-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@sraf said in Peugeot 3008 2016:
Μπηκα και εγω σαν συνοδηγος σε ενα 3008 300hp 4hybrid σήμερα με 2.500 km επάνω του.
Από εναλλαγές σε υλικά, συναρμογες και τα ρέστα το αμάξι φυσάει, από επιτάχυνση είναι δυνατό, εάν και με παραξένεψε η λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου που έχει_απότομες αλλαγες_, τεσπα, το αμάξι στριβει επιταχύνει πολύ καλά. Κανοντας μια βολτα για καμια 25αρια χιλιομετρα και βάζοντας κάποια στιγμή το clima ακουγόταν ένα βουητό αρκετά έντονο στην καμπίνα το οποίο εξαφανιζόταν όταν απενεργοποιουσες το clima και το ξαναεβαζες εν κινηση. Μου ειπε ότι του παρουσιάστηκε τώρα τελευταία και γίνετε σε όλα τα drive mode.
Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα ή χρειάζεται κάποια παραμετροποίηση, πάντως ήταν πολύ κουραστικό να το ακούς.
Για να πω την αλήθεια μπηκα στο αμαξι χωρις καμία προκατάληψη, αντιθέτως ειχα και προσμονή γιατί όντως είναι ένα όμορφο αμαξι και όπως και να το κάνουμε τα 300 άλογα είναι 300 άλογα, αλλά θεωρώ ότι η πεζό κάνει κάποιες εξτραβακατζες και χάνει λίγο στην ουσία.σημερα που ειχε ζεστη, το βουητο που ακουγες ηταν απο τους ανεμιστηρες στις μπαταριες, ασχετο με a/c και συμβαινει σχετικα σπανια και μονο οταν εχει αρκετη ζεστη. το κιβωτιο σου φανηκε αποτομο γιατι οποιος το οδηγουσε δεν ειχε ιδεα πως να το παει και ενω ηθελε πατηματακια το ειχε σε electric ή hybrid = μπαινοβγαινε το aisin με το γαλλικο μονοταχυτο για το elctric mode. για πατηματακια εχουμε το sport mode. οπου βεβαια υπαρχουν κλωτσιες αλλα οχι απο το κιβωτιο αλλα τη ροπη που πεταγεται αμεσως - 52 κιλακια ειναι...
Είσαι πιστολι....
Θα τον ενημερώσω γιατί ήταν έτοιμος να πάει να κλείσει ραντεβού για να το δουν. -
Μπηκα και εγω σαν συνοδηγος σε ενα 3008 300hp 4hybrid σήμερα με 2.500 km επάνω του.
Από εναλλαγές σε υλικά, συναρμογες και τα ρέστα το αμάξι φυσάει, από επιτάχυνση είναι δυνατό, εάν και με παραξένεψε η λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου που έχει_απότομες αλλαγες_, τεσπα, το αμάξι στριβει επιταχύνει πολύ καλά. Κανοντας μια βολτα για καμια 25αρια χιλιομετρα και βάζοντας κάποια στιγμή το clima ακουγόταν ένα βουητό αρκετά έντονο στην καμπίνα το οποίο εξαφανιζόταν όταν απενεργοποιουσες το clima και το ξαναεβαζες εν κινηση. Μου ειπε ότι του παρουσιάστηκε τώρα τελευταία και γίνετε σε όλα τα drive mode.
Δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα ή χρειάζεται κάποια παραμετροποίηση, πάντως ήταν πολύ κουραστικό να το ακούς.
Για να πω την αλήθεια μπηκα στο αμαξι χωρις καμία προκατάληψη, αντιθέτως ειχα και προσμονή γιατί όντως είναι ένα όμορφο αμαξι και όπως και να το κάνουμε τα 300 άλογα είναι 300 άλογα, αλλά θεωρώ ότι η πεζό κάνει κάποιες εξτραβακατζες και χάνει λίγο στην ουσία.σημερα που ειχε ζεστη, το βουητο που ακουγες ηταν απο τους ανεμιστηρες στις μπαταριες, ασχετο με a/c και συμβαινει σχετικα σπανια και μονο οταν εχει αρκετη ζεστη. το κιβωτιο σου φανηκε αποτομο γιατι οποιος το οδηγουσε δεν ειχε ιδεα πως να το παει και ενω ηθελε πατηματακια το ειχε σε electric ή hybrid = μπαινοβγαινε το aisin με το γαλλικο μονοταχυτο για το elctric mode. για πατηματακια εχουμε το sport mode. οπου βεβαια υπαρχουν κλωτσιες αλλα οχι απο το κιβωτιο αλλα τη ροπη που πεταγεται αμεσως - 52 κιλακια ειναι...
