-
@lapin said in Seat Leon Mk4 (2020):
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Cupra Leon 1.5 150ps στην Ελλάδα.
28.890€ το χειροκίνητο και 31.390€ το DSG MHEV. Το δεύτερο είναι 1200€ ακριβότερο από το Seat Leon FR Plus DSG MHEV, το οποίο εξακολουθεί να εμφανίζεται στον ελληνικό κατάλογο.
Ναι το είδα και εγώ δεν αναφέρει όμως αν είναι με ηλιοροφή, φαντάζομαι δεν θα είναι.
Επίσης είδα να αναφέρει ύφασμα στα καθίσματα και ως έξτρα με δέρμα ( δερμάτινη)
Τέλος να δούμε αν έχει ανεξάρτητη και τι κιβώτιο φοράει.Στο site δεν έχουν ανεβάσει ακόμη κάτι.
Σε άλλα νέα, πέτυχα στο fb group βίντεο που λέει ότι ο θόρυβος του σασμάν οφείλεται σε ένα γρανάζι που λείπει από την 2α, δεν προκαλεί πρόβλημα εκτός από τον ήχο.
Αυτά
-
Ηλιοροφή αποκλείεται να έχει.
Το κιβώτιο προφανώς είναι ίδιο με το Seat Leon 1,5 (ξηρού τύπου).
Η ανάρτηση είναι ένα θέμα γιατί στα ξένα reviews που έχω δει αναφέρεται ημιάκαμπτος. Ημιάκαμπτος αναφέρεται επίσης στο γαλλικό site αλλά πολλαπλών στο διεθνές, στο βρετανικό και στο ελληνικό... Υποψιάζομαι ότι επειδή οι άλλες εκδόσεις έχουν ανεξάρτητη απλά έκαναν copy-paste και μετέφεραν εσφαλμένα ότι έχει ανεξάρτητη και στα 150 άλογα. Οι reviewers και οι Γάλλοι μπήκαν στον κόπο και το έψαξαν. Υπόθεση κάνω με λίγη φαντασία. -
@lapin said in Seat Leon Mk4 (2020):
Για τους πολλαπλούς μην παίρνεις όρκο. Διαβάζω αντιφατικές πληροφορίες. Παίζει να είναι ημιάκαμπτος...
Ε τότε δεν θα έχει κανένα νόημα η έκδοση Cupra...
-
Εμπρόσθια ανάρτηση Ανεξάρτητη McPherson με ελικοειδή ελατήρια και υδραυλικούς αποσβεστήρες
Οπίσθια ανάρτηση Πολλαπλών συνδέσμων με ελικοειδή ελατήρια και υδραυλικούς αποσβεστήρεςΑυτα λεει το εδω site
-
Ναι αυτό έγραψα και εγώ.
Δες όμως το γαλλικό τι γράφει:
CHÂSSIS
Suspension AV Indépendante, type McPherson à ressorts hélicoïdaux
Amortisseurs hydrauliques (avec amortissement piloté DCC en option)Suspension AR Suspension arrière à essieu de torsion
Amortisseurs hydrauliques (avec amortissement piloté DCC en optionΕπίσης για ημιάκαμπτο έχω διαβάσει σε 2 ισπανικά reviews.
-
Για το ξηρού τύπου δεν είναι σίγουρο, το απογοητευτικό είναι η έλλειψη ACC στην τιμή αυτή.
-
@jamesd said in Seat Leon Mk4 (2020):
Για το ξηρού τύπου δεν είναι σίγουρο, το απογοητευτικό είναι η έλλειψη ACC στην τιμή αυτή.
Εκτός αν το πάρεις manual για να αποφύγεις το DSG ξηρού και να ρίξεις την διαφορά χρημάτων σε άλλον εξοπλισμό
-
Σε ερώτησή με tag/comment στο fb στην σελίδα της Cupra Greece περί ύπαρξης πολλαπλών και υγρού τύπου DSG στο Cupra Leon 150ps 1.5Tsi με παρέπεμψαν σε επίσημο αντιπρόσωπο της περιοχής μου. Φυσικά δεν πήρα να απασχολήσω για ένα "φιλολογικό" ενδιαφέρον αλλά από την απάντηση η φάση βρωμάει ημιάκαμπτο και ξηρού σαν το τζάκι του γείτονά μου που δυσλειτουργεί και καπνίζει (ή καίει βαμμένες μελαμίνες)...
