-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Φίλε ο Τομ είναι ο Ιλον της μουσικής βιομηχανίας .
Χωρίς διαφήμιση χωρίς εταιρεία εχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων γιατί τα τραγούδια του είναι αληθινά και περιγράφουν πραγματικές καταστάσεις δεν είναι διαφημιστικά για αυτοκίνητα όπλα ακριβές "συνοδούς" και G
https://www.gulfstream.com/en/aircraft/Τα επιτελεία δε των δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων καλό είναι να διαβάσουν ΟΛΑ τα σχόλια κάτω απο τα τραγούδια του.
Μόνο έτσι θα μπορέσουν να συγχρονιστούν με τον λαό και να βγάλουν επίκαιρο πρόγραμμα διακυβέρνησης !Οι δημοκρατικοί λέμε τώρα, δεν χρειάζονται πρόγραμμα διακυβέρνησης.
Επεσαν μέσα στην μαρμίτα μικροί, όπως και οι αριστερούληδες και δεν έχουν ανάγκη...
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μια συνέντευξη του για να τον γνωρίσεις
Celebrity Focus on Commercialization and Vice Over True Happiness, with Tom MacDonald
Youtube Videoαπο το 8:20 και μετα η Μέγκυν έλιωσε στην κυριολεξία!
Και εμείς με αυτήν...
από την φωτό και μόνο, βίντεο βαριέμαι να βλέπω...
Ούτε τον ξέρω βέβαια τον τύπο.
Περιμένω γνώμες από όσους το δουν...
-
Πάντως η ζωή έχει γυρίσματα.
Το οικονομικό πρόγραμμα λέγεται πως σε πολλά ομοιάζει με το ΠΑΣΟΚ.
Κάτι έπιασε το μάτι μου για νομοθέτηση επανεπενδύσεων ενός ποσοστού των κερδων των επιχειρήσεων σε πάγιο και αναπτυξιακό προσανατολισμό (άκρως σοσιαλιστική ρύθμιση), για εργατικά δικαιώματα ενίσχυση των συνδικάτων και έως και συλλογικές συμβάσεις εργασίας!!
Προστατευτισμό στο διεθνές εμπόριο με κρατικές επιδοτήσεις σε εγχώριες βιομηχανίες.
Οι δεξιοί γίνονται πασοκοι και οι αριστεροί δεξιοί.
Παράνοια σε όλα τα επίπεδα.
Το ΠΑΣΟΚ εξαπλώνεται σε όλες τις ηπείρους.
-
-
Μετά από 3 μέρες κόλασης έχω να πω ότι σιχαίνομαι την crowdstrike !!!!!
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μετά από 3 μέρες κόλασης έχω να πω ότι σιχαίνομαι την crowdstrike !!!!!
-
Διάβασα «counter strike» και αναθάρρησα.
-
Χαχαχα και εγώ.
-
Δεν μου αρεσει που η εισαγωγική/εμπορία της Suzuki είναι σαν το κόμμα του Κασιδιάρη, δηλαδή ΓτΠ
Δεν ξέρω αν μου αρέσει, που οπως δείχνουν τα πράγματα, μετά από χίλια κύματα, το νέο έτος θα με βρει υβριδικό, με ΤρανS αντί για Cross...
Και μετά μας φταίει η γουοκ ατζέντα...
-
Θέλατε να δείτε μια ωραία τελετή έναρξης?
Πάρτε τα π@π@ρι@ μου...Μου την σπάει που όλα καλά αρκεί να είναι woke.
Αυτός ο ανώμαλος καθότανε δίπλα στο ανήλικο... -
την κατέβασαν από το γιουτιούμπι, ζήτησε συγνώμη ο γελοιότατος τυπάκος που την έφτιαξε και μας ετοιμάζει μία ακόμα χειρότερη τελετή λήξης που θα είναι όλα μαύρα γιατί δεν θα υπάρχουν ολυμπιακοί αγώνες...
Μας είπε ότι τον είχανε παρενοχλήσει μικρό.
