-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα μου άρεσε όταν βρέχει καρεκλοπόδαρα αντί να είμαι πάνω στην μηχανή, να βγάζω από την πυλωτή ένα τέτοιο τρακτέρ και να πηγαίνω για δουλειά. Και άσε τους άλλους να προσέχουν προφυλακτήρες και λασπόνερα και ποτάμια και...και...και...
Αυτό όταν το τελικιαζεις συντονίζονται τα διαφορικά και σου κάνει μασάζ που στις Μερτσέντες το πλΕρωνεις αδρά. Άρα ανεβαίνεις βουνό, κάνεις τη δραστηριότητα σου και μετά μασαζακι στο γυρισμό...
ΥΓ: Ευτυχώς που δεν πήρα, προ κρίσεως το έψαχνα για tow car του πρώτου μου αγωνιστικού.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα μου άρεσε όταν βρέχει καρεκλοπόδαρα αντί να είμαι πάνω στην μηχανή, να βγάζω από την πυλωτή ένα τέτοιο τρακτέρ και να πηγαίνω για δουλειά. Και άσε τους άλλους να προσέχουν προφυλακτήρες και λασπόνερα και ποτάμια και...και...και...
Δεν χρειάζεται αυτό το πράμα για να βγεις απο το σπίτι σου όταν βρέχει! Πουθενά στα τόσα χρόνια που οδηγώ με καταιγίδες και μποφόρια,δεν ζήλεψα ένα τρακτέρ. Μια χαρά τα καταφέρνουν και οι προσθιοκινητες σαύρες! Έχω περάσει απο σημείο που τα φώτα του μαζντα καλύφθηκαν απο το νερό για περίπου 30μ απόσταση............
Δίκυκλο σε κακοκαιρία είναι αυτοκτονία. -
@storm εγώ με τα ηλεκτρικά των Ρώσων δε θα ένιωθα και τόση ασφάλεια στις νεροποντές και τους πλημμυρισμένους δρόμους...
-
+1, τα επιβεβαιώνει και το γατί αυτα φανταζομαι, σε κάτι trail ride που είχα μπλέξει κααααποτε αυτά δεν τα συμπαθούσαν τα ποταμια...
Μη μιλήσουμε για ποιότητα βαφής... (άλλη πίκρα). Είναι καλύτερο από τα 240GD της θητείας μας και ως εκει.
Επειδή όμως σέβομαι τους συνανωμαλους, οπωσδήποτε με υδραυλικό τιμόνι και αρκούδα. Αν το πάρεις πες το μου να δω αν υπάρχει ακομα ο σπεσιαλίστας στο
σκατομενιδι. Τιμαι κομμουνιστικαι... -
@johanndelta said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
+1, τα επιβεβαιώνει και το γατί αυτα φανταζομαι, σε κάτι trail ride που είχα μπλέξει κααααποτε αυτά δεν τα συμπαθούσαν τα ποταμια...
η φημη των χρεπιων της στεπας για οφ ειναι γνωστη γιατι εχουν ενα ακαταμαχητο χαρακτηριστικο. ειναι τοσο φθηνα και τοσο χαλι που δεν δενεσαι μαζι τους και οπου σε αφησουν, που μπορει να σε αφησουν παντου και για καθε λογο, απλα τα παρατας και φευγεις.
τα βλεπει ο αλλος βουνο και νομιζει οτι κατι τρεχει.... παρατημενα για ενσωματωση και ανακυκλωση στη φυση ειναι -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που Σαββατιάτικα κάνουν έργα στη Μουδανίων…
Καθαρίζουν τα φρεάτια στο ύψος της Καρδίας γιατί κάθε φορά που βρέχει ο δρόμος πλημμυρίζει. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω δει τόσο ανηφορικό δρόμο πλημμυρισμένο…Και εδώ στο Χαλάνδρι. Τα έχουν ξεσκίσει όλα. Παντού σκάβουν και φορτηγά πάνε και έρχονται.
-
@georgekn said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm εγώ με τα ηλεκτρικά των Ρώσων δε θα ένιωθα και τόση ασφάλεια στις νεροποντές και τους πλημμυρισμένους δρόμους...
