-
@lap said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εγώ γράφω ότι δεν γίνεται να φοβόμαστε. Τα εξαρχεια είναι μια μαγική γειτονιά, όσοι τα φοβούνται μάλλον βασίζονται σε δεισιδαιμονίες. Ούτε στα εξαρχεια οθτε στα πατησια κυκλοφορούν δολοφόνοι τραμπούκοι
Τα υπόλοιπα δεν σε αφορανΜε αφορούν από την στιγμή που μου θίγεις τα τέτοια σου ως κριτήριο στην άποψη μου! Οπότε αρχίζω και σκέφτομαι γιατί κάποιος να αναφέρει τα τέτοια του; Να μην είσαι τόσο μάγκας ώστε να μην προκαλείς εύλογα ερωτήματα γύρω από τα τέτοια σου!
Στα υπόλοιπα με καλύπτει ο απολυμαντικός.
Το πρόβλημα είναι ότι είσαι κουτσομπόλης και προσπαθείς να χρυσώσεις το χάπι σου. Οπότε, όχι δεν σε αφορούν
Μεταξύ των δύο μας όχι δεν είμαι εγώ ο κουτσομπόλης κσι το γνωρίζεις αυτό!
Απλώς δεν μπορώ το δήθεν! Ολοι σας πετυχημένοι μας βγήκατε και αυτό σχολιάζω!
Ποιος είπε ότι είναι πετυχημένος ; Πετυχημένος είναι όποιος έχει τεσλα ;
Τι συμπλέγματα κουβαλάς μικρέ μου φίλε ; -
Σύμπλεγμα στους δήθεν!
Το να μην αντιλαμβάνεσαι πως αυτοκίνητο των 50 Κ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο για το τεράστιο μέρος του πληθυσμού πρέπει είτε να ζεις στην κοσμάρα σου, είτε να έχεις τεράστια εισοδήματα ώστε τα 50Κ σου φαίνονται λίγα!
-
Η Αθηνά είναι μια ασφαλής πόλη με ποσοστό εγκληματικότητας χαμηλότερα από τον Μ.ο. Της εε. Οποίος θέλει να κάτσει σπίτι του και να βλέπει σκαι μπορεί να συνεχίσει να το κάνει
-
Σύμπλεγμα στους δήθεν!
Το να μην αντιλαμβάνεσαι πως αυτοκίνητο των 50 Κ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο για το τεράστιο μέρος του πληθυσμού πρέπει είτε να ζεις στην κοσμάρα σου, είτε να έχεις τεράστια εισοδήματα ώστε τα 50Κ σου φαίνονται λίγα!
Τι σε νοιάζει ματάκια μου, στα ζήτησα δανεικά ;
Ξαναλέω, δεν γίνεται να φοβόμαστε να ζήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις 4 ρόδες, διαφορετικές για τον καθένα προφανώς -
Το να μην αντιλαμβάνεσαι πως αυτοκίνητο των 50 Κ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο για το τεράστιο μέρος του πληθυσμού
Και? αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιεί όποιος το έχει? Το ασφαλίζεις και τέλος, απλό ειναι. Εξάρχεια μεγάλωσα και δεν είχαμε ποτέ θέμα και μέχρι και την Ζ4 πάρκαρα και δεν είχα ποτέ θέμα.
-
Το θέμα μα την ασφάλεια είναι πως μετά λίγα έτη δεν παίρνεις πίσω τα χρήματα του οχήματος! Οπότε τα 50 Κ σου που πάλεψες για να τα βγάλεις δεν θα τα πάρεις πίσω εάν πας γυρεύοντας!
Μπορεί η φάση της ζωής σου να μην σου δίνει την δυνατότητα κάθε στιγμή να πληρώνεις 50 Κ
Το ότι το πέτυχες μια στιγμή της ζωής σου και πήρες ένα καλό δώρο στον εαυτό σου δεν σημαίνει πως κάθε μέρα θα έχεις την ίδια ικανότητα!Εκτός αν μιλάνε για εισοδήματα άλλων μεγεθών
Δεν είπα να μην ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο, λέω να είσαι ρεαλιστής!
-
@lap πιο πολύ κινδυνεύεις οταν παρκάρεις στο Κολωνάκι από κάποιο αδέξιο suv παρά στα εξάρχεια.
Γενικά υπάρχει μια τάση να φοβόμαστε παραπάνω από όσο πρέπει. Εαν είναι να σε κλέψουν , θα σε κλέψουν και στο γκαραζ σου.
Και εαν δεν απολαύσουμε όσο ζούμε τους κόπους της ζωής τώρα , θα το κάνουν οι επόμενοι.
