-
@creative said in Renault Captur II:
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου:
Αναφέρει ότι "Τα προβλήματα στις παραδόσεις παραμένουν, λόγω της μειωμένης παραγωγής, ελλείψει ημιαγωγών και πρώτων υλών, με αποτέλεσμα ο μέσος χρόνος παράδοσης να κυμαίνεται μεταξύ 6-8 μηνών (εξαρτάται από το μοντέλο), με αρκετούς εμπόρους/αντιπροσώπους να μην δεσμεύονται ούτε για την τελική τιμή, ούτε για τον χρόνο παράδοσης του οχήματος.
Όπως σχολιάζουν στελέχη της εγχώριας αγοράς, "η ζήτηση εξακολουθεί να παραμένει μεγαλύτερη της προσφοράς, εάν και με βραδύτερο ρυθμό, με την ελπίδα η κατάσταση να αρχίζει να ομαλοποιείται από το 2023, με μεγαλύτερη παραγωγή από τα εργοστάσια". "Άρα ίσως καλύτερα από του χρόνου και αυτό με επιφύλαξη.
Με την ενεργειακή κρίση που φαινεται μπροστά μας τα βλέπω χειρότερα τα πράγματα...
-
@haralabosg said in Renault Captur II:
Αναφέρει ότι "Τα προβλήματα στις παραδόσεις παραμένουν, λόγω της μειωμένης παραγωγής, ελλείψει ημιαγωγών και πρώτων υλών, με αποτέλεσμα ο μέσος χρόνος παράδοσης να κυμαίνεται μεταξύ 6-8 μηνών (εξαρτάται από το μοντέλο), με αρκετούς εμπόρους/αντιπροσώπους να μην δεσμεύονται ούτε για την τελική τιμή, ούτε για τον χρόνο παράδοσης του οχήματος.
Όπως σχολιάζουν στελέχη της εγχώριας αγοράς, "η ζήτηση εξακολουθεί να παραμένει μεγαλύτερη της προσφοράς, εάν και με βραδύτερο ρυθμό, με την ελπίδα η κατάσταση να αρχίζει να ομαλοποιείται από το 2023, με μεγαλύτερη παραγωγή από τα εργοστάσια". "Άρα ίσως καλύτερα από του χρόνου και αυτό με επιφύλαξη.
Με την ενεργειακή κρίση που φαινεται μπροστά μας τα βλέπω χειρότερα τα πράγματα...
Όλα πάνω θα πάνε, μόνιμα, ελπίζω κάτι να γίνει για τη θέρμανση και τροφές, αλλιώς θα δούμε πράγματα απίστευτα.
-
@dublin said in Renault Captur II:
@haralabosg said in Renault Captur II:
Όλα πάνω θα πάνε, μόνιμα, ελπίζω κάτι να γίνει για τη θέρμανση και τροφές, αλλιώς θα δούμε πράγματα απίστευτα.
Μόλις έδωσα 90 ευρώ για βιβλία αγγλικών... δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...
-
@yem said in Renault Captur II:
Ίσως να δικαιολογείται μια τέτοια νομοθεσία λόγω του ότι τα περισσότερα οχήματα στους Ελληνικούς δρόμους είναι μετατροπές.
Από εκεί και πέρα με την υποχρεωτική αλλαγή δεξαμενής στην 10ετια ( εννοείται ότι αλλάζεις και πολύβαλβίδα) υπάρχει μια μικρή δικλειδα ασφαλείας σε ότι αφορά την ρήξη της δεξαμενής και την ελεγχόμενη ανακούφιση της.
Κατά τα άλλα αν έχεις όρεξη διάβασε αυτά που σου είπα και ότι απορία έχεις την συζητάμεΦιλε yem καλησπέρα
Σήμερα μετά από 12500χμ το CAPTUR τρελάθηκε δεν δουλεύει τίποτα από τα ηλεκτρονικά ! Ούτε air contrition ούτε ραδιόφωνο μόνο παίρνει μπροστά !
Μέχρι να βρω συνεργειο έχει κανένας τέτοια εμπειρία ;;
Η οθόνη δεν ανάβει ούτε τα mode οδήγησης !
Ούτε αυτόματο φρενάρισμα ΤΙΠΟΤΑ ! -
Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα reset ενδείκνυεται (δεν το λέω συγκεκριμένα για αυτό το μοντέλο, αλλά για όλα τα αυτοκίνητα). Βγάλε τον αρνητικό πόλο της μπαταράις, περίμενε 5 λεπτά και ξαναβάλτον.
