-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Ξάδερφος πήρε 3008 diesel μοντέλο 2024 να πάει εκδρομή. Στη διαδρομή έπαιζε το λαμπάκι adblue. Συμπλήρωσε και ....πήρε τα @@ του. Το αμάξι έπέστρεψε Αθήνα αφού είχαν μόλις λήξει τα χλμ που έλεγε ότι δεν θα ξαναπάρει μπροστά, έσβησε και κλείδωσε! Ήρθε οδική και μάστορας όπου κάτι έλυσε για να φορτώσει το αυτοκίνητο.
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΛΜ - 2400 ΧΛΜ - ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.
Δεν το είχε δει το παληκάρι ?
To είχε δει. Ότι δεν θα δούλευε όταν έβαζε όμως ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠ@#$$$#ΛΟ!
Σου άρεσε έτσι;
-
Εμένα όπως ξέρεις όταν μου έβγαλε την βλάβη ξαφνικά, ήμουν στην Γραβιά και μια χαρά γύρισα πίσω και μου είπαν ότι δεν σε αφήνει.
Αυτού όμως του άναβαν προειδοποιήσεις λέει, λαμπάκια για καιρό και συνέχισε.
Τον άφησε κανονικότατα, δεν έβγαινε ούτε το χειρόφρενο και δε μπορούσαν καν να το φορτώσουν (όπως ειπώθηκε και για κάποιο 5008 σε διπλανό τόπικ αν θυμάμαι καλά).
-
Το 5008 του έσπασε η καδένα.
Για το γεγονός ότι του έγραφε ενώ έβαζε θα έπρεπε να ψυλλιαστεί.
Εγώ πάντως συμπληρώνω πάντα στην αντιπροσωπεία, για πολλούς λόγους.
-
Το 5008 του έσπασε η καδένα.
Για το φόρτωμα λέω που δεν ήταν εύκολο.
-
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Τον άφησε κανονικότατα, δεν έβγαινε ούτε το χειρόφρενο
Το χειρόφρενο έχει έναν σχοινί κάπου. Στο πορτπαγκαζ συνήθως. Το τραβας και απελευθερώνεται
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Συγνώμη, αλλά συγκρίνεις την ποιότητα των ανταλλακτικών προ 20 ετίας με τα τωρινά που όλα είναι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών?
ποιο ειναι 20ετιας?
η di ηταν του 2010 (https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Lancia/12822/Lancia-Delta-III-Oro-18-Di-Turbojet-200HP.html), το βιτ του 2015, εχω τοσα, μα τοσα αμαξακια απο το 20 και μετα!
τα μονα με θεματα ειναι τα γαλλοφρενατελος παντων, ασχετα με τα αδερφιστικα μιας χρησης, παραγγειλα με δικο μου κοστος textar δισκοπλακες και τακακια τελικα.
Τις pro παράγγειλες? Δεν έχω θέμα ακόμα, 7000χλμ έχω αλλά επειδή βλέπω ότι τα έχουν σε έκπτωση τώρα
-
@kagkelarios said in Peugeot 3008 2016:
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Συγνώμη, αλλά συγκρίνεις την ποιότητα των ανταλλακτικών προ 20 ετίας με τα τωρινά που όλα είναι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών?
ποιο ειναι 20ετιας?
η di ηταν του 2010 (https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Lancia/12822/Lancia-Delta-III-Oro-18-Di-Turbojet-200HP.html), το βιτ του 2015, εχω τοσα, μα τοσα αμαξακια απο το 20 και μετα!
τα μονα με θεματα ειναι τα γαλλοφρενατελος παντων, ασχετα με τα αδερφιστικα μιας χρησης, παραγγειλα με δικο μου κοστος textar δισκοπλακες και τακακια τελικα.
Τις pro παράγγειλες? Δεν έχω θέμα ακόμα, 7000χλμ έχω αλλά επειδή βλέπω ότι τα έχουν σε έκπτωση τώρα
-
...απο την ομαδα των 3008....
