-
Το T-Roc το έχω πάει 140 στις στροφές της Υλίκης και δεν κατάλαβα τίποτα.
Δε γατζώνεται στο δρόμο όπως έκανε το a3, δε σου δίνει την ίδια αίσθηση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια, δε νοιώθεις ότι γέρνει, ή ότι είναι ασταθές, ή ότι το παίρνει αέρας. -
Ούτε στο αιρκρος έχεις θέμα σε ανοιχτές στροφές. Αν έχεις όμως 6-7 μποφόρ και περνάς εκεί στην Κινέτα ένα κούνημα θα το νοιώσεις. Στο αμάξωμα όχι στο τιμόνι
-
@piliourits said in Opel Crossland X:
@tsour_ee said in Opel Crossland X:
@piliourits said in Opel Crossland X:
Το φεης λιφτ και τα φώτα τα ζηλεύω, παρηγοριεμαι ότι το πήρα φθηνότερα κι αυτόματο το ξαδερφάκι Σιτροέν σαν του Κρούζερ. Ζηλεύω και την αναφορά για τον πίσω άξονα, σε γρηγορες καμπές με εγκάρσιες εγκοπές (όπως πχ της γέφυρας που ήταν κλειστή στο Κουτσοχερο Τρικαλων) στο Σιτροέν τον καταλαβαίνεις τον άξονα.
Εγώ υπενθυμίζω να ελέγξετε το θέμα πιθανής αντικατάστασης εκκεντροφόρων του HDi.
Μπορεί να είναι πολύ σπάνια βλάβη, αντίθετα με το αντμπλου, αλλά το δεύτερο είναι αμελητέο ενώ το πρώτο, αν σου κάτσει...Ελέγξτε για πιθανό δακρυσμα στο καπάκι εκκεντροφόρων (δεν έχει φλάντζα, μόνο φλατζοκολα, γι αυτό συμβαίνει συχνά) κι αν δεν υπάρχει, ίσως το κάνετε να κλάψει λίγο με τη συναίνεση του σέρβις, ώστε να ενταχθεί στην ανάκληση του HDi χωρίς κόστος και να είστε στη σεηφ σάηντ για το μέλλον... και ΟΝΟ ΟΝΟ ΗΤΟ!
Επίσης τσεκάρετε για ίχνη καπνιας στο μοχλουδάκι του waste gate της τουρμπίνας. Συχνό φαινόμενο που φέρνει καινούρια απ τη Γαλλία.
Καλησπέρα piliourits, θα μπορούσες να παραθέσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα 2 θεματάκια που αναφέρεις? αφορούν τον 1.5 του group psa σωστά?
Καλησπέρα, το είδα αυτό με τους εκκεντροφόρους, και αφορά κατασκευή block από το Δεκέμβρη του 2019 και για κάποιο διάστημα.
Αυτό που αναφέρεις "τσεκάρετε για ίχνη καπνιας στο μοχλουδάκι του waste gate της τουρμπίνας." αφορά κάποιο άλλο πρόβλημα ή το προηγούμενο που συζητάμε?
όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά γενικά είναι ουδέτερο χωρίς μεγάλες κλίσεις στις στροφές και γενικά θα το έλεγα σφιχτό. Παρόλα αυτά ευπάθεια στους πλευρικούς ανέμους έχει αλλά σε υψηλές ταχύτητες πχ 150.
-
Δεν ξέρω πόσο πιο αναλυτικά να το γράψω. Μερικές φορές υπάρχει μικρή διαρροή καυσαερίων από εκείνο το σημείο της τουρμπίνας. Αν το δείτε, θα την αντικαταστήσουν.
-
Καλησπέρα στην παρέα... Θέλω να προχωρήσω σε αγορά Opel crossland X 1200 110ps.. το αμάξι που με ενδιαφέρει είναι του 2018 και έχει 52000χλμ. Στον τεχνικό έλεγχο στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έχει διαρροή το σασμαν και θέλει στεγανοποίηση και βαλβολινες και από την στιγμή που θα το κατεβάσουν να αλλάξω το δίσκο πλατό για να εξοικονομήσω την εργασία αφου θα χρειαστεί και αυτό σε κάποια χιλιόμετρα. Ξέρει κανένας σας περίπου το κοστος;... Ευχαριστω
-
Καλησπέρα,
Έχω το ΜΥ2019, βενζίνη 130HP.- Μας ξεκίνησαν με λάδι Dexos1 gen2.
