Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη και χθες έγινε η πρώτη μικρή βόλτα προς λίμνη Δόξα με εκκίνηση από Πειραιά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, πολλή άνεση, πολλά γκάζια, πολύ καλό κράτημα. (Και το παϊδάκι στο Μεσινό - με Κασσελακη και Τάιλερ - από τα καλύτερα που έχω φάει, συστήνεται ανεπιφύλακτα). Αν και δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα λόγω των πολλών "δοκιμών", της άδειας μπαταρίας στην επιστροφή και του τελευταίου μισάωρου με esave, πρόλαβα να δω ενα 8.5 κατανάλωση στο τέλος. Είναι σίγουρο πως βελτιώνεται αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος...
Best posts made by Kagkelarios
-
RE: Peugeot 3008 2016
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@kagkelarios said in Peugeot 3008 2016:
Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείς με υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!Βάλε και καμιά φωτό αν θες.
Ευχαριστώ πολύ.
Παραθέτω φώτο από τη βραδυνή εξόρμηση για βρώμικο στη μαρίνα Φλοισβου μετά το διπλό της Παρασκευής στην Ευρολιγκα -
Για άλλο πράγμα μπήκα στο φόρουμ, αλλά διαολιζομαι και αν δεν το πω θα σκάσω. 9 μέρες 800 km παρά τα τρελά ωράρια γραφείο. Αυτό το πράγμα είναι σατανάς και ο κόσμος στο δρόμο ανυποψιαστος στο 99%. Με βλέπω να τρέχω να σώσω το γάμο μου στο τέλος
-
Περί κατανάλωσης…
Ξεκίνημα Σάββατο πρωί για Ναύπλιο για βόλτα στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, ωραίο φαγητό στον Κακαναράκη και καφέ παραλία.
Στο πήγαινε, γεμάτος καύσιμο και μπαταρία, πλυμένος, υβριδικός, μεσαία λωρίδα, κύριος – είχα και επέτειο.
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία, με όσα σήκωνε ο δρόμος, αλλά πάντα πολιτισμένα δεν κολλάμε δεν πετάμε φώτα, ποτέ από δεξιά (εκτός αν ο μπροστά κρίνεται επικίνδυνος).
Αν και κάποια Χ1, ένα compact bmw χωρίς διακριτικά και ένα πανέμορφο ολοκαίνουριο rav με κόκκινο σηματάκι στη γρίλια είχαν εκτιμήσει διαφορετικά,
όπως διέκρινα στους καθρέπτες έβγαλαν τίμιο φλας για μεσαία λωρίδα μόλις τελίκιασαν.Τελικά έδειξε 10,8 αν και ο κατασκευαστής λέει ότι η κατανάλωση σταθεροποιείται μετά τα 3000km (έχω 1300), θα δούμε τί σημαίνει αυτό.
p.s. αν διαβάζουν, συγνώμη στα 2 ξαδελφάκια που δυσκολεύτηκαν να κάνουν δεξιά λόγω κίνησης.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Ερώτηση για τους κατόχους GT,
Ανακάλυψα από fb γκρουπάκι ότι μέσα στο ντουλαπάκι πρέπει να έχει υποδοχή για το (ακριβούτσικο) αρωματικό πακέτο.
Είναι η υποδοχή μέσα στο ντουλάπι και πάνω αριστερά, με ένα μικρό ορθογώνιο κενό? Φαίνεται σα να κουμπώνει κάτι εκεί. Έχει ασχοληθεί κανείς?
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα?#gum_psek
ειχαν τα πολυ παλια
οχι τα νεα
για να βαλεις, δεν μπαινει και να μπορεσεις να το βαλεις, δεν εινα ισυμβατο με τις 10' οθονες
και αυτα που ειχαν δεν λειτουργησε ποτες οπως επρεπε
#moufa_gallikiΘοδωρή εσύ με μπαϊγκόν φαντάζομαι να το ψεκάζεις
αχαχα -
Καλησπέρα από νέο μέλος στο φόρουμ.
