-
@dstou said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Είχε το Ρενώ Βελσάτις, αν ενθυμούμαι καλά.
Εγώ το βελσατις προσπαθώ να το ξεχάσω!!!
Προφανώς και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό! -
-
2050 να παει εκει δεν θα φτάσει χαχα
-
Τιμή καθρέπτη ~500€...
Προσέξτε μην τον σπάσετε. @gatoz καμία άκρη για ανταλλακτικά;
-
Το έχει τερματίσει ο σφακ στα ανταλλακτικα
Τα ίδια παράπονα ακούω από φίλους με Suzuki moto (τιμόνι vstrom,κουρμπαριστος νερό σωλήνας 150+ ευρώ)
Ξεπέρασε τον Σαρακάκη -
@antonakis said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τιμή καθρέπτη ~500€...
Προσέξτε μην τον σπάσετε. @gatoz καμία άκρη για ανταλλακτικά;
Μεταχειρισμένο μήπως βρεις κάπου; άκου 500 (βέβαια είναι ηλεκτρικός και αν είναι του οδηγού είναι και θερμαινόμενος...)
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μεταχειρισμένο μήπως βρεις κάπο
Η πιο φθηνή τιμή εκ Κίνας... Ίσως δεν έχει blind spot monitor. Και δεν έχει και στο χρώμα μου.

Η πλάκα είναι ότι εκτός από ραγισμένο φλασάκι ο καθρέπτης απλά έχει κρεμάσει. Στις διακοπές που θα έχω χρόνο θα το δω. Ίσως αρκεί να αλλάξει ο μηχανισμός αναδίπλωσης, που υπάρχει ως ανταλλακτικό.

Θα επανέλθω.
-
Το average fuel economy ειναι για τα χιλιομετρα του τελαυταιου ταξιδιου π εκανα τωρα ή των συνολικών χιλιομέτρων που αναγράφονται διπλα? (Η φώτο είναι από βίντεο στο yt)
Επίσης η κατανάλωση που αναγράφετια στην αρχική οθόνη (δηλαδή εκεί που είναι 3 παραθυρακια, ηχος, αυτοκινητο, χαρτης) κατω αοπ το αυτοκινητο ειναι η μεση ολων των χιλιομετρων η του ταξιδιου αυτου? Ευχαριστω και καλες γιορτες -
Το Suzuki s cross παιδια σαν χώρους οσοι το έχετε θεωρείται οτι ειναι σημαντική αναβάθμιση σε χώρους και άνεση για ταξιδια σε σχεση με ενα yaris cross?
-
@mariolas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το Suzuki s cross παιδια σαν χώρους οσοι το έχετε θεωρείται οτι ειναι σημαντική αναβάθμιση σε χώρους και άνεση για ταξιδια σε σχεση με ενα yaris cross?
ναι
-
Διαφορετικής κατηγορίας αμάξια. Το Yaris cross καντο σύγκριση με το vitara. Suzuki scross με Corolla cross αντίστοιχα.
-
@nikonino said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Διαφορετικής κατηγορίας αμάξια. Το Yaris cross καντο σύγκριση με το vitara. Suzuki scross με Corolla cross αντίστοιχα.
Το ξέρω αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω ! Για βασικο αυτοκίνητο έχουμε yaris cross και πριν πάρω παλι την βόλτα για αντιπροσωπείες θελω να δω γνώμες. Στόχος ειναι ενα πιο άνετο σε χώρους αλλα και ταξίδια αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
@nikonino said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το ξέρω αυτός είναι ο λόγος που ρωτάω ! Για βασικο αυτοκίνητο έχουμε yaris cross και πριν πάρω παλι την βόλτα για αντιπροσωπείες θελω να δω γνώμες. Στόχος ειναι ενα πιο άνετο σε χώρους αλλα και ταξίδια αυτοκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οι χώροι δεν έχουν καμία σχέση με το YC. 3 κάθονται μια χαρά πίσω και στο χώρο αποσκευών χωράνε μια μετακόμιση. Επίσης στο ταξίδι όσον αφορά την δύναμη του κινητήρα είναι πραγματικά απίστευτη λόγω της ροπής και αν βάλεις και το ACC δεν πατάς ούτε γκάζι, ούτε φρένο. Άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια. Τι άλλο θέλεις. Και με οικονομία καυσίμου επίσης...
-
Πήγα στην αντιπροσωπεία σημερα και πραγματικά εξεπλάγην πολυ ευχάριστα. Στην εκδοση GL plus ειναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτα τα χρήματα(χειροκίνητο )μακράν του δεύτερου. Το ειχα δει πριν τρια χρόνια και νομίζω ειναι αναβαθμισμένο αρκετά. Θα έλεγα μεσα αρκετα ποιοτικό για την κατηγορία του. Πολύ ανώτερο απο dacia.Καλοι χώροι για τους πίσω καλη ορατότητα. Το μονο που δεν μου άρεσε ειναι η τιμη αν προσθέσεις το αυτόματο. Γιατί περνάει τα 28κ! Αρα φεύγει πτι την έννοια του λιγο πιο οικονομικού.
ΥΓ. Κατι μου φαίνεται οτι ηταν λαθος στην τιμη του -
Πήγα στην αντιπροσωπεία σημερα και πραγματικά εξεπλάγην πολυ ευχάριστα. Στην εκδοση GL plus ειναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτα τα χρήματα(χειροκίνητο )μακράν του δεύτερου. Το ειχα δει πριν τρια χρόνια και νομίζω ειναι αναβαθμισμένο αρκετά. Θα έλεγα μεσα αρκετα ποιοτικό για την κατηγορία του. Πολύ ανώτερο απο dacia.Καλοι χώροι για τους πίσω καλη ορατότητα. Το μονο που δεν μου άρεσε ειναι η τιμη αν προσθέσεις το αυτόματο. Γιατί περνάει τα 28κ! Αρα φεύγει πτι την έννοια του λιγο πιο οικονομικού.
ΥΓ. Κατι μου φαίνεται οτι ηταν λαθος στην τιμη τουΑν δεν έχει τέλη κυκλοφορίας στο αυτόματο, να το προτιμήσεις, θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Δυστυχώς η τιμή είναι πάνω από 28κ αλλά και πάλι είναι ανταγωνιστική. Αν ξαναπάς στην αντιπροσωπεία, ρώτα αν πουλάνε κάποιο από τα Test drive μοντέλα, τα δίνουν φθηνότερα, μετά πας για μεταχειρισμένο. Το 2021 αγόρασα το δικό μου καινούργιο με 21κ GLPlus (να φανταστείς ότι έχω 25κ χιλιόμετρα

). Μη βιαστείς, ψαξτο. -
ΥΓ. Κατι μου φαίνεται οτι ηταν λαθος στην τιμη τουhttps://auto.suzuki.gr/photo/master/pricelist/Suzuki Pricelist.pdf
-
Πινακίδες έξοδα μεταφορά κλπ πανω απο 1000αρικο !
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
ΥΓ. Κατι μου φαίνεται οτι ηταν λαθος στην τιμη τουΑν δεν έχει τέλη κυκλοφορίας στο αυτόματο, να το προτιμήσεις, θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Δυστυχώς η τιμή είναι πάνω από 28κ αλλά και πάλι είναι ανταγωνιστική. Αν ξαναπάς στην αντιπροσωπεία, ρώτα αν πουλάνε κάποιο από τα Test drive μοντέλα, τα δίνουν φθηνότερα, μετά πας για μεταχειρισμένο. Το 2021 αγόρασα το δικό μου καινούργιο με 21κ GLPlus (να φανταστείς ότι έχω 25κ χιλιόμετρα

). Μη βιαστείς, ψαξτο.Το ξέρω αδερφε το αυτόματο ειναι τούμπανο! Αλλά νόμιζα οτι πηγαίνε πιο χαμηλά. Πλησιάζει το ψυχολογικό όριο των 30 χαχαχα. Γιατι την ιδια στιγμή πηγα και ειδα και την Corolla cross και έπαθα πλακα ειναι αμαξαρα. Θα δούμε. Πάντως αξιζει και το s cross και η διαφορά ειναι ακομα σημαντική περίπου 4κ
-
Πινακίδες έξοδα μεταφορά κλπ πανω απο 1000αρικο !
Εχουν γίνει πανάκριβα τα Σουζούκι και ουσιαστικά μιλάμε για αυτοκίνητα 10ετίας (σε εχεδίαση, τεχνολογία, κατασκευή, ασφάλεια, κλπ.). Δεν αξίζουν με την καμία τόσα χρήματα.
-
SUZUKI SX4 SCROSS