-
γνωστά ειναι αυτα.... ο σφακιανακης γδερνει... εχει φανει στο παρελθον σε τιμολογια service σε αυτο το forum
-
βλακειες
εξαιρετικα οικονομικο ειναι στη συντηρηση
ειδικα σε σχεση με κατι χρεπια εκ γαλλιαςτα σερβις του βιτ ειναι ανα 20000 και μο ειναι τα 170-190 (μετρωντας και τις φορες που θελουν μπουζι-τακακια-κλπ)
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
τα σερβις του βιτ ειναι ανα 20000 και μο ειναι τα 170-190 (μετρωντας και τις φορες που θελουν μπουζι-τακακια-κλπ
Ξανά δες τιμές. Εγώ βλέπω 200αρια πλέον χωρίς μπουζί τακάκια σε λαδοφιλτρα service 2ετιας.
-
Το αυτό σε ταπεινά πόλης
-
βλακειες
εξαιρετικα οικονομικο ειναι στη συντηρηση
ειδικα σε σχεση με κατι χρεπια εκ γαλλιαςτα σερβις του βιτ ειναι ανα 20000 και μο ειναι τα 170-190 (μετρωντας και τις φορες που θελουν μπουζι-τακακια-κλπ)
αντιγράφω απο τον κυρ παντελη του vitara club
Καλησπέρα παιδιά.. πήρα και γω τηλέφωνο για το 4ο σέρβις και με είπαν 329€.λάδια φίλτρο λαδιού ροδέλα και μπουζι.. Έχω 30000χλμ..τα μπουζι 4αδα 129€ με είπαν..Τους είπα να μην τα αλλάξουμε...και με είπαν δεν γίνεται..θα το σκεφτώ πολύ αν θα το πάω...Αφού πλέον πρέπει να γίνει πολύ χοντρή ζημιά για να σε εξυπηρετήσουν στην εγγυηση...Αλλιώς τα πληρώνουμε όλα..
απάντηση
ας υποθεσουμε οτι κοστιζει η αλλαγη των μπουζι 130€.για λαδι και φιλτρα θελουν 200?
βαριέμαι να ψάξω τη τιμή στα τακάκια που μου χτύπησε άσχημα#suzuki vitara agorazo ftina_mou pianoun ton kolo meta
-
Και πιο αναλυτικά
-
Χαιρομαι που διαβαζετε βιτ κλαμπ
Σε μερικους εμεινε βλεπω ανεκπληρωτο το ονειρο
Ζηστε με τη σαυρα που δεν θετε
.απο το τιμολογιο λοιπον, πλην λαδιου που μπορεις αλλωστε να το πας ο ιδιος οπως και καθε αναλωσιμο, που ακριβως ειναι οι υψηλες τιμές? Ε? -
170-190 μέσο όρο δεν βγάζεις με ελάχιστη τιμή τα 200... απλά μαθηματικά.
-
Είπαμε το Βιταρα ειναι το καλύτερο, αφού στα σέρβις να φανταστείτε δεν πληρώνεις, σε πληρώνουν 170-190€ που το αγόρασες!! Δίνει λεφτά πίσω λέμε!!
-
Χαιρομαι που διαβαζετε βιτ κλαμπ
Σε μερικους εμεινε βλεπω ανεκπληρωτο το ονειρο
Ζηστε με τη σαυρα που δεν θετε
.απο το τιμολογιο λοιπον, πλην λαδιου που μπορεις αλλωστε να το πας ο ιδιος οπως και καθε αναλωσιμο, που ακριβως ειναι οι υψηλες τιμές? Ε?Ανεκπλήρωτο όνειρο σίγουρα ένα honda ή μια BMW. Suzuki vitara μονο αν είσαι ινδος και κυκλοφορεις με tata nano
#suzuki vitara agorazo ftina_mou pianoun ton kolo meta -
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
Ανεκπλήρωτο όνειρο σίγουρα ένα honda ή μια BMW. Suzuki vitara μονο αν είσαι ινδος και κυκλοφορεις με tata nano
Χαχαχαχαχαχαχααχ
Και Alfa Romeo βρέ ! Να τα λέμε όλα! Υπεραυτοκίνητα!
-
Τα σουζούκια να τα γαμοσταυρίζεται για τους σωστούς και όχι για τους λάθος λόγους αδελφοί.
Τα κόστη σέρβις τους σε σχέση πχ με Honda/BMW/VW που έχω εμπειρία ως πελάτης μια χαρά είναι - και μιλάμε για αναλώσιμα της σειράς αν κάποιος επιμείνει στα OEM και δεν είναι βλαμμένος όπως εγώ να γυροφέρνει σαν τον τσαντιρόγυφτο με τα δικά του αφτερμαρκετ - συνεπώς υπάρχει απευθείας σύγκριση ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής αμαξιού κτλ
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
Τα σουζούκια να τα γαμοσταυρίζεται για τους σωστούς και όχι για τους λάθος λόγους αδελφοί.
Τα κόστη σέρβις τους σε σχέση πχ με Honda/BMW/VW που έχω εμπειρία ως πελάτης μια χαρά είναι - και μιλάμε για αναλώσιμα της σειράς αν κάποιος επιμείνει στα OEM και δεν είναι βλαμμένος όπως εγώ να γυροφέρνει σαν τον τσαντιρόγυφτο με τα δικά του αφτερμαρκετ - συνεπώς υπάρχει απευθείας σύγκριση ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής αμαξιού κτλ
Τι σχέση έχει ένα σουτζούκι με Honda και BMW;! Δηλαδή κάποιος πάει να πάρει Honda/Bmw και κατά λάθος παίρνει Vitara ή Swift;!
