-
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Ποιος ΔΕΝ έχει ημιάκαμπτο, να μάθουμε κι εμείς ρε παιδιά;
Γερμανοί, Ιάπωνες, Ιταλοί, Σουηδοί....διάλεξε και πάρε.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Ούτε το PHEV έχει ημιάκαμπτο.
Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε -
Το phev δεν κοστίζει γύρω στα 50.000; Οπότε η πεζω εκτιμά ότι μόνο αυτοκίνητα αξίας 50000 αξίζουν πολλαπλών, τα λοιπά τα θεωρεί καρούλια.. Το qq αντίστοιχα μόνο στην techna έκδοση δίνει πολλαπλών (πάνω από 40000). Οπότε δια της εις άτοπον επαγωγής οι εταιρείες που βάζουν διπλά ψαλίδια στα 32.000 είναι πολύ γενναιόδωρες, δεν λέμε ονόματα..
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετεTα έχουμε πει και γράψει πολλές φορές.
Απλά τώρα μιλάμε για αυτοκίνητα που κινούνται, όχι αυτά πάνω στην ράμπα του συνεργείου!
-
Μοίρασε πόνο λέοντα!
Η συμπλεγματιαδα συνεχίζεται!
-
Μοντέλα συγκεκριμένα θέλω, γιατί με ενδιαφέρει σαν πληροφορία.
Ποια π.χ. Γερμανου κατασκευαστή έχουν κάτι άλλο από ημιάκαμπτο;
Η Κορόλα έχει το ξέρω, ποιο άλλο μοντέλο; -
Ότι μοιράζει πόνο είναι το μόνο σίγουρο. Στους ιδιοκτήτες τους όταν κάθε λίγο χαλάνε.....μουχαχαχα.
-
@dublin
δεν τίθεται θέμα συμπλέγματος, ούτε μίσους...
Τα Peugeot είναι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ ακριβά για αυτά που προσφέρουν για κάποιους.
Αυτό το κοινό δεν στέκεται στην σχεδίαση, βάζει στην εξίσωση αλλά στοιχεία σαν πρωτεύοντα
για την επιλογή αυτοκινήτου. -
Εκφράσεις "δώσε πόνο.." κλπ είναι αστοχες
-
Ο ημιακαμπτος πισω συναντάται σε πολλά αυτοκίνητα πια... μείωση κόστους σίγουρα...
Νομίζω ότι κάτω από τα 30000€ πολλαπλούς, ψαλίδια, έχουν πια αυτοκίνητα μόνο από Τoyota, Hyundai, Kia...και
κάποια Mazda πχ mx5 -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
@dublin
δεν τίθεται θέμα συμπλέγματος, ούτε μίσους...
Τα Peugeot είναι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ ακριβά για αυτά που προσφέρουν για κάποιους.
Αυτό το κοινό δεν στέκεται στην σχεδίαση, βάζει στην εξίσωση αλλά στοιχεία σαν πρωτεύοντα
για την επιλογή αυτοκινήτου.Το κάθε προϊόν, είναι φτηνό ή ακριβό, ανάλογα με το ποσό των χρημάτων που είσαι διατεθημένος να πληρώσεις για αυτά που προσφέρει. Δεν υπάρχει παγκόσμια σταθερά.
Για ένα απλό μπλουζάκι , οι τιμές είναι από, έως, συνήθως σε σοβαρές διακυμάνσεις.
Το ίδιο και για ένα αυτοκίνητο. Σε αυτούς που το 3008 φαίνεται ακριβότερο από ότι αξίζει, λογικά θα επιλέξουν κάτι άλλο. Αυτοί που το βρίσκουν στη σωστή τιμή για αυτά που εκτιμούν πάνω του, θα τα δώσουν. Γιατί μπερδεύονται τόσο κάποιοι?
Το πρόβλημα είναι αν δεν δίνει αυτά που υπόσχεται ή τα δίνει μερικές μέρες το χρόνο...
σε όσους τους τύχει! -
Αυτό είναι μια φιλοσοφική προσέγγιση και έχεις δίκιο. Το θέμα είναι το τι λένε αυτοι που το επέλεξαν. Στο fb έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι
-
Έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους να υποθέσω;
-
Από τον πόνο
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Στα ίδια χρήματα έχεις δύο επιλογές ένα ρολόι αυτοφορτιζόμενο με την κίνηση του χεριού (αυτόματο), πολύπλοκο τεχνικά και ένα συμβατικό quartz στα ίδια λεφτά, εάν διαλέξεις το quartz μπράβο συγχαρητήρια για την επιλογή. Τζάμπα παιδευόντουσαν οι ωρολογοποιοί εάν κανείς δεν το εκτιμά, το ίδιο ισχύει και με τα αυτοκίνητα, εάν αγοράζουμε με κριτήρια καναπέ οι εταιρείες προσαρμόζουν τις εκδόσεις και σου παρέχουν τα ελάχιστα με γαρνιτούρα και είσαι και ευχαριστημένος.
Φυσικά και το αυτόματο είναι καλύτερο αλλά αν εγώ το φοράω μια φορά τον μήνα για εξόδους, κάθε φορά θα πρέπει να το κουρδίζω και να ρυθμίζω την ώρα. Εύκολη διαδικασία αλλά με ένα άλλο ρολόι μπαταρίας βάζω βγάζω. Κοινώς δεν εξυπηρετεί όλους ένα αυτόματο ρολόι ή και το ανάποδο.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό είναι μια φιλοσοφική προσέγγιση και έχεις δίκιο. Το θέμα είναι το τι λένε αυτοι που το επέλεξαν. Στο fb έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι
Ντεν ξέρω από φειςμπουκ καρντιά μου, αλλά πράγματι, αν χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε ένα αγαθό που φτιάχτηκε για να λειτουργεί, αυτό είναι θέμα.️
Το να σπας όμως τα @ρχίδι@, κάποιου που του αρέσει κάτι, προφασιζόμενος αδιάφορες για αυτόν δυνατότητες είναι ένα εξ´ίσου σοβαρό θέμα ως προς το γιατί να το κάνεις.
Αν δεν με ενδιαφέρουν οι χώροι πχ, μη με ζαλίζεις ότι το τάδε έχει μεγαλύτερους.
Αν δεν θέλω επιδόσεις, μη με πρήζεις γι ´αυτές, κοκ.
Στο φόρουμ για ανεξήγητους ορθολογιστικά λόγους, έχει αναχθεί σε σπορ ο πλήρης κατακερματισμός των @ρχιδιών των εχόντων απλά άποψη, διάφορη των πεφωτισμένων.
Εχουν φτάσει στο σημείο να κοινοποιούν το εύρος επιτρεπτής διαφοροποίησης!🫢
Μιλάμε για τελείως καλαμοκαβαλάρηδες! -
Μοντέλα συγκεκριμένα θέλω, γιατί με ενδιαφέρει σαν πληροφορία.
Ποια π.χ. Γερμανου κατασκευαστή έχουν κάτι άλλο από ημιάκαμπτο;
Η Κορόλα έχει το ξέρω, ποιο άλλο μοντέλο;Κάτω από 40.000 με ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, την υβριδικότητα που θα έχει στο μέλλον το 3008 και καλυτερη οδική συμπεριφορά την έχουν ήδη τα Compass/Tonale αν δεν κάνω λάθος.
-
Βασικά... καλησπέρα σας
Το tiguan δεν έχει ημιακαμπτο...έχει πολλαπλούς. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετεTα έχουμε πει και γράψει πολλές φορές.
Απλά τώρα μιλάμε για αυτοκίνητα που κινούνται, όχι αυτά πάνω στην ράμπα του συνεργείου!
Όλα τα PHEV κινούνται.
Μόνο ένα έχει αράξει. -
Και το golf έχει πολλαπλούς. Και το a3. Για το q3 δεν είμαι σίγουρος, αλλά λογικά κι αυτό.
Αλλά για κάποιους δεν είναι τόσο όμορφα όσο το 3008.
Ο καθένας επιλέγει που θα δώσει τα λεφτά του ανάλογα με τα γούστα του και τις γνώσεις του. Και είναι δικαίωμά του.
Peugeot 3008 2016