-
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος εχει τρια παιδια, 6, 3 (νομιζω) και 1.5 ετων. Σε ολα εχει καθισματακια στις πισω θεσεις. Οντως εχει 2 isofix πισω, αλλα μου ειπε οτι χωραει και στην μεσαια θεση καθισματακι. Επειδη το μεγαλο παιδι ειναι και αρκετα ψηλο, πιθανοτατα το καθισματακι του να μην ειναι και τοσο ογκωδες, αλλωστε δεν χρησιμοποιει τι συγκεκριμενο αυτοκινητο για ταξιδια, αφου εχει το volvo xc90 για αυτα (7θεσιο).
Οντως ειναι αυτοματο, αλλα δεν μιλησαμε ακριβως ποια εκδοση ηταν, πιθανοτατα δεν ηξερα καν ουτε εκεινος ακριβως ποια ειναι
Ψαχναμε μαζι πραγματα στο i-cockpit και παιζει να ηξερα περισσοτερες πληροφοριες απο τον ιδιο
Δεν ειχε ασχοληθει ο ανθρωπος σχεδον καθολου.
Με 3 παιδιά θέλει προσπάθεια να ασχοληθείς και με κάτι άλλο :), Μπορεί στο πρώτο παιδί να έχει βάλει αυτά τα απαράδεκτα καθίσματακια από φελιζολ χωρίς πλάτη! Αυτά δε θέλουν Isofix γιατί το παιδί φοράει την ζώνη! Βέβαια υπάρχουν και κάποια κανονικά καθίσματα που δεν χρειάζεται Isofix για να στερεωθουν αλλά η ζώνη του αυτό αυτοκίνητου!
-
Στο δευτερο μας αμαξι, που ειναι αποκλειστικα για κοντινες διαδρομες εχω αγορασει ενα καθισματακι της britax το οποιο ειναι κατηγορια κιλων 15-36. Ε αυτο ειναι πολυ μαζεμενο σε διαστασεις και θα μπορουσε καλλιστα να χωρεσει στο μεσαιο καθισμα του c5. Στο tiguan που το χρησιμοποιουμε για ταξιδια εχω μεγαλυτερο καθισματακι. Τα λεω αυτα για να εξηγησω οτι υπαρχουν λυσεις, οταν τα παιδια εχουν μεγαλωσει σε υψος-κιλα.
-
Το θέμα είναι ότι και η ζώνη για την μεσαία θέση είναι παλαιού τύπου που έρχεται από την οροφή και ασφαλίζει δεξιά και αριστερά από τον επιβάτη.
Για μένα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά 3 επιβατών πίσω.
-
Πάντως παρόλο που πίσω έχει 3 ανεξάρτητες θέσεις το πλάτος δεν επαρκεί για 3 παιδικά καθίσματα για αυτό κιόλας υπάρχουν 2 isofix και όχι 3.
Ξεκάθαρα σ αυτό το βίντεο χώρεσαν 3 καρεκλάκια το οποίο ομως C5 aircross δεν ειναι και το μοναδικό.Από τα πιο εξειδικευμένα για οικογένειες με μωρά κανάλι.
-
Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία στην Αττική που προτείνει κάνεις για καλύτερες τιμές και εξυπηρέτηση ?
-
Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία στην Αττική που προτείνει κάνεις για καλύτερες τιμές και εξυπηρέτηση ?
Ξεκάθαρα Ωμέγα στην Αγία Παρασκευή, αλλά έχω συνεργαστεί/περάσει από τουλάχιστον άλλες 3 και ήταν όλοι φιλικοί και εξυπηρετικοί.
-
-
Ναι το χρειαζοταν. Εστρωσε εκεινη η γκουμουτσα με τα διπλα φωτα και μεσα πηρε τα σχηματα κονσολας και μοχλους απο το c4 . Ελπίζω να βελτιώθηκαν και τα γραφικά γιατι ηδη το 2019 ήταν πισω καθως και η αποκριση. Το υφισταμενο βλεπω ξεκινα πια πανω από 30Κ κάνοντας τα 24Κ του αρχικου λανσαρισματος να νομίζεις οτι αντιστοιχούν σε αλλο αμαξι!
-
Πάρα πολύ ωραίο αμάξι. Κρίμα να μην υπάρχει μια 4κίνηση έστω και ηλεκτρική πίσω...
-
@dimitriscsd said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Πάρα πολύ ωραίο αμάξι. Κρίμα να μην υπάρχει μια 4κίνηση έστω και ηλεκτρική πίσω...
Τώρα εξηγείται γιατί δεν σου αρέσει το CHR, λαπίζει...!! Σου αρέσει το έκτρωμα το C5 που δεν βλέπεται και όχι το κόσμημα/γλυπτό! Ευτυχώς που πήρες το Φόκους που όντως είναι πανέμορφο!!
-
@fanis75 said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Τώρα εξηγείται γιατί δεν σου αρέσει το CHR, λαπίζει...!! Σου αρέσει το έκτρωμα το C5 που δεν βλέπεται και όχι το κόσμημα/γλυπτό! Ευτυχώς που πήρες το Φόκους που όντως είναι πανέμορφο!!
Το CHR έχει τραγική εργονομία πρώτα απ όλα. Από εμφάνιση μόνο πίσω είναι "κάπως"!
Είναι δυνατόν να μη σου αρέσει το C5; Ειδικά το facelift; Κλασσικό SUV σχήμα και ψηλό πραγματικά! Όχι 17 και 18 εκατοστά!