-
Το θέμα μα την ασφάλεια είναι πως μετά λίγα έτη δεν παίρνεις πίσω τα χρήματα του οχήματος! Οπότε τα 50 Κ σου που πάλεψες για να τα βγάλεις δεν θα τα πάρεις πίσω εάν πας γυρεύοντας!
Μπορεί η φάση της ζωής σου να μην σου δίνει την δυνατότητα κάθε στιγμή να πληρώνεις 50 Κ
Το ότι το πέτυχες μια στιγμή της ζωής σου και πήρες ένα καλό δώρο στον εαυτό σου δεν σημαίνει πως κάθε μέρα θα έχεις την ίδια ικανότητα!Εκτός αν μιλάνε για εισοδήματα άλλων μεγεθών
Δεν είπα να μην ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο, λέω να είσαι ρεαλιστής!
Ασε μωρε τον ανθρωπο να χαρει το αυτοκινητο του, οτι εισοδημα και να εχει λογο στους τριτους δε θα δωσει.
-
Κληρονόμοι!!! Τους βλέπουμε ήδη !!!
Καλά δεν λέω για γρατζουνιές! Οκ!
Αλλά βλέπεις η κατάσταση σε μια περιοχή δεν είναι και πολύ ήρεμη! Ε μη πας με το 50-70Κ αυτοκίνητο σου ξημερώματα! Του το έκαψαν !
-
Ολα τα αγαθά που αποκτούμε στη ζωή μας καλό είναι να τα χρησιμοποιούμε και να μην μας χρησιμοποιούν. Αν νιώθεις τόση ανασφάλεια για ένα ασφαλισμένο όχημα των 50k αγοράζεις ένα που δεν θα σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Το ποσό θα στοιχίσει έχει να κάνει με το πότε θα νιώθεις άνετα.
Το αν θα με ενοχλήσει προφανώς και θα το κάνει. Με εκνευρίζει η απάθεια των συμπολιτών μας, ποτέ δεν έχω χτυπήσει αυτοκίνητο τρίτου χωρίς να αναλάβω τις ευθύνες μου και τσαντιζομαι όταν μου το κάνουν και δεν αφήνουν έστω ένα τηλέφωνο. Το έχω ξαναγράψει, ούτε σε νοικιαρικο νησιού δεν μπορώ να φερθώ άσχημα σε οτι κατάσταση και να είναι.
Και επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις, επιτυχημένος δεν είναι όποιος αγορά τεσλα και μερσεντές, επιτυχημένος είναι όποιος γυρίζει σπίτι και βρίσκει ανιδιοτελής αγάπη, ότι και να οδηγάει !
-
Περισσοτερο δεν μπορεις να οδηγησεις κατι παλια αυτοκινητα οπως σημερα ειδα ενα Clio Williams γιατι αν χτυπησει η στο χτυπησουν δεν υπαρχουν ανταλλακτικα.
Για τα καινουρια θυμηζω οτι πανω απο 50% των πωλησεων ειναι ληζινγκ και ενοικιαζομενα, και το υπολοιπο 50% που τα εχουν αγορασει ειτε με μετρητο ειτε με δανειο ενα μερος απο αυτα αποσβενετε σε εταιρειες αρα αν το αμαξι ειναι εταιρικο ενα εργαλειο ειναι σε 3 χρονια θα το αλλαξεις ετσι και αλλοιως.
Για οσους εχουν αγχος τοτε μονο μεταχειρισμενα αμαξια 10ετιες και βαλε τα οποια εχουν φθηνα ανταλλακτιkα.
-
Επίτηδες έχετε τέτοια κουβέντα εδώ, έτσι ;
Ανεξάρτητα αν το πλήρωσες, τα έχεις, θα τα πάρεις κλπ είναι κρίμα και άδικο να σου μαγαρίζουν το αυτοκίνητο, να τρέχεις σε συνεργεία, μάστορες κλπ για να διορθώσεις κάτι που δεν έγινε όσο οδηγούσες.
Ζούμε μεταξύ ανθρώπων που τα έχουν γραμμένα όλα για διάφορους λόγους στα αρχιδια τους.
Δεν προσέχουν, δεν ασχολούνται, δεν τους νοιάζει.
Βλέπεις τα αμάξια σε κυκλοφορία και ελάχιστα είναι πένα. Ολα γρατσουνισμένα, χτυπημένα κλπ.
Γιατί ;
Και πως και που να τα φτιάξεις ; Εδω περιμένει ο άλλος προφυλακτήρα και πίσω πόρτα σε τεσλα 4 μήνες.
