-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο Γάτος επειδή είναι γάταρος, έχει εκπαιδευτεί στα BMP 1, άρα Σοβιετικός είναι!
Τελευταία φορά που μπήκα σε BMP ήταν στο ΚΕΤΘ...
Και γω σε BMP ημουν μηχανοκινητο πεζικο.
-
-
Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που διάβασα στις ανακοινώσεις του φόρουμ στις αποβολές. Δείχνει ξεκάθαρα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στο φόρουμ.
Έτσι δίνονται και οι απαντήσεις που είχα τόσο καιρό για αυτά που συμβαίνουν εδώ μέσα.
-
-
-
Δεν χρειάζονται ούτε έξοδα ούτε τίποτα..
Προσωπικά διαθέτω ελεύθερο χρόνο δωρεάν...
Να γυρνάω με το σκούτερ, ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος και άμεση καταγραφή...
Ποιος έσφαξε το κόκκινο, ποιος (ή συνήθως ποια) μιλάει στο κινητό ή στέλνει μηνύματα οδηγώντας, ποιος κάνει αναστροφή εκεί που απαγορεύεται κλπ.
Καταγραφή πινακίδας στο βίντεο και μπιλιετάκι ΑΑΔΕ...
Αλλά θα μας αφήσει η προστασία προσωπικών δεδομένων?
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν χρειάζονται ούτε έξοδα ούτε τίποτα..
Προσωπικά διαθέτω ελεύθερο χρόνο δωρεάν...
Να γυρνάω με το σκούτερ, ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος και άμεση καταγραφή...
Ποιος έσφαξε το κόκκινο, ποιος (ή συνήθως ποια) μιλάει στο κινητό ή στέλνει μηνύματα οδηγώντας, ποιος κάνει αναστροφή εκεί που απαγορεύεται κλπ.
Καταγραφή πινακίδας στο βίντεο και μπιλιετάκι ΑΑΔΕ...
Αλλά θα μας αφήσει η προστασία προσωπικών δεδομένων?
Α, πα, πα τρόμαξε το μάτι μου μαζί σου.
Τι μου θύμισες τώρα. Όταν είχα πρωτοπάει Γερμανία, ως κλασσικός Ελληναράς, πέρναγα με κόκκινο πεζοφάναρο απέναντι, αν δεν υπήρχαν αυτοκίνητα.
Το τι μπινελίκι έτρωγα από κάτι γέρους και γριές Γερμανούς δεν λέγεται.
Σίγουρα είσαι Έλληνας? -
Εμένα με φοβίζει αυτή η υπερβολική καταγραφή με κάμερες κλπ.
-
Πραγματικα δε μου αρεσει καθολου να βλεπω σημερα, στα πρωτοσελιδα τοσο μεγαλους τιτλους και πολυαριθμα αρθρα για την κηδεια ενος ιδιωτη.
Που απευθυνονται τελικα; Σε ενα λαο που επελεξε να συνεχισει διχως βασιλεις? Ή σε ενα λαο που για διαφορους λογους πρεπει να μενει χωρισμενος σε οπαδικες εριδες? -
@pgp737ng said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει πάρα πολύ.
https://www.ethnos.gr/auto/article/241958/bazoynkameressedhmosiaoxhmatagianaentopizoynparabaseistoykokposthaleitoyrgeitoneosysthmaΔεν παίζει το σενάριο με τίποτα….
και να παίξει αυτά τα μέσα δεν κυκλοφορούν μεταμεσονύκτιες ώρες και όλα τα σοβαρά τροχαία τέτοιες ώρες εχω προσέξει οτι γίνονται
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πραγματικα δε μου αρεσει καθολου να βλεπω σημερα, στα πρωτοσελιδα τοσο μεγαλους τιτλους και πολυαριθμα αρθρα για την κηδεια ενος ιδιωτη.
Που απευθυνονται τελικα; Σε ενα λαο που επελεξε να συνεχισει διχως βασιλεις? Ή σε ενα λαο που για διαφορους λογους πρεπει να μενει χωρισμενος σε οπαδικες εριδες?Το 2ο, οι χωρισμένοι σε μικρές ομάδες δεν μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν κάτι!!!
Μπαίνει η λογική 'ελα μωρέ 20 μ@λ@κες είναι' -
Εντάξει, οποιοδήποτε θέμα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοζμου μακριά από την ακριβεια καλό είναι. Πόσο μάλλον αυτό το event που εκλεισε και το μάτι στους σκληρούς του κόμματος.
-
Δεν μου αρεσουν τα μαχαιρια για δεξιοχειρες.....Οτι πιο εκνευριστικο...
-
Μου αρέσει που βλέπω θέματα για συντήρηση παλιών αυτοκινήτων.
Δεν μου αρέσει γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν πάει πρέσα.
-
Άμα έχεις μερτσεντές και είσαι και Μ....
https://www.newsauto.gr/news/pedi-me-pipila-sti-thesi-tou-odigou/
-
Ο ορισμός του ζώου...
Για τον πατέρα μιλάω...
-
Μ΄αρέσει (χαμογελώ) και δεν μ΄αρέσει (απογοητεύομαι) ταυτόχρονα(!), διαβάζοντας ανακρίβειες, ευσεβείς πόθους, εικασίες, μαντείες, αστικούς μύθους, ιδιοτέλειες, εμμονές, κακίες και άλλα λογής-λογής ...ζώα και φυτά, ως δεδομένο και αποδεδειγμένο γεγονός προκειμένου να υποστηριχθεί μια επιλογή ή άποψη ως ολόσωστη και μοναδικά αληθινή!
-
Μου αρέσει πάρα πολύ.
https://www.ethnos.gr/auto/article/241958/bazoynkameressedhmosiaoxhmatagianaentopizoynparabaseistoykokposthaleitoyrgeitoneosysthmaΜ'αρέσει όμως, που δεν θα είναι εξοπλισμένα με ντεσιμπελόμετρα!
-
Μου αρέσει που βλέπω θέματα για συντήρηση παλιών αυτοκινήτων.
Δεν μου αρέσει γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν πάει πρέσα.
Στην πρέσα να πάνε τα κωλοsuv, όxι οι αντίκες
-
Μου αρεσει να φλερταρω, καθε χρονιά υπαρχει καινουριο ενδιαφέρον.
Δε μου αρέσει που δε μπορώ να το προχωρήσω, παντρεμενακιας..
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]