-
@tomgeron said in Renault Clio V:
clio V lpg προβληματα
καποιες φορες δεν επαιρνε ευκολα μπρος και καποιες καθολου
-
@nickb said in Renault Clio V:
Καλησπερα,εγω εχω κανει 21000χλμ περιπου κ δεν εχω καποιο θεμα εκτος απο το τρηξιμο στην κονσολα.εκδοση dynamic 1.0tce 100hp cvt.το εχω περιπου ενα χρονο
είχα τρίξιμο στην οθόνη από πολύ νωρίς, γύρω στο 1.500 χλμ. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, κάναμε με έναν μηχανικό βόλτα σε δρόμο με λακούβες όπου διαπίστωσε κι αυτός ότι είναι έντονο το τρίξιμο. Του έβαλαν κάποιο μονωτικό υλικό μεταξύ οθόνης και ταμπλό όπως μου είπαν. Από τότε έχω γράψει άλλα 7.500 χλμ και δεν ακούγεται τίποτα
-
@meletis89 said in Renault Clio V:
Καλησπερα,εγω εχω κανει 21000χλμ περιπου κ δεν εχω καποιο θεμα εκτος απο το τρηξιμο στην κονσολα.εκδοση dynamic 1.0tce 100hp cvt.το εχω περιπου ενα χρονο
είχα τρίξιμο στην οθόνη από πολύ νωρίς, γύρω στο 1.500 χλμ. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, κάναμε με έναν μηχανικό βόλτα σε δρόμο με λακούβες όπου διαπίστωσε κι αυτός ότι είναι έντονο το τρίξιμο. Του έβαλαν κάποιο μονωτικό υλικό μεταξύ οθόνης και ταμπλό όπως μου είπαν. Από τότε έχω γράψει άλλα 7.500 χλμ και δεν ακούγεται τίποτα
Θα το παω σε κανα μηνα για σερβις οποτε να δω τι θα κανουν κ στη δικη μου περιπτωση.ευχαριστω
-
@meletis89 said in Renault Clio V:
Σε ποια αντιπροσωπεία το πήγες; Γιατί έχω το ίδιο θέμα σχεδόν από την αρχή.
-
Σε ποια αντιπροσωπεία το πήγες; Γιατί έχω το ίδιο θέμα σχεδόν από την αρχή.
Το χω πάρει από τον επίσημο αντιπρόσωπο στο Ναύπλιο (Μπεντενίτη), οπότε είναι ταξιδάκι, αλλά τουλάχιστον σε εξυπηρέτηση έμεινα ευχαριστημένος, δε μου άρχισαν δικαιολογίες του τύπου "δεν το ακούγαμε όσο το είχαμε" και τέτοιε (προφανώς είναι κοινό πρόβλημα και το έχουν αναφέρει πολλοί)
-
clio V lpg προβληματα
Μετα απο δυο μηνες και αφου επιτελους εφτασε απο Γαλλια και αντικατασταθηκε το βολαν , το clio επανηλθε στην κατοχη μου. Στο 2ημερο που το χρησιμοποιω παει μια χαρα, Ελπιζω τα προβληματα να σταματησουν εδω. -
Πρόβλημα με air-condition
Καλημέρα, το προηγούμενο διάστημα παρατήρησα πρόβλημα στην λειτουργία του air-condition. Συγκεκριμένα, ενώ αρχίζει να δουλεύει κανονικά και να βγάζει κρύο αέρα, κάποια στιγμή σταματάει να βγάζει κρύο, και η ατμόσφαιρα στην καμπίνα είναι τόσο ζεστή, που σε κάνει να θέλεις να ανοίξεις τα παράθυρα. Έπειτα κάποια στιγμή ξανά αρχίζει να δουλεύει. Και συνεχώς γίνεται αυτό..
Αρχικά το αυτοκίνητο δεν λειτουργούσε έτσι, πήγα στο προγραμματισμένο service και τους είπα για το πρόβλημα, όμως ανέφεραν πως δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στο air-condition.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
Πρόκειται για CLIO 1.0 TCe 100hp EXPRESSION -
Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε πως υπήρχε όντως πρόβλημα στον κομπρεσορα https://www.byri.net/2021/04/12/reliability-renault-clio-5-and-captur-2-air-conditioning-problem/
-
Και στα Captur έχουν βγει παρτίδες με προβληματικό κομπρεσέρ κλιματισμού και έχουν αλλαχτεί με την εγγύηση , υπάρχει οδηγία από την Renault αλλά όχι ανάκληση .