πραγματικά απολαυστικές οι πρώτες 406 σελίδες και ως επί το πλείστον κατατοπιστικές. Η δική μου ερώτηση είναι εαν γνωρίζετε αν απενεργοποιείται το keyless entry στο hybrid4 300hp μέσω infotainment και αν ναι, αν αυτό σε προστατεύει σε περίπτωση απόπειρας κλωνοποίησης σήματος που έχω δει σε κάμποσα βιντεάκια που κυκλοφορούν.
Γνωρίζω για τα faraday pouches που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.
Για την ιστορία, αναμένω παράδοση του νέου αυτοκινήτου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
@yem said in Peugeot 3008 2016:
πλυμένος, υβριδικός, μεσαία λωρίδα, κύριος – είχα και επέτειο.
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία,Απότι κατάλαβα στο γυρισμό δεν είχες επέτειο
Όσο δεν είμαι ούγκανος, γουστάρει και αυτή. Αλλά σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση κύλισης στον ανοιχτό δρόμο το ρημάδι.
-
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία,Απότι κατάλαβα στο γυρισμό δεν είχες επέτειο
Όσο δεν είμαι ούγκανος, γουστάρει και αυτή. Αλλά σου δίνει πολύ ωραία αίσθηση κύλισης στον ανοιχτό δρόμο το ρημάδι.
ε, λιγο μετα τα 180 σφυραει ο αερας
και ενω κανει λιγο παυση στα 210 με 225, μετα ακουγεται και ο κινητηρας
αχαχαχαχαχαΆλλο κυλάω άλλο απογειωνομαι
-
@polioan said in Peugeot 3008 2016:
@atari70 said in Peugeot 3008 2016:
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Ναι το εργοστασιακό κάνει πιο σωστή πλοήγηση (το Τομ Τομ έχει κι άλλα μικρά ωραία πραγματάκια, πχ δείχνει συνεχώς υψόμετρο, ωραία γραφικά για τις εξόδους απ τον αυτοκινητόδρομο κ.α.)
Όμως αν θες να βρεις την τάδε επιχείρηση ή σε προσκάλεσαν στο "Τα σκαλάκια της Χαράς" ή κάνουν δεξίωση γάμου στο "Κτήμα Νεοπλουτίδου" και ο μόνος τρόπος να ψάξεις στο εργοστασιακό είναι πληκτρολογωντας ακριβώς οδό και αριθμό ή μέσω ΤΚ, φέξε μου και γλίστρησα... πρέπει να το βρεις πρώτα στο γκουγκλ και μετά να πληκτρολογησεις την ακριβή διεύθυνση στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Επιεικώς απαράδεκτη διαδικασία για 2024 κι όχι 2004, γι αυτό τα περισσότερα εργοστασιακά παραμένουν τόσο δύσχρηστα που γίνονται άχρηστα.
Στο Σιτροεν κι όταν έχω γλώσσα αγγλικά, πάλι δεν δέχεται φωνητική εντολή για πλοήγηση εντός Ελλάδος.@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Ναι το εργοστασιακό κάνει πιο σωστή πλοήγηση (το Τομ Τομ έχει κι άλλα μικρά ωραία πραγματάκια, πχ δείχνει συνεχώς υψόμετρο, ωραία γραφικά για τις εξόδους απ τον αυτοκινητόδρομο κ.α.)
Όμως αν θες να βρεις την τάδε επιχείρηση ή σε προσκάλεσαν στο "Τα σκαλάκια της Χαράς" ή κάνουν δεξίωση γάμου στο "Κτήμα Νεοπλουτίδου" και ο μόνος τρόπος να ψάξεις στο εργοστασιακό είναι πληκτρολογωντας ακριβώς οδό και αριθμό ή μέσω ΤΚ, φέξε μου και γλίστρησα... πρέπει να το βρεις πρώτα στο γκουγκλ και μετά να πληκτρολογησεις την ακριβή διεύθυνση στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Επιεικώς απαράδεκτη διαδικασία για 2024 κι όχι 2004, γι αυτό τα περισσότερα εργοστασιακά παραμένουν τόσο δύσχρηστα που γίνονται άχρηστα.
