-
Δεν εκω fb καρντιά μου.
Πάντως ακόμα και 10 λίτρα να είναι η μέση με 0.75 είναι μια χαρά.
-
@lap said in Renault Captur II:
Δεν εκω fb καρντιά μου.
Πάντως ακόμα και 10 λίτρα να είναι η μέση με 0.75 είναι μια χαρά.
0,649 έβαλα τις προάλλες
-
-
@antoniokon said in Renault Captur II:
@downhill said in [Renault Captur II]
Τι κατανάλωση έχεις με το αέριο στην Εθνική Οδό;
Εθνική 120-130...
6,5 λίτρα....
Με Clio που φοράει τον ίδιο κινητήρα...
Μπορεί να έχει τον ίδιο κινητήρα αλλά δεν έχει το ίδιο μέγεθος που επηρεάζει στην κατανάλωση.
-
@gtsartsal said in Renault Captur II:
@harisnikolop said in Renault Captur II:
1ο service στον Σφακιανάκη στα 5,600 χλμ. Κόστος 105€ . Μου έκανε κάκιστη εντύπωση που ενώ είχα πάρει δικά μου λάδια Elf με την πιστοποίηση που αναφέρει στο manual (RN 17), αρνήθηκε να μου τα βάλει.
Αρχικά, αρνήθηκε να βάλει γενικά λάδια γιατι μου είπαν ότι δεν χρειάζεται φέτος, αλλά από το επόμενο σέρβις και γενικά αρνήθηκαν να βάλουν λάδια που θα του φέρω εγώ.
Κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω/ακούω.
Για την Auto Profit στη Συγγρού έχετε ακούσει καλά λόγια; Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο μήπως και πάω εκεί να μου αλλάξουν λάδια.
Και τι περιελάμβανε το σέρβις των 105 ευρώ;
Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω από την απόδειξη.
Γράφει
1)κάρτα καυσαερίου
2)Αναλώσιμα
3)Service A
4)Φιλτρο A/C
5)Υγρό καθαρισμού παρμπριζΑυτά 105€.
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
μην ξανα ακουσω για auto profit συγγρου. περυσι πηρε φιλος απο εκει αμαξι εφτυσε αιμα...του εκαναν δωρα κατι τριγωνακια κ κατι μλκιες που ακομα κ αυτα ηταν μεταχειρισμενα..του τρυπησαν λαθος τις πινακιδες για να τους τις βαλουν παραλιγο να χαλασουν το ρανταρ του αυτοκινητου.
αδερφε μου αν θες να βαλεις το λαδι το δικο σου πρεπει να πας στον κυρ μιτσο τον κολλητο κ θα στα βαλει αυτος..δεν γινεται αντιπροσωπεια κ δικα σου πραματα. λογικο ειναι
Σε Hyundai i30, i10 και Kona μου το έκαναν στην αντιπροσωπεία κανονικά. Πήγαινα δικά μου λάδια.
-
αδερφε μου αν θες να βαλεις το λαδι το δικο σου πρεπει να πας στον κυρ μιτσο τον κολλητο κ θα στα βαλει αυτος..δεν γινεται αντιπροσωπεια κ δικα σου πραματα. λογικο ειναι
Στο αυτοκινητο το δικο σου εσυ θα επιλεξεις το τι θα βαλεις, αν δεν ειναι εγκεκριμενο απο τον κατασκευαστη σου βγαζει εκτος εγγυησης το συγκεκριμενο εξαρτημα και σε καθε περιπτωση ενημερωνει την εντολη εργασιας και το βιβλιαρακι σερβις σου. Υποχρεωμενος ειναι να στο τοποθετησει, στη δικη σου την τσεπη μονο εσυ εισαι ο νταβατζης.
-
Δοκιμή: Renault Captur ECO-G 100
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-renault-captur-eco-g-100/Σύμφωνα με τον αρθογράφο: "το Captur δεύτερης γενιάς ήταν ίσως το κορυφαίο overall μοντέλο της κατηγορίας του, , οπότε οι δραστικές επεμβάσεις στα μηχανικά μέρη δεν κρίθηκαν απαραίτητες"
Για να δούμε πότε θα γίνει κάποια δοκιμή με τον e-tech κινητήρα.
-
@creative said in Renault Captur II:
μην ξανα ακουσω για auto profit συγγρου. περυσι πηρε φιλος απο εκει αμαξι εφτυσε αιμα...του εκαναν δωρα κατι τριγωνακια κ κατι μλκιες που ακομα κ αυτα ηταν μεταχειρισμενα..του τρυπησαν λαθος τις πινακιδες για να τους τις βαλουν παραλιγο να χαλασουν το ρανταρ του αυτοκινητου.
Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι στην ΠΛΑΜΑΡ, στη Μιχαλακοπούλου.
Μόλις μίλησα με Πλαμάρ. Αρνήθηκαν να μου βάλουν τα λάδια που θα τους φέρω εγώ. Επίσης μου είπαν κόστος 130€ περίπου για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Είναι καλή η τιμή αυτή;
-
@harisnikolop said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι στην ΠΛΑΜΑΡ, στη Μιχαλακοπούλου.
