-
@giorgos91982 said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Χειροκίνητο ή αυτόματο ?
Αυτόματο φιλε
To καινούργιο ως αυτόματο πετρέλαιο κάνει 33900.
Αρα έχεις μείωση αξίας περίπου 35 % για 160000 χλμ και 7 χρόνια.
Τα θεωρώ πολλά λεφτά τα 22000.
Εγώ θα το έβλεπα κάτω από 17-18000. -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά μεταχειρισμένου 3008 diesel 1600 120 του 17 εισαγωγής με 160000 χλμ στα 22000 δεν έχει γίνει ακόμα έλεγχος από Δευτέρα θα το πάω θα ήθελα γνώμες παιδιά αν αξίζει τον κόπο αλλιώς να μην μπω καν στην διαδικασία ελέγχου.Ευχαριστώ!!
Πολύ ακριβό για αμάξι 6ετίας και με αμφίβολο ιστορικό και χιλιόμετρα. Άσε που με λίγα περισσότερα το αγοράζεις καινούργιο με τις προσφορές που έχουν.
Φιλε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου επειδή μου κρατάει και το δικό μου του 2004 φαντάσου που δεν μου το κρατάει κανεις bmw compact 316 είναι ένα + όπως επίσης σε βενζίνη πλέον καινούργιο φτάνει 28500 και πανω.Θα ήθελα όμως την γνώμη σας για το εάν αξίζει τα λεφτά του το 3008 γιατί μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο
οχι, δεν τα αξιζει - ειμαι κατοχος....
Θα μπορούσες να μου πεις τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να το μετανιώσεις;;Σου έχει βγάλει ζημιές πχ για το 1600 αυτό που μιλάω εγώ έχω ακουσει ότι καίει φλάντζα γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.Είναι κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο εδώ μέσα η αρβύλα;;
-
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά μεταχειρισμένου 3008 diesel 1600 120 του 17 εισαγωγής με 160000 χλμ στα 22000 δεν έχει γίνει ακόμα έλεγχος από Δευτέρα θα το πάω θα ήθελα γνώμες παιδιά αν αξίζει τον κόπο αλλιώς να μην μπω καν στην διαδικασία ελέγχου.Ευχαριστώ!!
Πολύ ακριβό για αμάξι 6ετίας και με αμφίβολο ιστορικό και χιλιόμετρα. Άσε που με λίγα περισσότερα το αγοράζεις καινούργιο με τις προσφορές που έχουν.
Φιλε ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση σου επειδή μου κρατάει και το δικό μου του 2004 φαντάσου που δεν μου το κρατάει κανεις bmw compact 316 είναι ένα + όπως επίσης σε βενζίνη πλέον καινούργιο φτάνει 28500 και πανω.Θα ήθελα όμως την γνώμη σας για το εάν αξίζει τα λεφτά του το 3008 γιατί μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο
Θα μπορούσες να μου πεις τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να το μετανιώσεις;;Σου έχει βγάλει ζημιές πχ για το 1600 αυτό που μιλάω εγώ έχω ακουσει ότι καίει φλάντζα γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.Είναι κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο εδώ μέσα η αρβύλα;;θα πρεπει να γραψω εγκυκλοπαιδια για τις βλαβες
7 μηνες συνεργειο στα σκαρτα 2 χρονια να το τυλιξω?
τα ντηζελ ολα εχουν θεμα με το adblue
ρωτα να μαθεις
επισης θεμα οτι κοβουν καδενα!
για την ακριβεια πλεον εαν εισαι εγγυηση στην αλλαζουν με ανθεκτικοτερη
σηκωνεται το καπω μπροστα αριστερα οταν φυσαει!!!