- Μετά το έκαναν προδιαγραφή Β71 2312 ή Β71 2010, οπότε οι αντιπροσωπείες άρχισαν να βάζουν Total Quartz Ineo First 0w30 (Προδιαγραφή Β71 2312).
- Τώρα διαβάζω στο internet ότι πάλι άλλαξαν και αφαίρεσαν την προδιαγραφή B71 2312.
Μιλάμε για σήριαλ, όχι αστεία....
Ξέρει κανείς τι ισχύει στις μέρες μας; Τι λάδι βάζουν αυτές τις μέρες;
-
Προσπαθούν να βρουν αυτό που δεν τρώει τον ιμάντα...
-
Την έχουν φάει από τον ιμάντα και ψάχνουν τι δεν τον τρώει....
-
@dtzgr said in Opel Crossland X:
Ξέρει κανείς τι ισχύει στις μέρες μας; Τι λάδι βάζουν αυτές τις μέρες;
Ούτε η ίδια η Πεζώ δεν ξέρει! Δοκιμές κάνει και ό,τι κάτσει με λιγότερες φθορές στον ιμάντα.
-
Ναι αλλά πληρώνει αυτή όχι σαν τα γερμανικά που πληρώνουν οι πελάτες.
-
@criuser said in Opel Crossland X:
Ναι αλλά πληρώνει αυτή όχι σαν τα γερμανικά που πληρώνουν οι πελάτες.
Το θέμα ειναι να φτιάξουν κάτι σωστό να μην χαλάει, όχι ποιος πληρώνει.
-
Τελικα βάζουν Quartz Ineo Xtra First 0w-20 (προδιαγραφής Β71 2010).
-
@araxnis said in Opel Crossland X:
Έκλεισα αισίως τα 10.000χλμ με το Crossland οπότε ακολουθεί σεντόνι για όποιον ενδιαφέρεται...
Το παρήγγειλα Νοέμβριο του '21 και το παρέλαβα Μάρτιο του '22..Περίεργη περίοδος τότε για αγορά αυτοκινήτου...Ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω το Captur αλλά με είχε απογοητεύσει με τους τριγμούς στο test drive και με άρεσε παρα πολύ και το T-Roc (pro facelift) αλλά με απέτρεπε η άθλια ποιότητα του εσωτερικού...Επίσης κοιτούσα το νεοφερμένο τότε Yaris Cross αλλά με χρόνο παράδοσης 18 (!) μηνών, που ήταν για μένα και ο σημαντικότερος λόγος απόρριψής του, μαζι με τους χώρους του..Να σημειώσω εδώ οτι ήμουν κάτοχος για 14 χρόνια ενός Ford Focus 1.6 Ti-VCT και σποραδικά οδηγός Renault Megane Mk3 και Audi A3 8P. Επίσης στην οικογένεια υπάρχει Peugeot 107 2tronic (της συζύγου) το οποίο έχει επιφορτιστεί όλες τις αστικές μετακινήσεις...Έχω την έκδοση Ultimate 1.5 hdi αγορασμένο στα 24.500€..Έχουμε και λέμε..Θετικά (+)
- Κατανάλωση...Μέση κατανάλωση έχω μέχρι τώρα 4,5 με χρήση 90% εκτός πόλης - 10% εντός
- Ανάρτηση...Ισοπεδώνει τα ΠΑΝΤΑ...Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα, χωρίς όμως να εχεις τις κλίσεις μιας μαλακής ρύθμισης...Οκ, δεν είναι για στροφιλίκια, αλλά στις καμπές της εθνικής σου εμπνέει μεγάλη σιγουριά..Εντύπωση (λόγω ημιάκαμπτου) με προκαλεί το γεγονός οτι δεν αναπηδά η πίσω ανάρτηση στις εγκάρσιες ανωμαλίες..Απο τα καλύτερα σημεία του αυτοκινήτου για εμένα
- Καθίσματα...Να σημειώσω πως έχω τα εργονομικά καθίσματα AGR και μετά απο 6ωρο ταξίδι βγαίνω ατσαλάκωτος...Επειδή έχω και ένα θέμα με τη μέση, στο focus μετά απο μια ωρα οδήγησης άρχιζαν οι πόνοι...
- Χώροι - πρακτικότητα...Ειδικά το συρόμενο πίσω κάθισμα σε λύνει τα χέρια, ενώ γενικά οι χώροι ειναι πολύ μεγάλοι αναλογιζόμενος τις διαστάσεις του..
