-
27.200 rive gauche με pack easy drive (ηλετρικα αναδιπλουμενοι, blind spot assist, δερματινο τιμονι, ACC)
Τωρα αν το παραγγειλεις το συγκεκριμενο εισαι στα 29.000
Επισης υπαρχει μια φημη οτι τα καινουργια ερχονται με wireless android/apple auto.
θα σας πω μολις παραλαβω
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
27.200 rive gauche με pack easy drive (ηλετρικα αναδιπλουμενοι, blind spot assist, δερματινο τιμονι, ACC)
Επισης υπαρχει μια φημη οτι τα καινουργια ερχονται με wireless android/apple auto.
θα σας πω μολις παραλαβω
Το δικό μου με παραγγελία από Μάιο 2022 (έκδοση Dynamic τότε) και παραλαβή Ιανουάριο 2023, χωρίς:
ρανταρ μπροστά για αυτόματο φρενάρισμα,
BSA,
ACC,
αναδιπλούμενους καθρέπτες,
δερμάτινο τιμόνι,
μπάρες οροφής,
οθόνη 9'',
shark antennaμου κόστισε 23.600...
-
@creative said in Renault Captur II:
θα σας πω μολις παραλαβω
Το δικό μου με παραγγελία από Μάιο 2022 (έκδοση Dynamic τότε) και παραλαβή Ιανουάριο 2023, χωρίς:
BSA,
ACC,
δερμάτινο τιμόνι,
μπάρες οροφής,
οθόνη 9'',
Τι έκπτωση είχες μετά από όλες αυτές τις αφαιρέσεις?
-
Και στα δικά μας έχει a/a /a αλλά είναι κλειδωμένο... Δεν το καταλαβαίνω να υπάρχει το λογισμικό και να είναι κλειδωμένο (σε όλες τις εκδόσεις) Μλκες Γάλλοι.
-
@yem said in Renault Captur II:
Και στα δικά μας έχει a/a /a αλλά είναι κλειδωμένο... Δεν το καταλαβαίνω να υπάρχει το λογισμικό και να είναι κλειδωμένο (σε όλες τις εκδόσεις) Μλκες Γάλλοι.
Δυστυχώς είναι κλασική μέθοδος και από εδώ και πέρα έχουν software updates επί πληρωμής και τα λοιπά.. βλέπε VW/Tesla..
Επίσης όλους τους επεξεργαστές σε όλες τις συσκευές που έχεις πάρει ποτέ!
Με το obd του Γάτου δεν γίνεται δουλειά;
-
@dublin said in Renault Captur II:
Δυστυχώς είναι κλασική μέθοδος και από εδώ και πέρα έχουν software updates επί πληρωμής και τα λοιπά.. βλέπε VW/Tesla..
μπορει, λεω μπορει, στο δικο σου να γινεται....
βασικα ειναι σχεδον βεβαιο -
@gatoz said in Renault Captur II:
μπορει, λεω μπορει, στο δικο σου να γινεται....
βασικα ειναι σχεδον βεβαιοΈχεις κάνα λινκ να ψάξω τι παίζει; Είμαι χακερονι και εγώ..πληροφορικαριος πήγαινα, μετά με πείσανε οι συνεργιαδες θείοι για μηχανολογιες, και τελικά έκανα ότι γουσταρα (και τώρα το πληρώνω!! Χαχα!) στο άσχετο!
-
Πάντως με αυτά που λείπουν, το αιρκρος φαίνεται να είναι τζάμπα, τουλάχιστον στις χειροκίνητες εκδόσεις, με στάνταρ νάβι και γκριπ παντού, 1300 ή 1800 έκπτωση.
-
Από την obd τίποτα, είναι κλειδωμένη!
Όλες τις τροποποιήσεις τις κάνεις από κεντρική μονάδα μόνο -
Αυτό είναι που με εκνευρίζει, ότι η Renault δεν το πουλάει σαν παροχή ούτε το έχει "με το χρόνο", υπάρχει η δυνατότητα και είναι απλά κλειδωμένη. Απίστευτα κουλό...
-
@zaxosm said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
θα σας πω μολις παραλαβω
BSA,
ACC,
δερμάτινο τιμόνι,
μπάρες οροφής,
οθόνη 9'',
Τι έκπτωση είχες μετά από όλες αυτές τις αφαιρέσεις?
Το "στάνταρ" στην έκδοση Dynamic τότε ήταν το ραντάρ άρα και το ACC και οι αναδιπλούμενοι καθρέπτες.