ηλεκτρολογικα δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει
...μερικα μονο -
Θα μπορούσες να μου πεις τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να το μετανιώσεις;;Σου έχει βγάλει ζημιές πχ για το 1600 αυτό που μιλάω εγώ έχω ακουσει ότι καίει φλάντζα γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.Είναι κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο εδώ μέσα η αρβύλα;;θα πρεπει να γραψω εγκυκλοπαιδια για τις βλαβες
7 μηνες συνεργειο στα σκαρτα 2 χρονια να το τυλιξω?
τα ντηζελ ολα εχουν θεμα με το adblue
ρωτα να μαθεις
επισης θεμα οτι κοβουν καδενα!
για την ακριβεια πλεον εαν εισαι εγγυηση στην αλλαζουν με ανθεκτικοτερη
σηκωνεται το καπω μπροστα αριστερα οταν φυσαει!!!
ηλεκτρολογικα δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει
...μερικα μονοΕιναι αυτο που λεμε...το παιρνεις κ ησυχαζεις!!!
-
Θα μπορούσες να μου πεις τι είναι αυτό που σε έχει κάνει να το μετανιώσεις;;Σου έχει βγάλει ζημιές πχ για το 1600 αυτό που μιλάω εγώ έχω ακουσει ότι καίει φλάντζα γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.Είναι κάποιος που να του έχει συμβεί κάτι τέτοιο εδώ μέσα η αρβύλα;;
Είπαμε εαν σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία κοίτα αλλού....είναι τόσο απλό. Εαν σου αρέσει πάρτο, ειναι το βασικότερο...αλλά μην ψάχνεις αξιοπιστία. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
-
γράφτηκα στο παρακατω fb group μήπως βρω κάποια ίχνη του @gatoz, αλλά τζίφος... 20230623_200146.jpg
-
Ζητά το τηλέφωνο του από τις οδικές βοήθειες!Ολες!
-
@antonmone said in Peugeot 3008 2016:
Ζητά το τηλέφωνο του από τις οδικές βοήθειες!Ολες!
Μάλλον θα τον αναζητήσω στο group "Chreperie", αλλά επειδή στα γαλλικά δεν προφέρεται το χι,το fb θα με πάει σε groups για Κρεπερί
-
Από αυτά που σου λένε, αυτά που ισχύουν είναι το δοχείο adblue, που έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και το αλλάζει η αντιπροσωπεία δωρεάν μέσα στην 5ετή εγγύηση, που μπορεί να είναι και 100000, αλλά με κόστος μόνο την εργασία για τα αυτοκίνητα μέχρι 8 ετών και 150000 χλμ.
Τώρα για την περίπτωση σου, μπορείς να δεις τι έχει κάνει, σε αυτό το θέμα το αμάξι.
Επίσης θα μπορούσες να παζαρέψεις το χιλιάρικο της βλάβης στην τιμή της αγοράς, οπότε να ησυχάσεις από αυτό.
Το δεύτερο θέμα με την καδένα στα ντίζελ, αφορά τον επόμενο κινητήρα τον 1.5 και όχι τον δικό σου 1.6.
Τα υπόλοιπα που αναφέρει δεν είναι συχνά.
Επίσης το αυτοκίνητο έχει πουλήσει τρομερά σε όλη την Ευρώπη και τα μειονεκτήματα του, είναι ελάχιστα, ενώ είναι όμορφο και κρατάει μεταπώληση.
Επίσης τα γαλλικά είναι άριστης ποιότητας, τουλάχιστον σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά.
Γιαπωνέζικα και κορεάτικα έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία από τα ευρωπαϊκά αλλά δεν βλέπονται από αισθητική, έστω και αν τα τελευταία χρόνια γίνονται κάποιες προσπάθειες.
Εγώ είχα 14 Σιτροέν, χωρίς προβλήματα, έχω ακόμα 3, το ένα είναι ένα 3 αιρκρος ντίζελ με 50000 χλμ, που παρουσίασε και αυτό το πρόβλημα με το δοχείο αντμπλού και αλλάχθηκε δωρεάν, αλλά έχω και ένα 3008 με 5000 χλμ επίσης ντίζελ.
