-
Οτι καποιοι δεν θέλουν Γαλλικο.Και δεν ειπα οτι ειναι vfm, είπα απλά ισσοροπημενη λυση....Και γιατί να μην προτιμησει κανεις Ιμπιζα FR με 110 αλογα και 17490;Το 208 δεν αρέσει σε όλους.
-
@criuser said in Νέο VW Polo:
@ad276 said in Νέο VW Polo:
Καταλληλοτερη έκδοση για αγορα η Life με τον tsi των 95 ίππων με πλουσιότερο εξοπλισμό που δεν λείπει τίποτα στα 19.250 και με ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ και χωρίς τελη. Σαφώς πανάκριβη κι αυτή αλλά για να δούμε και τους άλλους με νέους τιμοκαταλογους. Στο Ελληνικό χρωματολογιο λείπει το πανέμορφο βιολετί. Και φυσικά αναμένουμε και το αδερφό Φαμπια που λογικά θα είναι φθηνότερο.
Ψιλοχάζευα χτες τα Β κατηγορίας και είδα ότι το 208 με ότι χρώμα θέλεις σε active plus σε αυτόματο 8άρι με τα 100 άλογα , βγαίνει στα 19700. Το κόρσα με τα ίδια σε ανάλογες εκδόσεις είναι γύρω στα 1000 φτηνότερα .
Τι ελπίδες να έχει το Πόλο το 95 με το χειροκίνητο ?
Εγώ πάντως μεταξύ 208 και Polo θα έπαιρνα το Γερμανικό. Το 208 τρώει άκυρο λόγω i-Cockpit, όπως και κάθε αυτοκίνητο που έχει τέτοια εσωτερική σχεδίαση.
Και ναι, θα προτιμούσα ένα C3 σε σύγκριση με το αδιάφορο σε σχεδίαση μέσα/έξω Polo.
-
Το 208 μ αρέσει απ εξω αλλα δε μ αρέσει μέσα και το c3 μ αρέσει μέσα αλλα δε μ αρέσει απ εξω....
-
Οτι καποιοι δεν θέλουν Γαλλικο.Και δεν ειπα οτι ειναι vfm, είπα απλά ισσοροπημενη λυση....Και γιατί να μην προτιμησει κανεις Ιμπιζα FR με 110 αλογα και 17490;Το 208 δεν αρέσει σε όλους.
Δεν νομίζω ότι είπε κανεις τιποτα για το ibiza, γιατί όχι, αν και θέλω να δω και την τιμή της fabia που μόλις ανανεώθηκε και ερχεται συντομα. Για το polo είπαμε που όσο και καλό να είναι (και είναι) τα χρήματα αυτά είναι γελοιο να τα δώσεις. Και το fiesta τώρα βγήκε το facelift περιμένουμε και εκεί να δούμε τιμές.
ούτε εγώ θα έπαιρνα το 208 και μενα μεσα μου την σπάει το μικρό τιμονάκι και οτι δεν βλέπω τα όργανα.
Γενικα το πιο σωστό είναι να περιμενουμε να δούε τις νεες τιμές πριν κρίνουμε γιατί όλα θα ακριβύνουν. Αν και οι άλλοι είναι τόσο πιο ακριβοί όπως έγινε με το Polo κλαψτα χαράλαμπε
-
Εν τω μεταξύ, τιμή εκκίνησης στη Γερμανία 15.995€ το Polo. Και πάλι τσιμπημένο λίγο αλλά ανεκτό.
-
Καυ αρχήν στη Γερμανία υπάρχουν περισσότερες επιλογες σε κινητήρες εξοπλισμούς. Το Πολο life 95 άλογα κοστίζει 20555€εναντι 19250 € εδώ.
-
Polo αυτόματο με 110 ατίθασα και 2-3 έξτρα ευκαιρεία στις €26.000.
-
@fanis75 said in Νέο VW Polo:
Polo αυτόματο με 110 ατίθασα και 2-3 έξτρα ευκαιρεία στις €26.000.
Αστείο απλά
-
Παιδιά....Ιμπιζα....!!!!!!
Νε21490 παιρνεις το 1500αρι με 150 αλογα και dsg ενα φθηνότερο Πολο με αλλα σήματα -
Νε21490 παιρνεις το 1500αρι με 150 αλογα και dsg ενα φθηνότερο Πολο με αλλα σήματαΔεν υπάρχει ετοιμαπαράδοτο όμως και με παραγγελία δεν σου λένε ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Πιθανόν σε παραγγελία να μην δίνου δεσμευτική τιμή επίσης.
-
@limited_one said in Νέο VW Polo:
Νε21490 παιρνεις το 1500αρι με 150 αλογα και dsg ενα φθηνότερο Πολο με αλλα σήματαΔεν υπάρχει ετοιμαπαράδοτο όμως και με παραγγελία δεν σου λένε ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Πιθανόν σε παραγγελία να μην δίνου δεσμευτική τιμή επίσης.
Όταν παραγγέλνεις δεν συμφωνείς για μία συγκεκριμένη τιμή;
-
@babisstinson said in Νέο VW Polo:
@limited_one said in Νέο VW Polo:
όχι πάντα , από πέρυσι πολλοί μου έλεγαν "ανοιχτή τιμή" , είτε ήθελαν να πουλήσουν ότι είχαν στοκ είτε να σου φάνε κάνα 500αρι ακόμα !
-
Εξαρτάται την εταιρεία. Στην BMW και στην Ford ήταν ανοιχτή η τιμή. Στην Toyota ήταν "κλειστή" εκτός εαν αλλάζε κάτι σε φόρους.
