-
Εγώ πάντως από το γκολφ 1 θυμάμαι τον διακόπτη που μας είχαν βάλει για να ανοίγουμε το βαντιλατέρ χειροκίνητα, όταν βλέπαμε στα πρόσθετα όργανα θερμοκρασίας, ότι είχε φτάσει στους 100 βαθμούς, γιατί ο θερμοστάτης δεν δούλευε πρακτικά ποτέ...
-
Eντάξει όλα τα αυτοκίνητα, σχεδόν, εκείνης της εποχής με εξαίρεση κάτι mercedes και japan είχαν τρελά θέματα αξιοπιστίας. Θα ξεχάσω εγώ ποτέ το renault 5 του πατέρα; Σε πόλη ή σε ανηφόρες προς το χωριό να κοιτάζουμε όλοι με αγωνία το οργανάκι θερμοκρασίας μη μας μαζέψει καμια οδική πάλι; Άσε που στις 80.000 km σκορπούσαν όλα. Μηχανικά αλλά και το εσωτερικό τους.
-
Εγώ πριν από το γκολφ, είχα μεγαλώσει σε βόλβο 122 S. Πολύ αξιόπιστο αμάξι, αυτά έφτιαξαν το όνομα της βόλβο.
Δεν μπορώ να πω για άλλα αυτοκίνητα, αλλά το πόνυ με το 600αράκι κινητήρα που είχα, δεν μου είχε βγάλει προβλήματα. Για τα επόμενα αλλάζουμε εποχές...
-
122 volvo λες αυτό;
Μιλάμε για αρχαία ιστορία.
Εγώ αυτά είναι νομίζω είναι τα πρώτα Volvo που είδα να κυκλοφορούν
-
Μπα!!! Ειχε ένα κάποτε σαν το πρώτο σε παλιά γειτονιά της γιαγιάς!!!! Βρε λες;;;
Δίπλα μου σε έχω διάολε;;;;
-
Αγόρασαν στο σόι αρχές του 60 αυτό...
Μιλάμε ότι πάντα τα αυτοκίνητα τότε που αγόραζαν ήταν μεταχειρισμένα, συνήθως από το εξωτερικό, 4-5 χρόνων.Μετά το 444 αντικαταστάθηκε με ένα 122 Β16 και ένας σκαραβαίος που είχαν αγοράσει επίσης μεταχειρισμένο και πήραν ένα 4ετίας 122 Β18.
Το Β16 , αντικαταστάθηκε μετά από 10 χρόνια με μία Αλφα 1750 για λίγο και σύντομα με ένα 142, που πουλήθηκε αρχές της δεκαετίας του 1980, ενώ το Β18 πουλήθηκε το 1977.
Οπότε μάλλον δεν το πρόλαβε ο Λαπ..
-
Δόξα τω Θεω! Το πουλήσατε ή πήγε για καταστροφή;;;
-
Δεν πήγαινε τίποτα για καταστροφή τότε.
16 χρονών καινούργιο αμάξι ήταν.
Η απόσυρση εμφανίστηκε το 1991 για πρώτη φορά ως ιδέα....
Επί πατρός Μητσοτάκη και πήραμε καινούργια αμάξια...
Αν και το πασοκ έλεγε καλύτερα παπάκι παρά τον Μητσοτάκη...
-
Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα για περιποίηση. -
Αυτό με την πινακίδα ομολογώ πως δεν το έχω καταλάβει. Όλοι οι γνωστοί μου ξέρουν την πινακίδα μου, τι μπορεί να κάνει κάποιος;
-
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Αυτό με την πινακίδα ομολογώ πως δεν το έχω καταλάβει. Όλοι οι γνωστοί μου ξέρουν την πινακίδα μου, τι μπορεί να κάνει κάποιος;
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την βαρύτητα της προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων (κάθε είδους, όπως μια ταπεινή πινακίδα κυκλοφορίας) σου εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να σε διδάξει περί τούτου η ζωή.
-
Συγκινητικό ευχαριστώ. Ρώτησα όμως κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να μου εξηγήσεις τη διαφορά του να δεις την πινακίδα μου στο φόρουμ από το να τη δεις στον δρόμο;
Ειλικρινά ρωτάω, προσωπικά δε καταλαβαίνω διαφορά. -
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την βαρύτητα της προστασίας των προσωπικών σου δεδομένων (κάθε είδους, όπως μια ταπεινή πινακίδα κυκλοφορίας) σου εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να σε διδάξει περί τούτου η ζωή.
Οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν νομίζω να αποτελούν προσωπικά δεδομένα, είναι συνεχώς εκτεθειμένες σε δημόσια θέα, και ουσιαστικά ανήκουν στο κράτος. (Αν κάποιος ανεβάσει φωτογραφίες δημόσια με την πινακίδα κυκλοφορίας σου δεν νομίζω πως μπορείς να κινηθείς νομικά εναντίων του για να την κρύψει.)
Παρόλα αυτά αν κάποιος δεν θέλει να να τις δείχνει σε φωτογραφίες που ανεβάζει δημόσια είναι δικαίωμα του. -
@limited_one said in VW Golf MK 8:
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Οι πινακίδες κυκλοφορίας δεν νομίζω να αποτελούν προσωπικά δεδομένα, είναι συνεχώς εκτεθειμένες σε δημόσια θέα, και ουσιαστικά ανήκουν στο κράτος. (Αν κάποιος ανεβάσει φωτογραφίες δημόσια με την πινακίδα κυκλοφορίας σου δεν νομίζω πως μπορείς να κινηθείς νομικά εναντίων του για να την κρύψει.)
Παρόλα αυτά αν κάποιος δεν θέλει να να τις δείχνει σε φωτογραφίες που ανεβάζει δημόσια είναι δικαίωμα του.Κοίτα για να τις κρύβουν οι περισσότεροι ίσως κάποιος λόγος υπάρχει. Ας μας εξηγήσει οποιος γνωρίζει.
-
Νομιζω οτι στις φωτο απο την google τις εχουν καλυμμενες.
-
Αν κάποιος ξέρει την πινακίδα κυκλοφορίας σου, είναι πολύ εύκολο να μάθει ποιός είσαι, πως σε λένε, που μένεις και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό οκ. -
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Αν κάποιος ξέρει την πινακίδα κυκλοφορίας σου, είναι πολύ εύκολο να μάθει ποιός είσαι, πως σε λένε, που μένεις και άλλα προσωπικά στοιχεία.
Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό οκ.Από πού μπορεί να αντλήσει αυτές τις πληροφορίες;
-
@gtsartsal said in VW Golf MK 8:
@andya3 said in VW Golf MK 8:
Αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό οκ.Από πού μπορεί να αντλήσει αυτές τις πληροφορίες;
Πάρε ένα τηλέφωνο τον ασφαλιστή σου και πες του νομίζω το αυτοκίνητο με τάδε πινακίδα με χτύπησε. Μπορείς να μάθεις ποιός είναι?
Δεν ξέρω στα σίγουρα αν δουλεύει αυτό, αλλά είναι ο πιο εύκολος αρχικός τρόπος. -
-
VW Golf MK 8