-
Αυτό που και καλά στην αντιπροσωπεία δεν βρίσκουν κάτι και δεν υποψιάζονται όταν έχει υπάρξει οδηγία με θλίβει. Ταλαιπωρούν τον άνθρωπο να πηγαινοέρχεται και να ανοίγει συζήτηση για το τι και πώς.
Αλλάξτε το του ανθρώπου, την αντιπροσωπεία σας μέσα.
-
@lap said in Renault Clio V:
Αυτό που και καλά στην αντιπροσωπεία δεν βρίσκουν κάτι και δεν υποψιάζονται όταν έχει υπάρξει οδηγία με θλίβει. Ταλαιπωρούν τον άνθρωπο να πηγαινοέρχεται και να ανοίγει συζήτηση για το τι και πώς.
Αλλάξτε το του ανθρώπου, την αντιπροσωπεία σας μέσα.
Έμαθα ότι η οδηγία είναι απλή : δοκιμή κλιματισμού σε στάση και εν κινήσει , καταγραφή της θερμοκρασίας στους αεραγωγούς και τίποτα άλλο. Απλά αν στο έχει κάνει και είσαι σίγουρος πρέπει να είσαι απόλυτος : NAI το έκανε 5-10 φορές και πάμε παρακάτω. Τα έχει αυτά η Renault.
-
@dimosthenispap said in Renault Clio V:
Καλημέρα, το προηγούμενο διάστημα παρατήρησα πρόβλημα στην λειτουργία του air-condition. Συγκεκριμένα, ενώ αρχίζει να δουλεύει κανονικά και να βγάζει κρύο αέρα, κάποια στιγμή σταματάει να βγάζει κρύο, και η ατμόσφαιρα στην καμπίνα είναι τόσο ζεστή, που σε κάνει να θέλεις να ανοίξεις τα παράθυρα. Έπειτα κάποια στιγμή ξανά αρχίζει να δουλεύει. Και συνεχώς γίνεται αυτό..
Αρχικά το αυτοκίνητο δεν λειτουργούσε έτσι, πήγα στο προγραμματισμένο service και τους είπα για το πρόβλημα, όμως ανέφεραν πως δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στο air-condition.
Πρόκειται για CLIO 1.0 TCe 100hp EXPRESSIONΤελικά δεν έχουν αποκλειστικότητα μόνο τα εξουσιοδοτημένα vag σε τέτοια αντιμετώπιση, απ' ότι καταλαβαίνω απ'την περίπτωσή σου τα κάνουν κι οι άλλοι. Από την εμπειρία μου καθαρά, αν βρεις τρόπο να εμφανίσει το πρόβλημα μπροστά τους, π.χ. να τους το πας τη στιγμή που δεν δουλεύει το a/c, θα στο φτιάξουν. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να χαλάσει τελείως ή τέλος πάντων να χειροτερέψει πάρα πολύ για να κάνουν κάτι.
-
@andya3 said in Renault Clio V:
@dimosthenispap said in Renault Clio V:
Πρόκειται για CLIO 1.0 TCe 100hp EXPRESSIONΤελικά δεν έχουν αποκλειστικότητα μόνο τα εξουσιοδοτημένα vag σε τέτοια αντιμετώπιση, απ' ότι καταλαβαίνω απ'την περίπτωσή σου τα κάνουν κι οι άλλοι. Από την εμπειρία μου καθαρά, αν βρεις τρόπο να εμφανίσει το πρόβλημα μπροστά τους, π.χ. να τους το πας τη στιγμή που δεν δουλεύει το a/c, θα στο φτιάξουν. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να χαλάσει τελείως ή τέλος πάντων να χειροτερέψει πάρα πολύ για να κάνουν κάτι.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ναι πρέπει να πάω μαζί τους, για να τους το δείξω την ώρα που έχει το πρόβλημα.. Πάντως τζάμπα η ταλαιπωρία, θα έπρεπε να το αλλάζουν, εάν μάλιστα υπάρχει και τέτοια οδηγία από την Renault, και όχι να κάνουν τους ανήξερους.
-
Καλησπέρα σας!
