-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο αετός εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φτερούγες. το μάτι που τα βλέπει όλα , η τρίαινα και αυτή η κάψουλα τι είναι και την κοιτάζει έτσι ο αετός ; και γιατί αποκάτω είναι μόνο η Β. Αμερική , τι συμφωνίες έγιναν εμείς στην απέξω ;
και λατινικά βαθυστόχαστα δεν υπάρχουν ... ανησυχώ! -
Στον βορρά μαζεύονται σε καφετέρια με το όνομα Φράουλα,οδηγούν υβριδικά,ονειρεύονται Tesla!
Στον νότο κάνουμε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών,μονομαχίες,οδηγάμε ιαπωνικά 15αετιας και καθόμαστε πίσω από εξάτμισεις 1.9 td Octavia να γουστάρουμε!
Που πάει αυτή η χώρα πραγματικά!!! -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στον βορρά μαζεύονται σε καφετέρια με το όνομα Φράουλα,οδηγούν υβριδικά,ονειρεύονται Tesla!
Στον νότο κάνουμε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών,μονομαχίες,οδηγάμε ιαπωνικά 15αετιας και καθόμαστε πίσω από εξάτμισεις 1.9 td Octavia να γουστάρουμε!
Που πάει αυτή η χώρα πραγματικά!!!πες μας μόνο αν σ΄ αρέσει ή οχι
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Που πάει αυτή η χώρα πραγματικά!!!πες μας μόνο αν σ΄ αρέσει ή οχι
Ψάχνω για μετακόμιση σε μια πόλη καμμία 500αρια χλμ μακριά ,παραθαλλασια με Λευκό Πύργο…..
-
Προχτές διάβασα σε κάποιον περιφερειακό ότι βγήκαν δυο άλογα!!!!!Οποτε δεν πλήττετε ποτέ εκεί πάνω!
-
Στην εθνική Θεσσαλονίκης Μουδανίων στο ύψος του Κόσμος….και τα κακομοίρα τα ζωντανά μέχρι να έρθει το ανάλογο όχημα να τα μεταφέρει τα είχαν δέσει στη νησίδα….
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Απορώ γιατί υφίσταται το τόπικ, πόσο μάλλον όταν δεν επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιρικό και γενικότερα οπαδικό περιεχόμενο (και πολύ σωστά)...
Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που επηράζει την οικονομική,επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Όποιος θέλει ασχολείται,οποιος δεν θέλει το προσπερνά.
Στην πολιτική όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και εκεί πρέπει να εκφέρουμε τις απόψεις μας είτε κάποιος συμφωνεί είτε οχι.
Μας αφορά όλους! -
@gianniss07 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Απορώ γιατί υφίσταται το τόπικ, πόσο μάλλον όταν δεν επιτρέπεται κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιρικό και γενικότερα οπαδικό περιεχόμενο (και πολύ σωστά)...
Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που επηράζει την οικονομική,επαγγελματική και προσωπική μας ζωή. Όποιος θέλει ασχολείται,οποιος δεν θέλει το προσπερνά.
Στην πολιτική όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και εκεί πρέπει να εκφέρουμε τις απόψεις μας είτε κάποιος συμφωνεί είτε οχι.
Μας αφορά όλους!Θεωρητικά δεν έχεις άδικο...
Στην πράξη όμως δες πόσες φορές έχει κλειδωθεί το συγκεκριμένο τόπικ...
Και πόσες αποβολές χρηστών επίσης από το συγκεκριμένο τόπικ...
Αυτό στηλιτεύω...τη διάθεση ΜΗ συνεννόησης ή έστω στοιχειώδους προσέγγισης...
-
Μαρέσει που βγήκε σήμερα η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου για το ατύχημα μου με την μηχανή και η συνυπαιτιότητα μου είναι 30% (ερχόμενος από πίσω).
Ενώ 70% βγήκε η άλλη οδηγός υπαίτιος (χοντρομαλ@κία είχε κάνει) οπότε με συμφέρει ιδιαίτερα
-
Στο βάθος Ελαφόνησος.
Νεαπολη το καλύτερο ηρεμιστικό! -
Παγωτό στον Χαραμή εγγύηση!
-
Από τις καλύτερες και ακομα όχι γνωστές ευτυχώς γωνιές της Ελλάδας!!Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει έτσι!Οι φωτό είναι από ψηλά 3 κολπάκια με άμμο κανονικά μην σας ξεγελούν τα βράχια.
-
Είναι η παραλία που είχες γράψει?
Που αρχίζει από Ρι και τελειώνει σε ρι? -
Είναι η παραλία που είχες γράψει?
Που αρχίζει από Ρι και τελειώνει σε ρι?Ναι και ήταν τέλεια !
-
Μου αρέσει που θα είμαι στην περιοχή σε 20 ημέρες από σήμερα....
-
δεν μου αρεσει που διαβαζω για διακοπες ενω τρωω στο γραφειο δουλευοντας σαν το σκυλι και με ακομη ενα 4ωρο τουλαχιστον μπροστα.
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
δεν μου αρεσει που διαβαζω για διακοπες ενω τρωω στο γραφειο δουλευοντας σαν το σκυλι και με ακομη ενα 4ωρο τουλαχιστον μπροστα.
ε μα ειναι δυνατόν ολόκληρος ΓΑΤΟΣ
να δουλεύεις σαν το ΣΚΥΛΙ!!!!!!
-
@georgekn said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που θα είμαι στην περιοχή σε 20 ημέρες από σήμερα....
Να ψάξεις αν έχει αφήσει σημαία και πατημασιές από σαγιονάρες διότι δεν τον πιστεύουμε.
-
Καλά και γω από τη δουλειά το έγραψα και τελειώνω στις 7 το πρωί της Κυριακής... έτσι για να νιώσεις καλύτερα
-
@georgekn said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καλά και γω από τη δουλειά το έγραψα και τελειώνω στις 7 το πρωί της Κυριακής... έτσι για να νιώσεις καλύτερα
8.45 κυριακη
Μετα απο 3.5 ωρες υπνου, και παλι δουλεια
Γαβ γαβ γαβ
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]