οχι, δεν ειναι μονο οι κινητηρες το θεμα...Σε απάντηση από τον ρεμουνδο σήμερα το πρωί, τα συγκεκριμένα πλαστικά δεν διορθώνονται με αλλαγή στα κλιψακια που έχουν αλλά θέλουν αλλαγή ολόκληρα. Και τα 2 κοστίζουν 140 περίπου ευρώ. Στραβώσουν μου είπε από τον ήλιο κ την ζέστη...
αλλα και οι κινητηρες
3008 21 FL βενζινη με 40.000km
Πριν από 1,5 μήνα άλλαξα ιμάντα λόγω φθοράς εντός εγγύησης.
Μετά από 1000 km μου έκαψε 800gr λάδι.
Παω πάλι συνεργείο , συμπληρώνει και στα επομενα 900km έκαψε πάλι 750 gr .
Κλείσαμε ραντεβου να μου αλλάξει το κάλυμμα και στη συνέχεια μου ανέφεραν ότι αν συνεχίσει πάει για αλλαγή μοτέρ. -
Σε απάντηση από τον ρεμουνδο σήμερα το πρωί, τα συγκεκριμένα πλαστικά δεν διορθώνονται με αλλαγή στα κλιψακια που έχουν αλλά θέλουν αλλαγή ολόκληρα. Και τα 2 κοστίζουν 140 περίπου ευρώ. Στραβώσουν μου είπε από τον ήλιο κ την ζέστη...
- Φτηνά ειναι, σιγά το κόστος.
- Λογικό, πλαστικό ειναι, όλα το παθαίνουν. Δεν ειναι κάτι σοβαρό, καθαρά διακοσμητικό, δεν σε αφήνει στον δρόμο και δεν ειναι κάτι φοβερό.
-
οχι, δεν ειναι μονο οι κινητηρες το θεμα...Σε απάντηση από τον ρεμουνδο σήμερα το πρωί, τα συγκεκριμένα πλαστικά δεν διορθώνονται με αλλαγή στα κλιψακια που έχουν αλλά θέλουν αλλαγή ολόκληρα. Και τα 2 κοστίζουν 140 περίπου ευρώ. Στραβώσουν μου είπε από τον ήλιο κ την ζέστη...
αλλα και οι κινητηρες
Κλείσαμε ραντεβου να μου αλλάξει το κάλυμμα και στη συνέχεια μου ανέφεραν ότι αν συνεχίσει πάει για αλλαγή μοτέρ.Λογικα με τον ρεμουνδο πρεπει ναχετε γινει κολητοι , μαλλον πρεπει να βλεπεστε πιο συχνα απ οτι βλεπεις την συζυγο .
Τα πιο παλια χρονια θαχατε γινει συμπεθεροι .
Μηπως να το κοιταξεις; -
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Αυτούς φόραγαν και τα 3008 πρώτης γενιάς και έτσι είχαν θέματα.
ειναι πρωτης γενιας αυτο?
ή αυτο?
αυτο ναι, ειναι
τελος παντων, το σταματαω για να μην στεναχωρω οσους τασκασαν και τα αγορασαν και εμενα μεσα σε αυτους
οταν λεω τη πατησαμε και μας εξαπατησαν αλοιμονο αν καποιοι προσβαλονται που ειναι οι εξαπατημενοι, οι απατεωνες θα επρεπε....
-
@otso said in Peugeot 3008 2016:
αλλα και οι κινητηρες
Κλείσαμε ραντεβου να μου αλλάξει το κάλυμμα και στη συνέχεια μου ανέφεραν ότι αν συνεχίσει πάει για αλλαγή μοτέρ.Λογικα με τον ρεμουνδο πρεπει ναχετε γινει κολητοι , μαλλον πρεπει να βλεπεστε πιο συχνα απ οτι βλεπεις την συζυγο .