Στο Σιτροεν κι όταν έχω γλώσσα αγγλικά, πάλι δεν δέχεται φωνητική εντολή για πλοήγηση εντός Ελλάδος.σωστα αυτα που λες,αλλα στην bmw υπαρχει η εφαρμογη την κατεβαζεις στο κινητο, πληκτρολογεις την διευθυνση-επειχηριση-μαγαζι,σου βγαζει την οδο τον τ.κ και το στελνεις κατευθειαν στο αυτοκινητο. δεν γνωριζω βεβαια εαν υπαρχει και σε αλλεσ μαρκες. σιγουρα θα υπαρχει κατι παραπλησιο. ναι η αναζητηση μεσω i drive η μεσω οθονη αφησ,ειναι μια περιπλοκη διαδικασια.
Το κάνει και το KIA CONNECT στο Sportage που έχω. Το βρίσκω στο. Χάρτη του στο πρόγραμμα και το στέλνω στο αυτοκίνητο.
Οπότε θεωρώ ότι πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες το κάνουν πλέον.Αχαχαχα
Ρε το εχει και το γκεικο τελικα
Ποτες δεν το ειχα προσεξει, την εφαρμογη την ειχα μονο να ανοιγοκλεινω το ερκοντισιο απο το σπιτι ή το γραφειοΘοδωρή νόμιζα πως το ήξερες, έχω πάψει εδω και καιρό να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της οθόνης, στην εφαρμογή πατάς ό,τι θέλεις απο το σπίτι και συνεργάζεται με Google, το στέλνεις στο αμάξι και λίγη ώρα αφού ξεκινήσεις το εμφανίζει μόνο του.
Αυτό που λέτε με το τομτομ που χάνει το στίγμα ισχύει, είναι λίγο σπάνιο και το παρατηρώ σε συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε γενικές γραμμές τα σπάει.
Όσο για τις φωνητικές εντολές μόνο με το τηλέφωνο έχω βγάλει άκρη. Για να δώσεις φωνητική στο τομτομ δεν παίζει με την καμία. -
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
Σύμφωνα με φίλο που το έχει το τελευταίο σου πρόβλημα είναι τα φάραντει πούτσες(pouches) για τα κλειδιά.. τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ το αμάξι και παίρνει μπρός μια στις τέσσερις σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
Περνάει περίσσοτερο χρόνο στο συνεργείο παρά στα χέρια του, οι φίλοι του κοροιδεύουν και ο ίδιος το έχει πάρει στο ψιλό(και το κοροιδεύει και ο ίδιος). Ευτυχώς είναι λίζι και το καλό είναι ότι έχει γνωρίσει πάρα πολλές υλοποιήσεις από άλλους κατασκευαστές ως οχήματα αντικατάστασης. Εαν προβείς τελικά στην αγορά του αποθήκευσε το 2102381889, θα σου χρειαστεί
Αποθηκεύτηκε και ευχαριστώ θερμά, το έχω παρακολουθήσει το θέμα από εδώ, όπως και πολλά άλλα. Τελωνεία και ταξινόμηση έχουν ολοκληρωθεί, αν δεν είχε χάσει την μπάλα η αντιπροσωπεία θα είχε έρθει από την περασμένη εβδομάδα.
Η σχέση πάντως θα είναι αρραβώνος και όχι γάμος, και ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε, απλά λόγω πυλωτής και όχι κλειστού πάρκιν ρωτάω το παρασπάνω, ω μη γένοιτο το προτιμώ σε κάποιο συνεργείο παρά στα Μαράσια Έβρου.