-
Φίλε @ntinos1957 δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο , μόνο μια φορά μου κόλλησε η οθόνη στην όπισθεν αλλά στα δεύτερα έφτιαξε μια χαρά!
Αυτό που λέει ο @realzeus μου ακούγεται σωστό , να φταίει η τάση της μπαταρίας και να τα κολλάει όλα ? Λίγο δύσκολο !
Εγώ θα πήγαινα χθες κιόλας στην αντιπροσωπεία . -
@yem said in Renault Captur II:
Φίλε @ntinos1957 δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο , μόνο μια φορά μου κόλλησε η οθόνη στην όπισθεν αλλά στα δεύτερα έφτιαξε μια χαρά!
Αυτό που λέει ο @realzeus μου ακούγεται σωστό , να φταίει η τάση της μπαταρίας και να τα κολλάει όλα ? Λίγο δύσκολο !
Εγώ θα πήγαινα χθες κιόλας στην αντιπροσωπεία .Ευχαριστώ θα παω αύριο
Φοβαμαι να βγάλω πόλο !Σηκώθηκα να παω αλλά σήμερα δουλεύουν όλα ! Γύρισα πίσω θα τους παρω τηλέφωνο να δω έτσι θα πηγαίνει από εδώ και πέρα ;;;
50 χρόνια 5 νισσαν άλλαξα δεν είχα ποτέ πρόβλημα ! Τι μου ήρθε να αλλαξοπιστησω;@yem said in Renault Captur II:
Εγώ θα πήγαινα χθες κιόλας στην αντιπροσωπεία . -
Ποιός σου είπε ότι αλλαξοπίστησες ?
Και τώρα νισσάν οδηγείς...
-
@criuser said in Renault Captur II:
Ορθότερο το «και νισσαν να ειχες πάλι Ρενώ θα οδηγουσες»
-
@iceman7 said in Renault Captur II:
@criuser said in Renault Captur II:
Ορθότερο το «και νισσαν να ειχες πάλι Ρενώ θα οδηγουσες»
Με λίγα λόγια γ@μ@τα!
Μπλέξαμε με τα πολλά ηλεκτρονικά ! -
Αύξηση περίπου 600-650 ευρώ στα Captur full hybrid:
https://www.renault.com.gr/cars/allnewcapturhybrid3/specifications-and-equipment.html
-
@panormus772 said in Renault Captur II:
Αύξηση περίπου 600-650 ευρώ στα Captur full hybrid:
https://www.renault.com.gr/cars/allnewcapturhybrid3/specifications-and-equipment.html
Γιατί ήταν ήδη φτηνά και είπαν να τα αυξήσουν λίγο...αχαχαχα!! Άπατο και αυτό!
-
Μετά από αυτό το άρθρο μην απορούμε που μας λένε για καθυστερήσεις τουλάχιστον 6 μηνών, περιορισμούς στον εξοπλισμό και "ανοικτές" τιμές....
-
Γνωρίζει κάποιος που κατασκευάζεται το captur II lpg, άλλη αντιπροσωπεία λέει Τουρκία και άλλη Ισπανία.
-
Ισπανία
-
@χάρης said in Renault Captur II:
Γνωρίζει κάποιος που κατασκευάζεται το captur II lpg, άλλη αντιπροσωπεία λέει Τουρκία και άλλη Ισπανία.
Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο την Ισπανίας, στο Valladolid, όπως επίσης και στην Κίνα στο Wuhan.
Καμία γενιά Captur δεν είχε περάσει από Τουρκία.
Εκεί φτιάχνεται το Clio από το 1998. -
Εσείς γνωρίζατε ότι το "νέο" Mitsubishi ASX 2023 είναι ένα Captur με άλλη γρίλια και σήμα;
-
Αποκλείεται
-
Λύσαμε το θέμα με την αυτονομία , πλέον με αέριο μόνο βγάζω 1200χλμ και ζεσταίνω και το αμάξι.
.
#Kinoume_Oikologika
#Balkan_Road_trip
#come_'n'_crash_me
.
.
Συνδεσμολογία 3 σε σειρά -
ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ
#nordstream_apo_ta_lidl
Renault Captur II