-
Ναι άκουγα αλλά δεν το θυμάμαι από εκεί !!
5 πήγε ;;Έχω χάσει επεισόδια!! -
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε θυμάσαι καλά μέχρι 5 είναι σχέση.
Άκουγες ελληνοφρένεια;;;Το θέμα είναι μην με το 5 εννοεί τα δάχτυλα...
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όπως έχει πει ένας φίλος Χιώτης φιλοσοφώντας...
"Όποιος δεν έχει παιδιά, δεν έχει βάσανα αλλά δεν έχει και χαρές..."
Σίγουρα το ρητό δέχεται επιμέρους αμφισβητήσεις αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα...
Κυκλοφορούν πολλά, όλα είναι όμως αρνητικά για τους μη έχοντες, που στηρίζουν την πολιτική ορθότητα. Ενίοτε όμως λένε και αλήθειες...
Παράδειγμα : Σε όποιον δεν δίνει ο θεός παιδιά, δίνει ο διάολος ανήψια..
Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει και το : "Καλή ζωή, κακή διαθήκη"...
-
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Criu, μην κοιτάς τις εξαιρέσεις.
Ο κανόνας της φύσης και η στατιστική λέει πως το συχνότερο και πιθανότερο είναι να έχουν νοσήματα οι μεγαλύτεροι ηλικιακά σε σχέση με τους νεώτερους. Σκέψου γιατί τα ασφαλιστήρια υγείας γίνονται ως μια ηλικία ή γιατί π.χ. είναι ακριβότερα αν τα κάνεις στα 45 σου,αντί για τα 30 σου.
Μην βασίζεσαι στις εξαιρέσεις,γιατί είναι σα να λες ξέρω δύο καπνιστές που έζησαν χωρίς καρκίνο ως τα 95 τους,ενώ όλες οι επιστημ. μελέτες και οι στατιστικές έχουν σε εκαντοτάδες χιλιάδες περιστατικά, συντριπτικά ποσοστά καπνιστών με Ca πνεύμονα σε σχέση με μη καπνιστών..Γιατρέ μου διαφωνώ κάθετα...
Οχι μαζί σου, αλλά με τις στατιστικές...
Είναι γνωστό ότι οι βαθμοί για τα ψέματα, είναι :
Ψέματα, μεγαλύτερα ψέματα, στατιστικές...
Επίσης μπορεί να υπάρχουν ασθένειες πολύ σπάνιες που για αυτές να ισχύει το 1 στα 100 να την πάθει κάποιος, αλλά για αυτόν τον κάποιον είναι 100 %.
Γνωρίζω άτομο που πάσχει από σχετικά σπάνια ασθένεια, που είναι πιο σπάνιο από 1 στα 1000 άτομα και αυτό το άτομο έχει μία ελαφριά παραλλαγή της ασθένειας που είναι 1 στα 500 ασθενείς, δηλαδή μιλάμε για πολύ μικρά ποσοστά στον πληθυσμό. Το συγκεκριμένο άτομο όμως αν δεν ήταν στο ελάχιστο ποσοστό, θα είχε πεθάνει πριν τα 10 του χρόνια, ενώ τώρα είναι στην τρίτη ηλικία...
Αρα για μένα είναι ξεκάθαρα θέμα τύχης...
Και γενικότερης τύχης βέβαια, αφού μπορεί κάποιος να την πατήσει από διάφορες περιπτώσεις, ατύχημα, πόλεμος, έγκλημα κλπ...
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όλα αυτά που αναφέρεις στο τέλος ειδικά,πραγματικά δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα!
Σιγά μην περιμένουμε να κερδίσουμε το τζόκερ ,η να πιάσουμε δουλειά στο δημόσιο για να κάνουμε παιδια!
Παλαιότερα δηλαδή που δεν πληρούνταν καμμία από τις προϋποθέσεις που θέτεις (το εντελώς αντίθετο μάλιστα) οι άνθρωποι δεν έκαναν παιδια;Είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει να μην κανει οικογενεια αλλά να μην βάζει μπροστά δικαιολογίες για να καλύπτει προσωπικές προτιμήσεις η αδυναμίες!
Επειδή σε αυτό το θέμα δεν έχεις καμμία εμπειρία και πολύ καλά κανείς,θα πω ότι τα παιδια ειναι απολυτως ευτυχισμενα αν τους δίνεις προσοχή,αγάπη και στήριξη στις επιλογές τους χωρίς να τα κατακρίνεις και να προβάλλεις σε αυτά δικές σου αδυναμίες και θέλω!
Όλα τα υπόλοιπα που έχετε κάποιοι στο μυαλό σας ότι τα παιδια χρειάζονται σπίτια ,εξοχικά,150 μέρες διακοπές στη Σαντορίνη,καινούργια ps κάθε χρόνο και κινητά κάθε εξάμηνο είναι εντελώς λανθασμένα.
Αυτά όταν γίνονται τα κάνουν αποκλειστικά οι γονείς για να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και παραλήψεις και δεν έχουν καμμία σχέση με την ευτυχία και τον ψυχισμό των παιδιών!Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα. Εσείς μάλλον ξέρετε περισσότερα.
Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα, είναι ότι όταν διάβασα αυτά που γράφεις το μυαλό μου πήγε στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" που ακόμη παίζει στην ΕΡΤ τα Σαββατοκύριακα...
Καλύτερα αυτό πάντως παρά το Φάντασμα των Χριστουγέννων που παίζει στις γιορτές κάθε τέλος του χρόνου!
Εγώ είχα την εντύπωση ότι το Φάντασμα του Κούλη μονοπωλεί τις ζωές των οικογενειών... Ειδικά των αντιστασιακών. Μάλλον και σε αυτό κάνω λάθος.
-
Όλα αυτά που αναφέρεις στο τέλος ειδικά,πραγματικά δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα!
Σιγά μην περιμένουμε να κερδίσουμε το τζόκερ ,η να πιάσουμε δουλειά στο δημόσιο για να κάνουμε παιδια!
Παλαιότερα δηλαδή που δεν πληρούνταν καμμία από τις προϋποθέσεις που θέτεις (το εντελώς αντίθετο μάλιστα) οι άνθρωποι δεν έκαναν παιδια;Είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει να μην κανει οικογενεια αλλά να μην βάζει μπροστά δικαιολογίες για να καλύπτει προσωπικές προτιμήσεις η αδυναμίες!
Επειδή σε αυτό το θέμα δεν έχεις καμμία εμπειρία και πολύ καλά κανείς,θα πω ότι τα παιδια ειναι απολυτως ευτυχισμενα αν τους δίνεις προσοχή,αγάπη και στήριξη στις επιλογές τους χωρίς να τα κατακρίνεις και να προβάλλεις σε αυτά δικές σου αδυναμίες και θέλω!
Όλα τα υπόλοιπα που έχετε κάποιοι στο μυαλό σας ότι τα παιδια χρειάζονται σπίτια ,εξοχικά,150 μέρες διακοπές στη Σαντορίνη,καινούργια ps κάθε χρόνο και κινητά κάθε εξάμηνο είναι εντελώς λανθασμένα.
Αυτά όταν γίνονται τα κάνουν αποκλειστικά οι γονείς για να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και παραλήψεις και δεν έχουν καμμία σχέση με την ευτυχία και τον ψυχισμό των παιδιών!Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα. Εσείς μάλλον ξέρετε περισσότερα.
Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα, είναι ότι όταν διάβασα αυτά που γράφεις το μυαλό μου πήγε στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" που ακόμη παίζει στην ΕΡΤ τα Σαββατοκύριακα...
Καλύτερα αυτό πάντως παρά το Φάντασμα των Χριστουγέννων που παίζει στις γιορτές κάθε τέλος του χρόνου!
Εγώ είχα την εντύπωση ότι το Φάντασμα του Κούλη μονοπωλεί τις ζωές των οικογενειών... Ειδικά των αντιστασιακών. Μάλλον και σε αυτό κάνω λάθος.
καταιγις βγαζεις μια πικρα και μια απογοητευση
χρονια τωρα - δεν παει ετσι, πραγματικα
μεσα στα παντα υπαρχει ομορφια και απολαυση
ειδικα στο να συμπαραστεκεσαι στην οικογενεια ή σε ανθρωπους -
Ότι ναναι εντελώς!!!Ειδες κανέναν να αναφέρει τον Κουλη και τα λοιπά ασυνάρτητα περι αντιστασιακών;
Πραγματικά θα το πάμε (πας) στα κομματικά και εδώ;
Ακόμα και στα αυτονόητα;Δηλαδή αν έμπαιναν αυτοι με τα παιδιά και έγραφαν σε τοπικ εργένηδων ,θα είχε κανένα νόημα η άποψη τους αν συνοδευόταν μάλιστα από εξυπναδες;Καλή συνεχεια,ειλικρινά χαιρομαι που εισαι ευχαριστημενος με τις επιλογές σου,άσε να είμαστε και οι υπόλοιποι της αντίθετης άποψης και να ξέρουμε κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα τουλάχιστον! -
Eσύ παίχτη μου ξεκίνησες την επί προσωπικού αντιπαράθεση. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κανέναν εδώ μέσα για τα προσωπικά του, ούτε για τις επιλογές του στην ζωή του.
Τις απόψεις μου γράφω. Αν σας χαλάνε το αφήγημα, σε αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ούτε θα αλλάξω τις απόψεις μου επειδή εσύ/εσείς ζείτε, όπως ζείτε τέλος πάντων.
-
Εντάξει, Κουλής!
-
Για να αλλάξουμε κουβέντα.
Δε μου αρέσουν οι ηλίθιοι που κάνουν live στο τικ τοκ την ώρα που οδηγούν.
Παιδιά μπήκα στο τικ τοκ πριν λίγες μέρες και έπαθα σοκ!