Μιλάω λοιπόν ως κάτοχος και χρήστης και αδιαφορώ για όσα λένε περιστασιακοί χρήστες λήζινγκ αυτοκινήτων, που μέσα τους είναι ιαπονολάγνοι...
Για μένα όπως σου έγραψα η τιμή είναι υπερβολική. Εγώ πάνω από 17000 και δώρο 1000 για το δοχείο αντμπλού δεν θα το συζήταγα καθόλου.
Σου έβαλα για ψάξιμο πετρέλαια μέχρι την τιμή που ψάχνεις ελληνικά με λιγότερα χλμ και βρήκα 14.
Δες τα
-
και ο 1.6 εχει το ιδιο προβλημα με τον 1.5
και ολα τα προβληματα ειναι συχνοτατα -
Αμα ήταν συχνότατα θα τα είχαν πουλήσει όλοι και δεν θα κράταγαν τιμές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη.
Τα προβλήματα τους, είναι αστεία μπροστά σε αυτά των γερμανικών που κοστίζουν πολλαπλάσια.
-
και ο 1.6 εχει το ιδιο προβλημα με τον 1.5
και ολα τα προβληματα ειναι συχνοταταΣε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό….ο 1,6 είναι αλεξίσφαιρος.
-
Καλά περιμένεις από τον γάτο αξιοπιστία και αντικειμενικότητα ?
Ασε που τώρα βρίσκεται σε βέρτιγκο γιατί καταλαβαίνει ότι τα σουζούκια, τελικά είναι τογιότα...
-
Ασε που τώρα βρίσκεται σε βέρτιγκο γιατί καταλαβαίνει ότι τα σουζούκια, τελικά είναι τογιότα...
εχει ακριβως το ιδιο προβλημα
δειτε τα μπουλετιν της πουγκ
επειδη τη πατησατε και τη πατησα να ζουμε με σκουπιδια με ροδες, δεν θα παρουμε και αλλους μαζι μας -
επειδη τη πατησατε και τη πατησα να ζουμε με σκουπιδια με ροδες, δεν θα παρουμε και αλλους μαζι μαςΣόρρυ που στο χαλάω, αλλά και τα δυο μου αυτοκίνητα έχουν αυτόν τον κινητήρα…ο ένας με σχεδόν 190κ και ο άλλος κοντεύει 141….σέρβις και τα δυο αντιπροσωπεία, όποτε αν υπήρχε κάποιο μπούλετιν θα το ήξερα.
-
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
επειδη τη πατησατε και τη πατησα να ζουμε με σκουπιδια με ροδες, δεν θα παρουμε και αλλους μαζι μαςΣόρρυ που στο χαλάω, αλλά και τα δυο μου αυτοκίνητα έχουν αυτόν τον κινητήρα…ο ένας με σχεδόν 190κ και ο άλλος κοντεύει 141….σέρβις και τα δυο αντιπροσωπεία, όποτε αν υπήρχε κάποιο μπούλετιν θα το ήξερα.
Κοίτα εμείς είμαστε μέτοχοι και έχουμε άσπαστα αμάξια.
Στους ντεμέκ αριστερούς, δίνουν μάντει κάρς, για να έχουν να κλαίγονται που τους βολεύει και ιδεολογικά... -
Από αυτά που σου λένε, αυτά που ισχύουν είναι το δοχείο adblue, που έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και το αλλάζει η αντιπροσωπεία δωρεάν μέσα στην 5ετή εγγύηση, που μπορεί να είναι και 100000, αλλά με κόστος μόνο την εργασία για τα αυτοκίνητα μέχρι 8 ετών και 150000 χλμ.
Τώρα για την περίπτωση σου, μπορείς να δεις τι έχει κάνει, σε αυτό το θέμα το αμάξι.
