-
@fanis75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@cirus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
1000 φορές DACIA
- Δεν είναι αυτοκίνητα τα Ντάτσια (εκτός Ντούστερ)...
- Δεν βλέπονται
ΥΓ: Γιαρισ Κρος το καλύτερο...Πούμα το πιο όμορφο αλλά σκορπάει και παράδοση του αγίου ποτέ δυστυχώς και πήγε και στον θεό η τιμή του.
DUSTER και SANTERO αντε και Vitara μέχρι να σβήσει ο ήλιος αν είναι να κυκλοφορω με yaris η sx4
Το puma δεν το συνιστώ πλέον ούτε εγω με τις τιμές που πήγε. Το ότι είναι πανέμορφο είναι δεδομενο και δεν σκορπάει, απλά έχει θεματα συναρμογής.
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δείτε το.
Ένα πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-s-cross-14-hybrid-allgrip-video
Μοιάζει εξαιρετικό. Λειτουργικό, με χειρόφρενο, κανονικό κιβώτιο, αρκετούς φυσικούς διακόπτες, τετρακίνηση suzuki. Ελπίζω να ισχύει και αυτό που λέει, ένα αυτοκίνητο για αυτούς που τους αρέσει η διαδικασία και δεν βαριούνται να οδηγούν. Η τιμή μεγάλη για να την πληρώσεις, μικρή για αυτό που προσφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή.
Γιατί και τα βολικά αυτοκίνητα μπορούν να έχουν ψυχή. -
Στα 30.000 ευρώ. Τα έχει..... Όλα. -
Στα 30.000 ευρώ. Τα έχει..... Όλα.Η GLX αυτόματη 4x4 πάντως έχει σχεδόν 32.
-
Τι ψυχή έχουν 2000 ευρώ;
-
Τι ψυχή έχουν 2000 ευρώ;
Καλό χρυσό το S Cross και εμένα μου αρέσει και το σκέφτηκα σοβαρά, αλλά τελικα.... Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ασύλληπτο ποσό 32 χιλιάδες για 129 άλογα... Και ημιάκαμπτο... Και καρότσα 10ετίας σχεδόν...
Αποφάσισα να του ρίξω Χ και να περιμένω να δω το Corolla Cross και το Xceed facelift.
Για 4κίνητο αυτή τη στιγμή μάλλον η σωστότερη κίνηση είναι Vitara GLX 1.4T manual στα 27χιλ. ΟΚ δεν είναι αυτόματο αλλά έχει αξιοπρεπέστατο χειροκίνητο κιβώτιο και καλό εξοπλισμό.
Και το Yaris Cross ενδιαφέρον σε 4κίνητο αλλά σιγά μη περιμένουμε ένα χρόνο+ για Yaris με κουτσουρεμένο εξοπλισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες...
-
Εγώ ρε παιδιά γιατί νομίζω πως το νέο s-cross και η corolla Cross είναι το "ίδιο" αυτοκίνητο;
-
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εγώ ρε παιδιά γιατί νομίζω πως το νέο s-cross και η corolla Cross είναι το "ίδιο" αυτοκίνητο;
Μοιάζουν εμφανισιακά αλλά καμία σχέση.
-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μοιάζουν εμφανισιακά αλλά καμία σχέση.
Είστε σίγουροι πως δεν παίζει συμπαραγωγή και κοινά μέρη;
-
Ναι, σίγουρα δεν παίζει
Me 1000 ευρώ παραπάνω παίρνεις το s cross καλύτεροι χώροι, καλύτερο εσωτερικό εξοπλισμός
-
Ναι, σίγουρα δεν παίζει
Me 1000 ευρώ παραπάνω παίρνεις το s cross καλύτεροι χώροι, καλύτερο εσωτερικό εξοπλισμός
Καλύτεροι χώροι ναι. Τα άλλα όχι. Ίδια είναι.
-
Το s cross έχει καλύτερη οθόνη, 360 μοίρες κάμερα .
Επίσης εχει αναβαθμιστεί στην μπροστινή ανάρτηση, στο vitara είχε τέτοια αναβάθμιση;
-
Το πίσω μέρος και ο σχεδιασμός στα πίσω φώτα δεν μου αρέσουν καθόλου.
Για εμένα χαλάνε όλα την εικόνα του αυτοκινήτου. -
Εκπλησσομαι ευχαριστα με την ευστοχη παρατηρηση του Πηλιου ομως... αν οι διαστασεις ειναι επισης κοντινες, η υποθεσή του εχει πολυ νοημα.
-
Αν κρατούσαν το πίσω μέρος ως έχει κι άλλαζαν μόνο το μπροστινό,θα ήταν καλύτερα.
Άραγε γίνεται ή έχουν διαφορετικά σημεία εφαρμογής οι μπροστινοί προφυλακτήρες και φώτα στο προηγ. με το καινούριο;
-
Επίσης εχει αναβαθμιστεί στην μπροστινή ανάρτηση, στο vitara είχε τέτοια αναβάθμιση;
Βρε συ λαπ θα μας τρελάνεις; Με 1000 ευρώ παραπάνω είπες άρα s cross gl+ όχι glx. Οπότε δεν έχει κανένα από αυτά
-
Πού κατασκευάζεται το scross, γνωρίζει κάποιος?
-
-
@spi_duster said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εκπλησσομαι ευχαριστα με την ευστοχη παρατηρηση του Πηλιου ομως... αν οι διαστασεις ειναι επισης κοντινες, η υποθεσή του εχει πολυ νοημα.
Καμία σχέση, τελείως άλλη πλατφόρμα. Το S Cross είναι Σουζούκι 100%.
-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Βρε συ λαπ θα μας τρελάνεις; Με 1000 ευρώ παραπάνω είπες άρα s cross gl+ όχι glx. Οπότε δεν έχει κανένα από αυτά
Εγώ από το άρθρο διάβασα αυτό....
"Η πιο πλούσια έκδοση GLX της δοκιμής προσφέρεται στα €28.930"
Για αυτό το είπα.
SUZUKI SX4 SCROSS