-
Που κολλάει ο Βαρουφάκης;
-
@creative said in Renault Captur II:
@groover1972 said in Renault Captur II:
@chrisk6 said in Renault Captur II:
α μάλιστα. τώρα ναι. λείπει.
Νομίζω πριν κάνετε τον έξυπνο καλό θα ήταν να δίνατε μεγαλύτερη προσοχή στις φωτογραφίες που ανέβασα και την περιγραφή τους, έτσι;
αν εννοείς εμένα, στη φωτογραφία που ανέβασες δεν φαινόταν πως θα έπρεπε να είναι. Δεν ξέρουμε όλοι, πως θα έπρεπε να είναι κανονικά... Δεν κάνω τον έξυπνο. Ηρέμησε.
Ήρεμος είμαι, απλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να σχολιάζουμε ένα θέμα αν το γνωρίζουμε, έτσι δεν είναι;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζατε πως θα έπρεπε να είναι η τάπα κανονικά, θεωρώ ότι καλό θα ήταν να απείχατε του σχολιασμού.
Απλές πρακτικές τακτικές δημοσίου διαλόγου είναι.
αφού το συνεχίζεις, κακώς, θα σου ξανά εξηγήσω. Πως θέλεις να ξέρουμε με την λάθος φωτογραφία, εμείς που δεν εχουμε Captur. Και γνωρίζεις ότι μπορούμε να σχολιάσουμε ότι θέλουμε, έτσι; Οπότε ηρέμησε και μη το συνεχίζεις, θα βγεις εκτός θέματος στο νήμα.
-
@lap said in Renault Captur II:
Που κολλάει ο Βαρουφάκης;
Λαπ, ευχαριστώ! Δεν είμαι ο μόνος που το λέω, δηλαδή;
-
Τάπα υγραερίου δεν έχεις δει ποτέ ρε συ @groover1972 ? Πρέπει να κυκλοφορούν χιλιάδες αμάξια με αυτά τα στρογγυλά σε προφυλακτήρες δεξιά, αριστερά.
Εμένα μου φάνηκε ότι τρολαρες πάντως να λέμε την αλήθεια.
Προφανώς και ο καθένας σχολιάζει ότι και όπου θέλει. -
Νομίζω πριν κάνετε τον έξυπνο καλό θα ήταν να δίνατε μεγαλύτερη προσοχή στις φωτογραφίες που ανέβασα και την περιγραφή τους, έτσι;
αν εννοείς εμένα, στη φωτογραφία που ανέβασες δεν φαινόταν πως θα έπρεπε να είναι. Δεν ξέρουμε όλοι, πως θα έπρεπε να είναι κανονικά... Δεν κάνω τον έξυπνο. Ηρέμησε.
Ήρεμος είμαι, απλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να σχολιάζουμε ένα θέμα αν το γνωρίζουμε, έτσι δεν είναι;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζατε πως θα έπρεπε να είναι η τάπα κανονικά, θεωρώ ότι καλό θα ήταν να απείχατε του σχολιασμού.
αφού το συνεχίζεις, κακώς, θα σου ξανά εξηγήσω. Πως θέλεις να ξέρουμε με την λάθος φωτογραφία, εμείς που δεν εχουμε Captur. Και γνωρίζεις ότι μπορούμε να σχολιάσουμε ότι θέλουμε, έτσι; Οπότε ηρέμησε και μη το συνεχίζεις, θα βγεις εκτός θέματος στο νήμα.
Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα ήρεμος.
Η ομάδα λέγεται Renault Captur II και με όσους έχω συναναστραφεί εδώ έχουν αυτό το όχημα οι περισσότεροι και λίγοι έχουν κάποιο άλλο, αλλά γνωρίζουν, οπότε προφανώς είναι λογικό και επόμενο να θεωρώ ότι και εσείς έχετε το όχημα αυτό κατά πάσαν πιθανότητα και απλά πάτε να το παίξετε έξυπνος.
Κατά τα λοιπά είναι ευνόητο ότι ο καθείς εδώ μπορεί να σχολιάζει όπου θέλει και ό,τι θέλει και αντιστοίχως να λάβει και τις αρμόζουσες απαντήσεις.
Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και απορώ γιατί θίγεστε και μου κάνετε επίθεση, ενώ εσείς ο ίδιος παραδέχεστε ότι σχολιάσατε κάτι χωρίς να το γνωρίζετε (και με ειρωνεία) και λάβατε την αντίστοιχη απάντηση.
