-
Πιο όχι ποιο.
Να σου πω... Έδωσες στα ελληνικά;;;
Εμάς μας έκοβαν εάν γράφαμε τέτοια ελληνικά.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πιο όχι ποιο.
Να σου πω... Έδωσες στα ελληνικά;;;
Εμάς μας έκοβαν εάν γράφαμε τέτοια ελληνικά.
Stop being a grammar-Musk.
-
Μα το έχουμε πει χιλιάδες φορές.
Τα "επηδη και ποιο" τα έχει ξεσκισει
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να τσεκαρετε τις πηγες σας γιατι πεφτει πολυ προπαγανδα εναντιον της Κινας και υπαρχουν πολλοι αλλοι που τα λενε διαφορετικα.
Επισης αν δεν εχεις ζησει στην Κινα πως μπορεις να εχεις τοσο απολυτη αποψη για τι γινεται εκει;
ασε που δεν ξερω και μηχανολογια
εδω ειπες οτι ειναι ζωαρα στην επαρχια οποτε ολα πακετο μαζι κινα μηχανολογια επαρχια χωρις να εχεις φυγει ποτε απο την αθηνα απο την αλλη και η αθηνα ενα μεγαλο χωριο ειναι οποτε...
εχεις δικιο
εγω ειπα οτι υπαρχουν πηγες που τα λενε αντιθετα, γενικα πεφτει πολυ προπαγανδα και υπερ και κατα της κινας οποτε κανενας δεν ξερει τι γινεται. αυτο ακριβως γιατι δεν σου αρεσει;
τωρα αν καποιος για παραδειγμα εχει φυγει απο το πατρικο του απο τα 18 η εχει σπουδασει μηχανολογια αυτα ειναι αντικειμενικα. η δικη μου αποψη αυτος που εχει ταξιδεψει εχει εμπηρειες να συγκρινει περισσοτερο απο καποιον που ακουει μονο τριτους.
Εχει μεγάλη σημασία αν πριν 35 χρόνια σπούδασες μηχανολόγος από εξετάσεις ομογενών χωρίς να το έχεις εξασκήσει ποτέ, σιγουρααααα !
Δεν ειμαι ομογενης, περασα με την 1η 7ος στην σχολη μου. περναγα σε ολες τις σχολες της 1ης δεσμης εκτος απο Μηχ ΗΥ Πατρα, και Ηλεκτρολογος Αθηνα, που ηταν νο 1 και νο 2 στις βασεις αντιστοιχα.
Εσυ περασες με την 1η η την 2η?
(ολο ιστοριες πλαθεις στο μυαλο σου)
παντως απο το περιβαλλον μου ισχυει οτι οι αποφοιτοι των 2 αυτων τμηματων, εμου συμπεριλαμβανομενου την πρωτη χρονια που εγινε 1ο σε βαση, δεν εκαναν αναλογη καριερα με τους μηχ μηχ, εκαναν απλα καλυτερο ξεκινημα. απο τα μιλενια και μετα οι μηχ μηχ που ψαχνοντουσαν, ξεφυγαν σε καριερες και γιουρα.
δεν ισχυει, στους υπολογιστες πηγαινες ευκολα στην αμερικη και μετα σε καποια εταιρεια τεχνολογιας
μηχαν μηχ επρεπε ο μπαμπας να εχει τεχνικη εταιρεια για να εχεις σιγουρη δουλεια η αλλοι ειχαν εμπορικη εταιρεια πχ ανταλλακτικα
ουτε στην αμερικη εβγαζες χρηματα σαν μηχανολογος
μην σου πω οικονομικα θα ηταν καλυτερα να σπουδαζα πολ μηχ και να εκτιζα πολυκατοικιες
οκ, εγω που ειμαι η/υ οπως ο περιγυρος μου και οι συγκατοικοι μου μηχ μηχ, γιοι εργατων που εχουν πλεον διευθυντικες θεσεις σε μεγαλες κατασκευαστικες-ενεργειακες-εργοστασια ηταν εξαιρεση, το 90% των η.υ στο δημοσιο
γιατι δεν εχει δουλειες σε υπολογιστες στην ελλαδα. αλλα μπορουσες να φυγεις ποιο ευκολα στο εξωτερικο λογω ζητησης για computers. δεν νομιζω παντως οτι ηταν ευκολο να ανεβεις σε μεγαλη κατασκευαστικη γιατι οι συνθηκες ειναι δυσκολες. αλλα δεν ξερω ολες τις περιπτωσεις.
ναυτιλιακες παντως αν η ευρυτερη οικογενεια σου δεν ειναι στην ναυτιλια δεν εχεις καμμια πιθανοτητα να βρεις δουλεια εκει.
-
Να το πάλι!!