Όλα τα άλλα ήταν σε "pack" με απροσδιόριστο χρόνο παράδοσής και 1200Ε επιπλέον.
Αυτά που δεν είχε από την αρχή και με ενημέρωσαν είχαν ως αποτέλεσμα μια έκπτωση 600Ε. -
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μόλις έκλεισα την έκδοση Techno. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν έχει εργοστασιακό συναγερμό αλλά μου είπε ο Σφακιανάκης ότι τον κάνουν αυτοί δώρο.
Έχω πολύ μεγάλο άγχος στο να βάζουν χέρι στα ηλεκτρολογικά καινούριου αμαξιού τρίτα άτομα ( εκτός εργοστασίου). Πείτε το παράνοια, πείτε το κάλο στον εγκέφαλο, πείτε το όπως θέλετε.
Υπάρχει λόγος να ανησυχώ;
-
@harisnikolop said in Renault Captur II:
Για εμένα ναι υπάρχει, προσωπικά ποτέ δεν βάζω συναγερμό δώρο στις αντιπροσωπείες, πιο πολλά προβλήματα παρά ασφάλεια. Καθαρά προσωπική άποψη.
-
@fanis75 said in Renault Captur II:
Για εμένα ναι υπάρχει, προσωπικά ποτέ δεν βάζω συναγερμό δώρο στις αντιπροσωπείες, πιο πολλά προβλήματα παρά ασφάλεια. Καθαρά προσωπική άποψη.
Άρα τι προτείνεις; Τι επιλογές έχω;
-
εχω εκδοση rive gauche με φουλ εξτρα και δωρο τον συναγερμο. μεχρι στιγμης ολα καλα και επισης δεν εχω εξτρα κλειδι. ειναι ενσωματομενος στο υπαρχον. GPS δεν χρειαζεσαι να βαλεις, εχει ηδη το αμαξι. Απλα οταν το παρεις βαλε κωδικο στον χρηστη ωστε να μην στο απενεργοποιησουν.
-
εχω εκδοση rive gauche με φουλ εξτρα και δωρο τον συναγερμο. μεχρι στιγμης ολα καλα και επισης δεν εχω εξτρα κλειδι. ειναι ενσωματομενος στο υπαρχον. GPS δεν χρειαζεσαι να βαλεις, εχει ηδη το αμαξι. Απλα οταν το παρεις βαλε κωδικο στον χρηστη ωστε να μην στο απενεργοποιησουν.
Άρα πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ;
-
Άρα πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ;
ποιο πολυ θα ανησυχουσα για την τιμη αν παει στα υψη. εκτος αν εχεις κλειστη τιμη στο δελτιο παραγγελιας
εμενα μια χαρα μου δουλευει μεχρι στιγμης
-
Καλησπερα στην παρεα κ Χρονια πολλα,
Αυτο το post γινεται σαν review απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σε νανοκεραμικη επιστρωση ως πελατης, μιας και ειμαι νεος κατοχος Captur 2 – Rive Gauche LPG 100. Θεωρησα οτι ενα απο τα πραγματα που επρεπε να γινουν σε πρωτη φαση ειναι η κεραμικη επιστρωση για την προστασια του αμαξωματος.
Δεν εψαχνα θαυματα, αυτο που εψαχνα ηταν
• Προστασια του χρωματος απο τον ηλιο
• Καποια προστασια απο κουτσουλιες σε περιπτωση που την φαμε, τουλαχιστον να εχω ενα χρονο περισσοτερο να την αφαιρεσω
• Υδροφοβια και οσο γινεται να μην ποτιζεται το αμαξι με λασποβροχες που ειναι συνηθες στην Αθηνα
• Μια τυπικη προστασια απο γρατζουνιες πχ απο κανα κλαδιΓενικοτερα ημουν επιφυλακτικος, επειδη σε αυτη τη δουλεια μπορουν ευκολα να σε κοροιδεψουν και να σε κανουν οτι θελουν, οπως και να σε χρεωσουν οπως θελουν, αλλα κατεληξα σε εναν μαστορα μεσω κοινου γνωστου.
