-
Όχι ρε...με την κόρη της πεθεράς μόνο. Τα ανοιγματάκια ήταν στο πήγαινε που είμαστε οι δυό μας.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@ss_76 said in Peugeot 3008 2016:
πετρουπολη-ερετρια το βραδυ του σαββατου με τρομερη βροχα αλλα χωρις κινηση, φορτισμενος αλλα οχι τερμα και αφιξη με 1/3 ρευματος. οχι πολυ πατημα, μιλαμε για παρα πολυ βροχα. 5.1 μεση, 61.3 μεση ταχ.
Υψηλή για phev
μπα....
δεν ειναι σε ταχυτητες που υποθετεις.... ακομη και το οχι πολυ πατημα....το 61.3 ειναι μαζι με τη σταση σε μπονζουρ που το βραδυ δεν εχει ετοιμα και στα φτιαχνουν εκεινη την ωρα.....χαχαχα
και κατι γενικο
η μεσες ταχυτητες ειναι παντα υπολογισμενες απο σπιτι σε σπιτι που σημαινει 18(!) φαναρια στο κατεβασμα που σιγουρα εχω τα 10 κοκκινα, και 1.5 χιλιομετρο χωμα στο τελος.... και αναποδα στην επιστροφη.σωστή παρατήρηση... σημαντικό σε ταξίδια από που ξεκινάει η μέτρηση.... αν μετράει με το που βγούμε εθνική αλλάζει...
-
πετρουπολη-ερετρια το βραδυ του σαββατου με τρομερη βροχα αλλα χωρις κινηση, φορτισμενος αλλα οχι τερμα και αφιξη με 1/3 ρευματος. οχι πολυ πατημα, μιλαμε για παρα πολυ βροχα. 5.1 μεση, 61.3 μεση ταχ. με σταση στο μπονζουρ με τη γατα μεσα στο πουγκ να βγαζει νυχια που περιμενε να ετοιμασουν να σαντουιτς και τις σαλατες οι κοπελαρες στο χαλαρο μια και πιασανε κουβεντα με ενα ομορφογατο....
το αναποδο μεσημεροαπογευμα κυριακης, με αρκετη κινηση μεχρι γεφυρα αλλα παραδοξα και στην εο, που συνηθως δεν βρισκω εκει κοντα στις 17.00, αλλα ας πουμε καλα πατημενος, 9lt/100, μεση 101.7Απορούσανε τι έκανε ένας γέρος άνθρωπος μόνος του μέσα στην βροχή και ήθελαν να διαπιστώσουν μήπως έπρεπε να ανεβάσουν σίλβερ αλέρτ...
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Μια χαρα είναι. Τα δικά μου (σχεδόν) 400hp με 2 άτομα στο πήγαινε και 3 (πεθερουλα ) στο γύρνα και τίγκα φόρτωμα ΧΩΡΙΣ phev, κάψανε 8.75λτ για Αθήνα - Μαγούλα Καρδίτσας - Τρίκαλα - Αθήνα.
Σταθερά 140 στο acc εκτός από 2-3 πατήματα στα 230-240 γιατί κάτι γύρευε ένα Yaris Cross και κολλαγε προφυλακτήρα με το μπρίκι.
Το μπρίκι μέχρι 170 πάει, γιατί άνοιξες τόσο ?
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Μια χαρα είναι. Τα δικά μου (σχεδόν) 400hp με 2 άτομα στο πήγαινε και 3 (πεθερουλα ) στο γύρνα και τίγκα φόρτωμα ΧΩΡΙΣ phev, κάψανε 8.75λτ για Αθήνα - Μαγούλα Καρδίτσας - Τρίκαλα - Αθήνα.
Σταθερά 140 στο acc εκτός από 2-3 πατήματα στα 230-240 γιατί κάτι γύρευε ένα Yaris Cross και κολλαγε προφυλακτήρα με το μπρίκι.
Το μπρίκι μέχρι 170 πάει, γιατί άνοιξες τόσο ?
Ε δεν το έκανα επι τούτου να πιάσω αυτές τις ταχύτητες απλά μαζεύει αβίαστα χλμ και κάποια στιγμή βρίσκεσαι σε φάση..."τρέχω αχρείαστα" και απλά αφήνεις...
-
Μέχρι 170 πάει το yaris cross; αλήθεια; μόνο;
-
@sargus said in Peugeot 3008 2016:
Τόσο δίνει ο κατασκευαστής για το hybrid και +10 για το απλό.
-
Ναι, περιορισμός του ηλεκτροκινητήρα. Για το υβριδικό.
-
Και αυτά δύσκολα, αλλά δεν το λένε...