Μην το συνεχίσουμε παρακαλώ. -
Τάπα υγραερίου δεν έχεις δει ποτέ ρε συ @groover1972 ? Πρέπει να κυκλοφορούν χιλιάδες αμάξια με αυτά τα στρογγυλά σε προφυλακτήρες δεξιά, αριστερά.
Εμένα μου φάνηκε ότι τρολαρες πάντως να λέμε την αλήθεια.
Προφανώς και ο καθένας σχολιάζει ότι και όπου θέλει.αλήθεια δεν έχω δει. Δεν έχει τύχει. Δεν τρολλαρω!
-
Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα ήρεμος.
Η ομάδα λέγεται Renault Captur II και με όσους έχω συναναστραφεί εδώ έχουν αυτό το όχημα οι περισσότεροι και λίγοι έχουν κάποιο άλλο, αλλά γνωρίζουν, οπότε προφανώς είναι λογικό και επόμενο να θεωρώ ότι και εσείς έχετε το όχημα αυτό κατά πάσαν πιθανότητα και απλά πάτε να το παίξετε έξυπνος.
Κατά τα λοιπά είναι ευνόητο ότι ο καθείς εδώ μπορεί να σχολιάζει όπου θέλει και ό,τι θέλει και αντιστοίχως να λάβει και τις αρμόζουσες απαντήσεις.
Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και απορώ γιατί θίγεστε και μου κάνετε επίθεση, ενώ εσείς ο ίδιος παραδέχεστε ότι σχολιάσατε κάτι χωρίς να το γνωρίζετε (και με ειρωνεία) και λάβατε την αντίστοιχη απάντηση.
Μην το συνεχίσουμε παρακαλώ.ναι, δεν το συνεχίζω, ηρέμησε.
-
Αθηνα - Ναυπλιο και παλι πισω
280 χλμ συνολικά
Χρονος για να πάω 1 ωρα και 45 λεπτα κ αλλα τοσα επιστροφηΔιοδια: 12,8€ συνολο
μεση ταχυτητα: περιπου 100-110 μιας κ το πηγα χαλαρα ημουν κ λιγο κουρασμενος για αυτοΤο ταμπλο γραφει αυτη τη στιγμη 7λ / 100 χλμ αλλα σιγουρα ειναι παρακατω γιατι γραφει παντα πρπ 0.2-0.5 παραπανω απο την πραγματικοτητα, αλλα συμφωνα εστω και με αυτη την τιμη 7/100 εκαψα:
11.4€ πηγαινε ελα (0,585€ το λιτρο απο ΕΤΕΚΑ Ταύρου)
-
Έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό το πρατήριο με αυτήν την τιμή?
Στην περιοχή μου βρίσκω με 0,75-0,80...
Είναι μεγάλη η διαφορά...
-
Σε αυτη την τιμη του υγραεριου εγω θα εβαζα μονο απο εταιρικα.
Και παντα ετσι γεμιζα οταν εκανα ταξιδια με το υγραεριο.
Δεν αξιζει να πας για το φθηνοτερο (λεω εγω).
Αν και αυτη η τιμη δεν παιζει καπου οπως βλεπω στο fuel τουλαχιστον. -
@antoniokon said in Renault Captur II:
Έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό το πρατήριο με αυτήν την τιμή?
Στην περιοχή μου βρίσκω με 0,75-0,80...
Είναι μεγάλη η διαφορά...
η επομενη τιμη ειναι 0,6 στο περιστερι.
αν το αεριο ειναι μουφα θα κανει κοψίματα ο κινητήρας πραμα που δεν εχει γινει. βαζω απο εκει μερικες βδομαδες τωρα
-
Που τις βρίσκετε αυτές τις τιμές;;;
Σε κοντινό μου βενζινάδικο που θεωρείται και φθηνό σήμερα είδα 0.85. -
Δεν αντέχω να διαβάζω αυτό το νήμα. Μου έρχεται να κλάψω.
-
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός….είχα δυο αυτοκίνητα με αέριο,έβαζα στο ίδιο πρατήριο και στα δύο. Όταν άρχισα να βάζω από άλλο λίγο ακριβότερο είδα την αυτονομία μου με αέριο να ανεβαίνει 120+χλμ στο γέμισμα.
-
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βαζει ιδια ποσοτητα οπως και τα αλλα.Απλα αγοραζει και πουλαει πιο φτηνα
-
@chris__7 said in Renault Captur II:
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βαζει ιδια ποσοτητα οπως και τα αλλα.Απλα αγοραζει και πουλαει πιο φτηνα
Η ποσότητα ναι, η ποιότητα όμως? Εν τω μεταξύ υπήρξε πρατήριο που μου έβαλε 48 λίτρα σε 42 δεξαμενή….
