-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Φθάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε plug in αυτοκίνητο 45.000 ευρώ με την corollιτσα (πράγμα που δείχνει το επίπεδο της corolla πλέον), οπότε αντίστοιχα το απλό 3008 1.2 πρέπει να συγκριθεί το aygo.
Δεν συγκρίνει κανένας! Οι κάτοχοι νομίζουν επειδή πήρε 6.000 πάνω ότι ανταγωνίζονται καλύτερα αυτοκίνητα! Αυτό λέω εδώ και 50 πόστ! Δεν υπάρχει καν σύγκριση, το 3008 είναι μισή κατηγορία πάνω αυτή την στιγμή, και όταν βγει το καινούργιο θα είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω στα πάντα..
Επίσης τα 3008 PHEV δεν έχουν κανένα έξοδο, όπως και δικαιούνται δωρεάν δημόσια πάρκινγκ για 2 χρόνια, +πάμπολλες φορολογικές απαλλαγές.. για πολύ κόσμο, μία η άλλη θα τους έρθει με την Corollιτσα τα πρώτα χρόνια, και έπειτα ΜΟΝΟ κέρδος..
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Δεν υπάρχει καν σύγκριση, το 3008 είναι μισή κατηγορία πάνω αυτή την στιγμή, και όταν βγει το καινούργιο θα είναι τουλάχιστον 1 επίπεδο πάνω στα πάντα..
Ίδια κατηγορία με το CC είναι με χειρότερη ανάρτηση. Το νέο θα είναι καλύτερο αλλά πάλι με άθλια ανάρτηση.
-
Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις με 29Κ χειροκίνητο b suv diesel με 110 άλογα και με 1Κ παραπάνω να αγοραζες c suv αυτόματο δίλιτρο hybrid με 200 άλογα, καλύτερο εξοπλισμό και όπως λένε την καλύτερη ανάρτηση της κατηγορίας;
Δείξτε κατανόηση
-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Άλλη συμπεριφορά για μετόχους...
Για την πλέμπα η v2 δεν έχει αυτή την έκδοση. Άρα φαντάζομαι περιορισμένη εισαγωγή. Σαν τα Ford design ίσως.Δεν ειμαι μετοχος. Με αυτες τις τιμες δυσκολα θα επαιρνα Πεζω σημερα σαν ιδιωτης . Στο σιτε , αν πας στον τιμοκαταλογο βγαζει αυτον που ποσταρα
v1 λεει το pdf που κατεβασα
Κάτω δεξιά το site έχει το link για το v2...
Τώρα αν έχει και αλλού hidden link δεν ξέρω... άρα τελικά υπάρχει η Active pack τώρα ή όχι?
Δεν με νοιάζει. Βαρέθηκα. I give up.Εχεις δικιο. Εκει που λες το v2 βγαζει
Χθες κατεβασα τον ν1 , αλλά δεν θυμαμαι αν πατησα αλλου και οχι κατω δεξια που δειχνεις -
Νομίζω ότι το τυφλό οπαδιλίκι πήρε φωτιά στις τελευταίες σελίδες και πρέπει να χαλαρώσουμε.
Είπαν πολλοί βέβαια ότι στα 28 (τελική πόσο;) είναι τίμια αγορά το 3008. Γιατί δεν το δέχεστε ως νίκη αυτό το πράγμα;
Επίσης ειπώθηκε ότι είναι πολύ ωραίο μέσα/έξω. (Καλά το υποβραχιόνιο πίσω δεν το σχολιάζω καν... σιγά τη μλκία. Ρε γάτε τι λες?!)
ΑΛΛΑ....
αυτό που είπα εγώ (και το λέω για όλα τα αντίστοιχα) είναι ότι δε μπορείς σε ολόκληρο μοσχάρι 1400 κιλά να το παίρνεις με ένα μοτεράκι 1.2 και ας λέει ότι είναι και 300 άλογα. Το ίδιο λέω για τα QQ 1.2/1.3, κλπ κλπ. Όπως και τα dacia/renault με το 1.0! άντε να μπουν 5 άτομα στο duster να ανέβουν εκδρομή στο βουνό!Ερώτηση: είναι "μόνιμη" η τιμή ή για περιορισμένα κομμάτια;
Αλήθεια έχουν τα παλιά φανάρια; Γίνεται αυτό το πράγμα; Mix n match παίζουν στο εργοστάσιο; -
Κι εγω μόλις τωρα αυτον τον κατάλογο βλέπω.
Πουθενά τα active pack. Μπορεί να ξεπουλησαν... -
This post is deleted! -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
η εμπειρια μου λεει
στο φουμπου των βιτ γινεται συζητηση περι εκδρομων και ελαστικων για χιονια κλπ
το φουμπου των 3008 ειναι κυτιο παραπονων.