Καλά δώσε σε μένα ένα NIVA που να έχει υδραυλικό τιμόνι και κλιματιστικό και τίποτα άλλο δεν θέλω. Και μιλώ πραγματικά. Δεν αστειεύομαι.
-
@ggab said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε συνθήκες κίνησης δε μου αρέσει να υπάρχουν τόσοι γρήγοροι οδηγοί που καθυστερούν τους υπόλοιπους. Κλασσικό παράδειγμα η έξοδος 8 της ΑΟ που οι περισσότεροι μπαίνουν σε μια σειρά να βγουν στην Εθνική Αθ. Λαμίας και οι γρήγοροι μπαίνουν εμβόλιμα παρακάμπτοντας τη σειρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται μποτιλιάρισμα.
Δεν λέγονται γρήγοροι αυτοί που μπαίνουν σφήνα. Δίποδα %#*@#& λέγονται.
Οκ αυτοι ειναι αλλα οπως θα εχεις αντιληφθει ακομη και εδω μεσα υπαρχουν τετοιοι. Προσεχω λοιπον πως θα το διατυπωσω με κομψο τροπο.
-
Μαρεσει η αεροπορική επίδειξη στο π.Φάληρο.
Θα τον παίζουμε μέχρι το βράδυ.
Ακόμα σφυρίζουν τα αυτιά μας από τις απίστευτα χαμηλές πτήσεις.Μπράβο στα παιδιά
Υγ : Σίγουρα σπάσανε τζαμαρίες
-
Μ'αρεσε χθες η πρωινή βόλτα στην Ψάθα για να στήσουμε τον αγώνα.
Λίγο μετά τις 11:00 ειμασταν 7 άνθρωποι στην παραλία η οποία φώναζε να πέσεις μέσα. Η θέα υπέροχη από ψηλα. Μ'αρεσε η ερημια από Μέγαρα προς Αλεποχώρι οπότε..."οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"Δε μ'αρεσε ότι έπρεπε να φύγω για δουλειά (οι κωλοφαρδοι απόλαυσαν όλη τη μέρα την περιοχή) και ότι αυτά έπρεπε να γίνουν με το τρακοκιαοκτω οπότε μόλις ανηφόριζε "dial up download mode" 🥱 Στην κατηφόρα Γυρε πήγε το ξακρισμα γόνα, τύφλα να χουν τα σαξοραλλα!
-
Έτσι, αυτά τα πεζω είναι για κατηφόρες, στις ανηφόρες είναι απίστευτα βαρετά.
Γενικά τα psa έχουν πολύ καλά πλαίσια, από κινητήρες και κιβώτια πάσχουν. Αν οδηγήσεις ιαπωνικό, έστω και ταπεινό, θα καταλάβεις ότι είναι μια δεκαετία πιο μπροστά σε κινητήρες και κιβώτια.
Καμία σχέση, πρέπει να το νιώσει κάποιος και να ξεφύγει από τα psa (έχουμε μερικούς κολλημένους ) για να καταλάβει ότι έχει μείνει πίσω.
Τα στήσιμο τους όμως είναι από τα καλύτερα ή ίσως το καλύτερο, όσο πρέπει σπορτίφ, όσο πρέπει άνετο για να μη κουράζει, και με αίσθηση σιγουριάς σε κάθε συνθήκη.
-
Κανένα πρόβλημα δεν έχουν τα Niva με τα νερά. Και στις εκδρομές, περισσότερο φοβόμασταν για τα ηλεκτρικά των Land Rover όταν ήταν να διασχίσουμε κανένα ποτάμι (παρόλο που δεν μας πρόδωσε κάποιο), παρά για των Lada.
-
αχαχαχ
το ενα χειροτερο απο το αλλο...
αχαχαχ....
χρωστας τσιπουρα παραλιακα να μου λες ιστοριες που μεινατε... -
Για να πάει λιιιγο πιο πάνω το νεράκι...
Καλά, το ασκουριαστο 90αρι defender της ΔΕΗ στη Σύρο είχε γίνει εμενταλ, ποια ηλεκτρικά!
