-
και γω είχα οδηγησει σε αμάξι με κόρνα στο μοχλο. μέγιστη πατάτα
νταξει δεν είναι λόγοι για μένα για να κόψεις ένα αυτοκίνητο συνηθίζονται αν με κερδίσει το αυτοκίνητο σε άλλα πιο σοβαρά
αλλά η πατάτα είναι πατάτα όπως και να το κάνουμε.
-
λοιπον
εντυπωσεις απο τον μητσο.
μεγαλο και βαρυ στο ματι.
μπαρμπας που μετα τη συνταξη εκατσε τριαμιση μηνες στη ψησταρια του βαγγελη.
περιεργη αισθητικη στις λεπτομερειες, σαν να περναγε ενας σχιστοματης και να ελεγε τσ-τσ-τσ, εδω χωραει αισθητηρας, εδω καμερα κλπ. μετα επαιρνε το τρυπανι και εβαζε.
καλοφτιαγμενο ομως, πολυ χρωμα, βαρια ολα, σαν το αμερικανικο που ηθελα οταν εβλεπα τσοντες στο ντραιβ ιν της μαλακασας.
μπαινεις μεσα.
εκει ηταν αλλοι τζαπανες.
ενας κραταγε σε μια σακουλα το ταμπλο απο λανσερ το 78. το εβαλε. ο αλλος κατι αεραγωγους απο χινο τριαξονικο. τους εβαλε. ο αλλος περασε απο τσάινατάουν και πηρε μια οθονη. την εβαλε.
γενικα πολυ παλιακο στυλακι, που ομως λειτουργει στα βασικα αμεσως.
θεμα οι διακοπτες που υπαρχουν ασχετοι, σε ασχετες θεσεις. π.χ. αλλαζεις στικακι και δεν ξανανοιγει το μπαγκαζ μεχρι να φτασεις στη σελιδα 451 του μανιουαλ.
εχει ποτηροθηκες, γενικα εχει τα παντα. σε λαρτζ εκδοσαρα.
αλλα ασχετα και που θελει κοπο να τα βρεις.
καθισματα ηλεκτρικα παλι δε μητσος γουέι. με φαντασια και μερικες ανσενσορντ αζιαν τσοντες, το καταφερνεις.
συστηματα ασφαλειας τα παντα αλλα δεκαεφτα γενιες πισω. πχ σκουζει για εμποδιο αλλα δεν φρεναρει.
και ιδιοτροπιες. ηλεκτρικο χειροφρενο ας πουμε. το σηκωνεις και κατεβαινει αυτοματα. οχι ομως. αμα δεν δεσεις ζωνει μουλαρωνει. αμα το κατεβασεις με το χερι, οκ.
λεβιες του αυτοματου.
τραβας αριστερα-δεξια για να βαλεις d-r-b. σκεψου κατι σε λαγνεια δυτικου πεους μια και οι σχιστοματηδες την εχουνε μικρη.
βεβαια τελικα τα βρισκεις και ξεκινας.
τι δεν βρισκεις. αλλα μετα τραβας τις τριχες. της γκεισας που το σκεφτηκε.
εχει αυτακια στο τιμονι. οποτε λες θα αλλαξω ταχυτητα. πιτσες.
δεν αλλαζουν ταχυτητες. αλλα σκληροτητα στο φρενο. γκέιμ οβερ.
επισης. ηλεχτρικο μπαγκαζ. που ανοιγει σαν να εχει διαστολη η σχιστοματα μετα τα οργια στη χιροσιμα. δεκα ωρες να ανοιξει και κλεισει το μοτερ.
ρυθμιση του φεβ. μαντολες. ακομη δεν εχω καταλαβει. κατι εχει αριστεροδεξια του λεβιε αποκατ. παταω και γραφει μιτσος με κατι πλε γραμμες. αλλες φορες πολλες, αλλες φορες λιγες.
φορτιση.
ρε τα παλικαρια με μεταπτυχιακο στη γαλλια....
αλλη πριζα απο τις κοινες. που σημαινει αντι για φορτιστη το βαζω πριζα.
ξεκινας.
οκ, ειναι πλας σάιζ μοντελ.
περναει απο λακουβα και δεν ακους τιποτε.
στριβεις και γερνει.
εχει σιωπη. μεγαλη. τιποτε δεν ακουγεται.
τετρα. σγα μην δουλευει η τετρα. οπου το πηγα με προδωσε.