Μηπως να το κοιταξεις;ε, ειμαστε ομορφοι αντρες και οι δυο, ειναι ο νομος που περασε, η ανοιξη, τα λουλουδια, δεν ξερεις που θα βγει...
-
Γατε μετά βρίζεις τα ρουμανικά. Καλύτερα είναι
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Γατε μετά βρίζεις τα ρουμανικά. Καλύτερα είναι
γαλλικης εμπνευσεως και ρουμανικης εκτελεσεως - #gia_petama
-
@otso said in Peugeot 3008 2016:
αλλα και οι κινητηρες
Μηπως να το κοιταξεις;Είναι μικρός ο Ρεμούνδος και ωραίο παιδί ψηλό...
Χλωμό για συμπέθεροι...
Ευτυχώς που είναι κκε και δεν είναι σύριζα πάντως... -
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Αυτούς φόραγαν και τα 3008 πρώτης γενιάς και έτσι είχαν θέματα.
ειναι πρωτης γενιας αυτο?
ή αυτο?
αυτο ναι, ειναι
τελος παντων, το σταματαω για να μην στεναχωρω οσους τασκασαν και τα αγορασαν και εμενα μεσα σε αυτους
οταν λεω τη πατησαμε και μας εξαπατησαν αλοιμονο αν καποιοι προσβαλονται που ειναι οι εξαπατημενοι, οι απατεωνες θα επρεπε....
Μιλάγαμε για τον 1,6 βενζίνης. Εχει αντμπλού και αυτός για σένα ?
-
εαν μιλας για τον ντηζελ μονο, γιατι τοτε διαδιδεις φημες πως με τα 8mm ειναι λυμενο το θεμα? υπαρκτο ειναι ακομη αλλα κατι επρεπε να πουν....
-
Ρε σεις, μήπως πηγαίνουν και τους περνάνε τίποτα προγράμματα και τσιπάκια και μετά βγαίνουν στα φεησμπούκια και κράζουν που τους έμειναν στο δρόμο;
Εγώ όσους ξέρω από τη δουλειά που έχουν πάρει 3008 και 2008, δεν έχω ακούσει να έχουν τίποτα παράπονα. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής. -
εαν μιλας για τον ντηζελ μονο, γιατι τοτε διαδιδεις φημες πως με τα 8mm ειναι λυμενο το θεμα? υπαρκτο ειναι ακομη αλλα κατι επρεπε να πουν....
Δηλαδή θέλει πιο χοντρή αλυσσίδα ακόμη ?
Δεν διάβασα κάτι τέτοιο, αλλά με την γκαντεμιά που έχεις μπορεί να συμβεί...
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ρε σεις, μήπως πηγαίνουν και τους περνάνε τίποτα προγράμματα και τσιπάκια και μετά βγαίνουν στα φεησμπούκια και κράζουν που τους έμειναν στο δρόμο;
Εγώ όσους ξέρω από τη δουλειά που έχουν πάρει 3008 και 2008, δεν έχω ακούσει να έχουν τίποτα παράπονα. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής.Εμείς που δεν έχουμε πάθει τίποτα, απλά δεν υπάρχουμε για τους γάτους αυτού του κόσμου, οι οποίοι ως γνωστόν και γ....ουν και σκούζουν...
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Εγώ όσους ξέρω από τη δουλειά που έχουν πάρει 3008 και 2008, δεν έχω ακούσει να έχουν τίποτα παράπονα. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής.Sta 2008 leasing δυο συανδελφοι αναγκαζονται να σταμανε καθε τρεις και λιγο δεξια και να βγαζουν πολο μπαταριας γιατι νεκρωνει η οθονη και δεν παιρνει μπροστα με απλα σβησιμο κινητηρα (σε αντιθεση με το 208 που ειχα και με σβησιμο κινητηρα ηταν οκ).
Peugeot 3008 2016