Υ.γ παρακαλώ να συγκρατηθούν μερικοί μερικοί. Ξέρω τι σκέφτεστε.
-
Μου αρέσει :
Που επιτέλους μετά από τόση προσμονή , χτύπησε και σε εμένα προς το μεσημεράκι το τηλέφωνο και ήταν η "κόρη" μου που είχε σπάσει τα πόδια της ( και τα δύο παρακαλώ). Περίμενα και έλεγα ,δε μπορεί θα χτυπήσει και πήγε κάπως έτσι :
-Μπαμπά , παύση αγωνίας - λυγμοί , μπαμπάααααααα.....
-Μαρία παιδί μου τι έπαθες;;;;;
-Έεεεεεπεσα , λυγμοί αλλά όχι λυγμοί - λυγμοί , κάτι , σαν αυτό που σου πιάνεται η ανάσα αν καπνίζεις στην ανηφόρα, κάπως έτσι...
-Μαρία καπνίζεις;;;;
-Όχι είμαι στο νοσοκομείο...... αλήθεια ανταπάντησε....
Κάπου εκεί με μαρία ( εγώ) μπαμπάαααα!!! (αυτός) φάγαμε κανένα 2 λεπτο , αφού φαντάσου εγώ ρώτησα τι έπαθες για να προχωρήσει η σκηνή....
-έεεεπεσα είμαι στο νοσοκομείο στην Πάτρα ( δε ξέρω γιατί διάλεξε την Πάτρα....)
-τι σκατά έκανες στην Πάτρα;;; Δεν πιστεύω να ήσουν με κανά γκόμενο γιατί θα σου σπάσω τα ποδάρια....
-Έσπασα τα πόδια μου ( λυγμοί), γιατρός φτιάξει....
-θα στα ξανασπάσω αν ήσουν με γκόμενο, (εγώ αυστηρά!!!)
Συνεχίστηκε κάπως η σκηνή , μέχρι να μπεί ο "γιατρός"....Δεν μου αρέσει:
Δυστυχώ όμως ο Ζαφείρης διάλεξε σκατομέρα να πάρει τηλέφωνο και έπρεπε να απαντώ στο κινητό για να διορθωθεί κάτι επειγόντως στη δουλειά. Οπότε όταν ο Ζαφείρης έγινε γιατρός Παπαδόπουλος , εγώ έπρεπε να απαντήσω το κινητό , Στην πρώτη παύση για το κινητό , εκεί ο γιατρός περίμενε...
-Δε γίνεται περιμένω , μαρία πρέπει μπεί χειρουργείο ( στο "βάθος" οι λυγμοί)....
-Αννούλα μην κλαις εγώ, έχουμε λεφτά ....
-Ναι ναι η Άννα είμαι ( λυγμοί) ...
-Ποιά Άννα , Μαρία λένε την κόρη μου...
Δεν το έκλεινε ( ηθοποιάρα λέμε) , ούτε εκεί , οπότε δυστυχώς, στη δεύτερη κλήση κινητού , αναγκάστηκα να τον βρίσω και κλείσαμε.....Δεν μου αρέσει στα σοβαρά:
Αν σκεφτείς πόσο εξοργιστικό είναι όλο αυτό ...... Ρε πιάστε τους ρε!!!!!! Κάντε κάτι , δε ξέρω τι....
Οι δικοί μου ζαφείρηδες είναι σίγουρο ότι τους έχω ακούσει σε ένα από τα γνωστά βιντεάκια , και ναι στο τηλέφωνο είναι πιο τρανταχτά ζαφείρηδες και από το βιντεάκι. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο εξοργιστική την απάτη , αφού δυστυχώς τα γεροντάκια που την "πατάνε" σίγουρα είναι απελπιστικά ευάλωτα.Περιμένω τον "λογιστή" τώρα.....
-
Και τους πιανουν κι αυτους. Μενουν πολυ μεσα? Αν μπουν κιολας. Δεν φταινε αυτοι που δεν τους πιανουν. Φταιει το δικαστικο συστημα/ νομοι που δεν επιβαλουν βαριες ποινες
-
Είναι σαν Λερναία Ύδρα δυστυχώς…
-
Είναι ζώα δίποδα όσοι ακόμα τους πιστεύουν και πετάνε από τα μπαλκόνια λεφτά αν είναι δυνατόν.
-
@i-hasu said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είναι ζώα δίποδα όσοι ακόμα τους πιστεύουν και πετάνε από τα μπαλκόνια λεφτά αν είναι δυνατόν.
Kυριως ηλικιωμενοι ειναι τα θυματα οι περισσοτεροι ειτε ειναι ζαλισμενοι απο μοναξια ειτε στα προθυρα ανοιας. Δεν ειναι σωστο να τους βριζεις.