τιμονι για το εβριπος του καρα που δεν φουσταρει ο φανης.
ομως κινεισαι εξαιρετικα απομονωμενος, σαν να εισαι σε σαρπ 435 λιτρα διπορτο,
γκαζια.
στα ρευματα τιποτε.
κατι σαν διλιτρο τουοτα.
αλλα εχει ενα σμπορτ μοντ.
οπου ξεγελαει γατακια.
αλλα οχι γατους.
βαζει μπροστα τον θερμικο και κατι κανει στο γκαζι, σαν τα σπριντ μπουστερ ενα πραμα.
παει αλλα οχι πολυ.
αμα μπεις σε στροφη με σχετικα πολυ, θα γειρει αλλα θα νοιωσεις οκ.
αμα μπεις με περισσοτερα να σκεφτεις τους λαιστρυγονες και τους κυκλωπες.
οικονομια
οκ, ειναι δυο τονοι πραμα.
αλλα
ρε μαγκες ειναι η καλυτερη οικονομια που εχω δει σε αμαξι στη πραξη.
πηγα με ενα γεμισμα ρευματος γλυφαδα, γυρισα, πηγα πειραια, γυρισα και εχει ακομη 10km
βενζινα δεν εχει κατεβασει ουτε χιλομετρο και σε κατι στατιστικα που εχει ειναι στα 3.8!!!
σε σχεση με το γκεικο....
ε, το γκεικο ειναι αλλη γενια. και με γκαζια. αλλα πολυ πιο ψευτικο. -
Τα αυτάκια είναι για το brake energy regeneration και ίσως να μπορείς να το πας και με one-pedal. To οχημα, όποιος μπορεί να αποκωδικοποιήσει αυτά που γράφεις, είναι απλά εξαιρετικό!!
-
Γατοριβιου σκέτη απόλαυση.. Εύγε! @dimsabas ανέβασε το όπως είναι στο site να μας πεις τι σου στέλνουν στο mail οι αναγνώστες
-
@fanis75 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Τα αυτάκια είναι για το brake energy regeneration και ίσως να μπορείς να το πας και με one-pedal. To οχημα, όποιος μπορεί να αποκωδικοποιήσει αυτά που γράφεις, είναι απλά εξαιρετικό!!
αυτο γραφω ματια μου... αυτο
ουσιαστικα ρυθμιζει την ενταση,
που στο μεγιστο ειναι ηδη μικροτερη απο τη std του αδερφιστικου.
και που κανει διαρκως ρισετ!
δηλαδης μολις αλλαξεις μοντ φεβ με κατι γραμμες, ξαναγυριζει απο μονο του στο τριο ή αν βαλεις ζμπορτ, βγαινει και μετα απο λιγο παλι παει μονο του στο τριο. πολυ τριο γενικα. ξερεις οι αζιαν εχουν θεμα με το μεγεθος και χρειαζονται αυτον τον τριτο ανθρωπο στη σχεση. -
@gatoz said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
λοιπον
εντυπωσεις απο τον μητσο.απολαυστικός χεχεεχεχεχεχ
καλός ο μήτσος παρα τα κουσούρια του!!! αυτό δεν θα σε αφήσει πάντως όπως το τριομηδενμηδενοχτω
-
Το 3008 τον αφήνει γιατί το προσβάλλει και όπως είπαμε τα γαλλικά έχουν Ψυχή και Μνήμη.
-
@criuser said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Το 3008 τον αφήνει γιατί το προσβάλλει και όπως είπαμε τα γαλλικά έχουν Ψυχή και Μνήμη.
και ηλεκτρικα/ηλεκτρονικά δυστηχώς
-
@gatoz said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
λοιπον
εντυπωσεις απο τον μητσο.
μεγαλο και βαρυ στο ματι.
μπαρμπας που μετα τη συνταξη εκατσε τριαμιση μηνες στη ψησταρια του βαγγελη.
περιεργη αισθητικη στις λεπτομερειες, σαν να περναγε ενας σχιστοματης και να ελεγε τσ-τσ-τσ, εδω χωραει αισθητηρας, εδω καμερα κλπ. μετα επαιρνε το τρυπανι και εβαζε.
καλοφτιαγμενο ομως, πολυ χρωμα, βαρια ολα, σαν το αμερικανικο που ηθελα οταν εβλεπα τσοντες στο ντραιβ ιν της μαλακασας.