Δηλαδη σε μεγαλυτερες ζεστες >38c τι θα κανει? Δεν θα σταματαει ποτε?
-
@chrisk6 said in Peugeot 3008 2016:
Δηλαδη σε μεγαλυτερες ζεστες >38c τι θα κανει? Δεν θα σταματαει ποτε?
οχι, δεν ειναι τοσο ενοχλητικο, ειδικα σε ταξιδι ή στη κινηση
οταν το πας σανιδα-φρενο και κανεις αηδιουλες μπαινει μπρος.... -
οταν το πας σανιδα-φρενο και κανεις αηδιουλες μπαινει μπρος....
2 χρόνια τώρα στο δικό σου δουλεύει συνέχεια δηλαδή. Άσπαστα τα ανεμιστηράκια της μπαταρίας
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
οταν το πας σανιδα-φρενο και κανεις αηδιουλες μπαινει μπρος....
2 χρόνια τώρα στο δικό σου δουλεύει συνέχεια δηλαδή. Άσπαστα τα ανεμιστηράκια της μπαταρίας
Εεεε, το πολύ 1,5 χρόνο (το μισό έμεινε συνεργείο και όταν υπάρχει και ο έμψυχος χωρίς έλεος κόφτης)!!!
Βέβαια και τόσο με συνεχή λειτουργία πολύ καλά είναι! -
Σήμερα πέρασα από την Peugeot στο Ποτάμι. Είχε παρκαρισμένα τρία περιπολικά 308 κάτω από τη γέφυρα, χωρίς πρόβλημα φανοποιίας. Μόλις τα είδα, σκέφτηκα τον Γάτο...
-
@dimsabas said in Peugeot 3008 2016:
Σήμερα πέρασα από την Peugeot στο Ποτάμι. Είχε παρκαρισμένα τρία περιπολικά 308 κάτω από τη γέφυρα, χωρίς πρόβλημα φανοποιίας. Μόλις τα είδα, σκέφτηκα τον Γάτο...
Εσυ και το μισό νήμα στα πολιτικά σήμερα!
-
οκ, ειχες λογο
οι αποδελοιποι εχουν αδυναμια κατανοησης και προφανως μικρο. -
οκ, ειχες λογο
οι αποδελοιποι εχουν αδυναμια κατανοησης και προφανως μικρο.Μικρό μυαλό;
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
οκ, ειχες λογο
οι αποδελοιποι εχουν αδυναμια κατανοησης και προφανως μικρο.Μικρό μυαλό;
οχι μονον
-
Αποκάλυψη του προφυλακτήρα του 3008 3ης γενιάς. Σκόπιμα δεν μοντάρουν τα φώτα, για να μη χτυπούν στον προφυλακτήρα και ραγιζουν.
-
Δηλαδή τι; ακόμα δεν βγήκε είναι στο συνεργείο;;;
-
Προχθές έδωσα προκαταβολή για 3008 1.5 diesel eat 8 καινούριο , αλλά με τα προβλήματα που διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπάρχουν κάτοχοι με τον 1.5 diesel να μας πουν την εμπειρία τους;
-
@nteloss said in Peugeot 3008 2016:
Προχθές έδωσα προκαταβολή για 3008 1.5 diesel eat 8 καινούριο , αλλά με τα προβλήματα που διαβάζω εδώ έχω προβληματιστεί. Υπάρχουν κάτοχοι με τον 1.5 diesel να μας πουν την εμπειρία τους;
Ως καινούργιο εννοείς το απερχόμενο ή το facelift;
-
Έχετε τον γάταρο με το εργαλείο που το μισεί όσο το γουστάρει όταν το σανιδώνει και έχετε φέρει όλα τα ποστ του διαδικτύου εδώ στο νήμα!
Γάτε που να είχες πουμα να δω τι θα έκανες.