- Συστήματα ADAS..Αυτά που έχει λειτουργούν υποδειγματικά..ωραιο γκατζετακι το ρανταρ αναγνώρισης πινακίδων. Επίσης το CC (δεν έχει ACC) ρυθμίζεται ανά 1χλμ/ωρα..Εξαιρετικά χρήσιμο το blind spot
- Ποιότητα - στιβαρότητα..Σε απόλυτα κριτήρια δεν ενθουσιάζεσαι αλλά αν δεις τους ανταγωνιστές τότε αλλάζει το πράγμα...Έχω εντυπωσιαστεί κυρίως απο την στιβαρότητα και την έλλειψη τριγμών (έως τώρα), ακόμα και σε κατσικόδρομους και σε πλακόστρωτα τίποτα δεν κάνει τσικ
- Ηχομόνωση...Ο κινητήρας απλά δεν ακούγεται έως τις 4.000 στρ...Γενικά μέχρι τα 130χλμ/ωρα είναι αθόρυβο, απο εκεί και μετά ξεκινάνε αεροδυναμικοί θόρυβοι, λογικό νομίζω λόγω σχήματος
- Φώτα...Απίστευτα...Και είναι τα απλά led..Κάνουν τη νύχτα μέρα..Νομίζω πως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα
-Υποβραχιόνιο οδηγού...Ενω στην αρχή με ξένιζε, οσο περνάει ο καιρός τοσο το εκτιμώ...Μαλακό, στο σωστό ύψος για το χέρι και οταν δεν το θες το αναδιπλώνεις
-Αμορτισερ στο καπό...Πείτε με βιτσιόζο και ψυχοπαθή αλλά ναι, ορισμένες φορές ανοίγω το καπό απλά για να δω αυτο
Ούτε ζέστη ούτε κρύο
- Infotainment ..Δεν είμαι φαν του θέματος και οτι έχει επάνω λειτουργεί σωστά, αλλα θα μπορούσε να έχει πιο σύγχρονα γραφικά και πιο εμπλουτισμένο μενού (πχ πληροφορίες διαδρομής)
-Τιμόνι...Απλά οκ από αίσθηση αλλά έχει ωραίο πιάσιμο και χοντρή στεφάνη
Αρνητικά (-)
- Η λειτουργία του start-stop...Τραχύ στη λειτουργία του και κάποιες φορές δουλεύει λιγο αλλόκοτα..Συνήθως το απενεργοποιώ
- Ελαστικά...Έχει τα Bridgestone Turanza T005 σε διάσταση 215/50/17 και είναι άθλια...Νόμιζα οτι ειχα θόρυβο τροχασμου και μπήκα ως συνοδηγος σε ίδιο αυτοκίνητο με ελαστικά Hankook (ίδιες διαστάσεις) και ηταν αλλο αυτοκίνητο. Επίσης αργούν να ζεσταθούν...
-Αυτόματο παρκάρισμα...Ακόμα απορώ για το λόγο ύπαρξης του
-Κονσόλα...Ενώ έχει πολλούς χώρους το συγκεκριμένο είναι αστείο...Λίγα πράγματα και μικρά..Τουλάχιστον έχει συρταρωτό καπάκι. Στο ίδιο πλαίσιο και η έλλειψη θήκης γυαλιών
-Έλλειψη ACC..Θα έκανε το ταξίδι ακομα πιο απολαυστικό
-Έλλειψη πίσω υποβραχιόνιου...Πέφτει όλο το κεντρικό τμήμα του πίσω καθίσματος αλλά ετσι εχεις σε κοινή θέα τον χώρο αποσκευών
-Το σχήμα του χειρόφρενου...Ενώ στο μάτι είναι ωραίο, καμια φορά...ψάχνω το κουμπί απελευθέρωσής του...
-Android Auto..Φυσικά και δεν είναι ασύρματο αλλά λύνεται ..
-Myopel app....Δεν αφορά το αυτοκίνητο αλλά ρε Opel (PSA) έλεος!!!
Γενικά βασίζεται σε παλαιότερη πλατφόρμα οπότε κάποια αρνητικά - ελλείψεις ισως οφείλονται εκει..Επίσης στα 10.000χλμ δεν εχει βγάλει το παραμικρό (φτου φτου) αν και αναμένω ότι κάποια στιγμή θα ερθει και σε εμενα η επιδημία που λεγεται adblue..Αν θα το ξανααγόραζα?Με τις σημερινές τιμές όχι...Με την τιμή που το πήρα το '21 σίγουρα, απλά θα το έπαιρνα αυτόματο. Συγνώμη για τη σεντονάρα και να χαίρεστε όλοι τα οχήματά σας!!