Μόλις μίλησα με Πλαμάρ. Αρνήθηκαν να μου βάλουν τα λάδια που θα τους φέρω εγώ. Επίσης μου είπαν κόστος 130€ περίπου για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Είναι καλή η τιμή αυτή;
Για αντιπροσωπεία ναι
-
Εγώ πάντως που εχω το Captur πετρέλαιο του 19. Με πόνο ψυχής το δινω.Πολυ καλό αμαξι.Επενδυστε στα καινούργια Renault άφοβα.Εχουν αλλάξει οι εποχες
-
@γιάννης-0 said in Renault Captur II:
Εγώ πάντως που εχω το Captur πετρέλαιο του 19. Με πόνο ψυχής το δινω.Πολυ καλό αμαξι.Επενδυστε στα καινούργια Renault άφοβα.Εχουν αλλάξει οι εποχες
Τουλάχιστον αγοράζεις Renault? Austral?, ARKANA? Rafale?
-
@a-d-p said in Renault Captur II:
Όχι γιατί δεν έχω αυτό το μπάτζετ.οταν πήρα το captur ήμουν ανύπαντρος και τώρα έχω δύο παιδιά.
-
Όχι γιατί δεν έχω αυτό το μπάτζετ.οταν πήρα το captur ήμουν ανύπαντρος και τώρα έχω δύο παιδιά.
Τι παρήγγειλες, αν επιτρέπεται;
-
Toyota Corolla Sedan γιατί οδηγάει Toyota και η σύζυγος και την βόλευε στην οδήγηση καθότι έχει συνηθίσει την οδήγηση.Το Renault το έχει οδηγήσει μια φορά μόνο και επειδή ήταν λίγο υπερυψωμένο το φοβόταν δυστυχώς.Εμαθε και μεγάλη να οδηγάει.Ετσι συμφωνήσαμε για εκεί.Επιπλεον θα γλιτώνω και σε πολλά ταξίδια την μπαγκαζιερα που μου έβγαζε την Παναγία
-
Την καλύτερη επιλογή έκανες αδερφέ!!Με το καλό!!!Ποια έκδοση πήρες και πόσο πήγε αν επιτρέπεται??
-
Toyota Corolla Sedan γιατί οδηγάει Toyota και η σύζυγος και την βόλευε στην οδήγηση καθότι έχει συνηθίσει την οδήγηση.Το Renault το έχει οδηγήσει μια φορά μόνο και επειδή ήταν λίγο υπερυψωμένο το φοβόταν δυστυχώς.Εμαθε και μεγάλη να οδηγάει.Ετσι συμφωνήσαμε για εκεί.Επιπλεον θα γλιτώνω και σε πολλά ταξίδια την μπαγκαζιερα που μου έβγαζε την Παναγία
Με το καλό έρθει
-
Περίεργα όντα όλες οι γυναίκες....
Την βολεύει το corolla sedan με 4.63 μήκος
Το captur του 2019 έχει μήκος 4.12 και δεν την βολεύει; -
Το captur του 2019 έχει μήκος 4.12 και δεν την βολεύει;Φίλε είναι ψηλό και κάπως της φαινόταν.Και μένα μου φάνηκε περίεργο και γέλασα όταν μου το λεγε.Αλλα τι να την κάνω.Δεν την πείραξε το μάκρος.Το ύψος κάπως την φαινόταν.Αλλα κάτι μου λέει ούτε αυτό θα οδηγάει αλλά τεσπα καλύτερα.Γιατι είμαι ψείρας με τα αμάξια και άμα το δω χαλιά τρελαίνομαι.23 350 πήγε βενζίνη active plus.
-
Το captur του 2019 έχει μήκος 4.12 και δεν την βολεύει;Φίλε είναι ψηλό και κάπως της φαινόταν.Και μένα μου φάνηκε περίεργο και γέλασα όταν μου το λεγε.Αλλα τι να την κάνω.Δεν την πείραξε το μάκρος.Το ύψος κάπως την φαινόταν.Αλλα κάτι μου λέει ούτε αυτό θα οδηγάει αλλά τεσπα καλύτερα.Γιατι είμαι ψείρας με τα αμάξια και άμα το δω χαλιά τρελαίνομαι.23 350 πήγε βενζίνη active plus.
Corolla sedan. Το είχα στην κατοχή μου 2 χρονια.Τεραστιο αυτοκίνητο για κίνηση σε πόλη.Επισης το ίδιο το αυτοκίνητο είναι ίσως η χειρότερη υλοποίηση της Toyota τα τελευταία χρόνια. Έχει πλήθος αρνητικά και είναι φτιαγμένο για αγορές όπως της Τουρκίας με περίεργα φορολογικά κίνητρα.Μιλαω για το απλό βενζίνης και όχι το υβριδικό.
Renault Captur II