-
Το μόνο cross που έχει χώρους είναι το aircross και το αδερφάκι του το crossland.
Και από Σεπτέμβρη τα καινούρια που μέσα τους τα παραπάνω μικρομεσαία ύψη θα αισθάνονται μοναξιά.
-
Αμα δεν σ αρεσει να το βλέπεις αστο. (Προσωπικά μου φανεται κουκλα αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα).
Τα σιτροεν κρος τα ξεχασα. Δεν τα ειδαμε (για να μην χαωθουμε ενω ειχαμε καταληξει συν οτι εχουμε οικογενειακα φετιχ με ασια). Δες τα παντως. Και εγω ακουω οτι ειναι ανετα (ειδικα το c5).
-
@gtsartsal said in Renault Captur II:
Και πάντα κρατάει ή κουβαλάει κάτι και το τοποθετεί στα πόδια της
@alex-mix XAAXXAAXAXAXAXAXAXAX
-
@yem said in Renault Captur II:
@gtsartsal said in Renault Captur II:
Και πάντα κρατάει ή κουβαλάει κάτι και το τοποθετεί στα πόδια της
@alex-mix XAAXXAAXAXAXAXAXAXAX
.Παθων και αυτος
-
-
@vagkirk said in Renault Captur II:
Α, και στον φίλο @fentaginz ,
Χωρίς καμία δόση ειρωνίας, επειδή φαίνεσαι πραγματικά μερακλής με τα αυτοκίνητα - αν δεν κάνω λάθος έχεις μια πολύ καλή έκδοση του Captur και έκανες και μια ωραία aftermarket αναβάθμιση σε οθόνες μετά - θα σου πρότεινα να πουλήσεις τώρα ψηλά το Capture και να δώσεις άμεσα παραγγελία για τον Άσσο της BMW.
Είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψεις και θα ταιριάξει τέλεια στην ιδιοσυγκρασία σου!
αδερφε οπως ειπε ο φιλος ο yem δεν θελω να μεινω στον ασσο.. η διαφορα μας ειναι οτι σε 5 χρονια θα εχω βγαλει ενα αμαξι με τα λεφτα που γλυτωνω ενω εσυ θα εχεις πληρωσει ενα ακομα αμαξι σε καυσιμο.Επισης οι οθονες δεν ειναι aftermarket ειναι εργοστασιακες απλα δεν τις βαζανε στο lpg, παρα μονο σε κανα hybrid
@ison το μονο που εχεις να φοβασαι ειναι οι χωροι αν σε καλυπτουν με τα παιδια. τιποτα αλλο, κατα τα αλλα με το LPG θα φθασεις σε σημειο να γελας με τα χρηματα που δινεις για καυσιμο. Το αμαξι ειναι ανετο και στην πολη και στην εθνικη και πανω απο ολα ασφαλες
-
Χθές γέμισα LPG με τιμή 0.599/l. Γέλαγα όταν το είδα. Σε λίγο θα μας πληρώνουν για να γεμίζουμε αέριο. Είναι πολύ ανακουφιστικό δε σκέφτεσαι καθόλου κόστος μετακίνησης.
-
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Χθές γέμισα LPG με τιμή 0.599/l. Γέλαγα όταν το είδα. Σε λίγο θα μας πληρώνουν για να γεμίζουμε αέριο. Είναι πολύ ανακουφιστικό δε σκέφτεσαι καθόλου κόστος μετακίνησης.
Πρεπει να βγαινει πιο οικονομικά και απο ηλεκτρικό
-
Σίγουρα δεν καλείται ο κάτοχος να πληρώσει επιπλέον ποσά για απόσβεση της επένδυσης του κατασκευαστή στην συγκεκριμένη τεχνολογία.