-
@sabas_thess said in Seat Leon Mk4 (2020):
Σε ερώτησή με tag/comment στο fb στην σελίδα της Cupra Greece περί ύπαρξης πολλαπλών και υγρού τύπου DSG στο Cupra Leon 150ps 1.5Tsi με παρέπεμψαν σε επίσημο αντιπρόσωπο της περιοχής μου. Φυσικά δεν πήρα να απασχολήσω για ένα "φιλολογικό" ενδιαφέρον αλλά από την απάντηση η φάση βρωμάει ημιάκαμπτο και ξηρού σαν το τζάκι του γείτονά μου που δυσλειτουργεί και καπνίζει (ή καίει βαμμένες μελαμίνες)...
Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα, όσο το ότι την διαχείριση των social media των εταιρειών την έχουν άλλες εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο και δεν έχουν τεχνικές γνώσεις.
Σε αντίστοιχη ερώτηση μου για το Leon 2.0 190ps σε αντιπροσωπεία μου είχαν απαντήσει αναλυτικά με κωδικούς ανταλλακτικών. -
Μακάρι να είναι έτσι. Πάντως εγώ σε αντιπροσωπεία δεν παίρνω να μάθω. Δεν μου αρέσει να γίνομαι ενοχλητικός στην δουλειά του άλλου. Λογικά σύντομα κάποιος υποψήφιος αγοραστής θα μάθει και θα μας πει.
-
Πολλαπλούς έχει έχω τα τεχνικά χαρακτηιστικα μπροστά μου που μου έστειλαν σήμερα από την αντιπροσωπεία. Το acc είναι διαθέσιμο μονο με χειροκίνητο ισως για τεχνικό λόγο, κάποια αδυναμία του dsg ισως
-
@jntaras said in Seat Leon Mk4 (2020):
Πολλαπλούς έχει έχω τα τεχνικά χαρακτηιστικα μπροστά μου που μου έστειλαν σήμερα από την αντιπροσωπεία. Το acc είναι διαθέσιμο μονο με χειροκίνητο ισως για τεχνικό λόγο, κάποια αδυναμία του dsg ισως
στο formentor πως το έχουν τότε ?
-
Ίσα ίσα που με dsg έχει και traffic jam assist. Άλλος θα είναι ο λόγος.
-
Ακριβώς το αντίθετο. Acc χωρίς dsg και γενικά αυτόματο, είναι γεμιστά χωρίς φέτα.
-
@stefan147 said in Seat Leon Mk4 (2020):
Ακριβώς το αντίθετο. Acc χωρίς dsg και γενικά αυτόματο, είναι γεμιστά χωρίς φέτα.
χωρις κιμά θα ελεγα πιο σωστά
-
Με κιμά δεν είναι γεμιστά! Είναι γιουβαρλάκια μέσα σε λαχανικά!
-
θα μπορούσες να τα μοιραστείς μέσω κάποιου dropbox-like link?
Ευχαριστώ -
@babisstinson said in Seat Leon Mk4 (2020):
Ευχαριστώhttps://www.dropbox.com/s/69n01a1zbje16ae/LEON CUPRA ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ MY23 2023_01_24.pdf?dl=0
-
@babisstinson said in Seat Leon Mk4 (2020):
Ευχαριστώhttps://www.dropbox.com/s/69n01a1zbje16ae/LEON CUPRA ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ MY23 2023_01_24.pdf?dl=0
Iσως κάτι να κατάλαβα λάθος για το acc και τελικά να είναι στανταρ στο χειροκίνητο και εξτρά στο dsg με 550(L) και 700(XL) ευρω σε πακετο με τα εξής:
''Safe & Driving XL (For Navi) Adaptive cruise control predictive, Light Assist,Traffic Sign Recognition, Side
Assist, Exit Assist, Exit Warning, traffic jam assist,Αυτόματη αλλαγή λωρίδας με τον δείκτη πορείας
, Emergency Assist και Lane Assist Plus με διατήρηση στο κέντρο της λωρίδας & θερμαινόμενο τιμόνι // Μόνο
για DSG. (προυποθέτει PLH)''τι να είναι το PLH ενας θεός ξέρει.
-
Μερικές φορές πρέπει να διαβάζεις ανάμεσα στις λέξεις...
Το γεγονός ότι αναφέρεται ως standard το Adaptative Cruise Control μόνο στο χειροκίνητο και μόνο στη φθηνότερη έκδοση μία ερμηνεία μόνο μπορεί να έχει. Ότι η έκδοση με DSG όπως και η ακριβότερη έκδοση (VZ) δεν έχουν Adaptative Cruise Control γιατί πιθανώς έχουν... Adaptative Cruise Control Predictive... Δηλαδή την καλύτερη έκδοση του ACC...Εντάξει, υπάρχει και η άλλη ερμηνεία. Ότι έχουν κάνει λάθος...
Seat Leon Mk4 (2020)