Επίσης θα μπορούσες να παζαρέψεις το χιλιάρικο της βλάβης στην τιμή της αγοράς, οπότε να ησυχάσεις από αυτό.
Το δεύτερο θέμα με την καδένα στα ντίζελ, αφορά τον επόμενο κινητήρα τον 1.5 και όχι τον δικό σου 1.6.
Τα υπόλοιπα που αναφέρει δεν είναι συχνά.
Επίσης το αυτοκίνητο έχει πουλήσει τρομερά σε όλη την Ευρώπη και τα μειονεκτήματα του, είναι ελάχιστα, ενώ είναι όμορφο και κρατάει μεταπώληση.
Επίσης τα γαλλικά είναι άριστης ποιότητας, τουλάχιστον σε σχέση με τα άλλα ευρωπαϊκά.
Γιαπωνέζικα και κορεάτικα έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία από τα ευρωπαϊκά αλλά δεν βλέπονται από αισθητική, έστω και αν τα τελευταία χρόνια γίνονται κάποιες προσπάθειες.
Εγώ είχα 14 Σιτροέν, χωρίς προβλήματα, έχω ακόμα 3, το ένα είναι ένα 3 αιρκρος ντίζελ με 50000 χλμ, που παρουσίασε και αυτό το πρόβλημα με το δοχείο αντμπλού και αλλάχθηκε δωρεάν, αλλά έχω και ένα 3008 με 5000 χλμ επίσης ντίζελ.
Μιλάω λοιπόν ως κάτοχος και χρήστης και αδιαφορώ για όσα λένε περιστασιακοί χρήστες λήζινγκ αυτοκινήτων, που μέσα τους είναι ιαπονολάγνοι...
Για μένα όπως σου έγραψα η τιμή είναι υπερβολική. Εγώ πάνω από 17000 και δώρο 1000 για το δοχείο αντμπλού δεν θα το συζήταγα καθόλου.
Σου έβαλα για ψάξιμο πετρέλαια μέχρι την τιμή που ψάχνεις ελληνικά με λιγότερα χλμ και βρήκα 14.
Δες τα
Φιλε με κάλυψες απόλυτα και σ´ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον είναι δύσκολες εποχές και τα λεφτά τα βγάζουμε με αίμα λογικό να αγχώνομαι πιστεύω.
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 3008 2016:
λοιπον
ας μας εξηγησει ο μετοχος γιατι στο γκρουπακι των 3008 αναφερεται το διλιτρο οτι εσπασε ο κινητηρας = τα ξηλωσε ολα, γιατι ο αλλος εχει αντμπλου ή καταλυτη ή γουταέβα αλλα το αμαξι μενει και λεει υπαρχει θεμα εαν δεν εχεις τα τιμολογια του αντμπλου και να ειναι ολα της πουγκ αλλιως εγγυηση γιοκ, γιατι η εφορμοη σταματαει να καταγραφει δεδομενα γιατι ετσι, γιατι ενα γκρουπακι στο φουμπου εχει καταληξει κυτιο παραπονων για τα χρεπια που τη πατησαμε και πηραμεγια τον καταλύτη επιβεβαιωνω σε εταιρικό diesel σε γείτονα. δεν τον πείραξε βέβαια γιατί του δώσανε αντικατάσταση volvo xc60 (τι βαλίτσα κουμουτσα είναι αυτό ρε παιδιά) αλλά 2-3 μήνες εκτός για αλλαγή καταλύτη??
#gia_petama
η βολβαρα ειναι αμαξαραεπιβεβαιώνω. επίσης το Volvo, έχει συστήματα που άλλοι κατασκευαστές δεν τα έχουν καν ονειρευτεί...
-
Μάλλον δεν έχετε οδηγήσει άλλα αυτοκίνητα αν έχετε τόσο ψηλά τα Volvo...
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334709554-peugeot-3008
Καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα...και ελληνικό.
Peugeot 3008 2016