Αναφορά πλέον των 20.000χλμ...
Δεν έχει αλλάξει κάτι από την προηγουμένη αναφορά απλά θα σημειώσω τα παρακάτω:- Έχει ανοίξει αισθητά ο κινητήρας (ιδίως μετά τα 15.000χλμ)
- Η κατανάλωση είναι στα 4,6 lit/100km με χρήση 30% πόλη και 70% εθνική
- Παντελής απουσία τριγμών (μακάρι να παραμείνει έτσι)
- Ανεκδιήγητα τα Bridgestone T005 (οσονούπω θα πάρουν πόδι).
- Απίστευτη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων
- Κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι μετά τα 130 χλμ μάλλον οφείλονται στις μπάρες οροφής.
Τι μου λείπει:
- Αεραγωγοί για τους πίσω επιβάτες (στην κονσόλα)
- Πίσω υποβραχιόνιο
- ACC
Να σημειώσω πως ενώ βασίζεται στο C3 Aircross, δίνει μια πολύ πιο στιβαρή αίσθηση σε σχέση με το Citroen, το οποίο με τη σειρά του είναι περισσότερο "μαγικό χαλί".
Να είμαστε καλά και για πολλές επόμενες αναφορές.... -
Έκλεισα αισίως τα 10.000χλμ με το Crossland οπότε ακολουθεί σεντόνι για όποιον ενδιαφέρεται...
Το παρήγγειλα Νοέμβριο του '21 και το παρέλαβα Μάρτιο του '22..Περίεργη περίοδος τότε για αγορά αυτοκινήτου...Ήμουν πολύ κοντά στο να κλείσω το Captur αλλά με είχε απογοητεύσει με τους τριγμούς στο test drive και με άρεσε παρα πολύ και το T-Roc (pro facelift) αλλά με απέτρεπε η άθλια ποιότητα του εσωτερικού...Επίσης κοιτούσα το νεοφερμένο τότε Yaris Cross αλλά με χρόνο παράδοσης 18 (!) μηνών, που ήταν για μένα και ο σημαντικότερος λόγος απόρριψής του, μαζι με τους χώρους του..Να σημειώσω εδώ οτι ήμουν κάτοχος για 14 χρόνια ενός Ford Focus 1.6 Ti-VCT και σποραδικά οδηγός Renault Megane Mk3 και Audi A3 8P. Επίσης στην οικογένεια υπάρχει Peugeot 107 2tronic (της συζύγου) το οποίο έχει επιφορτιστεί όλες τις αστικές μετακινήσεις...Έχω την έκδοση Ultimate 1.5 hdi αγορασμένο στα 24.500€..Έχουμε και λέμε..Θετικά (+)
- Κατανάλωση...Μέση κατανάλωση έχω μέχρι τώρα 4,5 με χρήση 90% εκτός πόλης - 10% εντός
- Ανάρτηση...Ισοπεδώνει τα ΠΑΝΤΑ...Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα, χωρίς όμως να εχεις τις κλίσεις μιας μαλακής ρύθμισης...Οκ, δεν είναι για στροφιλίκια, αλλά στις καμπές της εθνικής σου εμπνέει μεγάλη σιγουριά..Εντύπωση (λόγω ημιάκαμπτου) με προκαλεί το γεγονός οτι δεν αναπηδά η πίσω ανάρτηση στις εγκάρσιες ανωμαλίες..Απο τα καλύτερα σημεία του αυτοκινήτου για εμένα
- Καθίσματα...Να σημειώσω πως έχω τα εργονομικά καθίσματα AGR και μετά απο 6ωρο ταξίδι βγαίνω ατσαλάκωτος...Επειδή έχω και ένα θέμα με τη μέση, στο focus μετά απο μια ωρα οδήγησης άρχιζαν οι πόνοι...
- Χώροι - πρακτικότητα...Ειδικά το συρόμενο πίσω κάθισμα σε λύνει τα χέρια, ενώ γενικά οι χώροι ειναι πολύ μεγάλοι αναλογιζόμενος τις διαστάσεις του..
