-
Όλα μου τα leasing τα έχω αγοράσει στο τέλος, αντί να τα παραδώσω.
-
@kapelis said in Nέο VW Tiguan:
Και σε συμφέρει αυτό? Σε σχέση με το να προχωρούσες σε αγορά απ' την αρχή. Ή είναι εταιρικά και μετά τα κρατάς?
-
είναι στον άνθρωπο όπως τα πάντα, είναι νοοτροπία
κάποιοι από μας μέχρι και σε ενοικιαζομενα δωμάτια που μένουμε για διακοπές συμμαζεύουμε πριν φύγουμε.
Οι ίδιοι αν έχουν leasing αυτοκίνητο δεν θα το κακομεταχειριζονταν, θα το πρόσεχαν σαν δικό τους ασχετως αν θα το κράταγαν ή όχι μετα το πέρας του leasing
Εγώ αυτό πιστεύω.
Βεβαια δεν ξερεις ποιος το είχε πριν αλλά και πιο μεταχειρισμένο ξέρεις? εκτός αν το είχε κάποιος γνωστός σου να το πάρεις ανετος.
-
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσέχουν το αυτοκίνητό τους κι ας είναι από leasing. Όπως και ιδιοκτήτες που δεν θα δίνουν καμία προσοχή στο αυτοκίνητό τους, είτε λόγω χαρακτήρα, είτε από αδιαφορία ή από ασχετοσύνη.
Λογικά όμως οι πιθανότητες είναι ένας ιδιώτης να προσέχει περισσότερο το αυτοκίνητό του από κάποιον που το έχει με leasing και το νιώθει ξένο και προσωρινό στη ζωή του.
Το δικό σου είναι δικό σου, είτε είναι αυτοκίνητο, είτε σπίτι, είτε η δικιά σου δουλειά, είτε ένα μέλος της άμεσης οικογένειάς σου. Το ξένο είναι ξένο, όσο καλός άνθρωπος και να είσαι δεν μπορείς να το βάλεις στην ίδια μοίρα.
Δεν αλλάζουν αυτά, είναι στην ανθρώπινη ψυχολογία, δε σημαίνει ότι οι έχοντες αυτοκίνητο με leasing είναι κακοί και οι ιδιοκτήτες καλοί.
-
@andya3 said in Nέο VW Tiguan:
Και σε συμφέρει αυτό? Σε σχέση με το να προχωρούσες σε αγορά απ' την αρχή. Ή είναι εταιρικά και μετά τα κρατάς?
Εταιρικά
-
Ποιες είναι οι καλές/μεγάλες αντιπροσωπείες VW στην Αττική;
Θα ανέβω στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και σκέφτηκα να περάσω από μια αντιπροσωπεία μήπως καταφέρω να δω από κοντά 2 μοντέλα που με ενδιαφέρουν (το Allspace και το Touran καθώς στο Ηράκλειο είναι μάλλον αδύνατον να τα δω κάποτε).
Θα πάρω βέβαια τηλέφωνο πριν πάω, αλλά ρωτάω για να μην πάρω τηλέφωνο σε όλο το λεκανοπέδιο, χαχαχαχα. -
Αν θα έρθεις προς τα βόρεια πήγαινε στην Καρέντα στο Μαρούσι (Μαραθωνομάχων) και αν βρεις χρόνο και στον Γρατσία στην Αγία Παρασκευή.
-
Ευχαριστώ φίλε!
Θα πάω όπου έχει. -
Μετά το Κούγκα που είχα μνημονεύσει πριν μήνες ότι ήταν vfm πριν τις τελευταίες ανατιμησεις να πούμε το ίδιο και για το τιγκουαν! Βλέπω με 26-27Κ να παίρνεις το life 1.5 150 και 2.0 ντίζελ με 30Κ και αυτόματο με 31Κ. Νομίζω έχει γίνει φθηνότερο και από το καροκ πλέον! Ξεκάθαρα vfm για όποιον θέλει χώρους.