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Μου φαίνεται περίεργο να συμφωνήσεις για την αγορά ενός προϊόντος και να είναι ανοικτή η τιμή. Μου αρέσει κάτι, το κλείνουμε σε τιμή Α και περιμένω 8 μήνες να έρθει. Αν ακριβύνει στο μεταξύ είναι θέμα της εταιρείας, όχι δικό μου..
-
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Μου φαίνεται περίεργο να συμφωνήσεις για την αγορά ενός προϊόντος και να είναι ανοικτή η τιμή. Μου αρέσει κάτι, το κλείνουμε σε τιμή Α και περιμένω 8 μήνες να έρθει. Αν ακριβύνει στο μεταξύ είναι θέμα της εταιρείας, όχι δικό μου..
Μεγάλη συζήτηση πραγματικά.
Κι εγώ κλείνω προς αυτή την άποψη.
Ρε φίλε εγώ το παραγγέλνω τώρα. Το ότι εσύ κάνεις έξι και επτά μήνες να μου το παραδώσεις και μπορεί να έχουν αλλάξει τιμές σε υλικά, πρώτες ύλες, κτλ, είναι δικη σου υπαιτιότητα, όχι δική μου. Παρέδωσε το μου αύριο και φέρτο στην τιμή που αναγράφεις αυτή τη στιγμή.
Κάποιοι βέβαια το κάνουν και για να κονομήσουν απλά, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος αύξησης. -
Στα ψιλά γράμματα 99% το αναφέρουν αυτό. 3 είναι οι κύριοι λόγοι αύξησης της τιμής ενός αυτοκινήτου και 2 εξ' αυτών είναι λογικό να μην μπορούν να "παγώσουν"
- Αύξηση εργοστασιακής τιμής. Ο έμπορος δεν μπορεί να κάνει κάτι, παρά μόνο να έχει "κλειδώσει" τιμή για ένα εύλογο διάστημα 2-3 μηνών. Αλλά π.χ στην Κορόλα αυξήθηκε η τιμή γιατί αλλαξε εξοπλισμος...ακόμα και εαν δεν τον ήθελα (ευτυχώς πρόλαβα την τελευταία παρτίδα με τον προηγούμενο εξοπλισμό) θα έπρεπε να πληρώσω την διαφορά τιμής γιατί άλλαξαν οι προδιαγραφές.
- Αλλαγή φόρων. Εδώ προφανώς και δεν γίνεται κάτι, την τρώμε.
- Αύξηση κέρδους εισαγωγέα/εμπόρου, εδώ ναι δεν είναι σωστό να γίνει αύξηση σε παραγγελίες. Για αυτό και π.χ. όταν πήρα την Κορόλα "κλείδωσα" την έκπτωση και την τιμή της Τογιότα Hellas, παρόλο που όταν παρέλαβα είχε αλλάξει η τιμή και δεν υπήρχε η έκπτωση.
Πρακτικά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τις περιπτώσεις 1 & 3. Επίσης το εργοστάσιο έχει δικαίωμα "βελτίωσης" του αυτοκινήτου (ήτοι αλλαγές σε προδιαγραφές) όποτε θέλει με την ανάλογη τροποποίηση τιμής. Π.χ. όταν πήρα το Mini (6-7 μήνες παράδοση), στο μεσοδιάστημα άλλαξε ο στάνταρ εξοπλισμός και αυξήθηκε η τιμή...λίγο €500 περίπου, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι παρά μόνο να ακυρώσω ή να το πληρώσω (και ας μην ήθελα τον συγκεκριμένο εξοπλισμό). Γιατί η τιμή αυξήθηκε πριν παραχθεί το αυτοκίνητό μου, όχι κατά την διάρκεια της μεταφοράς.
Παλιά να δείτε πο λόγω ισοτιμίας οι τιμές άλλαζαν συνέχεια...τώρα είναι κατά 99.9% σταθερές από την ημέρα παραγγελίας μέχρι και παραλαβής.
-
Διάβαζα για Bronco στην Αμερική, super αναμονή ΚΑΙ λόγω επιτυχίας του μοντέλου, είχαν διαφορά σε ανοιχτή τιμή 5-6.000$.
Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη και δεν νομίζω ότι ισχύουν βεβαιότητες του παρελθόντος. Καλύτερα να είναι κάποιος πολύ προσεκτικός και να κάνει πολλές ερωτήσεις πριν προβεί σε αγορά.
-
Η κοπέλα μου έχει το Polo 1.0 110 DSG Highline με αρκετά έξτρα και θυμάμαι Γενάρη 2019 πιυ αγοράστηκε να κοστίζει 18,500 τότε. Ξαφνικά με τις νέες τιμές φαντάζει ευκαιρία το υπάρχον.
Πάντως βλέπω τα Golf DSG να χτυπάνε 27-30 για πλάκα με τις αυξήσεις που έρχονται, οπότε το οποιοδήποτε Polo θα φαντάζει ευκαιρία. -
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το Polo MY2018 είχε έντυπο service book ή ηλεκτρονικό;
-
@celebrimor said in Νέο VW Polo:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν το Polo MY2018 είχε έντυπο service book ή ηλεκτρονικό;
Καλησπέρα, στο δικό μου polo 2020 δεν υπάρχει έντυπο βιβλίο συντήρησης. Έτσι κι αλλιώς όλες οι εργασίες που γίνονται υπάρχουν στα αρχεία της kosmocar.
Νέο VW Polo