-
Το CHR έχει τραγική εργονομία πρώτα απ όλα. Από εμφάνιση μόνο πίσω είναι "κάπως"!
Είναι δυνατόν να μη σου αρέσει το C5; Ειδικά το facelift; Κλασσικό SUV σχήμα και ψηλό πραγματικά! Όχι 17 και 18 εκατοστά!
-
Τι μας απασχολεί η εργονομία?? Για ομορφιά μιλάμε εδώ...!
-
Χάλια ειναι το C5...αθλιο. Σαν περίπτερο...βάλτο δίπλα στο 3008 και καταλαβαίνεις αμέσως...
ΥΓ: Για το πόσο ψηλό είναι ρώτα τον γάτο...θα σου εξηγήσει, χαμηλό είναι στην πράξη.
-
-
Η ουσία είναι ότι και το 3008 και το Γκράντλαντ και το 5 αιρκρός βγήκαν πιο όμορφα στην ανανέωση τους.
Να δούμε τι θα κάνουν με το DS-7 εκτός αν βγάλουν τίποτα καινούργιο...
-
@criuser said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
FACELIFT ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
Αν πω ότι αυτό που φαίνεται μη πρακτικό είναι το κουμπί για τα αλάρμ, θα είμαι παράξενος? Το έχουν βάλει στην άκρη για να το πατάει ο συνοδηγός!
Αν και από τη φλωτο, η Μανδάμ φαίνεται να το φτάνει, και πάλι...είναι μακρυά! -
Πάντως εμένα σε σχέση με το preF/L μου φαίνεται πολύ πιο σουλουπωμένη (θα έλεγα όμορφη) η μούρη του. Στο εσωτερικό δε η μέρα με την νύχτα. Καλαίσθητο και αρκετά πιο εργονομικό. Μακάρι να έχει πάρει και μια βελτίωση στην ποιότητα των υλικών του εσωτερικού την οποία είχε μεγάλη ανάγκη. Βέβαια όλα αυτά θα πάνε περίπατο όταν θα το εισάγει ο "Σ" και θα μας έρθει η καμπάνα 34κ Midspec 8at για την βενζίνη οπότε απλά θα το προσπεράσουμε (οι περισσότεροι). Να σφίξει και λίγο το set up ανάρτησης δεν θα ήταν άσχημο....
ΥΓ: Στο high spec μακάρι να κόψει εκείνη την αηδία των 19" ζάντα με το λάστιχο σε πλάτος ελαστικού ποδηλάτου! Η 18" στις φωτογραφίες μοιάζουν πολύ όμορφες (κάτι ανάμεσα σε OctaviaRS & Arkana;).
-
@tsek said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
FACELIFT ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
Αν πω ότι αυτό που φαίνεται μη πρακτικό είναι το κουμπί για τα αλάρμ, θα είμαι παράξενος? Το έχουν βάλει στην άκρη για να το πατάει ο συνοδηγός!
Αν και από τη φλωτο, η Μανδάμ φαίνεται να το φτάνει, και πάλι...είναι μακρυά!Και την προηγούμενη c5 εκεί το είχαν...μια χαρά το φτάνει ο οδηγός...
Πάντως οπτικά είναι πετυχημένο. Έγινε λίγο πιο επιθετικό...το άσπρο δεν του πάει καθόλου. -
FACELIFT ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
Αν και από τη φλωτο, η Μανδάμ φαίνεται να το φτάνει, και πάλι...είναι μακρυά!Νταξ, εργονομια και σιτροεν ειναι εννοιες ασυμβατες. Βεβαια ενω θα μπεις σε ενα σεατ σε 10 λεπτα το χεις μαθει απ εξω, σε ενα σιτροεν και 10 χρονια μετα δε σταματας να μαθαινεις. Μπορει το κουμπι των αλαρμ να ειναι στα μετρα του συνοδηγου αλλα μπορει να ανακαλυψεις οτι εχει διακοπτη εμφανισης κρυφου νυχοκοπτη για τις ωρες που περνας σε μποτιλιαρισμα ή διακοπτη στην πορτα να αναβει το φως των πισω...
-
Σιγά , εύκολα το μαθαίνεις . Αλλά έχει κρυφά χαρίσματα , όντως...
-
@spi_duster said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
FACELIFT ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
Αν και από τη φλωτο, η Μανδάμ φαίνεται να το φτάνει, και πάλι...είναι μακρυά!Νταξ, εργονομια και σιτροεν ειναι εννοιες ασυμβατες. Βεβαια ενω θα μπεις σε ενα σεατ σε 10 λεπτα το χεις μαθει απ εξω, σε ενα σιτροεν και 10 χρονια μετα δε σταματας να μαθαινεις. Μπορει το κουμπι των αλαρμ να ειναι στα μετρα του συνοδηγου αλλα μπορει να ανακαλυψεις οτι εχει διακοπτη εμφανισης κρυφου νυχοκοπτη για τις ωρες που περνας σε μποτιλιαρισμα ή διακοπτη στην πορτα να αναβει το φως των πισω...
Ε, να έχει και λίγο σασπένς η υπόθεση....πάλι με βαρετά γερμανικά θα ασχολούμαστε?
-
Τα γερμανικά στις οδηγίες χρήσης , γράφουν 10 σελίδες και έχουν άλλες 50 περιγραφές για τα έξτρα που τα μισά έπρεπε να είναι στάνταρ...
NEO CITROEN C5 AIRCROSS