Και κάποιος του είπε ότι οι ολυμπιακοί αγώνες είναι ένα τεράστιο κρεβάτι ψυχολόγου, να βγάλει τα εσώψυχα του, ή ένα τεράστιο κρεβάτι γενικά.
Ωραίος ο μανωλάκης, δουλεύει μια χαρά για την μαρία...
-
-
Δεν μου αρεσει που δεν υπαρχει ιχνος αστυνομευσης στην πολη και ο καθενας κανει οτι του καπνισει.
-
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρεσει που δεν υπαρχει ιχνος αστυνομευσης στην πολη και ο καθενας κανει οτι του καπνισει.
Δεν γράφει πια κι ο Ντιέγκο, να σου απαντήσει ότι η Αθήνα, είναι η πιο αστυνομοκρατούμενη πόλη...
-
Σε όλη την Ελλάδα έτσι ειναι. Πολίτες και πολιτικοί κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμία συνέπεια. Χώρα κατεστραμένη, χωρίς επιστροφή. Άντε να μας πάρει κάποιος μπας και γίνουμε ανθρώποι.
-
Άμα είσαι μάγκας να πας να τα πεις στο Δήμαρχο του Μονακό αυτά, να σε αρχίσει στα γαλλικά...
Εγώ δεν κατάλαβα, πότε οι Αστυνομικοί Διευθυντές, έγιναν υποτακτικοι του κάθε Μπέου...
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε όλη την Ελλάδα έτσι ειναι. Πολίτες και πολιτικοί κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς καμία συνέπεια. Χώρα κατεστραμένη, χωρίς επιστροφή. Άντε να μας πάρει κάποιος μπας και γίνουμε ανθρώποι.
Έτσι είναι όλα τα Βαλκάνια. Όχι μονάχα εμείς. Από τα Βαλκάνια εμείς είμαστε οι πιο ευρωπαίοι. Δεν είναι θέμα αγοράς είναι θέμα πολιτικου κόστους. Συνήθως τέτοιες κυβερνήσεις υπάρχουν μετά από σημαντικές ιστορικές στιγμές.
-
Δεν μου αρέσει που βλέπω νέα ζευγαράκια, να έχει και να οδηγεί η γυναίκα το αυτοκίνητο και ο άντρας να κάνει την πριγκίπισσα-συνοδηγό.
Μια γειτόνισα του έκανε κιόλας παρατήρηση να μη χτυπάει την πόρτα στο κλείσιμο...
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που βλέπω νέα ζευγαράκια, να έχει και να οδηγεί η γυναίκα το αυτοκίνητο και ο άντρας να κάνει την πριγκίπισσα-συνοδηγό.
Μια γειτόνισα του έκανε κιόλας παρατήρηση να μη χτυπάει την πόρτα στο κλείσιμο...
Χαχαχαχα συμφωνω απολύτως,βέβαια για κακή μου τύχη μια τέτοια πριγκίπισσα είμαι κι εγώ εδώ και δέκα μέρες μετά από ένα εργατικό που είχα στο χέρι με άγνωστη ακόμα κατάληξη.Με πάει στη δουλειά 130χλμ και φυσικά κάθε λεπτό της κάνω παρατήρηση για τα πάντα ,από αλλαγή ταχύτητας ,κέντρο λωρίδαςμέχρι να το πατήσει λίγο παραπάνω.Σημερα με έφερε με 160 όποτε αντί για την πριγκίπισσα έκανα το βάτραχο.
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Χαχαχαχα συμφωνω απολύτως,βέβαια για κακή μου τύχη μια τέτοια πριγκίπισσα είμαι κι εγώ εδώ και δέκα μέρες μετά από ένα εργατικό που είχα στο χέρι με άγνωστη ακόμα κατάληξη.Με πάει στη δουλειά 130χλμ και φυσικά κάθε λεπτό της κάνω παρατήρηση για τα πάντα ,από αλλαγή ταχύτητας ,κέντρο λωρίδαςμέχρι να το πατήσει λίγο παραπάνω.Σημερα με έφερε με 160 όποτε αντί για την πριγκίπισσα έκανα το βάτραχο.
Περαστικα σου.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]