μπαινεις μεσα.
εκει ηταν αλλοι τζαπανες.
ενας κραταγε σε μια σακουλα το ταμπλο απο λανσερ το 78. το εβαλε. ο αλλος κατι αεραγωγους απο χινο τριαξονικο. τους εβαλε. ο αλλος περασε απο τσάινατάουν και πηρε μια οθονη. την εβαλε.
γενικα πολυ παλιακο στυλακι, που ομως λειτουργει στα βασικα αμεσως.
θεμα οι διακοπτες που υπαρχουν ασχετοι, σε ασχετες θεσεις. π.χ. αλλαζεις στικακι και δεν ξανανοιγει το μπαγκαζ μεχρι να φτασεις στη σελιδα 451 του μανιουαλ.
εχει ποτηροθηκες, γενικα εχει τα παντα. σε λαρτζ εκδοσαρα.
αλλα ασχετα και που θελει κοπο να τα βρεις.
καθισματα ηλεκτρικα παλι δε μητσος γουέι. με φαντασια και μερικες ανσενσορντ αζιαν τσοντες, το καταφερνεις.
συστηματα ασφαλειας τα παντα αλλα δεκαεφτα γενιες πισω. πχ σκουζει για εμποδιο αλλα δεν φρεναρει.
και ιδιοτροπιες. ηλεκτρικο χειροφρενο ας πουμε. το σηκωνεις και κατεβαινει αυτοματα. οχι ομως. αμα δεν δεσεις ζωνει μουλαρωνει. αμα το κατεβασεις με το χερι, οκ.
λεβιες του αυτοματου.
τραβας αριστερα-δεξια για να βαλεις d-r-b. σκεψου κατι σε λαγνεια δυτικου πεους μια και οι σχιστοματηδες την εχουνε μικρη.
βεβαια τελικα τα βρισκεις και ξεκινας.
τι δεν βρισκεις. αλλα μετα τραβας τις τριχες. της γκεισας που το σκεφτηκε.
εχει αυτακια στο τιμονι. οποτε λες θα αλλαξω ταχυτητα. πιτσες.
δεν αλλαζουν ταχυτητες. αλλα σκληροτητα στο φρενο. γκέιμ οβερ.
επισης. ηλεχτρικο μπαγκαζ. που ανοιγει σαν να εχει διαστολη η σχιστοματα μετα τα οργια στη χιροσιμα. δεκα ωρες να ανοιξει και κλεισει το μοτερ.
ρυθμιση του φεβ. μαντολες. ακομη δεν εχω καταλαβει. κατι εχει αριστεροδεξια του λεβιε αποκατ. παταω και γραφει μιτσος με κατι πλε γραμμες. αλλες φορες πολλες, αλλες φορες λιγες.
φορτιση.
ρε τα παλικαρια με μεταπτυχιακο στη γαλλια....
αλλη πριζα απο τις κοινες. που σημαινει αντι για φορτιστη το βαζω πριζα.
ξεκινας.
οκ, ειναι πλας σάιζ μοντελ.
περναει απο λακουβα και δεν ακους τιποτε.
στριβεις και γερνει.
εχει σιωπη. μεγαλη. τιποτε δεν ακουγεται.
τετρα. σγα μην δουλευει η τετρα. οπου το πηγα με προδωσε.
τιμονι για το εβριπος του καρα που δεν φουσταρει ο φανης.
ομως κινεισαι εξαιρετικα απομονωμενος, σαν να εισαι σε σαρπ 435 λιτρα διπορτο,
γκαζια.
στα ρευματα τιποτε.
κατι σαν διλιτρο τουοτα.
αλλα εχει ενα σμπορτ μοντ.
οπου ξεγελαει γατακια.
αλλα οχι γατους.
βαζει μπροστα τον θερμικο και κατι κανει στο γκαζι, σαν τα σπριντ μπουστερ ενα πραμα.
παει αλλα οχι πολυ.
αμα μπεις σε στροφη με σχετικα πολυ, θα γειρει αλλα θα νοιωσεις οκ.
αμα μπεις με περισσοτερα να σκεφτεις τους λαιστρυγονες και τους κυκλωπες.
οικονομια
οκ, ειναι δυο τονοι πραμα.
αλλα
ρε μαγκες ειναι η καλυτερη οικονομια που εχω δει σε αμαξι στη πραξη.