#chrepiaΕγώ ξέρω ότι στο Vitara Club και νήμα με θέμα Τι ζημιές μας έχει βγάλει το vitara υπάρχει, αλλά και ενότητα με Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά.
φυσικα και υπαρχει
και ειναι ανοιχτη να τη βλεπει οποιος θελει.
οχι κλειστη ομαδα...
και ψαξε βρες στα εκατονταδες βιταρα με μεσο ορο μια εκατονταδα χιλιαδες χιλιομετρα το καθενα καποιο σοβαρο θεμα.
μετα μπες στο 3008, στο φουμπου. που εχεις ΕΣΥ προσβαση και οχι ολοι.
τι ακριβως βλεπεις? ε?Δεν ξέρω. Δεν έχω fb.
-
εγω παντως συντομα θα εχω λυση.
οχι ευχαριστη για τους μετοχους.
και για αρκετους που περιμενουν να παραλαβουν 3008 και 2008.
μου αρεσαν παντα η κρυοι μεζεδες -
@xenos νομίζω τα υβριδικά έχουν σαν βάση τον 1.6 βενζίνης, όχι τον 1.2.
Εδώ ο άλλος παίρνει Jogger 7 θεσιο με 100 άλογα! Για το 3008 είναι επαρκεστατος για πρώτος κινητήρας.
Απορώ, αν έχετε οδηγήσει το όχημα. Παραπάνω κάποιος παραδέχτηκε ότι δεν έχει μπει καν. Η συνολική εμπειρία είναι πολύ ευχάριστη και ικανοποιητική στα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία που λες "ώπα, σας έπιασα, εδώ μούφα". Τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει.
Εν το μεταξύ ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα μεγάλο και άνετο SUV με 591 λίτρα συνολικό χώρο αποσκευών, δηλαδή θα δώσει 28.000, θα πάρει ένα οικογενειακό να τους καραχωραει άνετα και 3 παιδάκια να έχουν οι άνθρωποι, με 2 είσαι άρχοντας στο 3008..
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Κι εγω μόλις τωρα αυτον τον κατάλογο βλέπω.
Πουθενά τα active pack. Μπορεί να ξεπουλησαν...Εγώ χθες googlara τιμές 3008, μου έβγαλε 5-6 άρθρα που είχαν βγει την ίδια μέρα και τα πρώτα 3 με πήγαν σε 404!
πχ https://www.iefimerida.gr/aytokinito/apo-27900-eyro-peugeot-3008
και τώρα που ψάχνω εξαφανίστηκαν κάποιες.
-
Τα λίτρα πορτ μπαγκαζ εξαρτώνται από την πίσω ανάρτηση, τα διπλά ψαλίδια απογειώνουν το αυτοκίνητο αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο και για τον λόγο αυτό είναι μόδα στα qq, 3008 κλπ να την καταργούν για να αυξάνουν τον χώρο αποσκευών. Όποιος θέλει πολλαπλών συνδέσμων ανάρτηση θα αποδεχθεί μείωση του χώρου αποσκευών.
-
Έχει κάποια active pack εδώ πάντως
https://onlinestore.peugeot.gr/cars/?sel_model=3008&budget=10.000-60.000 -
Ενημερωτικά, τα 3008 PHEV έχουν πολλαπλών συνδέσμων.
-
εγω παντως συντομα θα εχω λυση.
οχι ευχαριστη για τους μετοχους.
και για αρκετους που περιμενουν να παραλαβουν 3008 και 2008.
μου αρεσαν παντα η κρυοι μεζεδεςΓια πες.
-
Θα πει καμιά ανάκληση φαντάζομαι.
-
Το 3008 phev έχει πολλαπλών σε αντίθετη με το απλό 3008 και γι' αυτό έχει χώρο αποσκευών 390λ. (και λόγω μπαταριών υποθέτω) αν θυμάμαι καλά και όχι 590 που έχει το απλό
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Απορώ, αν έχετε οδηγήσει το όχημα.
Οι περισσότεροι από εδώ μέσα όχι μονάχα μια φορά, αλλά πολλές πάρα πολλές μάλιστα.
Εσύ πόσες; Με τι εμπειρία ; Με τα 75 άλογα του hdi? Ναι μπροστά σε αυτό είναι gti με 130 άλογα + 1400+ κιλά + αεροδυναμική ψυγείου
Δεν είναι δα και τόσο φοβερο όσο το παρουσιάζεις
-
Τελικά έβγαλε κανείς άκρη εάν υφίσταται 3008 με 28.000 ευρώ και αν ναι σε πόσα κομμάτια και με τι εξοπλισμό; Μυστήριο..
-
Αυτά στο online είναι μοναδικά κομμάτια το καθένα;
Peugeot 3008 2016