-
Κάτι μου λέει ότι και να μάθουμε θα λέμε «καταραμένη η ώρα και η στιγμή»…
-
@gianniss07 said in Peugeot 3008 2016:
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
το νέο 3008 στους γαλλικούς δρόμους
Ξέρουμε με τι τιμές θα βγει?
Από ο,τι έχω διαβάσει στα περιοδικά και στα site, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι τιμές στη χώρα μας, εκτός αν έχω χάσει κάτι τις τελευταίες μέρες.
-
-
Καλησπέρα από νέο μέλος στο φόρουμ.
πραγματικά απολαυστικές οι πρώτες 406 σελίδες και ως επί το πλείστον κατατοπιστικές. Η δική μου ερώτηση είναι εαν γνωρίζετε αν απενεργοποιείται το keyless entry στο hybrid4 300hp μέσω infotainment και αν ναι, αν αυτό σε προστατεύει σε περίπτωση απόπειρας κλωνοποίησης σήματος που έχω δει σε κάμποσα βιντεάκια που κυκλοφορούν.
Γνωρίζω για τα faraday pouches που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.
Για την ιστορία, αναμένω παράδοση του νέου αυτοκινήτου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Σύμφωνα με φίλο που το έχει το τελευταίο σου πρόβλημα είναι τα φάραντει πούτσες(pouches) για τα κλειδιά.. τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ το αμάξι και παίρνει μπρός μια στις τέσσερις σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
Περνάει περίσσοτερο χρόνο στο συνεργείο παρά στα χέρια του, οι φίλοι του κοροιδεύουν και ο ίδιος το έχει πάρει στο ψιλό(και το κοροιδεύει και ο ίδιος). Ευτυχώς είναι λίζι και το καλό είναι ότι έχει γνωρίσει πάρα πολλές υλοποιήσεις από άλλους κατασκευαστές ως οχήματα αντικατάστασης. Εαν προβείς τελικά στην αγορά του αποθήκευσε το 2102381889, θα σου χρειαστεί
-
Είμαστε κι άλλοι που δεν έχει πάθει τίποτα το αυτοκίνητο.
Τουλάχιστον ακόμη.Όσο για το keyless entry δεν νομίζω ότι απενεργοποιείται πλήρως από το infotaiment.
Αυτό που μπορείς να απενεργοποιήσεις είναι να μην ανοίγουν οι πόρτες όταν ξεκλειδώνεις το χώρο αποσκευών.
Επειδή όμως δεν το έχω ψάξει ποτέ παραπάνω, θα το κοιτάξω και θα γράψω πάλι για πιο σίγουρα.
Επίσης έχει μια λειτουργία υπερασφάλισης, η οποία απενεργοποιεί τους αισθητήρες στα χερούλια, οπότε πρέπει να το ανοίξεις με το κοντρόλ
Πρέπει όμως νομίζω να την κάνεις κάθε φορά.
Δεν είναι εφάπαξ. -
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
Σύμφωνα με φίλο που το έχει το τελευταίο σου πρόβλημα είναι τα φάραντει πούτσες(pouches) για τα κλειδιά.. τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ το αμάξι και παίρνει μπρός μια στις τέσσερις σύμφωνα με τα λεγόμενα του.
Περνάει περίσσοτερο χρόνο στο συνεργείο παρά στα χέρια του, οι φίλοι του κοροιδεύουν και ο ίδιος το έχει πάρει στο ψιλό(και το κοροιδεύει και ο ίδιος). Ευτυχώς είναι λίζι και το καλό είναι ότι έχει γνωρίσει πάρα πολλές υλοποιήσεις από άλλους κατασκευαστές ως οχήματα αντικατάστασης. Εαν προβείς τελικά στην αγορά του αποθήκευσε το 2102381889, θα σου χρειαστεί
Φιλε ελα απόψε που πονάω η φάση;
-
Αποθηκεύτηκε και ευχαριστώ θερμά, το έχω παρακολουθήσει το θέμα από εδώ, όπως και πολλά άλλα. Τελωνεία και ταξινόμηση έχουν ολοκληρωθεί, αν δεν είχε χάσει την μπάλα η αντιπροσωπεία θα είχε έρθει από την περασμένη εβδομάδα.
Η σχέση πάντως θα είναι αρραβώνος και όχι γάμος, και ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε, απλά λόγω πυλωτής και όχι κλειστού πάρκιν ρωτάω το παρασπάνω, ω μη γένοιτο το προτιμώ σε κάποιο συνεργείο παρά στα Μαράσια Έβρου. -
@kagkelarios said in Peugeot 3008 2016:
Αποθηκεύτηκε και ευχαριστώ θερμά, το έχω παρακολουθήσει το θέμα από εδώ, όπως και πολλά άλλα. Τελωνεία και ταξινόμηση έχουν ολοκληρωθεί, αν δεν είχε χάσει την μπάλα η αντιπροσωπεία θα είχε έρθει από την περασμένη εβδομάδα.
Η σχέση πάντως θα είναι αρραβώνος και όχι γάμος, και ό,τι είναι θα το αντιμετωπίσουμε, απλά λόγω πυλωτής και όχι κλειστού πάρκιν ρωτάω το παρασπάνω, ω μη γένοιτο το προτιμώ σε κάποιο συνεργείο παρά στα Μαράσια Έβρου.είναι περίεργο πως κάποιοι το προτιμούν για τόσο μεγάλες διαδρομές και δεν έχουν πειστεί από τον μοναδικό κάτοχο, που δεν περνάει την γωνία Α.Ο. και Δημοκρατίας...
-
πραγματικά απολαυστικές οι πρώτες 406 σελίδες και ως επί το πλείστον κατατοπιστικές. Η δική μου ερώτηση είναι εαν γνωρίζετε αν απενεργοποιείται το keyless entry στο hybrid4 300hp μέσω infotainment και αν ναι, αν αυτό σε προστατεύει σε περίπτωση απόπειρας κλωνοποίησης σήματος που έχω δει σε κάμποσα βιντεάκια που κυκλοφορούν.
Γνωρίζω για τα faraday pouches που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.
Για την ιστορία, αναμένω παράδοση του νέου αυτοκινήτου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΕπανέρχομαι αφού έλεγξα το μενού στο infotainment.
Αυτά που σε αφήνει να ρυθμίσεις είναι τα παρακάτω:Από εκεί και πέρα για την λειτουργία της υπερασφάλισης που έλεγα, δες εδώ
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΕπανέρχομαι αφού έλεγξα το μενού στο infotainment.
Αυτά που σε αφήνει να ρυθμίσεις είναι τα παρακάτω:Από εκεί και πέρα για την λειτουργία της υπερασφάλισης που έλεγα, δες εδώ
Άψογος! Θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη, ευχαριστώ πολύ
-
Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη και χθες έγινε η πρώτη μικρή βόλτα προς λίμνη Δόξα με εκκίνηση από Πειραιά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, πολλή άνεση, πολλά γκάζια, πολύ καλό κράτημα. (Και το παϊδάκι στο Μεσινό - με Κασσελακη και Τάιλερ - από τα καλύτερα που έχω φάει, συστήνεται ανεπιφύλακτα). Αν και δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα λόγω των πολλών "δοκιμών", της άδειας μπαταρίας στην επιστροφή και του τελευταίου μισάωρου με esave, πρόλαβα να δω ενα 8.5 κατανάλωση στο τέλος. Είναι σίγουρο πως βελτιώνεται αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος...
-
Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη και χθες έγινε η πρώτη μικρή βόλτα προς λίμνη Δόξα με εκκίνηση από Πειραιά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, πολλή άνεση, πολλά γκάζια, πολύ καλό κράτημα. (Και το παϊδάκι στο Μεσινό - με Κασσελακη και Τάιλερ - από τα καλύτερα που έχω φάει, συστήνεται ανεπιφύλακτα). Αν και δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα λόγω των πολλών "δοκιμών", της άδειας μπαταρίας στην επιστροφή και του τελευταίου μισάωρου με esave, πρόλαβα να δω ενα 8.5 κατανάλωση στο τέλος. Είναι σίγουρο πως βελτιώνεται αν πηγαίνεις σαν άνθρωπος...
Με τέτοιο nick δε περίμενα κάτι λιγότερο .. Καλοτάξιδο το τουτού και μπράβο για την βολτάρα στα (αγαπημένα) λημέρια μου.. Ζήλεψα λίγο το ομολογώ γιατί έχω καιρό να πάω, κάτι που θα διορθωθεί λίαν συντόμως!
-
Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείς με υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!Βάλε και καμιά φωτό αν θες.
-
@gianniss07 said in Peugeot 3008 2016:
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
το νέο 3008 στους γαλλικούς δρόμους
Ξέρουμε με τι τιμές θα βγει?
απο 33000 η πιο απλη με τα αναλογικα οργανα και τη cdiera (τα εταιρικα ξερεις) και απο 42000 οι καλα εξοπλισμενες.παντα με τον diesel κινητηρα ή τον ατμοφαιρικο.οσο για υβριδικα και ηλεκτρικα πηγαινουμε 50 και 60k το λιγοτερο
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Παρέλαβα την Gt έκδοση την Πέμπτη
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείς με υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!Βάλε και καμιά φωτό αν θες.
Ευχαριστώ πολύ.
Παραθέτω φώτο από τη βραδυνή εξόρμηση για βρώμικο στη μαρίνα Φλοισβου μετά το διπλό της Παρασκευής στην Ευρολιγκα -
Κουκλί το εργαλείο!
-
Για να τονωθεί λίγο το ενδιαφέρον:
Επιτέλους έβγαλε και η peugeot υβριδικό (μη plug in) κινητήρα
"H έκδοση Hybrid του 3008 φέρει νέο 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων PureTech και συνδυάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων (e-DCS6). Στα σωθικά του τελευταίου βρίσκουμε ένα ηλεκτρομοτέρ απόδοσης 28 ίππων και 55 Nm".
Kινητήρας 1.2 με ηλεκτρομοτέρ 28 ίππων και 55 Nm....συνολικά 136 άλογα, 0-10 σε 10 δεύτερα. Από 33.500 η βασική έκδοση, με ημιάκαμπτο πίσω να υποθέσω, διότι οι ανεξάρτητοι κοστίζουνΤα αποκαλούμενα τρόλει της toyota (cc) ηλεκτρομοτερ 111 ίπποι και ροπή (η/κ): 206 Nm, 0-100 σε 7,8 δεύτερα και διπλά ψαλίδια πίσω το 2.0
-
Αυτό με τον νέο mild hybrid έχει ανακοινωθεί καιρό τώρα.
Νομίζω ότι είναι ο ίδιος ή παρόμοιος με αυτόν που φοράει και η Tonale.Τώρα τι είναι είναι αυτό που σε κάθε post και σε οποιοδήποτε topic θα πρέπει να αναφέρεται ντε και καλά και κάποιο Toyota πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.
Όπου και να μπεις, θα διαβάσεις αναγκαστικά και για κάποιο Totota.Χώρια που το Toyota είναι HEV και όχι mild hybrid.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε η σύγκριση.
Αλλά τι λέω.
Πρέπει να αναφερθεί και κάποιο Toyota είπαμε. -
Μέχρι τώρα η σύγκριση αφορούσε το plug in 3008 με το cc, οπότε δεν βλάπτει η σύγκριση του mild hybrid 3008 1.2, με το cc 2.0 full hybrid, αφού τιμολογούνται οι βασικές τους εκδόσεις στα ίδια ποσά (νομίζω το cc 2.0 ξεκινά από 33.000)
Peugeot 3008 2016