- Συστήματα ADAS..Αυτά που έχει λειτουργούν υποδειγματικά..ωραιο γκατζετακι το ρανταρ αναγνώρισης πινακίδων. Επίσης το CC (δεν έχει ACC) ρυθμίζεται ανά 1χλμ/ωρα..Εξαιρετικά χρήσιμο το blind spot
- Ποιότητα - στιβαρότητα..Σε απόλυτα κριτήρια δεν ενθουσιάζεσαι αλλά αν δεις τους ανταγωνιστές τότε αλλάζει το πράγμα...Έχω εντυπωσιαστεί κυρίως απο την στιβαρότητα και την έλλειψη τριγμών (έως τώρα), ακόμα και σε κατσικόδρομους και σε πλακόστρωτα τίποτα δεν κάνει τσικ
- Ηχομόνωση...Ο κινητήρας απλά δεν ακούγεται έως τις 4.000 στρ...Γενικά μέχρι τα 130χλμ/ωρα είναι αθόρυβο, απο εκεί και μετά ξεκινάνε αεροδυναμικοί θόρυβοι, λογικό νομίζω λόγω σχήματος
- Φώτα...Απίστευτα...Και είναι τα απλά led..Κάνουν τη νύχτα μέρα..Νομίζω πως πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα
-Υποβραχιόνιο οδηγού...Ενω στην αρχή με ξένιζε, οσο περνάει ο καιρός τοσο το εκτιμώ...Μαλακό, στο σωστό ύψος για το χέρι και οταν δεν το θες το αναδιπλώνεις
-Αμορτισερ στο καπό...Πείτε με βιτσιόζο και ψυχοπαθή αλλά ναι, ορισμένες φορές ανοίγω το καπό απλά για να δω αυτο
Ούτε ζέστη ούτε κρύο
- Infotainment ..Δεν είμαι φαν του θέματος και οτι έχει επάνω λειτουργεί σωστά, αλλα θα μπορούσε να έχει πιο σύγχρονα γραφικά και πιο εμπλουτισμένο μενού (πχ πληροφορίες διαδρομής)
Αρνητικά (-)
- Η λειτουργία του start-stop...Τραχύ στη λειτουργία του και κάποιες φορές δουλεύει λιγο αλλόκοτα..Συνήθως το απενεργοποιώ
- Ελαστικά...Έχει τα Bridgestone Turanza T005 σε διάσταση 215/50/17 και είναι άθλια...Νόμιζα οτι ειχα θόρυβο τροχασμου και μπήκα ως συνοδηγος σε ίδιο αυτοκίνητο με ελαστικά Hankook (ίδιες διαστάσεις) και ηταν αλλο αυτοκίνητο. Επίσης αργούν να ζεσταθούν...
-Κονσόλα...Ενώ έχει πολλούς χώρους το συγκεκριμένο είναι αστείο...Λίγα πράγματα και μικρά..Τουλάχιστον έχει συρταρωτό καπάκι. Στο ίδιο πλαίσιο και η έλλειψη θήκης γυαλιών
-Έλλειψη πίσω υποβραχιόνιου...Πέφτει όλο το κεντρικό τμήμα του πίσω καθίσματος αλλά ετσι εχεις σε κοινή θέα τον χώρο αποσκευών
-Το σχήμα του χειρόφρενου...Ενώ στο μάτι είναι ωραίο, καμια φορά...ψάχνω το κουμπί απελευθέρωσής του...
Γενικά βασίζεται σε παλαιότερη πλατφόρμα οπότε κάποια αρνητικά - ελλείψεις ισως οφείλονται εκει..Επίσης στα 10.000χλμ δεν εχει βγάλει το παραμικρό (φτου φτου) αν και αναμένω ότι κάποια στιγμή θα ερθει και σε εμενα η επιδημία που λεγεται adblue..Αν θα το ξανααγόραζα?Με τις σημερινές τιμές όχι...Με την τιμή που το πήρα το '21 σίγουρα, απλά θα το έπαιρνα αυτόματο. Συγνώμη για τη σεντονάρα και να χαίρεστε όλοι τα οχήματά σας!!
.
Τι μου λείπει:
- Πίσω υποβραχιόνιο
- ACC
...
