-
Προσωπικά ποτέ δεν με ενόχλησε. Ούτε με ενοχλεί.
Αλλά πλέον σε ένα MY 2020 ίσως σιγά σιγά ένα συμμαζεμα θα πρέπει να γίνει για αισθητικους έστω λόγους. -
Ένα πλαστικό κάλυμμα δεν ομορφαίνει μόνο το μηχανοστάσιο αλλά μειώνει και τον θόρυβο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Trogg έγραψε:
ελεος τωρα το προσεξα και εγω καλα ολα τα renault nissan ειναι ετσι στην μηχανη, γιατι και το micra που εχουμε ετσι ειναι ....δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει λογος απορριψης του αυτοκινητου αλλα πραγματι χαλαει πολυ τις οποιες πρωτες εντυπωσεις ειχα.Με το καπώ της μηχανής ανοιχτό κινήσετε και χαλιεστε . Το παν σε ένα κινητήρα από από την αξιοπιστια είναι τα διάφορα εξαρτηματα να είναι εύκολα προσβάσιμα και να μη θες να διαλύσεις τον μισό κινητήρα για έχεις πρόσβαση σε ένα μαραφετι καθώς όσο πιο δύσκολα προσβάσιμα είναι τα διάφορα εξαρτηματα τόσο αυξάνεται και το κόστος για τη συντήρηση τους.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Tο βάζω κι εδώ,δεν το είχα δει στα 'μελλοντικά' και το έβαλα στους 'κατασκευαστές' που έχουν topic για το προηγ. μοντέλο.Νέο Captur:
Η κεντρική κονσόλα,όπως κατεβαίνει στο κιβώτιο ταχυτήτων 'είναι στον αέρα' κι απελευθερώνει χώρο στο κάτω τμήμα της.
Εντυπωσιακό το πορτπαγκαζ
Μέσα βγάζει πρεμιουμιλα με την μεγάλη κεντρική οθόνη,την στάνταρ ψηφιακή οθόνη του οδηγού και τα μαλακα πλαστικά. Οι χώροι επίσης φαίνονται καλοί.
Να πω βέβαια την γνώμη μου σχεδιαστικά είναι κατώτερο των παράλληλα παρουσιασμενων puma και 2008. -
Με το καπώ της μηχανής ανοιχτό κινήσετε και χαλιεστε . Το παν σε ένα κινητήρα από από την αξιοπιστια είναι τα διάφορα εξαρτηματα να είναι εύκολα προσβάσιμα και να μη θες να διαλύσεις τον μισό κινητήρα για έχεις πρόσβαση σε ένα μαραφετι καθώς όσο πιο δύσκολα προσβάσιμα είναι τα διάφορα εξαρτηματα τόσο αυξάνεται και το κόστος για τη συντήρηση τους.
Μαζί σου συμφωνώ , δεν κινούμαστε με ανοικτό το καπό , απλά το ανάφερα και εγώ και όσοι το ανέφεραν νομίζω ως ένα μείον από αισθητικής πλευράς και μόνο για ένα μοντέλο του 2020, κάποιος φίλος πρόσθεσε κιόλας για την μείωση του θορύβου μηχανής που προσφέρει ένα καπάκι νομίζω παίζει και αυτό το ρολό του. Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι θέμα να έχεις άμεση πρόσβαση στα εξαρτήματα της μηχανής , δλδ οι Γερμαναράδες που έκαναν τόσες φτήνιες στα αντίστοιχα μοντέλα τους T-Roc T-Cross και έχουν φάει το κράξιμο και ορθώς γιατί παρουσιάζουν έστω μια τέτοια εικόνα μπροστά (δεν αναφέρομαι σε τυχόν προβλήματα μηχανικά) δλδ εδώ θα πρέπει να διαλύσουμε την μηχανή για να υπάρχει πρόσβαση στα εξάρτημα της ; δεν νομίζω να την διαλύσουμε για κάποιον άλλο λόγο οκ , Όταν έχεις φτιάξει λοιπόν ένα τόσο όμορφο κατά την άποψη μου αμάξι εξωτερικά έχεις αναβαθμίσει ποιοτικά και ουσιαστικά το εσωτερικό , έχεις τέτοιο χώρο αποσκευών ε, θεωρώ είναι κρίμα να κάνεις έκπτωση εκεί…όπως και ότι το προηγούμενο μοντέλο είχε αμορτισέρ για το καπό κάτι που μου είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση και το τωρινό πλέον είναι με το κλασικό τρόπο συγκράτησης.