Επαγγελματίες μηδεν. Στο χώρο του αυτοκινήτου έχουν γίνει πλούσιοι όλοι οι αμόρφωτοι άσχετοι καγγουρες. Σοβαρός μάστορας κάνεις. Στο περίπου όλοι.Το ρούχο που φοράς αντέχεις να σου έρχεται ο καθένα να στο χαλάει, στο σπίτι σου ανέχεσαι ασχήμια και αλητεία έξω από αυτό ;
Μην υποβαθμίζεται το σωστό παιδιά.
Δεν είναι κατάσταση αυτή.Προφανώς και έχει φτάσει η κατάσταση σε σημείο να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τους κόπους σου.
Και αυτό δυστυχως είναι φασισμος άγριας μορφής !Προσωπικά προσπαθώ να μην πιέζω την τύχη μου. Ακόμα και αν χρησιμοποιήσω εναλλακτικές.
Στα περίεργα, δύσκολα μέρη θα πάω με ταξί, με άλλον ή και δεν θα πάω καθόλου. Στην καλύτερη με το φθηνότερο αμάξι μου.
Εχω γειώσει άπειρα events επειδή γίνονταν σε μέρη άβολα.
Για να πάω μια εκδρομή ελέγχω προτερα τη διαδρομή και τον προορισμό. Αν έχει πάρκινγκ, αν ιδανικά βλέπω το αμαξι από εκεί που θα είναι. Αν είναι γενικά άνετα. Αλλιως δεν πάω καν. Γι αυτό καθώς και λόγω χρόνου δεν κάνω εκδρομές παρά μόνο σε γνωστά μέρη.Εχθές έκανα 150 χλμ με το μαζντογιαρις αντί με το τεσλα γιατί θα πήγαινα στο Μακ Αρθουρ στην αρχή και δεν υπήρχε περίπτωση να στριμωχτώ σαββατιάτικα μαζί με τους πολλους πιθανούς απρόσεκτους.
Θα μου πει κάποιος χάνεις. Ναι σωστά χάνω αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη ούτε μπορώ να ασχοληθώ με τυχόν αβαρίες.
Η μάνα του φεύγα δεν έκλαψε ποτέ είναι το αγαπημένο μου γνωμικό! -
τι να πω και εγω με χειροκινητο, εχει καταντησει Κυριακη το κεντρο να ειναι σταματα ξεκινα, τι ταλαιπωρια ειναι απλα να περασεις οχι να παρκαρεις...και δεν υπαρχει και λυση σε αυτο το προβλημα περα απο το μετακομισεις μακρια απο Αθηνα.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Ανεξάρτητα αν το πλήρωσες, τα έχεις, θα τα πάρεις κλπ είναι κρίμα και άδικο να σου μαγαρίζουν το αυτοκίνητο, να τρέχεις σε συνεργεία, μάστορες κλπ για να διορθώσεις κάτι που δεν έγινε όσο οδηγούσες.
Ζούμε μεταξύ ανθρώπων που τα έχουν γραμμένα όλα για διάφορους λόγους στα αρχιδια τους.
Βλέπεις τα αμάξια σε κυκλοφορία και ελάχιστα είναι πένα. Ολα γρατσουνισμένα, χτυπημένα κλπ.
Γιατί ;
Και πως και που να τα φτιάξεις ; Εδω περιμένει ο άλλος προφυλακτήρα και πίσω πόρτα σε τεσλα 4 μήνες.
Επαγγελματίες μηδεν. Στο χώρο του αυτοκινήτου έχουν γίνει πλούσιοι όλοι οι αμόρφωτοι άσχετοι καγγουρες. Σοβαρός μάστορας κάνεις. Στο περίπου όλοι.Το ρούχο που φοράς αντέχεις να σου έρχεται ο καθένα να στο χαλάει, στο σπίτι σου ανέχεσαι ασχήμια και αλητεία έξω από αυτό ;
Δεν είναι κατάσταση αυτή.Προφανώς και έχει φτάσει η κατάσταση σε σημείο να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τους κόπους σου.
Και αυτό δυστυχως είναι φασισμος άγριας μορφής !Προσωπικά προσπαθώ να μην πιέζω την τύχη μου. Ακόμα και αν χρησιμοποιήσω εναλλακτικές.
Στα περίεργα, δύσκολα μέρη θα πάω με ταξί, με άλλον ή και δεν θα πάω καθόλου. Στην καλύτερη με το φθηνότερο αμάξι μου.
Για να πάω μια εκδρομή ελέγχω προτερα τη διαδρομή και τον προορισμό. Αν έχει πάρκινγκ, αν ιδανικά βλέπω το αμαξι από εκεί που θα είναι. Αν είναι γενικά άνετα. Αλλιως δεν πάω καν. Γι αυτό καθώς και λόγω χρόνου δεν κάνω εκδρομές παρά μόνο σε γνωστά μέρη.Εχθές έκανα 150 χλμ με το μαζντογιαρις αντί με το τεσλα γιατί θα πήγαινα στο Μακ Αρθουρ στην αρχή και δεν υπήρχε περίπτωση να στριμωχτώ σαββατιάτικα μαζί με τους πολλους πιθανούς απρόσεκτους.