Οι εργασιες που εγιναν ειναι οι παρακατω. Χρονος δουλειας 4 μερες (ναι μην γκρινιαζεται για τις μερες και μην πιεζεται κανεναν αν θελετε καλη και σωστη δουλεια!):
• Νανοκεραμικη σε ολο το αμαξωμα
• Νανοκεραμικη στις ζαντες
• Επιστρωση σε θολους
• Προστασια σε ολα τα πλαστικα της μηχανης
• Ειδικη νανοκεραμικη για τα παρμπριζ μπρος πισωΑυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν περιμενα να υπαρχει τοσο λεπτομερη δουλεια. Το αμαξωμα αφου πλυθηκε σωστα και καλα ελενχθηκε ενδελεχως για τυχον γρατζουνιες. Σε αυτο το σημειο εχω να πω οτι ηταν καινουργιο αμαξι (15 ημερων) και ομως υπηρχαν πολλες γρατζουνιες που δεν φαινοντουσαν. Οποτε διορθωθηκαν και εγινε και αφαιρεση των τυχων επικαθησεων με πηλο. Δεν θελω να ζαλιζω με τα τεχνικου θεματος, αυτο τα ξερει καλυτερα ο μαστορας που θα εμπιστευτειτε. Τις ζαντες τις εκανα γιατι αφου 18αρες ηθελα να υπαρχει μια τυπικη προστασια και να πλενονται και πιο ευκολα απο τις βρωμιες. Τα υπολοιπα μου τα εκανε δωρο ο μαστορας στον οποιο πηγα, ο οποιος ηταν πιστοποιημενος απο την NASIOL. Επισης τα προιοντα που βαλαμε, ειχαν τα αντιστοιχα πιστοποιητικα και εγγυησεις.
Χρησιμοποιηθηκαν τα παρακατω.
• NASIOL NL272 για αμαξωμα
• NASIOL ZR53 για ζαντες θολους κτλπ
• Nasiol GlassShield για παρμπριζΕκ του αποτελεσματος αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξωμα πηρε ενα βαθος στο χρωμα του, σαν να ειναι 3D. Η υφη του ειναι βελουδινη. Ειναι παρα πολυ υδροφοβικο, ειδικα τωρα σε ταξιδι που εκανα για το Πασχα το παρατηρησα και στα τζαμια. Επισης οτιδηποτε βρωμα καθοταν, με λιγο νερο και πανακι εφευγε αμεσως για παραδειγμα τα μυγακια απο το ταξιδι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt. Ενα καλο ακομα που μου εκανε ηταν να μειωσει το φαινομενο του orange peel απο το βερνικι που ειχα στον ουρανο (απο το εργαστασιο ηταν αυτο). Το μονο που μενει ειναι να δω σε τιποτα μικρο γρατζουνιες ποσο αντεχει. Οι ζαντες πλενονται αμεσως χωρις να θελει παρα πολυ δουλεια. Γενικα σου κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη αφου σου μειωνει τον χρονο που ασχολησε στο πλυσιμο.
Τελος, αυριο μεθαυριο θα κοιταξω να δω απο το ταξιδι αν απεκτησα καποια σημαδακια απο πετραδακια και γενικα ενα γενικο ελενχο του αμαξωματος.
Το μονο που μενει να κανεις για να το διατηρησεις ειναι να πλενεται με σωστα υλικα (σφουγγαρι, πετσετα κτλπ) και οχι σε βενζιναδικα και αλλες μπουρδες
Για το θεμα των ζαντων, εχω να πω προσοχη σε οσους πανε για πλυσιμο το αυτοκινητο τους σε διαφορα μαγαζια. Αυτη η παπαρια που βαζουν στα λαστιχα εχει βαση κατι σαν σιλικονη κ καθεται στις ζαντες.
Θα σας βαλω παρακατω φωτογραφιες/βιντεο για να δειτε τα αποτελεσματα. Στις ζαντες την φωτογραφια την τραβηξα οταν η μια ειχε γινει και η αλλη οχι ωστε να φανει η διαφορα.
Για οποιον θελει να ρωτησει περισσοτερες λεπτομερειες μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα να τον παραπεμψω στο παιδι τον οποιο εμπιστευτηκα προσωπικα να του εξηγησει περισσοτερες λεπτομερειες επι του θεματος για το δικο του αμαξι
-
Με γειά! Μπράβο για το αναλυτικό post και τις πολλές φωτογραφίες/video. Αν θέλεις γράψε και τι σου κόστισε η συγκεκριμένη υπηρεσία.
-
Καλοτάξιδο με πολλά και καλά χιλιόμετρα .
Ωραία η Rive δίνει άλλο αέρα .
Τα μαύρα πλαστικά είναι piano black όπως στις κολώνες ? Αν ναι τότε καλά έκανες και πέρασες κεραμική γιατί αυτή η βλακεία γρατζουνιέται εύκολα !
Renault Captur II