Κοιτάω για αγορά αυτοκινήτου και στην τελική δυάδα είναι το Clio με την έκδοση υγραερίου στην Dynamic έκδοση.
Βλέπω πως τα πρόσθετα σε σχέση με την Expression Plus είναι οι αισθητήρες μπροστά, η κάμερα οπισθοπορείας, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, τα full led, η ρύθμιση καθίσματος συνοδηγού σε ύψος και το σύστημα Renault Multi-Sense.
Τρεις ερωτήσεις:
-
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει παρουσιάσει σε κανέναν κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να σβήσει (να συμβεί κάτι ηλεκτρολογικά) και να σταματήσει η πορεία του αυτοκινήτου; ή να γίνει επικίνδυνο με κάποιο τρόπο;
-
Το σύστημα Multi-Sense τι περιλαμβάνει;
-
Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
Ευχαριστώ!
-
-
@michalis93 said in Renault Clio V:
- Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
Ευχαριστώ!
Ναι, εξαιρετικό αυτοκινητάκι το Clio!
- Θα το προτείνατε σε κάποιο το Clio?
-
Εννοείται Μιχάλη εξαιρετική επιλογή και ειδικά τώρα με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα. Σε άλλο θέμα που σου έλεγα για τα diesel , το clio lpg , είναι ακόμη καλύτερη επιλογή! Δεν το είχα σκεφτεί!
-
-
Michalis93....
Full led έχουν ολα τα Κλιο απλα στην dynamic ειναι 3d και σχηματίζουν το γραμμα C. Εχω το expression και εχω led φωτα. Μια διαφορά ακόμη της dynamic είναι οι 17αρες ζάντες, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν στην lpg
Να σημειώσω ότι εμενα μου έβγαλε πρόβλημα η μπροστινή κάμερα που διαβάζει τα όρια ταχύτητας και τους πεζούς, πάνω στο χρόνο σχεδόν. Δεν έχω το υγραέριο, έχω το απλό 75αρι....Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, λου μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα.... -
@vagkirk said in Renault Clio V:
Εννοείται Μιχάλη εξαιρετική επιλογή και ειδικά τώρα με την άνοδο των τιμών στα καύσιμα. Σε άλλο θέμα που σου έλεγα για τα diesel , το clio lpg , είναι ακόμη καλύτερη επιλογή! Δεν το είχα σκεφτεί!
Δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο αλλα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο κοιταω την διαφορα την βγαζεις πολυ συντομα. Αξιζει φουλ θεωρω οπως επισης και το πετρελαιο στο clio εχει 700 ευρω παραπανω αλλα εχει ακομα καλυτερη οικονομια αλλα το φοβαμαι.
@ad276 said in Renault Clio V:
Michalis93....
Full led έχουν ολα τα Κλιο απλα στην dynamic ειναι 3d και σχηματίζουν το γραμμα C. Εχω το expression και εχω led φωτα. Μια διαφορά ακόμη της dynamic είναι οι 17αρες ζάντες, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν στην lpg
Να σημειώσω ότι εμενα μου έβγαλε πρόβλημα η μπροστινή κάμερα που διαβάζει τα όρια ταχύτητας και τους πεζούς, πάνω στο χρόνο σχεδόν. Δεν έχω το υγραέριο, έχω το απλό 75αρι....Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, λου μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα....Οι ζαντες ειναι και στο υγραεριο, οκ κλαιν τα φωτα που ειναι 3d. Απο την Dynamic μου ελειψε πολυ το υποβραχιονιο. Με προβληματιζει επισης ο ψηφιακος πινακας οργανων μην και χαλασει και με αφησει στα καλα καθουμενα. Το φοβαμαι τοσο που θα επαιρνα και την Expression plus αλλα εκει με χαλαει που δεν εχει καμερα οπισθοπορειας γιατι εχει μικρο πισω παρμπριζ.
Για χρωμα λεω το μπλε επειδη ειναι αμεσα διαθεσιμο και το αμαξι που εχω με αφηνει συνεχεια.
-
@ad276 said in Renault Clio V:
Κατα τ άλλα ειναι εξαιρετικό. Το έχω σε πορτοκαλί, που μαζί με το κόκκινο είναι απ τα πιο ωραία χρώματα....
Και το γαλάζιο (προς οινοπνευματί) είναι εξαιρετικό χρώμα. Πρωτότυπο και με φοβερή λάμψη!
Renault Clio V