-
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και τους πιανουν κι αυτους. Μενουν πολυ μεσα? Αν μπουν κιολας. Δεν φταινε αυτοι που δεν τους πιανουν. Φταιει το δικαστικο συστημα/ νομοι που δεν επιβαλουν βαριες ποινες
Οπως και με τα call centers που τηλ με ρυθμο πυροβολου η εκαστοτε κυβερνηση τους αφηνει να κανουν οτι κανουν για προφανεις λογους.
Πανευκολο να τους βρουν, ολα τα τηλεφωνα μπορουν να βρεθουν απο που τηλεφωνουν σε συνδυασμο με καμερες. Δηλ αν τηλεφωνουν απο καρτοτηλεφωνα θα τους δουν οι καμερες, αν απο πακιστανικα κινητα και αυτα θα τα βρουν.
-
Θέλει άλλου είδους ποινές....δεν χωράνε πια όλοι μέσα!
-
Σε εμάς δυο τρεις φορές το έχουν κάνει!
Την πρώτη φορά τάραξαν την οικογένεια μου! Τις επόμενες το κατάλαβαν!
Μάλιστα ένα γηραιό μέλος έπαθε κρίση! Η πίεση πήγε στα ύψη, κόντεψε να πάει νοσοκομείο διοτι εκδικήθηκαν την αδυναμία πληρωμής λέγοντας ότι χειρότερο κλείνοντας το τηλέφωνο! Αυτό που έζησαν μέχρι να κατανοήσουν τι έγινε ήταν ένας άγριος εφιάλτης από ψυχεδελικό θρίλερ! Δεν φαντάζεστε τι έλεγαν στο τηλέφωνο!
-
Πιστευω οτι δεν τηλεφωνουν στην τυχη, αλλα εχουν παρει πληροφοριες για τα μελη του σπιτιου πιθανον απο εταιρειες τηλεμαρκετινγκ.
-
Η αλήθεια είναι πως τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας μου έχουν τρελαθεί στις παραγγελίες! Ουτε φοιτητές τόσα delivery! Δεν οδηγούν πια, δεν κινούνται εύκολα οπότε όλα τα κάνουν παραγγελία! Το τηλέφωνο τους το βλέπουν διάφοροι τύποι!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θέλει άλλου είδους ποινές....δεν χωράνε πια όλοι μέσα!
Ειμαι κατα της θανατικης . Αλλά υπερ των περισσοτερων φυλακών κι ας υπαρχουν χειροτερες συνθηκες . Δεν ειναι ξενοδοχειο η φυλακη
-
Πιστευω οτι δεν τηλεφωνουν στην τυχη, αλλα εχουν παρει πληροφοριες για τα μελη του σπιτιου πιθανον απο εταιρειες τηλεμαρκετινγκ.
Κι εμενα με εχουν παρει και μου λεει μια γυναικα μπαμπα χτυπησα. τρακαρα δεν θυμαμαι . Αλλά εγω δεν εχω παιδια . Πηγα να το συνεχισω , αλλα με ακουσε που δεν ταράχτηκα και μου το εκλεισε
-
Ειμαι κατα της θανατικης . Αλλά υπερ των περισσοτερων φυλακών κι ας υπαρχουν χειροτερες συνθηκες . Δεν ειναι ξενοδοχειο η φυλακη
Αν και είμαι 100% υπερ, δεν λέω για θανατική ποινή αλλά διαφορετικού είδους, π.χ. κοινωνική εργασία, αποπληρωμή της ζημιάς που έκαναν με τόκο, κλπ.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αν και είμαι 100% υπερ, δεν λέω για θανατική ποινή αλλά διαφορετικού είδους, π.χ. κοινωνική εργασία, αποπληρωμή της ζημιάς που έκαναν με τόκο, κλπ.
Α ναι !! Σ αυτα συμφωνω.
Εχει αγανακτησει ο κοσμος. Γινονται τοσα κι ολοι αυτοι που τα κανουν ειναι ελευθεροι και τα ξανακανουν -
Ε ναι! Αποπληρωμή ζημιάς! Τι να τον κάνεις να κάθετε και να γίνεται αγρίμι!
Για παράδειγμα καθαρισμό της πόλης! Λαμπίκο η χώρα! Καθαρισμός γκράφιτι! Γόπινγκ! Καθαρισμός δημόσιων τουαλετών!
Τους βάζεις και βραχιολάκι και έναν δυο επιτηρητές! Εάν το σκάσει τον βρίσκεις εύκολα με GPS και τριπλασιασμό της ποινής!
Μέχρι να φτάσει το ποσό που έκλεψε αλλά και κατάστρεψε για να κλέψει όπως πόρτες, ρολά κτλ
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]