-
Σίγουρα το μικρό τούρμπο μοτέρ με τα 100 άλογα θα φανεί λίγο σε πολλούς,
σίγουρα υπάρχουν πααααρα πολύ καλύτερα οδιγηκα αυτοκίνητα
αλλά πραγματικά δεν μπορείς να το αντιληφθείς μέχρι να το ζήσεις ότι πας εκδρομή και το καύσιμο είναι η μισή αξία από τα διόδια. -
Θεσσαλονίκη το καρτέλ έχει κανονίσει 74-80 λεπτά …
-
@kkostask said in Renault Captur II:
Θεσσαλονίκη το καρτέλ έχει κανονίσει 74-80 λεπτά …
Το ιδιο Αρτα 0.82
-
Σίγουρα το μικρό τούρμπο μοτέρ με τα 100 άλογα θα φανεί λίγο σε πολλούς,
σίγουρα υπάρχουν πααααρα πολύ καλύτερα οδιγηκα αυτοκίνητα
αλλά πραγματικά δεν μπορείς να το αντιληφθείς μέχρι να το ζήσεις ότι πας εκδρομή και το καύσιμο είναι η μισή αξία από τα διόδια.Συμφωνω με @yem εδω εγω που εχω aftermarket συστημα στο corolla του 2006 δεν εχω αγχος για το κοστος μετακινησης ,ποσο μαλλον σε ενα καινουργιο αυτοκινητο.
-
@alex-mix said in Renault Captur II:
Το ιδιο Αρτα 0.82
Πρέβεζα προς Άρτα είχε και με 0.7-0.8 καλά είναι, τώρα ο δικός μου το είχε ρήξει στα 0.64 και ανέβηκε κοντά στα 0.7... Είναι που θα τους πιάσεις
-
Το ιδιο Αρτα 0.82
Πρέβεζα προς Άρτα είχε και με 0.7-0.8 καλά είναι, τώρα ο δικός μου το είχε ρήξει στα 0.64 και ανέβηκε κοντά στα 0.7... Είναι που θα τους πιάσεις
Πριν 15-20 ημέρες είχα βάλει με 0.595 και προχθές έβαλα με 0,735!
Που κολλάει αυτή η αύξηση μέσα στο κατακαλόκαιρο;
Είπε η κυβέρνηση ότι θα βάλει έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια και έτρεξαν να αυξήσουν τιμή για να μην έχουν χασούρα; -
@creative said in Renault Captur II:
Το ιδιο Αρτα 0.82
Είπε η κυβέρνηση ότι θα βάλει έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια και έτρεξαν να αυξήσουν τιμή για να μην έχουν χασούρα;Μάλλον απλά κοιτάνε έσοδα τριμήνου, είναι πιο κάτω στόχους όποτε σου λέει βάρα λίγο. Έχουν αρχίσει και οι εκδρομές για μπάνια τώρα και διακοπες, όποτε θα ανεβεί και η κατανάλωση, θα αυξηθεί ο τζίρος. Μην το ψάχνουμε παραπάνω, αισχροκέρδεια λέγεται.
-
Το ιδιο Αρτα 0.82
Είπε η κυβέρνηση ότι θα βάλει έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια και έτρεξαν να αυξήσουν τιμή για να μην έχουν χασούρα;Ελλαδάρα Αφού ...
Βέβαια τα 0,595 είναι εξαιρετικά χώμα η τιμή με μέσο όρο τα 0.7 στην Αττική . Απλά αυτός που έβαλες μάλλον έπρεπε να το εξαφανίσει γρήγορα -
Το ιδιο Αρτα 0.82
Είπε η κυβέρνηση ότι θα βάλει έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια και έτρεξαν να αυξήσουν τιμή για να μην έχουν χασούρα;Ελλαδάρα Αφού ...
Βέβαια τα 0,595 είναι εξαιρετικά χώμα η τιμή με μέσο όρο τα 0.7 στην Αττική . Απλά αυτός που έβαλες μάλλον έπρεπε να το εξαφανίσει γρήγοραΤο 0,595 υπήρχε όταν ο μέσος όρος της ευρύτερης περιοχής ήταν 0.65, οπότε μάλλον αυτή η τιμή ήταν "λογική".
Τώρα που αυξήθηκε η τιμή γενικά, το ίδιο έχει κάνει και το συγκεκριμένο πρατήριο.
Βέβαια μπορεί και να συμβαίνει αυτό που γράφετε...
-
Το έχει κάνει κάποιος αυτό; Ποια είναι η διαδικασία; Το αγοράζεις online και μετά πας στην αντιπροσωπεία να σου περάσουν χάρτες; Κάνεις κάτι άλλο;
-
@harisnikolop said in Renault Captur II:
Το έχει κάνει κάποιος αυτό; Ποια είναι η διαδικασία; Το αγοράζεις online και μετά πας στην αντιπροσωπεία να σου περάσουν χάρτες; Κάνεις κάτι άλλο;
Δεν το έχω κάνει, αν μάθεις πες και σε εμάς!
Renault Captur II