-
@kkostask said in Renault Captur II:
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός….είχα δυο αυτοκίνητα με αέριο,έβαζα στο ίδιο πρατήριο και στα δύο. Όταν άρχισα να βάζω από άλλο λίγο ακριβότερο είδα την αυτονομία μου με αέριο να ανεβαίνει 120+χλμ στο γέμισμα.
δεν ξερω αν εχεις το captur αλλα την αυτονομια την ξερω ειναι ψιλοστανταρτ.. απο εκει καταλαβαινεις και τι γινεται
για εντος πολης μου βγαζει 450 χλμ το γεμισμα περιπου. αποκλιση +-10 χλμ
τωρα εκτος πολης το στα ταξιδι που εκανε μου λεει 500χλμ οτι βγαζει αλλα δεν νομιζω να τα φθασει. εχω δει βεβαια ατομο να το κανει αυτο εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
υγ. γεμισα με 17€
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
@kkostask said in Renault Captur II:
δεν ξερω αν εχεις το captur αλλα την αυτονομια την ξερω ειναι ψιλοστανταρτ.. απο εκει καταλαβαινεις και τι γινεται
για εντος πολης μου βγαζει 450 χλμ το γεμισμα περιπου. αποκλιση +-10 χλμ
τωρα εκτος πολης το στα ταξιδι που εκανε μου λεει 500χλμ οτι βγαζει αλλα δεν νομιζω να τα φθασει. εχω δει βεβαια ατομο να το κανει αυτο εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
υγ. γεμισα με 17€
Είχα δυο Φορντ με μετατροπή….τότε λοιπόν όπου και να έβαζα με 0,70 μου έβγαζε 340-360 χλμ. Μόλις έβαλα σε καινούργια coral με 0,80 η αυτονομία έφτασε και τα 470. Φυσικά με την ίδια ποσότητα. Και τις δυο που φούλαρα στα Σκόπια τόσα μου έβγαλαν σχεδόν.
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
Αθηνα - Ναυπλιο και παλι πισω
280 χλμ συνολικά
Χρονος για να πάω 1 ωρα και 45 λεπτα κ αλλα τοσα επιστροφηΔιοδια: 12,8€ συνολο
μεση ταχυτητα: περιπου 100-110 μιας κ το πηγα χαλαρα ημουν κ λιγο κουρασμενος για αυτοΤο ταμπλο γραφει αυτη τη στιγμη 7λ / 100 χλμ αλλα σιγουρα ειναι παρακατω γιατι γραφει παντα πρπ 0.2-0.5 παραπανω απο την πραγματικοτητα, αλλα συμφωνα εστω και με αυτη την τιμη 7/100 εκαψα:
11.4€ πηγαινε ελα (0,585€ το λιτρο απο ΕΤΕΚΑ Ταύρου)
Αυτό το πρατήριο είναι αξιόπιστο;
Η τιμή είναι εξαιρετικά χαμηλή για την εποχή!
Αυτό το πρατήριο που αναφέρετε μαζί με ένα άλλο ΕΤΕΚΑ λίγο παρακάτω στη διασταύρωση με Χρυσοστόμου Σμύρνης έχουν ΠΑΝΤΑ εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αλλά δεν έχω πάει ποτέ, επιλέγω ένα λίγο πιο ακριβό (ΕΤΕΚΑ πάλι) στη στρογγυλή "διασταύρωση" ευθεία από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, όπου ποτέ δεν μου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, ούτε ποιότητας, ούτε ποσότητας, ούτε "κολλήματος" της ένδειξης.
Από όσα έχω μάθει πάντως το υγραέριο κίνησης δεν μπορεί/δεν έχει νόημα να γίνει κομπίνα όπως με βενζίνη/πετρέλαιο, αλλά μπορεί να "παίξουν" με την ποσότητα που δείχνει η αντλία ότι βάζει.
Όποιος έχει πληροφορίες μας τις γράφει εδώ να μαθαίνουμε. -
Δεν θυμάμαι που το είχα ακούσει, όποτε αυτό που μεταφέρω είναι σχετικά επισφαλές. Το αέριο κίνησης είναι στην ουσία 2 αέρια, προπάνιο και βουτάνιο που πρέπει να αναμιγνύονται σε συγκεκριμένα ποσοστά. Κάποιο από τα δυο είναι ευτελούς αξίας, όποτε αλλάζοντας τις αναλογίες προκύπτει το κέρδος. Υπήρχε βενζινάδικο στην περιοχή μου που οποίος έβαζε του άναβε επιτόπου check engine και μετά από καταγγελίες τον τσίμπησαν.
Renault Captur II