-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
#koufon
μπαίνω στο φεβ, δεν έχω ξεκινήσει παρά μόνο λίγα μέτρα, το κινητό είναι s22 ultra και συνδέεται με bt. σταματάω δεξιά χωρίς να σβήσω για να βρω κάτι στο κινητό, τηλέφωνο μιας ρενώ αντιπροσωπείας - κάνω και απιστίες - και το καλώ. στο πρώτο μπλικ άρχισε το γαλλόπραμα να βγάζει με τέρμα ένταση ένα ιιιιιιιιιιιι σαν της ζουμπουλίας. εχέστην ότι θα ανατιναχθεί. σβήνω κινητό, σβήνω μηχανή, τπτ. κραυγή ομοφυλόφιλων λεόντων. τέρμα. εκφράστηκα πέρι μαμάς γάλλων, ψάχνω αν πήρε φωτιά το χρέπι, γενικά είμαι έτοιμος να τη κάνω για καμμιά βρύση, αλλά λέω ένα ρισέτ δεν έβλαψε ούτε τον κατρούγκαλο. ζούμπηγμα το phone για κάμποσο αλλά ο γερολιοντάρης δεν έφτανε σε οργασμό από τον προστάτη. ιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ήμουνα και έξω από τον Μοίρα, το συνεργείο με τα σκοντόταξα, μαζεύτηκε κόσμος και χλεύαζε γάλλους και πεζώ.... καλού κακού κρατούσαν και πυροσβεστήρες... τελικά άνοιγμα καπώ, βγάλσιμο πόλου και έσιαξε... ανακουφίστηκε και ο λέων και εγώ. κανείς άλλος με τέτοια λαχτάρα?Αρχίζω και πιστεύω ότι σε ακούει που τα κράζεις.
Τον πέτυχε τον σκοπό, ήθελε να σε τρομάξει.
Θα σε κάνει να το σέβεσαιΟταν εγώ τα λέω, με λέτε υπερβολικό...
Εχουν περάσει σε άλλα επίπεδα μεταφυσικά οι Γάλλοι...
Θα συμφωνήσω, δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που συμβαίνουν
-
Peugeot 3008 diesel με αγάπη και προδερμ! -
Peugeot 3008 phev με μπινελικια! -
Ζωντανή μετάδοση από Γαλλία :
- πολλά 3008 (με τα νέα πίσω φώτα!) και το 308 πουλάει
- πολλά Tesla model 3 και λιγότερα Υ
- αρκετά... Mazda!
- λίγα Honda
- πιο λίγα Cupra
Πάντως θα φύγω με την απορία τι πωλήσεις κάνουν Renault & Citroën...
Συμπληρώνω, πολλά, πάρα πολλά SUV Dacia.
-
Θα ήταν τέλειο όποτε παρουσιάζει το αυτοκίνητο κάποιο μηχανικό πρόβλημα, αντί να ανάβει η λυχνία με το κλειδί, όλες οι οθόνες του οχήματος να προβάλουν αυτό το λιοντάρι με την κόμμωση. Έτσι να σε κοιτάει κατάματα όταν θα μένεις στα καλά καθούμενα.
Μα πραγματικά δεν ξέρουν από marketing.
-
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
- αρκετά... Mazda!
- λίγα Honda
- πιο λίγα Cupra
Στην Βιέννη είδα και εγώ παρά πολλά Mazda ειδικά Cx5,Honda,Mitsubishi,Subaru, ελαχιστα και κανένα Suzuki σε σημείο να αναρωτιέσαι αν η φίρμα αντιπροσωπεύεται!!
-
Μα ανά έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις και να συντηρείς μη κουβά, μετά γιατί να πάρεις κουβά;
-
Σεμνά....
-
@antonmone said in Peugeot 3008 2016:
- αρκετά... Mazda!
- λίγα Honda
- πιο λίγα Cupra
Στην Βιέννη είδα και εγώ παρά πολλά Mazda ειδικά Cx5,Honda,Mitsubishi,Subaru, ελαχιστα και κανένα Suzuki σε σημείο να αναρωτιέσαι αν η φίρμα αντιπροσωπεύεται!!
Αν και είμαστε σε άλλο νήμα, η Mazda πουλάει στο οξωτερικο και - φυσικά - το αξίζει.
-
- αρκετά... Mazda!
- λίγα Honda
- πιο λίγα Cupra
δεν πήγες μου φαίνεται σε πιο φτωχές περιοχές. πήγαινε προς γκέτο... αν και εκεί έχουν όλοι Peugeot...
-
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
- αρκετά... Mazda!
- λίγα Honda
- πιο λίγα Cupra
δεν πήγες μου φαίνεται σε πιο φτωχές περιοχές. πήγαινε προς γκέτο... αν και εκεί έχουν όλοι Peugeot...
Αν μιλάτε για Παρίσι δεν πήγα, όχι. Βέβαια εκεί κυριαρχούν τα xsara, τα picasso και κάτι παλιά renault και chevrolet
-
-
Είπαμε,
Οταν σχεδιάζουν οι Γάλλοι..
Φαίνονται αρχαίοι οι άλλοι... -
Όταν σχεδιάζουν εργονομία οι Γάλλοι, οι χειριστές βρίζουν...
-
Διαστημικό μπορείς να πεις , αλλά νομίζω ότι θα μελανιάσει το δεξί γόνατο μου .
![alt text]( image url)
Μάστιγα και στα τωρινά μοντέλα σχεδόν όλων τον κατασκευαστών αυτή η "νησίδα" , ειδικά στα μικρά όπως πχ το 2008-Captur που όσο χώρος έχεις θες να τον εκμεταλλευτείς και πάνε και βάζουν στην μέση μισό μέτρο χώρισμα λες και δεν θες να σε ακουμπήσει ο λεπρός δίπλα σου. -
Και καλά για να σου δώσουν μια πιο οδηγοκεντρική αίσθηση...
-
Δεν μπορείς και να παρκάρεις κολλητά με την πόρτα του οδηγού και να "πηδήξεις" να βγεις απο του συνοδηγού.
-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Δεν μπορείς και να παρκάρεις κολλητά με την πόρτα του οδηγού και να "πηδήξεις" να βγεις απο του συνοδηγού.
οοοοχιιιι
τα πραγματα ειναι ηδη χειροτερα
οι πορτες κατεβαινουν πιο κατω απο τα μαρσπιε οποτες δεν ανοιγουν εαν το κρασπεδο ειναι ψηλοτερο απο πουλι ασιατη
περιπου μπιντιεσεμ η φαση και μαλιστα ακριβοπληρωμενη -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
οοοοχιιιι
**** οποτες δεν ανοιγουν εαν το κρασπεδο ειναι ψηλοτερο απο πουλι ασιατη
περιπου μπιντιεσεμ η φαση και μαλιστα ακριβοπληρωμενηΒρε γκρινιάρη.
Η εταιρεία προσέχει το λουκ σου.
Δεν μπορεί ένας τσεος να παρουσιαζεται σε πελάτες με λερωμένα μπατζακια.
Άσε που ξέχασες ότι το ασπροκώλι το έκανες με τον αγρότη που σε άφησε στο πάρκινγκ.
-
Αν ήταν ceo κτηνοτροφικής μονάδας τα λασπωμένα μπατζακια θα έδειχναν έναν ζήλο και μια δυναμική στο οργανόγραμμα της εταιρίας, θα μετρούσε στα υπέρ.
Peugeot 3008 2016