Εν τω μεταξύ πρέπει να είναι οι μόνες 2 εταιρείες που μιλάμε ότι έχουν ούτως ή άλλως ακριβή συντήρηση, αν είναι η σουτζούκι να συναγωνίζεται αυτές..κλαφτα..
Υ.Γ VW δεν ξέρω, έχω χρόνια να ασχοληθώ και δεν έχει κανείς κοντινός μου πάρει τώρα τελευταία.
-
Όχι να τους κράξουμε. Αυτό είναι το σωστό. Τώρα ήρθε η ώρα της Σουζούκι για τις πονηριές της.
Δεν θα λέμε μονάχα για την Στελλαντις
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Όχι να τους κράξουμε. Αυτό είναι το σωστό. Τώρα ήρθε η ώρα της Σουζούκι για τις πονηριές της.
έτσι είναι Lap,αυτό είναι το σωστό. Πάντως 240 ευρώ για πρώτο service, όπως Toyota δεν είναι.
Εχω τέλος Μαΐου το 2ο service (Scross). θα μάθω τιμές και θα σας πω.
μου αρέσει που στο νήμα αυτό, κράζουν από όλες τις πάντες, χωρίς ενδοιασμό...
-
@groover1972 said in Suzuki Vitara 2015:
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
έτσι είναι Lap,αυτό είναι το σωστό. Πάντως 240 ευρώ για πρώτο service, όπως Toyota δεν είναι.
Εχω τέλος Μαΐου το 2ο service (Scross). θα μάθω τιμές και θα σας πω.
μου αρέσει που στο νήμα αυτό, κράζουν από όλες τις πάντες, χωρίς ενδοιασμό...
κραζεις, θαυμαζεις....
βλεπεις οι 'δεν εχει σημασια το μεγεθος' δεν μπορουν αλλιως
-
Συγχέετε διαφορετικά μεταξύ τους ζητήματα.
- Το κόστος αγοράς του οχήματος.
- Το κόστος εργατοώρας συνεργείου.
- Το κόστος ανταλλακτικών/αναλωσίμων.
- Τον απαιτούμενο χρόνο εκτέλεσης μιας συγκεκριμένης εργασίας.
- Τον χρονικό/χιλιομετρικό προγραμματισμό σερβις.
- Την συνολική υπερτιμολόγηση του οικοσυστήματος των πριμιουμ μπράντς αλλά και της υπερκοστολόγησης λόγω προφίλ συγκεκριμένου συνεργείου/συνεργάτη ή/και χαρακτήρα οχήματος.
- Την γενική ακρίβεια στην αγορά.
Οι σουζουκαίοι να λέμε και ευχαριστώ - αλλού δίνεις νεφρά για να κάνεις την δουλειά σου.
Και όχι το στυλάκι πάω στο συνεργείο - ειδικά στο εξουσιοδοτημένο - με τα αναλώσιμα παραμάσχαλα είναι καταρχήν γυφτιά και ξεφτιλίκι - ειδικά όταν ΔΕΝ μιλάμε για "ειδικά" οχήματα , ειδικές συμφωνίες εξ αρχής, ή για "πειραγμένα" όπου οι κανόνες του παιχνιδιού είναι όλως άλλοι.
Στην ταβέρνα θα καθόσουνα με τα τάπερ τίγκα στα σαλατικά, τα ορεκτικά και τις πατάτες από το σπίτι παραγγέλνοντας τσίμα τσίμα μόνον τα κρεατικά στον ταβερνιάρη? Δε νομίζω μάκη μου ...
-
Ο κυρ σταυρος απο το forum του ανεκπληρωτου ονείρου του ινδου, γράφει
Δηλώνω παθών!!!
Και εξηγούμαι...φυσικά και έχει νόημα να πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία, για πολλούς λόγους που ολοι πάνω κάτω ξέρουμε. Δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα νόημα να αλλάξουμε τακάκια εκει. Είναι ντροπή να ζητάνε 140€ για ενα ζευγάρι τακάκια, εβαλα pagid με 60€.
Πηγα και άλλαξα 4 μπουζί....και πλήρωσα 152€ (με έκπτωση χαχα)!!! Εν ολιγοις, ειναι κοροϊδία παίδια να δίνουμε τόσα χρήματα για κάποια αναλώσιμα που μπορούμε να αλλάξουμε οπουδήποτε, χωρίς κανένα κίνδυνο και με τα μισά λεφτά.Σφακιανάκης ο σφαγέας της Βομβάης
#suzuki vitara agorazo ftina_mou pianoun ton kolo meta
-
Το να μαγειρεύεις σπίτι είναι πάντα φθηνότερο του να τρώς έξω - συχνά δε και καλύτερο.
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Τα έγραψα αναλυτικότερα νωρίτερα. Τράστ μι, οι σουζουκαίοι να λέμε και ευχαριστώ ... Δυστυχώς αυτή είναι η αγορά στο ελλάντα και αυτή είναι η κατάσταση της - στο εξωτερικό τα ίδια και χειρότερα. Άλλο το κράζω γενικώς για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και άλλο το κράζω ειδικώς τον Χ αυτοκινητά έμπορο/συνεργείο κτλ. Ας τα διαχωρίσουμε.
Suzuki Vitara 2015