!
είμαι αντιδοτο στη σοβαροφάνεια
ΥΓ απορώ που εγώ δεν έχω γίνει μπαν από εδώ . ρε λες να έχω κανα βύσμα και να μην το ξέρω??
Welcome back Τσίρο'μ .. και εμένα μου λείπει ο bemvedakias
-
Είχα να πάω σε γήπεδο εντός Αττικής, πάνω από 10 χρόνια..
Κυρίως για λόγους θεάματος και αλητείας...
Φίλος Αεκτζής επέμενε να δω το νέο γήπεδο και η αφορμή βρέθηκε στο φιλικό της Εθνικής Ομάδας (Ελλάδα- Λιθουανία)...
Καλοφτιαγμένο, φρέσκο, με πινελιές όπως ο αετός κλπ...
Αλλά...
Κόσμος έμπαινε μέχρι το 45 με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε ένα μεγάλο κομμάτι της περιοχής μέχρι το κόρνερ, αν και είχαμε κλείσει θέσεις περίπου στο κέντρο...
Οι μισοί δεν είχαν κάτσει στις θέσεις που είχαν αγοράσει, με αποτέλεσμα εκνευρισμό και ορθοστασία μέχρι να βρουν πού θα κάτσουν οι καθυστερημένοι...
Γιατί ρε παιδιά?...
Όλοι είχατε αριθμημένα εισιτήρια...
Γιατί δεν κάθεστε στις #$%$#μένες θέσεις σας ήρεμα και ωραία?
Άλλοι κάθισαν στο διάδρομο, εμποδίζοντας γενικώς...
Επίσης, οι μπροστινοί μου κάπνιζαν αρειμανίως, οι από πίσω επίσης μερακλήδες και ήμουνα μονίμως μέσα σε ένα ντουμάνι...
Κατά το 70 λάκισα...
Σε 10 χρόνια πάλι σε γήπεδο...και αν...
Υ.Γ. Να επισημάνω ότι τα ζώα ανάμεσα μας, ζουν και βασιλεύουν...Λέιζερ στους παίκτες της Λιθουανίας ...σε φιλικό...ΕΛΕΟΣ με τους ούγκανους...δεν υπάρχει σωτηρία...
-
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ΕΛΕΟΣ με τους ούγκανους
Χαχα, Antonio παντού είναι έτσι.
-
Μου αρεσε που πηγα σημερα σε ταβερνακι για φαγητο με καλη παρεα και απεναντι ειχα παρκαρισμενο το xceed και βλεπω εναν κυριο που μολις εφυγε απο το μαγαζι ,να βγαζει σελφι διπλα απο το x
-
Χαχαχα ωραίος.... Είναι αμαξαρα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]