Μήπως κάθεται πίσω η σύζυγος με μικρό παιδί, +10.000€ μου κόστισαν οι αεραγωγοί και το πίσω υποβραχιονιο
@lap τα βλέπεις, τρία μόνο πράγματα του λείπουν, δες ποια είναι τα δύο από αυτά -
@a-d-p said in Opel Crossland X:
Μήπως κάθεται πίσω η σύζυγος με μικρό παιδί, +10.000€ μου κόστισαν οι αεραγωγοί και το πίσω υποβραχιονιο
Χαχα...όχι..Μόνος του κάθεται πίσω 6 χρονών αγοράκι..Απλά το καλοκαίρι διαμαρτύρονταν ότι ζεσταίνεται πολύ..Επειδή την κατεύθυνση του αέρα το καλοκαίρι την βάζω προς τον ουρανό του αυτοκινήτου, οι αεραγωγοί κάτω από το κάθισμα μάλλον δεν αποδίδουν (;) σωστά...Βγάζουν αέρα νομίζω μόνο αν επιλέξεις κατεύθυνση προς τα πόδια., δεν ξέρω..Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τους πίσω αεραγωγούς...Επίσης και ξέχασα να το αναφέρω, ΔΕΝ θα ξαναπάρω αυτοκίνητο με μαύρη οροφή στην Ελλάδα!!
-
Χαχα...όχι..Μόνος του κάθεται πίσω 6 χρονών αγοράκι..Απλά το καλοκαίρι διαμαρτύρονταν ότι ζεσταίνεται πολύ..Επειδή την κατεύθυνση του αέρα το καλοκαίρι την βάζω προς τον ουρανό του αυτοκινήτου, οι αεραγωγοί κάτω από το κάθισμα μάλλον δεν αποδίδουν (;) σωστά...Βγάζουν αέρα νομίζω μόνο αν επιλέξεις κατεύθυνση προς τα πόδια., δεν ξέρω..Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τους πίσω αεραγωγούς...Επίσης και ξέχασα να το αναφέρω, ΔΕΝ θα ξαναπάρω αυτοκίνητο με μαύρη οροφή στην Ελλάδα!!
Πράγματι κάνουν μεγάλη διαφορά οι πίσω αεραγωγοί, στην ταχύτητα ψύξης ειδικά, ποτέ ξανά αυτοκίνητο χωρίς πίσω αεραγωγούς
-
Πράγματι κάνουν μεγάλη διαφορά οι πίσω αεραγωγοί, στην ταχύτητα ψύξης ειδικά, ποτέ ξανά αυτοκίνητο χωρίς πίσω αεραγωγούς
Δεν έδινα ποτέ σημασία στους πίσω αεραγωγούς. Σαν οδηγός πάντα είχα διαθέσιμο κλιματισμό μπροστά.
Φέτος που είχαμε πολύ ζεστό καλοκαίρι ακούγοντας τα θετικά σχόλια του γιού μου που φυσικά κάθεται πίσω στο T-Roc, εκτίμησα για 1η φορά την αξία τους.
-
@andya3 said in Opel Crossland X:
Δεν έδινα ποτέ σημασία στους πίσω αεραγωγούς. Σαν οδηγός πάντα είχα διαθέσιμο κλιματισμό μπροστά.
Φέτος που είχαμε πολύ ζεστό καλοκαίρι ακούγοντας τα θετικά σχόλια του γιού μου που φυσικά κάθεται πίσω στο T-Roc, εκτίμησα για 1η φορά την αξία τους.
Και ένα μπράβο στην vw που τους βάζει από την αρχική έκδοση
-
@andya3 said in Opel Crossland X:
Και ένα μπράβο στην vw που τους βάζει από την αρχική έκδοση
Είναι προσεγμένο το T-Roc, δεν του λείπει τίποτα. Στα πιο μικρά δεν βάζουν.
Έχουν τα κολλήματα τους οι Γερμανοί, τα μικρά γενικά λες και τα πουλάνε με το ζόρι, μόνο από C και πάνω τους νοιάζει.
-
Ούτε ζέστη ούτε κρύο
Αρνητικά (-)
.
Τι μου λείπει:
- Πίσω υποβραχιόνιο
- ACC
...
@lap τα βλέπεις, τρία μόνο πράγματα του λείπουν, δες ποια είναι τα δύο από αυτάΤο κλιματιστικό του αιρκρος στο δικό μου είναι εξαιρετικό και ας μην έχει πίσω αεραγωγούς. Βοηθάει το εσωτερικό ύψος του αυτοκινήτου και η θέση των αεραγωγών ψηλά στο ταμπλό οπότε ο κρύος αέρας διαχέεται εξαιρετικά, σε αντίθεση με άλλα αμάξια που δεν είναι τόσο πετυχημένα, συμπεριλαμβανομένου και του 3008, που φταίει η θέση των αεραγωγών.
Opel Crossland X