Latest posts made by Kagkelarios
-
@dettol said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπέρα
Προς κατόχους phev, σε φορτιστή elpe μου έβγαλε πριν λίγο αποτυχία έναρξης λειτουργίας φόρτισης, δεν ξεκινούσε με την καμία. Τι σκαναρισμα με το κινητο, restart η εφαρμογή, βάλε βγάλε καλώδιο τίποτα. Να φταίει ο φορτιστής της BP ή πάθαμε καμία ζημιά? Έχει τύχει σε κανέναν?γενικα ελπε ειναι πολυ αξιοπιστοι, τους εχω υψηλα στις προτιμησεις μου. Γενικα δοκιμαζε να κανεις εναρξη της διαδικασιας πρωτα και να πριζωνεις μετα.
Ίσως φταίει που το ειχα μπριζωσει , τσέκαρα αέρα λάστιχα και ξεκίνησα μετά τη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ πάντως
-
Καλησπέρα
Προς κατόχους phev, σε φορτιστή elpe μου έβγαλε πριν λίγο αποτυχία έναρξης λειτουργίας φόρτισης, δεν ξεκινούσε με την καμία. Τι σκαναρισμα με το κινητο, restart η εφαρμογή, βάλε βγάλε καλώδιο τίποτα. Να φταίει ο φορτιστής της BP ή πάθαμε καμία ζημιά? Έχει τύχει σε κανέναν? -
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Συγνώμη, αλλά συγκρίνεις την ποιότητα των ανταλλακτικών προ 20 ετίας με τα τωρινά που όλα είναι από ανακυκλωμένα κουτάκια αναψυκτικών?
ποιο ειναι 20ετιας?
η di ηταν του 2010 (https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Lancia/12822/Lancia-Delta-III-Oro-18-Di-Turbojet-200HP.html), το βιτ του 2015, εχω τοσα, μα τοσα αμαξακια απο το 20 και μετα!
τα μονα με θεματα ειναι τα γαλλοφρενατελος παντων, ασχετα με τα αδερφιστικα μιας χρησης, παραγγειλα με δικο μου κοστος textar δισκοπλακες και τακακια τελικα.
Τις pro παράγγειλες? Δεν έχω θέμα ακόμα, 7000χλμ έχω αλλά επειδή βλέπω ότι τα έχουν σε έκπτωση τώρα
-
@polioan said in Peugeot 3008 2016:
@atari70 said in Peugeot 3008 2016:
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Στο Σιτροεν κι όταν έχω γλώσσα αγγλικά, πάλι δεν δέχεται φωνητική εντολή για πλοήγηση εντός Ελλάδος.@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Στο Σιτροεν κι όταν έχω γλώσσα αγγλικά, πάλι δεν δέχεται φωνητική εντολή για πλοήγηση εντός Ελλάδος.σωστα αυτα που λες,αλλα στην bmw υπαρχει η εφαρμογη την κατεβαζεις στο κινητο, πληκτρολογεις την διευθυνση-επειχηριση-μαγαζι,σου βγαζει την οδο τον τ.κ και το στελνεις κατευθειαν στο αυτοκινητο. δεν γνωριζω βεβαια εαν υπαρχει και σε αλλεσ μαρκες. σιγουρα θα υπαρχει κατι παραπλησιο. ναι η αναζητηση μεσω i drive η μεσω οθονη αφησ,ειναι μια περιπλοκη διαδικασια.
Το κάνει και το KIA CONNECT στο Sportage που έχω. Το βρίσκω στο. Χάρτη του στο πρόγραμμα και το στέλνω στο αυτοκίνητο.
Οπότε θεωρώ ότι πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες το κάνουν πλέον.Αχαχαχα
Ρε το εχει και το γκεικο τελικα
Ποτες δεν το ειχα προσεξει, την εφαρμογη την ειχα μονο να ανοιγοκλεινω το ερκοντισιο απο το σπιτι ή το γραφειοΘοδωρή νόμιζα πως το ήξερες, έχω πάψει εδω και καιρό να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της οθόνης, στην εφαρμογή πατάς ό,τι θέλεις απο το σπίτι και συνεργάζεται με Google, το στέλνεις στο αμάξι και λίγη ώρα αφού ξεκινήσεις το εμφανίζει μόνο του.