-
Και εσένα τι σε ενοχλεί....μας έχεις γράψει άπειρες φορές για τα όρια και τις νέες ΕΟ (για υποστήριξη των Σιτροέν)....τώρα μας πειράζει η τλεική που είναι 40% πάνω από το όριο?? Ποιος οικογενειάρχης με παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο πάει με 160-170χαω?? Απαράδεκτο!!
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Και εσένα τι σε ενοχλεί....μας έχεις γράψει άπειρες φορές για τα όρια και τις νέες ΕΟ (για υποστήριξη των Σιτροέν)....τώρα μας πειράζει η τλεική που είναι 40% πάνω από το όριο?? Ποιος οικογενειάρχης με παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο πάει με 160-170χαω?? Απαράδεκτο!!
Δυστυχώς αρκετοί.
Εγώ πάντα έχω αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου... -
Δηλαδή Βασίλη σε πειράζουν τα 170 του Yaris Cross, ενώ όταν η Volvo περιορίζει την τελική των πολύ πιο δυνατών και ακριβών αυτοκίνητων της στα 180 την επικροτείς...
-
Οι γρήγοροι....
Με τα γρήγορα...
γαλλικά... -
να σας πω.
λερωνετε.
παρτε τα τουοτα σας και πηγαινετε αλλου. στον κωτσοβολο ας πουμε.
εδω μιλαμε για αμαξια. -
εδω μιλαμε για αμαξια.
Μπερδέυτηκες....εδώ είναι το θέμα του 3008, όχι του Βιτάρα!
ΥΓ: εκτός εαν έγινες κρούζερ και εσύ....το δικό μου (ειδικά φραντσόζικο) είναι το καλύτερο!!
-
εδω μιλαμε για αμαξια.
Μπερδέυτηκες....εδώ είναι το θέμα του 3008, όχι του Βιτάρα!
ΥΓ: εκτός εαν έγινες κρούζερ και εσύ....το δικό μου (ειδικά φραντσόζικο) είναι το καλύτερο!!
γκέικο ειναι
καλυτερο απο βιταρα ΔΕΝ ειναι
ειναι ομως αυτοκινητο.
οχι ομως χουβερ ή ηλεκτρολουξ -
Υπάρχει βιτάρα με 300 άλογα ?
-
Υπάρχει βιτάρα με 300 άλογα ?
Ναι ,αν κάνουν καραμπόλα και κολλήσουν. Τότε θα έχεις και limo και -σχεδόν- 300 άλογα
-
Σήμερα το πρωί ξεκίνησε με υβριδικό σύστημα και βενζινοκινητήρα αντί για καθαρά ηλεκτροκίνηση που είναι το προκαθορισμένο.
Πέραν αυτού αν προσπαθούσα να το γυρίσω σε ηλεκτροκινητήρα μου έβγαζε μήνυμα "Ηλεκτρική λειτουργία μη διαθέσιμη εξωτερικές συνθήκες".
Μου το είχε ξανά κάνει πριν από κάνα 2μηνο και αφού λειτούργησε έτσι για κάποια χιλιόμετρα μετά την έκανε διαθέσιμη και γύρισε από μόνο του σε ηλεκτροκινητήρα.
Σήμερα ξεκίνησε το πρωί κανονικά με ηλεκτροκινητήρα και μετά από μία στάση στο supermarket όταν πήγα να ξεκινήσω έκανε πάλι το ίδιο αλλά δεν πρόλαβα να οδηγήσω πολύ για να δω αν μετά από λίγο θα έκανε διαθέσιμη την ηλεκτρική λειτουργία και θα ξανά γύρναγε πάλι μόνο του.
Έχει τύχει σε κανέναν άλλο που να έχει το Hybrid;Σε ξένο forum διάβασα ότι πιθανόν το κάνει γιατί το λογισμικό υπολογίζει ότι κάποιες φορές πρέπει να δουλέψει και ο βενζινοκινητήρας αν είναι καιρό σε απραξία ή ότι μπορεί να χρειάζεται να φορτιστούν πλήρως οι δύο 12V μπαταρίες που έχει και μέχρι να τις φορτίσει λειτουργεί με βενζινοκινητήρα και δεν κάνει διαθέσιμη την ηλεκτρική ενέργεια.
Λέτε να είναι κάτι τέτοιο ή να κλείσω κάνα ραντεβού με Peugeot να το δουν;
-
Πιθανόν να συμβαίνει αυτό που γράφουν στα φόρουμ αλλά το θέμα θα λυνόταν αν το σύστημα στο μνμ του ήταν λίγο πιο επεξηγηματικο.
Το να λες απλά δεν είναι διαθέσιμη η ηλεκτρική ενέργεια ναι μεν δεν προβληματίζει ιδιαίτερα αφού δεν εμφανίζει κάποιο τσεκ αλλά δεν σε βοηθά να κατανοήσεις το όχημα που οδηγείς και τον τρόπο λειτουργίας του.
Peugeot 3008 2016