Σχεδιαστικα νομίζω ότι ανώτερο από το Puma ειδικά το εσωτερικό του αλλά ναι, το νέο 2008 έχοντας δανειστεί πολλά στοιχεία από το 3008 παραμένει μέχρις στιγμής το πιο ντιζαινατο μεσα-εξω από όσα έχουν παρουσιαστεί μέχρις στιγμής και περιμένουμε το 2020 σ αυτήν την κατηγορία. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Απίστευτο για τα δεδομένα της κατηγορίας του χώρο αποσκευών έχει και το επερχόμενο Clio 5.
390 λίτρα.
Θέλω να δω πως το καταφέρανε.Ελλάδα τέλη αυτού/αρχές του επόμενου έτους άφιξη του Captur II.
Τα 390 λίτρα δεν ισχύουν μάλλον. 340 λίτρα αναφέρουν οι πηγές πλέον...
-
Δλδ εχει γουστο τα 531 για το captur να εννοουν 431 ;; γιατι τα 531 μεγιστο ακομη και με συρομενο καθισμα 16cm δλδ αντε να ειναι 480 , 490 με το καθισμα τελειως πισω καθαρα, θεωρειται τρελο νουμερο για να ειναι αληθινο και μακαρι να ειναι. Το 2008 παντως εδω εχει χασει πολυ με 434lt με λιγο μεγαλυτερο μηκος και χωρις να εχω διαβασει αναφορες για συρομενο καθισμα καπου.
-
Αν το clio έχει όντως 390lt τοτε τα 450-531 του capture δεν ειναι καθόλου παράλογα.
-
Το υβριδικο ποσο να κοστιζει;
Υπερβολικα καλο πακετακι το βλεπω. -
Το 3 αιρκρός έχει 420-520 με το συρόμενο , οπότε μια χαρά είναι και για το καπτούρ .
-
Προσθέτουν τελικά τα συρόμενα καθίσματα γενικά τέτοιο επιπλέον χώρο αποσκευών σχεδόν 100 λίτρων , δε το περίμενα , χμμ άρα ο χώρος αποσκευών του c3 air είναι ένα σημείο αναφοράς έστω και κάπως μικρότερος για να δω πως θα είναι στο νέο captur , μάλλον θα πρέπει να ξαναδώ το c3 για να καταλάβω που θα παίζει πάνω κάτω.
-
Τα συρόμενα καθίσματα ειναι οτι καλύτερο υπάρχει !!!! Τα εχω στο micra και με εχουν βολεύψι απειρίες φόρες.
-
-
Μπλε με άσπρη οροφή... έτοιμο ταξί Θεσσαλονίκης! [emoji16]
-
Δεν ξέρω γιατί αλλά το Aircross στα μάτια μου, δείχνει περισσότερο SUV/Crossover και περισσότερο 'άγριο'.
Ίσως επειδή το Captur είναι σχεδόν ίδιο με το Clio.
Από την άλλη στην κατηγορία SUV/Crossover πάντα ξεχώριζα τις τετράγωνες σχεδιάσεις. -
Η πανευρωπαική του παρουσίαση θα γίνει στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβρη.
-
Η πανευρωπαική του παρουσίαση θα γίνει στην Ελλάδα μέσα στον Οκτώβρη.
Πολύ καλό αυτό!! Μου αρέσει όταν οι εταιρείες επιλέγουν την χώρα μας για παρουσιάσεις νέω μοντέλων...και τελαυταία γίνεται όλο και πιο συχνά.
Γνωρίζουμε και που θα γίνει?
-
Δεν το ξέρω.
Το Duster 2 του είχαν κάνει πανευρωπαική νταμάρια Πεντέλη κ Αττική. Αυτό θα δούμε...
-
Αν γινει αθηνα...ολως τυχαιως ο Φανης θα περνα απο εκει....
Αλλο ενα εκπληκτικα ομορφο και ωραιο αυτοκινητο.... το περιμενω και εγω
-
Σε όλα τα reviews γράφουν ότι από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Για να δούμε.
Ο @rafi πέτυχε νταλίκα με Captur ii. Μάλλον για τις ανάγκες της παρουσίασης θα είναι.
Γιατί νομίζω οι πωλήσεις θα αρχίσουν προς Χριστούγεννα.
Renault Captur II