-
Πάντως έχει ξεπουλήσει, είναι το γκολφ της εποχής. Κάθε μέρα θα δω τουλάχιστον 6-7.
-
@jntaras said in VW T-Cross:
Πάντως έχει ξεπουλήσει, είναι το γκολφ της εποχής. Κάθε μέρα θα δω τουλάχιστον 6-7.
Και εγώ! Και είναι μακράν το πιο όμορφο από όλα τα suv της VW και για εμένα η πιο σωστή επιλογή. Το μόνο του μειονέκτημα είναι η πίσω ανάρτηση που κοπανάει πολύ, κατά τα άλλα ειναι πολύ καλό και έχει και εκδόσεις με χαμηλές τιμές.
-
@fanis75 said in VW T-Cross:
Και εγώ! Και είναι μακράν το πιο όμορφο από όλα τα suv της VW και για εμένα η πιο σωστή επιλογή. Το μόνο του μειονέκτημα είναι η πίσω ανάρτηση που κοπανάει πολύ, κατά τα άλλα ειναι πολύ καλό και έχει και εκδόσεις με χαμηλές τιμές.
Αλήθεια σου αρέσει το t-cross περισσότερο από το T-roc? Υποκειμενικό βέβαια είναι αυτό, αλλά αντικειμενικά είναι πιο ωραίο το T-roc...
-
@georgekli13 said in VW T-Cross:
Αλήθεια σου αρέσει το t-cross περισσότερο από το T-roc? Υποκειμενικό βέβαια είναι αυτό, αλλά αντικειμενικά είναι πιο ωραίο το T-roc...
Ναι πολύ περισσότερο. Το T-Cross βασικά μου αρέσει, το Τ Ροκ δεν βλέπεται για εμένα. Ειδικά το πισω μέρος είναι χάλια. Μου αρέσουν τα πιο τετράγωνα σχέδια.
-
Ναι πολύ περισσότερο. Το T-Cross βασικά μου αρέσει, το Τ Ροκ δεν βλέπεται για εμένα. Ειδικά το πισω μέρος είναι χάλια. Μου αρέσουν τα πιο τετράγωνα σχέδια.
#metoo αλλά είχα πόλο εταιρικό, οπότε να παιρνα tcross θα ταν overkill.
-
Bλέπω το VFM του για την εποχη, ξεκάθαρα. Εκεί υπερτερεί έναντι του τ ροκ αν και σχεδιαστικά μ αρέσουν στις πιο πλούσιες εκδόσεις και τα δύο. Το τάιγκο με απογοήτευσε και μου δίνει την αίσθηση ότι θα το κάνουν πιο ωραίο όταν γίνει φείσλιφτ.
-
καλορίζικο βρε:
-
-
@cirus said in VW T-Cross:
καλορίζικο βρε:
Αχαχα! Πρόσεχε....ολο εκτός θέματος βγαίνεις!!
είμαι γνωστο troll
-
Bλέπω το VFM του για την εποχη, ξεκάθαρα. Εκεί υπερτερεί έναντι του τ ροκ αν και σχεδιαστικά μ αρέσουν στις πιο πλούσιες εκδόσεις και τα δύο. Το τάιγκο με απογοήτευσε και μου δίνει την αίσθηση ότι θα το κάνουν πιο ωραίο όταν γίνει φείσλιφτ.
Μια χαρά αυτοκίνητο είναι το t-cross. Ένα πολύ πρακτικό όχημα που τα κάνει όλα σε ικανοποιητικό βαθμό, ειδικά για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε 2 αυτοκίνητα. Αν βέβαια είσαι οκ με την κατανάλωση γιατί όπως και να το κάνουμε υβριδικό δεν είναι.
Το taigo δεν κατάλαβα ποτέ ποιο λόγο ύπαρξης έχει.
-
taigo? Tι είναι αυτό? Αμάξι?
-
-
Σε όποιον αρέσει η κουπέ αισθητική, το taigo είναι όμορφο. Ουσιαστικά όμως δεν κερδίζεις κάτι σε σχέση με το Τ-cross. Έχουν παρόμοιους χώρους και το Taigo είναι 15cm μακρύτερο. Πληρώνεις το design.
Το t-cross είναι ένα από τα ιδανικότερα b-suv, Οδική συμπεριφορά υπερυψωμένου polo, δηλαδή εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Ευρύχωρο σε χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Μικρούλι και ευκίνητο για την πόλη.
Και το μικρό μοτέρ με τα 95 άλογα είναι επαρκέστατο, αν ενδιαφέρει κυρίως η κίνηση στην πόλη και ταξίδια αφόρτωτο σε Εθνική. Κι όλα αυτά με 21k, που για τις τιμές της εποχής είναι παραπάνω από λογικό ποσό.
Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του T-cross, γεμίζει πολλά κουτάκια των υποψήφιων αγοραστών. -
Κατάντια το λέω εγώ. Το τιγκουάν ναι. Αμαξάρα είναι. Τα αποδελοιπά μια σκέτη από γιουβέτσι.
-
Αν αναφέρεσαι γενικά για τα b-suv δεν διαφωνώ. Υπερεκτιμημένα υπερυψωμένα b είναι.
Για το T-cross τι παραπάνω περίμενες από ένα b-suv των 21k? Τι σε χαλάει? Είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι και σε συνδυασμό με την τιμή του πουλάει πολύ. Είναι απόλυτα επιτυχημένο. -
@andya3 said in VW T-Cross:
Το t-cross είναι ένα από τα ιδανικότερα b-suv, Οδική συμπεριφορά υπερυψωμένου polo, δηλαδή εξαιρετική ποιότητα κύλισης. Ευρύχωρο σε χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Μικρούλι και ευκίνητο για την πόλη.
Και το μικρό μοτέρ με τα 95 άλογα είναι επαρκέστατο, αν ενδιαφέρει κυρίως η κίνηση στην πόλη και ταξίδια αφόρτωτο σε Εθνική. Κι όλα αυτά με 21k, που για τις τιμές της εποχής είναι παραπάνω από λογικό ποσό.Εαν ενδιαφέρει η κίνηση στην πόλη μόνο (γιατί αλλιώς 95 άλογα είναι λίγα), τότε το αυτόματο είναι must. Οπότε άκυρο! Ειναι το καλύτερο της VW αλλά ακριβό πλέον...το είδα και το απέρριψα λόγω τιμής αλλά κυρίως λόγω ανάρτησης (δεν ισχύει αυτό που γράφεις), είναι αχρείαστα σκληρό και κοπανάει πίσω. Το έχει αναφέρει και ο ειδικός τύπος. Καθόλου δεν μου άρεσε στον δρόμο, δεν είναι άνετο. Είναι όμως πάρα πολύ όμρφο, αυτό το αναγνωρίζω!
-
Αδιαφορώ αν είναι επιτυχημένο ή όχι. Επειδή έχει ένα ο κυρ Μήτσος η κυρά Θανάσω και η κόρη της Τιτικας δε σημαίνει ότι είναι και αξιοπρεπής πρόταση. Όντως τα b-κάτι δεν τα θεωρώ ως κάτι σοβαρό. Μια χαρά αμαξάκι είναι το πόλο, το ίδιο και το φιέστα ή το γιάρις. Η κατηγορία αυτή των b είναι σαν τις b-movies βράδυ Σαββάτου.
-
Και το μικρό μοτέρ με τα 95 άλογα είναι επαρκέστατο, αν ενδιαφέρει κυρίως η κίνηση στην πόλη και ταξίδια αφόρτωτο σε Εθνική. Κι όλα αυτά με 21k, που για τις τιμές της εποχής είναι παραπάνω από λογικό ποσό.Εαν ενδιαφέρει η κίνηση στην πόλη μόνο (γιατί αλλιώς 95 άλογα είναι λίγα), τότε το αυτόματο είναι must. Οπότε άκυρο! Ειναι το καλύτερο της VW αλλά ακριβό πλέον...το είδα και το απέρριψα λόγω τιμής αλλά κυρίως λόγω ανάρτησης (δεν ισχύει αυτό που γράφεις), είναι αχρείαστα σκληρό και κοπανάει πίσω. Το έχει αναφέρει και ο ειδικός τύπος. Καθόλου δεν μου άρεσε στον δρόμο, δεν είναι άνετο. Είναι όμως πάρα πολύ όμρφο, αυτό το αναγνωρίζω!
Το αυτόματο είναι δική σου ιδιαιτερότητα. Αφήνει αδιάφορους τους αγοραστές των 20k. Το ότι το δίνει η Toyota αναγκαστικά, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να δουλέψει το υβριδικό της σύστημα, δεν δημιουργεί κάποιο standard στην κατηγορία για τους άλλους κατασκευαστές.
Αν η Toyota έδινε επιλογή χειροκίνητου-αυτόματου και έδινε το αυτόματο φθηνά, θα ίσχυε το επιχείρημά σου.Η διαφορά στην οδική συμπεριφορά και άνεση του polo με του T-cross είναι η αναμενόμενη μεταξύ hatcbach και SUV.
Το δε μοτέρ των 95 αλόγων δεν είναι μόνο επαρκές για την πόλη, περισσεύει κιόλας. Έτσι κι αλλιώς αν κάποιος θέλει να το φορτώνει και να κάνει και συχνά ταξίδια, λάθος αυτοκίνητο κοιτάει, ακόμα κι αν πάει στο μεγαλύτερο μοτέρ με τα 115 άλογα. -
Το αυτόματο είναι δική σου ιδιαιτερότητα. Αφήνει αδιάφορους τους αγοραστές των 20k.
και μερικους των 40Κ
-
Το αυτόματο είναι δική σου ιδιαιτερότητα.
Φυσικά και όχι!! Είναι απαιτούμενο στο 90% των οδηγών στην πόλη και εκ των ουκ άνευ. Δεν νοείται αυτοκίνητο πόλης με χειροκίνητο κιβώτιο, τόσο απλά! Το ότι η vw δεν έχει τέτοια, δεν αναιρεί το παραπάνω, για να σου απαντήσω με τον δικό σου συλλογισμό (κοινώς ποσώς με ενδιαφέρει εαν το έχει η Τογιότα, η μπεμβέ ή η Σιτροέν...το θέμα ειναι να υπάρχει).
Γενικώς δε νοείται αμάξι σήμερα με χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά ειδικά στην πόλη είναι no no.
VW T-Cross