Αυτό που λέτε με το τομτομ που χάνει το στίγμα ισχύει, είναι λίγο σπάνιο και το παρατηρώ σε συγκεκριμένες περιοχές αλλά σε γενικές γραμμές τα σπάει.
Όσο για τις φωνητικές εντολές μόνο με το τηλέφωνο έχω βγάλει άκρη. Για να δώσεις φωνητική στο τομτομ δεν παίζει με την καμία. -
Ανακάλυψα από fb γκρουπάκι ότι μέσα στο ντουλαπάκι πρέπει να έχει υποδοχή για το (ακριβούτσικο) αρωματικό πακέτο.
Είναι η υποδοχή μέσα στο ντουλάπι και πάνω αριστερά, με ένα μικρό ορθογώνιο κενό? Φαίνεται σα να κουμπώνει κάτι εκεί. Έχει ασχοληθεί κανείς?
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα?#gum_psek
ειχαν τα πολυ παλια
οχι τα νεα
για να βαλεις, δεν μπαινει και να μπορεσεις να το βαλεις, δεν εινα ισυμβατο με τις 10' οθονες
και αυτα που ειχαν δεν λειτουργησε ποτες οπως επρεπε
#moufa_gallikiΘοδωρή εσύ με μπαϊγκόν φαντάζομαι να το ψεκάζεις
αχαχα -
Ή να συνεχίσω να ψεκάζω τσίχλα? -
ε, λιγο μετα τα 180 σφυραει ο αερας
και ενω κανει λιγο παυση στα 210 με 225, μετα ακουγεται και ο κινητηρας
αχαχαχαχαχαΆλλο κυλάω άλλο απογειωνομαι
-
-
Περί κατανάλωσης…
Ξεκίνημα Σάββατο πρωί για Ναύπλιο για βόλτα στη φυλακή του Κολοκοτρώνη, ωραίο φαγητό στον Κακαναράκη και καφέ παραλία.
Στο πήγαινε, γεμάτος καύσιμο και μπαταρία, πλυμένος, υβριδικός, μεσαία λωρίδα, κύριος – είχα και επέτειο.
Επιστροφή κουμπωμένο sport με άδεια μπαταρία, με όσα σήκωνε ο δρόμος, αλλά πάντα πολιτισμένα δεν κολλάμε δεν πετάμε φώτα, ποτέ από δεξιά (εκτός αν ο μπροστά κρίνεται επικίνδυνος).
Αν και κάποια Χ1, ένα compact bmw χωρίς διακριτικά και ένα πανέμορφο ολοκαίνουριο rav με κόκκινο σηματάκι στη γρίλια είχαν εκτιμήσει διαφορετικά,
όπως διέκρινα στους καθρέπτες έβγαλαν τίμιο φλας για μεσαία λωρίδα μόλις τελίκιασαν.Τελικά έδειξε 10,8 αν και ο κατασκευαστής λέει ότι η κατανάλωση σταθεροποιείται μετά τα 3000km (έχω 1300), θα δούμε τί σημαίνει αυτό.
p.s. αν διαβάζουν, συγνώμη στα 2 ξαδελφάκια που δυσκολεύτηκαν να κάνουν δεξιά λόγω κίνησης.
-
Για άλλο πράγμα μπήκα στο φόρουμ, αλλά διαολιζομαι και αν δεν το πω θα σκάσω. 9 μέρες 800 km παρά τα τρελά ωράρια γραφείο. Αυτό το πράγμα είναι σατανάς και ο κόσμος στο δρόμο ανυποψιαστος στο 99%. Με βλέπω να τρέχω να σώσω το γάμο μου στο τέλος