πηγα με ενα γεμισμα ρευματος γλυφαδα, γυρισα, πηγα πειραια, γυρισα και εχει ακομη 10km
βενζινα δεν εχει κατεβασει ουτε χιλομετρο και σε κατι στατιστικα που εχει ειναι στα 3.8!!!
σε σχεση με το γκεικο....
ε, το γκεικο ειναι αλλη γενια. και με γκαζια. αλλα πολυ πιο ψευτικο.Εύγε γάτε, με συνεπήρε το review, όπως κάθε γράψιμο σου.
Έχω την εντύπωση ότι τελικά όλα τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα έτσι είναι. Δεν έχουν και την πιο φρέσκια σχεδίαση, εξωτερική αλλα κυρίως εσωτερική, αλλά επειδή έχουν σκοπεύει αλλού έχουν δώσει βάση εκεί. Οικονομία, ασφάλεια και αξιοπιστία μηχανικά.
-
@groover1972 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Έχω την εντύπωση ότι τελικά όλα τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα έτσι είναι.
Όχι όλα, φυσικά. Δες ένα Mazda για παράδειγμα...
-
@realzeus said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
@groover1972 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Και πάλι αγαπητέ Δία, έχει εργονομικά λάθη και το Mazda αλλά ναι έχει ένα μικρό προβάδισμα μέσα στα άλλα...
-
Και πάλι αγαπητέ Δία, έχει εργονομικά λάθη και το Mazda αλλά ναι έχει ένα μικρό προβάδισμα μέσα στα άλλα...
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια. Υπόδειγμα εργονομίας και ποιότητας!
-
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Ολα ειναι απολυτως εργονομικά και ποιοτικά.Δεν με έχει δυσκολέψει τίποτα στη μετάβαση από γερμανικό.
-
Αντιθέτως τα γερμανικά είναι τα εργονομικά περίεργα. Και δυστυχώς έχει επικρατήσει η ηλίθιος διακόπτης για τα φώτα στο ταμπλό, ενώ τα ιαπωνικά και τα ιταλικά είχαν τον πολύ πιο εργονομικό διακόπτη στον αριστερό μοχλοδιακόπτη των φλας.
-
@kostis20 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Ολα ειναι απολυτως εργονομικά και ποιοτικά.Δεν με έχει δυσκολέψει τίποτα στη μετάβαση από γερμανικό.
Μιλώντας για το Mazda, το ότι έχει περιστροφικο διακόπτη για την οθόνη, για μένα είναι φάουλ. Ποιοτικά λες και μάλλον εννοείς μόνο Μazda λογικά;
-
Μιλώντας για το Mazda, το ότι έχει περιστροφικο διακόπτη για την οθόνη, για μένα είναι φάουλ. Ποιοτικά λες και μάλλον εννοείς μόνο Μazda λογικά;
Βρήκα και αυτό...
-
Ο περιστροφικός διακόπτης είναι πολύ σωστότερος για λόγους ασφαλείας (όπως ήταν το χειριστήριο του i-drive της BMW). Τίποτα χειρότερο από το να ψάχνεις να πατήσεις εικονίδια πάνω σε μια οθόνη, η οποία βρίσκεται μακριά από σένα, ενώ το αυτοκίνητο κινείται. Άλλωστε η οθόνη είναι αφής, αλλά σου επιτρέπει να την χειρίζεσαι έτσι μόνο εν στάσει. Προσωπικά σιχαίνομαι τις οθόνες αφής και βρίσκω πολύ σωστότερα τα διάφορα χειριστήρια.
-
Γιατί φάουλ?Πανευκολο είναι στη λειτουργία του .Το συνηθίζεις αμέσως και δεν έχει καθόλου lag .
-
Γιατί φάουλ?Πανευκολο είναι στη λειτουργία του .Το συνηθίζεις αμέσως και δεν έχει καθόλου lag .
Οκ οκ, με πείσατε. Πάω να το παραγγείλω αμέσως
-
Δε νομίζω ότι ο σκοπός κανενός μας ήταν η πώληση, δεν εργαζόμαστε για καμία αντιπροσωπεία. Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε. (Ξέρω ότι κάνεις πλάκα βέβαια). Απλά εγώ εξεπλάγην από το γεγονός ότι θεωρούσες ότι τα ιαπωνικά δεν έχουν καλή εργονομία, ενώ φημίζονται για αυτήν.
Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά