-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Απλά, δεν θέλω να ψοφήσουν οι κατσίκες των γειτόνων.
Πάνε λοιπόν και χτίσε ένα σπίτι και φτιάξε ένα παράθυρο δίπλα στην στάνη του γείτονα ακούγοντας αυτό κάθε μέρα, όλη μέρα.
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το θέμα είναι ότι μέχρι τότε εμείς οι ντιζελάδες θα βάζουμε φτηνό καύσιμο και θα καίμε 4-5-6 λίτρα, χωρίς μπαταρίες και λοιπές αηδίες...
Και θα σκορπάτε τον καρκίνο....να τα λές όλα, μην ξεχνάς ότι δεν σε συμφέρει! Και φυσικά ηχορύπανση με τον ήχο τράτας στον αστικό ιστό.
Είναι γιούρο 6.δ και έχει καλή μόνωση...
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είναι γιούρο 6.δ και έχει καλή μόνωση...
Δεν έχει σημασία το γιούρο, όλα καρκίνο σπέρνουν. Όσο για την ηχομόνωση, μίλησα για ηχορύπανση άρα για τους άλλους, όχι για τους επιβάτες.
Αλλά έτσι είστε οι δεχτσοί, να κινείστε εσείς οικονομικά και σταδιάλα οι άλλοι...όλα για την τσέπη σας μόνο. Ενώ ο αριστερός φίλος μου έχει μόνο Βιτάρα ή ΦΕΒ, μακριά από μαζούτια...σκέφτεται και τους άλλους...κοινωνική συνείδηση...ίδιων της αριστεράς.
-
This post is deleted! -
Όχι ρε γαμώτο! Τώρα τι θα κάνω;
Θα αγοράσω διθέσιο ηλεκτρικό Wrangler και θα το ανεβάζω στο διαμέρισμα για φόρτιση...και θα κάνω και offroad...
Problem solved! -
Ωραίο!!!!
-
Σελίδα αυτοκινήτων και μιλάμε για "ηχορύπανση" ρε γμτ, που καταντήσαμε... Και φυσικά επειδή το έχω διαβάσει και αλλού το και καλά "τεράστιο πρόβλημα" που υπάρχει στις πόλεις (hint ζω νότια κοντά στη Βουλιαγμένης και δεν είχα θέμα ποτέ ούτε την εποχή που είχαμε κοντά το αεροδρόμιο), δεν τους ενοχλούν μόνο τα καγκουρεμένα παπάκια τους θλιβερούς χαρτογιακάδες στην ΕΕ, τους ενοχλούν ΟΛΟΙ οι κινητήρες εσωτερικής καύσης ανεξαιρέτως και ψάχνουν τη μια βλακεία πίσω από την άλλη ωστε να τους βγάλουν σκάρτους, από ρύπους, ήχους έως και εγω δεν ξέρω τι. Περιμένω άρθρο μέσα στους επόμενους μήνες για το πως οι κραδασμοί που κάνουν τα ντήζελ ενοχλούν τις αποικίες μυρμηγκιών κατά την αναπαραγωγική περίοδο και κινδυνεύει η τροφική αλυσίδα από αυτό.
Είναι οφθαλμοφανές πλέον οτι σε όλα βρίσκουν ελαττώματα εκτός από τα τάμπλετ τα οποία προωθούν λυσσαλέα. Είναι ωραίο να νοιάζονται τόσο πολύ για εμάς οι γλυκούληδες
Αν τους πείς όμως για Δημόσια Υγεία, Παιδεία, προστασία μονογονεικών οικογενειών, πρώτης κατοικίας, σοβαρές επενδύσεις σε ΜΜΜ, έλεγχο ενοικίων κτλ εκεί είναι τζιζ κακά.
-
This post is deleted! -
@storm said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Όχι ρε γαμώτο! Τώρα τι θα κάνω;
Θα αγοράσω διθέσιο ηλεκτρικό Wrangler και θα το ανεβάζω στο διαμέρισμα για φόρτιση...και θα κάνω και offroad...
Problem solved!Πάει μακρύτερα από γιάρι κρόκς αουντ
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Απλά, δεν θέλω να ψοφήσουν οι κατσίκες των γειτόνων.
Πάνε λοιπόν και χτίσε ένα σπίτι και φτιάξε ένα παράθυρο δίπλα στην στάνη του γείτονα ακούγοντας αυτό κάθε μέρα, όλη μέρα.
Αυτά είναι ψέματα που διαδίδουν οι haters των κατσικών των γειτόνων και του ντίζελ.
Οι κατσίκες είναι χαριτωμένα πανέξυπνα ζώα και δεν θα σε ενοχλήσουν ποτέ αν έχεις γερό φράχτη και δεν παρκάρεις κάτω από καμιά γκορτσιά για τον ίσκιο...
Αν υπάρχει κάτι να ενοχλεί, είναι μόνο τα γίδια που ψηφίζουν τις κυβερνήσεις που έχουμε και μετά ζητάνε και τα ρέστα. Όχι η κατσίκα του γείτονα. -
Νοσοκομειο Αρτας -
Σύμφωνα με το γνωμικό, μεγάλος Μάστορας η κατσίκα! Και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία...
-
https://www.carandmotor.gr/nea/benzini-diesel-kato-1-eyro-eleytheri-ptosi-times
Το έβαλα και στις Γελοιογραφίες αλλά υποτίθεται εδώ είναι η θέση του.
-
Μάλλον κάνουν προπόνηση για την πρωταπριλιά.
-
Σκουπιδοsites. Μην ασχολείστε.
-
Αυτός ο ήχος όταν το πατάει είναι απο sci fi ταινία. Βάλτε το δυνατα να τον ακούσετε. Κατά τα άλλα απόλυτη ηρεμία.
Κάποτε σε 10-15 έτη θα φαίνεται παλιομοδίτικο και με 25Κ θα έχεις τα ίδια και παραπάνω
-
Αυτό μάλιστα!
Το ακούς και κατακ@υλώνεις!
ουάου και ξανά ουάου και αμεηζινγκόρτζιους λέμε... -
Μιλαει και η ντιζελοτρατα
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αυτός ο ήχος όταν το πατάει είναι απο sci fi ταινία. Βάλτε το δυνατα να τον ακούσετε. Κατά τα άλλα απόλυτη ηρεμία.
Κάποτε σε 10-15 έτη θα φαίνεται παλιομοδίτικο και με 25Κ θα έχεις τα ίδια και παραπάνω
Με 25κ σε 15 χρονια παιζει να μην αγοραζεις ουτε ηλεκτρικα παιχνιδια σαν το ami.
-
Οκ σωστά, με σημερινή αγοραστική δύναμη των 25Κ
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά