-
Μου αρεσει που εγινε μπαν στους φιλους Πηλιου και Μαστορα. Δε μου αρεσει που το Νομπελ βλακειας δεν εχει παει εκει που πρεπει.
-
Ειπαμε πρεπει να σταματησουν καποιες κοντρες,να σταματησουν να πολιτικοποιουν τα παντα και να αρχισουμε να σεβομαστε τον συμφουριτη μας...Ολοι μας
-
Για μένα πάει το Νόμπελ βλακείας.
Με θεωρεί βλάκα και θέλει απεγνωσμένα να μου το πει.
Τι να κάνω να κλαίω ή να γελάω; Ένα μονάχα θα πω, που μου ήρθε τώρα στο μυαλό: Άσ'τον να λέει, ασ'τον να λέει, εκείνος μόνο ξέρει και μέσα του θα κλαίει. Άσ'τον να λέει.
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ειπαμε πρεπει να σταματησουν καποιες κοντρες,να σταματησουν να πολιτικοποιουν τα παντα και να αρχισουμε να σεβομαστε τον συμφουριτη μας...Ολοι μας
+100000000000
-
Εγώ πάλι λέω :
![alt text](
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εγώ πάλι λέω :
![alt text](
συμφωνώ και προσθέτω ότι οι μισοί που ανήκουν παρακάτω περιγράφονται αντιστοίχως:
όσοι είστε δεξιοί είστε αμπαλοι και βολεμένοι
οι αριστεροί άσχετοι και ονειροπόλοι
οι κεντρώοι αναπαφάσιστοι και ανίκανοι
οι ακραίοι μ@λ@κ3ς
και οι απέχοντες χαζοί
οι άλλοι μισοί είστε οκ από όπου και αν προέρχεστε
-
Πηλιου και Μαστορας ελπιζω να επιστρεψουν. Δε μ αρεσει που λειπουν.
-
Πίνουν τσίπουρα μαζί και μας χαιρετάνε...
-
Ο μάστορας θα πλένει αμάξι ακόμα. Περιμένετε.
-
Αφού εδώ είμαι βρε #floroi.. Σας αρέσει όμως το τζέρτζελο εεε
-
Ακόμα banned είναι ο μάστορας και ο πηλιουριτης;
-
Ναι. O ΑρχιMastoras είναι μπαναρισμένος ακόμη... Στην μπουζού...
Αυτό που γράφει στη θέση του και κάνεις και διάλογο μαζί του είναι το chatgpt.
Μπορείς να το ρωτήσεις ότι θέλεις. Θα σου απαντήσει σε όλα.Α ρε @Lap!
Το πολύ posting καίει τον εγκέφαλο... -
-
Δεν μου αρέσει που υπάρχει ακόμα το τόπικ της πολιτικής...
Μόνο αντιπαραθέσεις, παράλληλοι μονόλογοι, απομόνωση μιας φράσης ενός κατεβατού σκέψεων για να "ταπώσουμε" τον άλλον, αδυναμία επιχειρημάτων κλπ...
Χωρισμός σε ομάδες ....
Η ίδια συμπεριφόρα, όταν προέρχεται από εμάς, χειροκροτείται...
Όταν προέρχεται από τους άλλους, αποδοκιμάζεται...
Απορώ γιατί υφίσταται το τόπικ, πόσο μάλλον όταν δεν επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιρικό και γενικότερα οπαδικό περιεχόμενο (και πολύ σωστά)...
Μόνο εγώ βλέπω τις τεράστιες ομοιότητες?
Ρητορική η ερώτηση...
Ότι έγραψα παραπάνω, ισχύει απόλυτα, και στις δύο περιπτώσεις, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη...
Η πλήρης απουσία οπαδικών απόψεων (πολιτικής και ποδοσφαίρου), μόνο καλό θα κάνει στη λειτουργία του φόρουμ...
Υπάρχουν άλλα φόρουμ για να εκθέτει κανείς την τόσο "βαρύνουσα" πολιτική του σκέψη...
Εξαίρεση, οι κόσμιες "οπαδικές" απόψεις για τις μάρκες αυτοκινήτων, μιας και είναι το κατ' εξοχήν αντικείμενο του περιοδικού που μας φιλοξενεί...
-
η ζωη εχει ζωηραδα
ακομη και οταν ειναι ατερμονηθυμησου λιγο τη ροη προς την εντροπια
αν σταματησει, τανα ολα -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
η ζωη εχει ζωηραδα
ακομη και οταν ειναι ατερμονηθυμησου λιγο τη ροη προς την εντροπια
αν σταματησει, τανα ολαΑν σου αρέσει αυτό που γίνεται μονίμως στην πολιτική, πάω πάσο...περί ορέξεως....
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει ..
Αν και έγραψες μόνο δεν μου αρέσει
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ πολύ το ποστ σου!
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Απορώ γιατί υφίσταται το τόπικ, πόσο μάλλον όταν δεν επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιρικό και γενικότερα οπαδικό περιεχόμενο (και πολύ σωστά)...
Οι 4troxoi είναι εξ ορισμού συνυφασμένοι με την κριτική στην πολιτική επικαιρότητα , για μένα το κομμάτι του αντίλογου τόσο με τα άρθρα του ΚΚ όσο και των υπολοίπων πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων που έγραφαν κατα καιρούς για την πολιτική και την κοινωνία - οικονομία ήταν ίσως και πάνω απο 50% της αξίας των 4Τ ως περιοδικό.
Τώρα το ότι έχει καταντήσει το συγκεκριμένο τόπικ πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ μελών , συμφωνώ μαζί σου , χάνεται κάποιες φορές το μέτρο της αστικής ευγένιας που πρέπει να μας διέπει , έχει γίνει λίγο οπαδικό πλέον αλλά για αυτά που έχουμε περάσει ως χώρα τα τελευταία 15 χρόνια που θα έπρεπε να συμφωνούμε όλοι κάπως ως προς την ανάγκη κριτικής απέναντι στην εκάστοτε εξουσία και πάλι καλό είναι το επίπεδο συγκριτικά.
Κατά την άποψη μου θα ξεφουσκώσει το ενδιαφέρον σε λίγο με το ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΑΤΑΚΑΤΟ , θα το σκιάσει η φοβέρα το τοπικό , δεν θα υπάρχει νόημα να συμμετέχει κάποιος.
-
Θα ξεχαστούν όλα γιατί βλέπω ειδήσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου
https://www.space.com/pentagon-2022-ufo-uap-report
αυτό το γραφείο All-Domain Anomaly Resolution Office είχε αρχικά ένα περίεργο έμβλημα που είχε εμφανιστεί σε κατι παρουσιάσεις
Το σύμπαν αλλάζει ή άλλαξε και κάτι αλλα λατινικά να δείχνουν βαθύ νόημα ...
και μετα το άλλαξαν αυτό είναι το επίσημο και δείχνει ανησυχαστικά πολεμικό
Ο αετός εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φτερούγες. το μάτι που τα βλέπει όλα , η τρίαινα και αυτή η κάψουλα τι είναι και την κοιτάζει έτσι ο αετός ; και γιατί αποκάτω είναι μόνο η Β. Αμερική , τι συμφωνίες έγιναν εμείς στην απέξω ;
και λατινικά βαθυστόχαστα δεν υπάρχουν ... ανησυχώ! -
Μέχρι και τους εξωγήινους θα φέρουν οι Τογιοταίοι για να μην τους εξαγοράσει η Στελλάντις...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]