Το μόνο βέβαια που δεν χαλάει στο πουμα είναι το μοτέρ πάλι καλα -
@jamesd said in Peugeot 3008 2016:
Ως καινούργιο εννοείς το απερχόμενο ή το facelift;
Το facelift
-
Εγώ έχω τον 1.5 αυτόματο, στο 3 αιρκρος και έχω κάνει 50000 χλμ με μόνο πρόβλημα το γνωστό δοχείο αντμπλού, το οποίο αντικαταστάθηκε δωρεάν. Εχω 5ετή εγγύηση μέχρι τα 100000 χλμ, ότι φτάσω πρώτα.
Εδώ και 5 μήνες έχω και ακριβώς αυτό που παράγγειλες, έχω κάνει 5000+ χλμ, και είμαι ευχαριστημένος.
Και σε αυτό έκανα την επέκταση εγγύησης από τα 60000 στα 100000 χλμ με 220 ευρώ.
-
μπορεις να τη παρεις πισω?
1.5 πετρελαιο 3008 εχει ηδη γραψει τη δικη του ιστορια στον ρεμουνδο... της εταιρειας.
οχι κατι βαρυ, πλην adblue, αλλα πολλα μικρα.
πχ καπω που σηκωνεται πανω απο 130km/h, οθονη που σβηνει οποτε γουσταρει ή δεν αναβει, piano keys που μεινανε σκετα piano keys χωρις να λειτουργουν.
καπου 1 χρονο θυμαμαι να τοχουμε, 15000km, ουτε μηνα συνεργειο, ρεκορ αξιοπιστιας.
πηρα σημερα update που δουλευαμε μαζι με τον οδηγο, αναπολει βιταρα....
το phev δικο μου ειναι για τον αχιλλεα τον δημαρχο στο βολο....
εχει αρχισει να μου αρεσει ο ρεμουνδος. σας αντρας πλεον.....1.5 πετρελαιο σε κορσα του γιου μου, ιδια μηχανη ειναι, εχει σκορπισει στους 5 δρομους. ή στους 10. ακομη και τωρα που μιλαμε ειναι 3η βδομαδα συνεργειο, 3 ετων, 50000km, 2 adblue, 1 a/c, καπου ενα 6μηνο συνεργεια. το τωρινο προβλημα ειναι κατι με αμορτισερ-ελατηρια-βασεις που εχουν ξεκολλησει!
-
Αυτά παθαίνεις άμα έχεις πουλήσει την ψυχή σου στο διάβολο για να μένεις νέος..
-
μπορεις να τη παρεις πισω?
1.5 πετρελαιο 3008 εχει ηδη γραψει τη δικη του ιστορια στον ρεμουνδο... της εταιρειας.
οχι κατι βαρυ, πλην adblue, αλλα πολλα μικρα.
πχ καπω που σηκωνεται πανω απο 130km/h, οθονη που σβηνει οποτε γουσταρει ή δεν αναβει, piano keys που μεινανε σκετα piano keys χωρις να λειτουργουν.
καπου 1 χρονο θυμαμαι να τοχουμε, 15000km, ουτε μηνα συνεργειο, ρεκορ αξιοπιστιας.
πηρα σημερα update που δουλευαμε μαζι με τον οδηγο, αναπολει βιταρα....
το phev δικο μου ειναι για τον αχιλλεα τον δημαρχο στο βολο....
εχει αρχισει να μου αρεσει ο ρεμουνδος. σας αντρας πλεον.....1.5 πετρελαιο σε κορσα του γιου μου, ιδια μηχανη ειναι, εχει σκορπισει στους 5 δρομους. ή στους 10. ακομη και τωρα που μιλαμε ειναι 3η βδομαδα συνεργειο, 3 ετων, 50000km, 2 adblue, 1 a/c, καπου ενα 6μηνο συνεργεια. το τωρινο προβλημα ειναι κατι με αμορτισερ-ελατηρια-βασεις που εχουν ξεκολλησει!
Γαλλικό (ή έστω γαλλικής προέλευσης πάτωμα) με πρόβλημα σε ανάρτηση!!!
Είπαμε χάλια οι δρόμοι στο Γκαζμαδονησο αλλά όχι να ξεκολλήσουν και βάσεις αμορτισέρ!!!
Peugeot 3008 2016