-
@mariolas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πινακίδες έξοδα μεταφορά κλπ πανω απο 1000αρικο !
Τόσα τους λείπουν; Το 2014 ήταν δεν ήταν 250! 4 φορές πάνω οι πινακίδες; Ξεφτίλα...
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πινακίδες έξοδα μεταφορά κλπ πανω απο 1000αρικο !
Τόσα τους λείπουν; Το 2014 ήταν δεν ήταν 250! 4 φορές πάνω οι πινακίδες; Ξεφτίλα...
Πάντα κοντά στα €1.000 ήταν οι πινακίδες μαζί με τα έξοδα προετοιμασίας - χρεώνει απίστευτα ποσά!
-
Δεν ηταν τοσο πολλα ρε παιδιά.Πας στο site και βγάζεις την έκδοση με αυτόματο 26800 μαζι με χρώμα και ρωτας απο κοντά και μπαίνει καπέλο πανω απο 1200 ευρώ .... Θα παω και στην Χαλκίδα να δω τι λένε που μένω.
-
Θα παω και στην Χαλκίδα να δω τι λένε που μένω.
Kοντοχωριανός!?!? χαχα!!
Πάντως εαν δείτε τον τιμοκατάλογο από το 2017, ακριβώς το ίδιο ποσό (€320) αναφέρει για "Έξοδα Προετοιμασίας και Μεταφοράς". Δεν έχει αλλάξει κάτι, πάντα πολλά χρεώναν.
https://auto.suzuki.gr/photo/master/201802/o9n1h1519202308947.pdf
-
Χαλκιδα που εισαι αδερφέ?
-
Χαλκιδα που εισαι αδερφέ?
Δεν είμαι Χαλκίδα....αλλά έχω καταγωγή από την μεριά της μάνας μου. Στον Αη Γιάννη (το παλιό νεκροταφείο) κοντά ειναι το πατρικό της μάνας μου. Και εννοείται έχω άπειρους συγγενείς στην Χαλκίδα!
-
To 2017 που είχα πάρει το Scross 1.4 140hp GL+ ήταν τα γνωστά 320 συν καμιά 250άρα πινακίδες κ.λ.π. δηλ.σύνολο 5-600 €.
Τα άλλα 600 σήμερα τι είναι;; -
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
To 2017 που είχα πάρει το Scross 1.4 140hp GL+ ήταν τα γνωστά 320 συν καμιά 250άρα πινακίδες κ.λ.π. δηλ.σύνολο 5-600 €.
Τα άλλα 600 σήμερα τι είναι;;Νταβατζιλικι για τον influencer gatoz
-
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τα άλλα 600 σήμερα τι είναι;;Μήπως είναι το μεταλλικό χρώμα;
-
Ναι δικιο έχεις απλά δεν προχώρησα την διαμόρφωση για να βγάλει την τελική τιμή. Μολις το είδα.
-
Ναι δικιο έχεις απλά δεν προχώρησα την διαμόρφωση για να βγάλει την τελική τιμή. Μολις το είδα.
Και πάλι ανταγωνιστική είναι η τιμή του. Αν δεις ότι τα έχει όλα μέσα (πράγματα που ας πούμε σε μεγαλύτερα μοντέλα που ανέφερες είναι έξτρα).
-
Ναι ισχύει το αυτοκίνητο ειναι πολυ πλήρης και παραδόξως απο κοντα μου άρεσε παρα πολύ .. το αδικεί η φωτογραφία.
-
Ναι ισχύει το αυτοκίνητο ειναι πολυ πλήρης και παραδόξως απο κοντα μου άρεσε παρα πολύ .. το αδικεί η φωτογραφία.
Ότι και να αποφασίσεις, πρέπει να το οδηγήσεις πρώτα, και να βάλεις και την οικογένειά σου μέσα. Πήγαινε από δρόμους που γνωρίζεις για σύγκριση. Αν κατάλαβα καλά, εαν έχετε σαν κύριο αυτοκίνητο το YC, τότε, θα σου έλεγα να πας σε μεταχειρισμένο scross στο ήπιο υβριδικό με λίγα χιλιόμετρα, ώστε να φτάσετε σε ένα επιθυμητό χρηματικό στόχο.
-
Είναι μικρές οι διαφορές σε μεταχειρισμένο και καινούργιο 3-4 κ . Αυτο που σκέφτομαι ειναι οτι σε αυτο το αυτοκίνητο αν το πάρεις στην plus σε χειροκίνητο ισως είναι η Χρυσή τομή. Δεν ανεβαίνεις ψηλά και το έχεις κούτα και φουλ εξοπλισμένο. Αλλα οπως είπες πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα.
-
https://tyrelab.car.gr/parts/ για ρεζερβες με καστανια και γρυλο, απο εδω αγορασα στο Αιγαλεω χαμηλοτερη τιμη μου βγηκε απο το εξωτερικο, πηρα και μπουλονια ασφαλειας, γιατι ειδα πριν σελιδες ψαχνατε απο Πολωνια
-
@antonn said in SUZUKI SX4 SCROSS:
https://tyrelab.car.gr/parts/ για ρεζερβες με καστανια και γρυλο, απο εδω αγορασα στο Αιγαλεω χαμηλοτερη τιμη μου βγηκε απο το εξωτερικο, πηρα και μπουλονια ασφαλειας, γιατι ειδα πριν σελιδες ψαχνατε απο Πολωνια
Πόσο πήγε το σετακι, είναι και με κάλυμμα όπως δείχνει;
-
ιδιες τιμες με Πολωνια και χωρις μεταφορικα. Δες την διασταση και θα σου πει τιμη. Εγω τον εβαλα και μου εβαλε τη ζαντα πανω να τη δω να ταιριαζει ακριβως και φυσικα δεν επιβαρυνθηκα για το βγαλε βαλε
-
@antonn said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ιδιες τιμες με Πολωνια και χωρις μεταφορικα. Δες την διασταση και θα σου πει τιμη. Εγω τον εβαλα και μου εβαλε τη ζαντα πανω να τη δω να ταιριαζει ακριβως και φυσικα δεν επιβαρυνθηκα για το βγαλε βαλε
Κάποιο λόγο θα έχεις, που δεν μας λες τιμές, μπορεί να περάσω από εκεί να ρωτήσω τους ίδιους, ευχαριστώ.
-
240 η ρεζερβα 135/80 R17 με γρυλο με καστανια και κλειδι Γ για τα μπουλονια και θηκες αυτων.
60 τα μαυρα μπουλονια ασφαλειας χρωμίου.
Αλλα αυτα αφορουν BYD Atto 3 και μαλλον αλλη τιμη σε αλλες διαστάσεις θα εχει το δικο σου
https://www.facebook.com/share/p/1DedxT6xRf/ -
μπορει η μαμα του σουξου να ειναι ακριβοτερη αλλα ειναι κομπλε και με το φελιζολ για να καθεται ακριβως
-
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
μπορει η μαμα του σουξου να ειναι ακριβοτερη αλλα ειναι κομπλε και με το φελιζολ για να καθεται ακριβως
Με πρόλαβες Γάτε. Αυτό θα έλεγα.
SUZUKI SX4 SCROSS