-
-
Μού αρέσει σχεδιαστικά.
Ίσως το πιο «φρέσκο» σχέδιο στις γενικώς συντηρητικές γραμμές της εταιρείας.
-
Ωραίο ρε !
Πολύ μοντέρνο πίσω, πολύ επιβλητική μούρη , αρμονικό από το πλάι και εξίσου επιβλητικό , κάπως μου φέρνει λίγο απο πλάι και μπρος στο C5 aircross σαν γραμμές σχεδίασης.
Αν ήταν ακριβώς έτσι το Tiguan αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος θα ήταν τέλειο.
Και μέσα για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ , πολύ ωραία θέση της κεντρικής οθόνης και ωραίες γραμμές .Για ζευγάρι με ένα παιδί αν έρθει full εξοπλισμένο στα 22.500 με led, virtual cockpit , το 1.0 dsg , η 1.5 χειροκίνητο πυραυλακι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξεις το t-roc.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Τιμή από 17.975€ στη Γερμανία.
-
Για σχέδιο της Φολκς , θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι και ωραίο . Σαν σχήμα μου θυμίζει λίγο την λογική του Φάμπια , οπότε σαν σκόντα θα ήταν ακόμα πιο αρμονικό .
Τα υπόλοιπα τα συνήθη του γκρουπ με σκληρά πλαστικά .
Το πιο ενδιαφέρον είναι που λένε τα αφεντικά ότι το 50 % της αγοράς θα είναι πλέον τα σουβλάκια...
-
Κάτι δεν μου αρέσει με τις αναλογίες του. Δεν μου φαίνεται αρμονικό στο μάτι. Λες και πήραν ένα μεγάλο αυτοκίνητο και το πίεσαν από μπρος και από πίσω στην πρέσα και μάζεψε...
-
Πολύ όμορφο! Κάτι μου λέει ότι θα κάνει τρελές πωλήσεις στη χώρα μας.
-
Εμένα τώρα αυτό το T-Cross γιατί μου θυμίζει έντονα το Seat Ibiza του 1994-2001 που έβγαινε και με άβαφους προφυλακτήρες;
-
Η εμφάνιση του μου φέρνει σε low budget κινέζικη μάρκα με γνώριμη φάτσα που θυμίζει Citroen και προφίλ κάτι από Sandero.
Διπλα του το Troc δείχνει φουτουριστικο... -
Πίσω άθλιο..Σαν σύνολο,πολύ μέτριο.Δεν συγκρίνεται καν με το t-roc..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο και πίσω αεραγωγούς για το air-condition τόσο πολύ τους κόστιζε και δε τα έβαλαν , εντάξει δεν μιλάμε για το εσωτερικό με τα σκληρά πλαστικά φαίνεται να είναι πλέον κανόνας για τα μελλοντικά αυτοκίνητα του group , να δούμε το golf MK8 τι θα κάνουν σ αυτό το θέμα…όπως είπε και ο φίλος για μια οικογένεια με ένα παιδί είναι αρκετό αν και η τιμή θα είναι τσιμπημένη σε σχέση με τον ανταγωνισμό σίγουρα , αλλά και πάλι θα πουλήσει αρκετά στην χώρα μας λόγω ονόματος όπως κάνει και το T Roc
-
Απο πισω, μου μοιαζει σαν να προλαβαινουν την πεζω με το επομενο 208 και 2008 καθως αυτη η φασα ηταν σχεδιαστικο χαρακτηριστικο της πεζω και ξαφνικα το χρησιμοποιει νωριτερα πλεον και η φαου βε.
Δηλαδη, ισως εντοπισε μεσω ερευνων οτι οντως τραβαει σαν σχεδιαση στο αγοραστικο κοινο της κατηγοριας
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η εμφάνιση του μου φέρνει σε low budget κινέζικη μάρκα με γνώριμη φάτσα που θυμίζει Citroen και προφίλ κάτι από Sandero.
Διπλα του το Troc δείχνει φουτουριστικο...Το αυτό! +1000
Θα είχε φάση να σχολιάζαμε την εμφάνιση ορισμένων μοντέλων, χωρίς να γνωρίζουμε την μάρκα και την προέλευση τους.
-
Τώρα που το βλέπω στο youtube το μόνο που έχω να πω είναι ότι άλλο ένα πανάκριβο κροσόβερ θα μπει στη λίστα με τα υπόλοιπα πανάκριβα κροσόβερ. Δηλαδή θα πάει και αυτό στα 20.000euro για μία έκδοση της προκοπής.
Ευτυχώς που το πανομοιότυπο Sandero Stepway είναι ακόμη φτηνό. Αν και βλέπω και αυτό να ανεβάζει τιμή.
-
Το πιο όμορφο b suv για μένα!!! Μπράβο στη vw. Σε όσους δεν αρέσει ποιο θεωρούν πιο όμορφο δηλαδη το 2008;
-
Σχεδιαστικά,σαν πρώτη μάτια,μου φαίνεται σαφώς ομορφότερο του ομοσταύλου seat arona. Η ύπαρξη του σε συνδυασμό με αυτήν του Tiguan δεν θα συμπιέσει τις πωλήσεις του troc σε μηδαμινά επίπεδα?
-
Όπως κι ένας φίλος το είπε πιο πάνω εμένα αυτό που θυμίζει από πίσω..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι σωστά!
Το είπε παραπάνω ο storm αλλά δεν μπορούσα να κάνω εικόνα πιο Ibiza εννοούσε.
Πάντως όσο το βλέπει καλύτερα κάποιος μοιάζει με συρραφή διαφόρων σχεδιαστικών ιδεών.
Κάτι μου λέει πως δεν προοριζόταν για VW το συγκεκριμένο αλλά για Skoda και το φοβήθηκαν , με χαμηλότερες τιμές η ίδιες με το polo θα το έτρωγε η μαρμάγκα.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
VW Ibiza T-Cross 2004...
Πέρα από την πλάκα θα πουλήσει γιατί είναι VW.
Και στην Ελλάδα θα πουλήσει, γιατί 'λεφτά ακόμη υπάρχουν και είναι και VW'.
Απλά τα πράγματα. -
Ποσο μήκος θα έχει ;
Ποιος θα βγάλει επιτέλους ένα ψηλό μικρούλι να παρω στη θέση του 108 όταν τελειώσει το leasing. Δεν μπορώ να οδηγώ χαμε.... ούτε να βρίσκω από κάτω στην πρώτη ανωμαλία ή κακοτεχνία του δρόμου ...
VW T-Cross