Πραγματικά κινδυνεύουμε στον δρόμο. Επαγγελματίες, υποτίθεται, οδηγοί νταλικέριδες κάνουν live και παράλληλα διαβάζουν και απαντάνε μηνύματα. Κάποιος να τους μαζέψει και να τους πάρει το δίπλωμα για πάντα!!!!! -
Πρπει να δείτε πως οδηγούν στον παράδρομο από Άγιο Στέφανο μέχρι Οινοφυτα και από Οινοη Μανδρα όπου φυσικά απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών!!
-
δεν μου αρεσει που ψαχνω να βρω στουντιο κοντα σε σταθμο τιουμπ, τζουμπιλι ή σεντραλ γραμμη ή εστω σχετικα κοντα για περπατημα στο ολυμπιακο παρκο του λονδινου, ανατολικα στο στρατφορντ για το ucl east και οι τιμες ειναι συγκλονιστικα υψηλες
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
δεν μου αρεσει που ψαχνω να βρω στουντιο κοντα σε σταθμο τιουμπ, τζουμπιλι ή σεντραλ γραμμη ή εστω σχετικα κοντα για περπατημα στο ολυμπιακο παρκο του λονδινου, ανατολικα στο στρατφορντ για το ucl east και οι τιμες ειναι συγκλονιστικα υψηλες
Καλως ηρθες στο κλαμπ.Περυσι Γερμανια 30τετραγωνικα με κοινοχρηστο μπανιο 2500 ευρω.
-
Γκομμουνιστής άνθρωπος στο Λονδίνο;
Αντί να κόβεις ξύλα σε καμιά Σιβηρική παράγκα;
Θα σου την πούνε οι οπαδοί της Αριστείας...Μ' άρεσει που μέχρι πριν λίγο καιρό, ξιφουλκούσαν οι ακομμάτιστοι Νεοδημοκράτες προς υπεράσπιση της Αριστείας και του Επιτελικού Κράτους, απ τους κομμουνιστάς... πλέον γελάνε και οι μενουμερώπηδες με τα απεριτίβα στο χέρι...
-
Πραγματικά κινδυνεύουμε στον δρόμο. Επαγγελματίες, υποτίθεται, οδηγοί νταλικέριδες κάνουν live και παράλληλα διαβάζουν και απαντάνε μηνύματα. Κάποιος να τους μαζέψει και να τους πάρει το δίπλωμα για πάντα!!!!!Δεν ξέρω αν είχες δει και εκείνον τον υποτίθεται επαγγελματία που ενώ άνοιξε η πόρτα ανατροπής στο μπροστινό φορτηγό αυτός απλά τραβούσε βίντεο χωρίς να του κάνει κάποιο σινιάλο να σταματήσει, μέχρι που πήρε μαζί του με την πόρτα μια κολώνα.
-
οι τιμες ειναι συγκλονιστικα υψηλες
Όταν λες υψηλές?
-
@panos2171 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πραγματικά κινδυνεύουμε στον δρόμο. Επαγγελματίες, υποτίθεται, οδηγοί νταλικέριδες κάνουν live και παράλληλα διαβάζουν και απαντάνε μηνύματα. Κάποιος να τους μαζέψει και να τους πάρει το δίπλωμα για πάντα!!!!!Δεν ξέρω αν είχες δει και εκείνον τον υποτίθεται επαγγελματία που ενώ άνοιξε η πόρτα ανατροπής στο μπροστινό φορτηγό αυτός απλά τραβούσε βίντεο χωρίς να του κάνει κάποιο σινιάλο να σταματήσει, μέχρι που πήρε μαζί του με την πόρτα μια κολώνα.
Δε τον έχω δει αλλά πραγματικά έχω πάθει πλάκα. Είμαι καινούριος στο τικ τοκ και δεν είχα ιδέα για το τι γινότανε. Κάθε πικραμένος, νταλικιέρης, γύφτος, σκυλάς, κάγκουρας, θείτσα - κούγκαρ - μιλφ, κοτσάρει ένα κινητό στο ταμπλό και κάνει λάιβ.
Και όχι μόνο αυτό διαβάζουνε και απαντάνε σε μηνύματα. -
Μεγάλο λάθος το Λονδίνο, γενικότερα. ΟΚ, είναι ένα από τα μεγάλα κέντρα του κόσμου, αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικές και η ζωή πιεστική. Από ότι καταλαβαίνω για κάποιο τέκνο σου που πάει για σπουδές. Πιο ήσυχη και οικονομική η ζωή σε μια επαρχιακή φοιτητούπολη της Αγγλίας.
-
Τα παιδιά είναι ευλογία και οχι βάρος .
Σε ποια χώρα ισχύει αυτό στον υπερθετικό βαθμό;Να βοηθήσω λίγο.
Οι γυναίκες σε αυτή την χώρα δουλεύουν περισσότερο απο την Ελλάδα , οχι δεν κουβαλάνε στάμνες με νερό στο κεφάλι , δουλειές του 1ο κόσμου κάνουν και εχουν τον μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων στις ανεπτυγμένες κοινωνίες.Αν δεν το βρήκατε ακόμα να δώσω άλλη μια βοήθεια .
Στην αντίστοιχη " Φράουλα " δεν θα πηγαίναμε ποτέ Παρασκευή ουτε Σάββατο ...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]