-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε μου αρέσει που οι πιο κουλοί οδηγοί που συναντώ στο δρόμο, που κάνουν τα πιο κουλά πράγματα, οδηγούν αντικοινωνικα χωρίς να τρέχουν, δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται στο χώρο, δεν μπορούν να συνεργαστούν με τους γύρω στη ροή κλπ.
οδηγούν ακατονόμαστα υβριδικά.Δεν μου αρεσει που σε ένα δρόμο, ο θεός του Μπέου να τον κάνει δρόμο, που και στα καλά του ήταν προβληματικός για τους αδαείς και τώρα μετά τις πλημμύρες είναι απλά και κυριολεκτικά πολύ δύσκολος και επικίνδυνος (έχει φύγει ένα αμάξι κάτω και σκοτώθηκε), ο δρόμος Κουκουραβα Μακρινίτσα, γέμισε από κουλομαρίες με αθηναϊκές, σαλλονικιες, και ξένες πινακίδες...
Σε βαθμό που μια μέρα, ο πρώτος από 4 Ρουμάνους μάλλον ζαλίστηκε και φοβήθηκε και κώλωσε και κόλλησε στη προτελευταία στροφή ανεβαίνοντας, κι έπρεπε να μπω να οδηγήσω με την οικογένειά του μέσα για να περάσουμε όλοι... πριν είχα πετύχει Αθηναίο σε κορολα, που επέμενε πως έχει προτεραιότητα αυτός που κατεβαίνει (κι ας είχε χώρο να κάνει δεξιά να περιμένει στο στενεμα)... πληροφορηστε όποιον γνωρίζετε και δεν είναι ο γάτος, ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΡΓΜΤ !!1!εμ.....
-
Ελληνοισπανικη υπόθεση ο τελικός της Euroleague την Κυριακή!!!!
-
Τα συνδρομητικά μου μέσα!
Υπάρχει κάποια εκπομπή για την πλεμπα να δούμε τίποτα;
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ετσι λετε?
φοβαστε?ερχομαστε
και ειμαστε η ομαδα της λαϊκης οικογενειας και οχι των αστων και της συντηρησης
-
Της ποιας?
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
My style rocks!
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ετσι λετε?
φοβαστε?ερχομαστε
και ειμαστε η ομαδα της λαϊκης οικογενειας και οχι των αστων και της συντηρησης
Τελευταία φορά που κάποιος ερχόταν με φορά κιόλας ήταν ο Αλέξης….Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό!!
Καλή επιτυχία πάντως,μακάρι να είστε εκεί στην απονομή του 7 ! -
Θα ηθελα στον τελικο τις 2 Ελληνικες ομαδες και ας το σηκωσει η καλυτερη.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κατεβάζεις την εφαρμογή της Stoiximan, κάνεις την πλήρη εγγραφή και ταυτοποίηση και δείχνει τους αγώνες δωρεάν. Στην οθόνη του κινητού βέβαια.
-
Ο υπαίτιος γκαντεμοσαυρος!
-
μαρεσει που στα σκοτεινα μονοπατια του διαδικτυου μετα τα μεσανυχτα κυκλοφορουν μονο ο realzeus kai o basstarlet
α και που ολο το φορουμ στις 1 το μεσημερι κατεβαζει επισης ρολα , σε matrix ζειτε και καποιος παταει κουμπι και πεινατε ομαδικα;
-
Μου αρέσει που όταν ξύπνησα έπλυνα το golf και μετά το kangoo,
Μου αρέσει που δεν πήγα στο γραφείο σήμερα..
Μου αρέσει που θα βγούμε για φαγητό μετά, αλλα δεν αποφάσισα που ακόμη.
Δεν μου αρέσει που το βράδυ πρέπει να δουλέψω.. -
Πολλά κιλά ο Τούρκος!!
Ξεβράκωμα τεράστιων διαστάσεων!
Έτσι κερδίζετε η Ρεάλ ρεεεεεεεεεε!!!!!!! -
Πως το λέει ο γάτος;
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap -
Ένα τεράστιο μπράβο στον Ρεάλ που κατάφερε να ακολουθήσει να αντέξει την πρώτη περίοδο!
-
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, εύχομαι καλή επιτυχία και στον γαύρο, μακάρι να το σηκώσει, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ανέβει γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.
2024
-
Ναι.
Όπως ανέβηκε το 2004. -
Δεν μου αρέσει πλέον η κατάσταση στην Αττική οδό.
Για διαδρομή με 24 χλμ μέσα στην Αττική οδό, το google maps έδινε μόνο 5 λεπτά παραπάνω για διαδρομή χωρίς διόδια...
-
Τα παράπονα σου στους στεδες και στους βλαχοδήμαρχους.
Εδώ και 40 χρόνια μιλάνε για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, 3 χλμ είναι όλα και όλα και τα μισά υπόγεια...
Αλλά όχι οι βλαχοδήμαρχοι πάνε στους στεδες γιατί τα θέλουν όλα υπόγεια, έστω και αν τα υπόλοιπα είναι σε διάδρομο αφημένο για τον δρόμο, που έτσι και αλλιώς θα είναι σε όρυγμα όπως η Αττική Οδός...
Κράτος μπουρδέλο που έχει και κράτος δικαστών μέσα του...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εδώ και 40 χρόνια μιλάνε για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, 3 χλμ είναι όλα και όλα και τα μισά υπόγεια...
Η λεωφόρος Κύμης, δεν πρόκειται να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που είναι ο κόμβος της Κηφισίας και η κίνηση που μαζεύει.
Και η ανάπτυξη με κτίρια γραφείων πέριξ του δαχτυλιδιού, συνεχίζει ακάθεκτη. Τουλάχιστον θα έχουμε καζίνο.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]