-
Απίστευτο! Έκανα τη δοκιμή του Skoda Kamiq G-Tec πριν ενάμιση μήνα και τότε ήταν στο 1.35. Αυτή τη στιγμή είναι από 1.75 ως 2.69!!! Κι έχουν κλείσει και τρία πρατήρια το τελευταίο διάστημα. Ποιος μπορούσε να προβλέψει τέτοια εξέλιξη; Βασικά, ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι θα είχαμε πόλεμο στη γειτονιά μας;
-
Μόνο εμείς οι πρώην και νυν κάτοχοι διλίτρων και πάνω, καταλαβαίνουμε τι είναι να σου βάζουν ξαφνικά το χέρι στην τσέπη.
-
@antoniokon said in Seat Arona 2017:
Από ότι μου είπε, με 12 κιλά κάνει 260 χλμ...
Με 1,70 το κιλό έρχεται σχεδόν 8 ευρώ ανά 100 χλμ..
Τσάμπα ειναι, σαν να καίει 4λτ βενζίνη.
-
Καλησπέρα!
Επειδή και εγώ είμαι με το ένα πόδι για παραγγελία Arona , αξίζει το CNG ακόμα ή να καταφύγω σε tsi ;
-
Άμα μένεις, ή εργάζεσαι ή κινείσαι δίπλα σε φθηνό πρατήριο φ.α. , και μπορείς να περιμένεις 20 λεπτά για ανεφοδιασμό δύο φορές τη βδομάδα ενίοτε, τότε αξίζει.
-
@kingedward-0 said in Seat Arona 2017:
Καλησπέρα!
Επειδή και εγώ είμαι με το ένα πόδι για παραγγελία Arona , αξίζει το CNG ακόμα ή να καταφύγω σε tsi
Το φυσικό αέριο έχει τελειώσει. Ρώτα αυτούς που έμπλεξαν μαζί του. Άγχος θα σου δώσει και τίποτα άλλο. Ειδικά με τα ντεπόζιτα βενζίνης των 9 λίτρων, το πράγμα είναι κοροϊδία.
-
Καλησπέρα!
Επειδή και εγώ είμαι με το ένα πόδι για παραγγελία Arona , αξίζει το CNG ακόμα ή να καταφύγω σε tsi ;
Πας για Stepway υγραερίου κι εσύ.
Μέχρι να βάλουν χέρι και σ αυτό το καύσιμο... -
Καλησπέρα!
Θα έλεγα πως όχι....αλλά κανείς δεν ξέρει το μέλλον! Με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει.
-
Έχω δοκιμάσει το ίδιο μηχανικό σύνολο σε Skoda Kamiq κι έχω γράψει και μερικές σκέψεις για την τρέχουσα κατάσταση του φυσικού αερίου. Διάβασε εδώ:
-
Αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, δεν αξίζει τον κόπο καν να σκεφτείς το tgi. Έτσι όπως εξελίσεται η κατάσταση με το ΦΑ είναι μεγάλο το ρίσκο.
-
@dimsabas said in Seat Arona 2017:
Έχω δοκιμάσει το ίδιο μηχανικό σύνολο σε Skoda Kamiq κι έχω γράψει και μερικές σκέψεις για την τρέχουσα κατάσταση του φυσικού αερίου. Διάβασε εδώ:
Πολύ ωραίο review στις πραγματικές του διαστάσεις.
Νομίζω τα πιο χρήσιμα review στη χώρα κάνεις! Εν το μεταξύ μου αρέσει που κρατάς καλές αποστάσεις στα θέματά σου ενώ θυμάμαι εδώ που έγραφες πιο "συναισθηματικά" παλιότερα..
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Ομολογώ ότι έχω μετανιώσει για πολλές αρλούμπες που υποστήριζα, ενώ ήμουν "έξω από τον χορό". Κι οφείλω μια συγγνώμη από όσους κακοκάρδισα (κι εσένα μεταξύ αυτών) με την ξεροκεφαλιά μου.
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Ομολογώ ότι έχω μετανιώσει για πολλές αρλούμπες που υποστήριζα, ενώ ήμουν "έξω από τον χορό".
Δημήτρη. Αρλούμπες και λάθη κάνουμε όλοι δεν είναι κακό
Αυτό που ξεχωρίζει τον έξυπνο είναι να καταλαβαίνει τα λάθη του γιατι ο χαζός δεν τα καταλαβαίνει και τα ξανακάνει.
και υπάρχουν και κάποιοι σοφοί που μαθαίνουν και από τα λάθη άλλων (δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία, γιαυτο συμβουλεύομαι το forum να το αποφύγω όσο μπορώ στα αμάξια)
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Ομολογώ ότι έχω μετανιώσει για πολλές αρλούμπες που υποστήριζα, ενώ ήμουν "έξω από τον χορό". Κι οφείλω μια συγγνώμη από όσους κακοκάρδισα (κι εσένα μεταξύ αυτών) με την ξεροκεφαλιά μου.
Και από εμένα;
Ξεροκεφαλια;
Με τα ευαίσθητα αυτιά τι γίνεται; -
-
Δεν είναι ντροπή ούτε κακό να αλλάζουμε γνώμες. Ίσα ίσα είναι μέρος της εξελικτικής διαδικασίας! Δεν θυμάμαι να είχαμε καμία σοβαρή "αψιμαχία", τυπικά πραγματακια! Ίσα ίσα που αν θυμάμαι καλά μας βοήθησε πρακτικά και η εμπειρία σου με την αντιπροσωπεία Suzuki για το Vitara που πήρε ο κολλητός, και είχαμε δύσκολες διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη στα (πιο) βόρεια προάστια!
Συνέχισε την καλή δουλειά.
-
Φίλος που διαθέτει Arona 1.0 με φυσικό αέριο, θέλει να κάνει ταξίδι στη Βουλγαρία...
Είδα ότι υπάρχουν πρατήρια Λάρισα και Θεσσαλονίκη, άρα μέχρι σύνορα θεωρώ ότι φτάνει...
Έχει κανείς εικόνα πρατηρίων φυσικού αερίου στη Βουλγαρία?
Να το τολμήσει?
Y.Γ. Είχα θέσει το ερώτημα και στο νήμα "Οδικώς στην Ευρώπη"
-
Απαντάω στο ανωτέρω ερώτημα μου...
Μια χαρά πήγε το ταξίδι στη Βουλγαρία...
Το εκεί δίκτυο φυσικού αερίου είναι πιο ανεπτυγμένο από το δικό μας...
Επανέρχομαι όμως με ΝΕΟ ερώτημα...
Η τετραετής εγγύηση έληξε...μοντέλο 2019...
Και ο φίλος δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από το μεγαλύτερο δισύλλαβο όνομα του χώρου...
Υπάρχει πρόταση για εξειδικευμένο συνεργείο, να το πηγαίνει από εδώ και πέρα?
Περιοχές κατά προτίμηση από Ζωγράφου (σπίτι) μέχρι Βάρη (εργασία)...
-
Ποιο είναι το μεγαλύτερο δισύλλαβο όνομα του χώρου;
-
Αντιπροσωπεία seat? Μεγάλο όνομα? Δεν πάει ο μυαλός σου;
Seat Arona 2017