-
Πόσο πιο πάνω Γιόχαν, πάνω από μισό μέτρο είναι ήδη. Αυτοκίνητο είναι, όχι υποβρύχιο.
Επίσης είναι παρανόηση ότι το αλουμίνιο δεν οξυδώνεται, απλά η σκουριά του έχει άσπρο χρώμα και είναι σε μορφή σκόνης.
-
Η Σοβιετική βιομηχανία είναι έτη μπροστά από οποιαδήποτε δυτικού τύπου.
Φτιάχνουν πραγματικά χρηστικά κι άσπαστα αυτοκίνητα,για μια ζωή, όταν οι δυτικοί,ξεφτιλισμένοι καπιτάλες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. Ψεύτικα αμάξια,τα πουλάνε σε 4πλάσια αξία
σε κουτόφραγκους,μη νοήμονες σαν κι εμάς και μετά από λίγους μήνες αρχίζουν τα παράπονα για ηλεκτρικά που δε δουλεύουν και γίνονται γιορτινά λαμπιόνια ,οθόνες που "παγώνουν",ταμπλώ που λιώνουν,πλαστικά που ξεκολλάνε ,λάδια που καίνε κ.τ.λ.Κανονικά έπρεπε σε βορειοαφρικανική χώρα όπως εδώ μόνο τέτοια αμάσητα αμάξια τύπου Lada να κυκλοφορούν κι όχι γιαπωνέζικοι κι ασιατικοί κουβάδες ή αηδίες και χρέπια τύπου BMW,Stellantis,VAG,Ford,Merc κ.ά. τέτοιες καπιταλιστικές δηθενιές που μας ρουφούν το αίμα,μας υπερχρεώνουν σα χώρα και ως πολίτες,χωρίς καμία ουσία. Αλλά όπως λέει κι ο Κουτσού, "αυτοί είστε.."
-
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η Σοβιετική βιομηχανία είναι έτη μπροστά από οποιαδήποτε δυτικού τύπου.
Φτιάχνουν πραγματικά χρηστικά κι άσπαστα αυτοκίνητα,για μια ζωή, όταν οι δυτικοί,ξεφτιλισμένοι καπιτάλες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.. Ψεύτικα αμάξια,τα πουλάνε σε 4πλάσια αξία
σε κουτόφραγκους,μη νοήμονες σαν κι εμάς και μετά από λίγους μήνες αρχίζουν τα παράπονα για ηλεκτρικά που δε δουλεύουν και γίνονται γιορτινά λαμπιόνια ,οθόνες που "παγώνουν",ταμπλώ που λιώνουν,πλαστικά που ξεκολλάνε ,λάδια που καίνε κ.τ.λ.Κανονικά έπρεπε σε βορειοαφρικανική χώρα όπως εδώ μόνο τέτοια αμάσητα αμάξια τύπου Lada να κυκλοφορούν κι όχι γιαπωνέζικοι κι ασιατικοί κουβάδες ή αηδίες και χρέπια τύπου BMW,Stellantis,VAG,Ford,Merc κ.ά. τέτοιες καπιταλιστικές δηθενιές που μας ρουφούν το αίμα,μας υπερχρεώνουν σα χώρα και ως πολίτες,χωρίς καμία ουσία. Αλλά όπως λέει κι ο Κουτσού, "αυτοί είστε.."
Με το γάντι...
+10000000000000000000000000000000000000...
-
Ζήστε με ένα Lada (I did) και τα ξαναλέμε...
-
Εγώ πάντως μια χαρά ζούσα με το Yugo45...
Και ένα φορτηγό που έπεσε πάνω του κάποια στιγμή, ένα βαθούλωμα έκανε στην πόρτα, μπήκα μέσα έβαλα μπροστά και έφυγα. Το έφτιαξα μόνος μου...με μία ματσόλα...
-
Η αξιοπιστία των lada ήταν σαν αυτή των παλιών audi και vw, τι να χαλάσει; Το ρολόι στη θέση του στροφόμετρου ή η μανιβέλα στα παράθυρα;
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]