-
@tkin73 said in Nέο VW Tiguan:
Μετά το Κούγκα που είχα μνημονεύσει πριν μήνες ότι ήταν vfm πριν τις τελευταίες ανατιμησεις να πούμε το ίδιο και για το τιγκουαν! Βλέπω με 26-27Κ να παίρνεις το life 1.5 150 και 2.0 ντίζελ με 30Κ και αυτόματο με 31Κ. Νομίζω έχει γίνει φθηνότερο και από το καροκ πλέον! Ξεκάθαρα vfm για όποιον θέλει χώρους.
32.750€ το Vw Tiguan 1.5 DSG Life και 36.400€ το 2.0 TDI DSG Life. Χωρίς ίχνος υβριδικοτητας μάλιστα, δεν τα λες και ευκαιρία…
-
Δεν κοιτάς το αυτόματο πετρέλαιο Opel Crossland; Και 1.5, χωρίς το κυνηγητό του δίλιτρου. Από 31.400.
-
@dimsabas said in Nέο VW Tiguan:
Δεν κοιτάς το αυτόματο πετρέλαιο Opel Crossland; Και 1.5, χωρίς το κυνηγητό του δίλιτρου. Από 31.400.
Εχει κυνηγητό όμως αντ μπλου
-
@gatoz said in Nέο VW Tiguan:
χαχαχαχα δεν παλεύεσαι!
Καλά υπάρχει σώφρωνας άνθρωπος που θα δώσει 30.000+ για το Crossland;
-
Συγγνώμη, λάθος μου, το Granland εννοούσα, που είναι ίδια κατηγορία με το Tiguan.
-
Ε μα μας έχουν μπερδέψει εκεί στην Όπελ.
Προς στιγμή και εγώ τρόμαξα....
-
Το grand land είναι πολύ ωραίο....
Το προτιμώ από tiguan , karoq kamig, ateca -
@sargus said in Nέο VW Tiguan:
Ποιες είναι οι καλές/μεγάλες αντιπροσωπείες VW στην Αττική;
Θα ανέβω στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και σκέφτηκα να περάσω από μια αντιπροσωπεία μήπως καταφέρω να δω από κοντά 2 μοντέλα που με ενδιαφέρουν (το Allspace και το Touran καθώς στο Ηράκλειο είναι μάλλον αδύνατον να τα δω κάποτε).
Θα πάρω βέβαια τηλέφωνο πριν πάω, αλλά ρωτάω για να μην πάρω τηλέφωνο σε όλο το λεκανοπέδιο, χαχαχαχα.Allspace απίθανο να υπάρχει σε έκθεμα, touran ίσως κατά τύχη. Μονο karenta έχεις ελπίδα να βρεις τέτοια μοντέλα. Τηλέφωνο απο πριν στα σίγουρα.
-
@dimsabas said in Nέο VW Tiguan:
Συγγνώμη, λάθος μου, το Granland εννοούσα, που είναι ίδια κατηγορία με το Tiguan.
Εκει να δεις κατι αντ μπλου νααασ ενα πραμα
-
Allspace απίθανο να υπάρχει σε έκθεμα, touran ίσως κατά τύχη. Μονο karenta έχεις ελπίδα να βρεις τέτοια μοντέλα. Τηλέφωνο απο πριν στα σίγουρα.
Μου είπαν τελικά από την καρέντα Αμαρουσίου ότι δεν έχουν κανένα από τα 2 και ότι δεν υπάρχουν και πουθενά στη χώρα.
-
@sargus said in Nέο VW Tiguan:
Allspace απίθανο να υπάρχει σε έκθεμα, touran ίσως κατά τύχη. Μονο karenta έχεις ελπίδα να βρεις τέτοια μοντέλα. Τηλέφωνο απο πριν στα σίγουρα.
Μου είπαν τελικά από την καρέντα Αμαρουσίου ότι δεν έχουν κανένα από τα 2 και ότι δεν υπάρχουν και πουθενά στη χώρα.
Αντί για allspace θα κοιτούσα το Kodiaq
VW Tiguan 2016