Θα μου πει κάποιος χάνεις. Ναι σωστά χάνω αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη ούτε μπορώ να ασχοληθώ με τυχόν αβαρίες.
Η μάνα του φεύγα δεν έκλαψε ποτέ είναι το αγαπημένο μου γνωμικό!Θα πρέπει να δεις την ζωή αλλιώς. Μου έχουν γρατσουνίσει αυτοκίνητο , την ίδια ημέρα που το είχα παραλάβει μετά από κεραμική επίστρωση. Δεν έγινε και κάτι, το ίδιο αυτοκίνητο είναι. Τα αυτοκίνητα και θα τα χτυπήσουμε και θα μας χτυπήσουν, οι άνθρωποι να είναι καλά.
Για τις εκδρομές οι ψυχαναγκασμοί σου είναι απίστευτοι. Μήπως τελικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο; Να πηγαίνεις με uber να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή το robotesla οπότε βγει.
-
Δεν εχω κανει κεραμική σε κανένα αυτοκινητο. Τα πλένω μια στο τοσο σε do it yourself πλυντήρια. Το μονο που με ξενερωνει με το τεσλα ειναι οτι δεν μπορω να του βαλω χερι. Στα υπολοιπα τα σερβις τα εκανα μονος μου, με αγαπη μερακι και πραγματικη λατρεια για μηχανες και μηχανολογια για αυτο δεν με απασχολει πολυ το χρωμα, τα φρου φρου και τα αρωματα με ενδιαφέρει η ουσια.
-
Εχθές έκανα 150 χλμ με το μαζντογιαρις αντί με το τεσλα γιατί θα πήγαινα στο Μακ Αρθουρ στην αρχή και δεν υπήρχε περίπτωση να στριμωχτώ σαββατιάτικα μαζί με τους πολλους πιθανούς απρόσεκτους.
Εντάξει το κεντρο, αλλα και το μακαρθουρ??? Που εχει ισως το πιο ανετο και μπολικο παρκινγκ στην αττικη ακομα και Σαββατο? Εκει μπορεις να παρκάρεις χωρις κανεναν δεξια και αριστερα σου αμα θες!!
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
Γιατί ;
Η μάνα του φεύγα δεν έκλαψε ποτέ είναι το αγαπημένο μου γνωμικό!Θα πρέπει να δεις την ζωή αλλιώς. Μου έχουν γρατσουνίσει αυτοκίνητο , την ίδια ημέρα που το είχα παραλάβει μετά από κεραμική επίστρωση. Δεν έγινε και κάτι, το ίδιο αυτοκίνητο είναι. Τα αυτοκίνητα και θα τα χτυπήσουμε και θα μας χτυπήσουν, οι άνθρωποι να είναι καλά.
Για τις εκδρομές οι ψυχαναγκασμοί σου είναι απίστευτοι. Μήπως τελικά δεν πρέπει να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο; Να πηγαίνεις με uber να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή το robotesla οπότε βγει.
Σε αυτα που χτυπαμε, καλο ειναι να αφηνουμε ενα χαρτακι με τα στοιχεια μας, δεν μας στοιχίζει τιποτα.
-
Τελικά οι κάμερες των Τέσλα δεν έχει κανένα αποτρεπτικό αποτέλεσμα σε βανδαλισμούς, ζημιές και κλοπές, μου κάνει εντύπωση
-
@jamesd said in TESLA FORUM:
Τελικά η κάμερα των Τέσλα δεν έχει κανένα αποτρεπτικό αποτέλεσμα σε βανδαλισμούς, ζημιές και κλοπές, μου κάνει εντύπωση
δεν ξερω αν εχει αποτρεπτικό, αλλα ενα λεβεντη τον βρηκα και μου εκανε δηλωση
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Εχθές έκανα 150 χλμ με το μαζντογιαρις αντί με το τεσλα γιατί θα πήγαινα στο Μακ Αρθουρ στην αρχή και δεν υπήρχε περίπτωση να στριμωχτώ σαββατιάτικα μαζί με τους πολλους πιθανούς απρόσεκτους.
Εντάξει το κεντρο, αλλα και το μακαρθουρ??? Που εχει ισως το πιο ανετο και μπολικο παρκινγκ στην αττικη ακομα και Σαββατο? Εκει μπορεις να παρκάρεις χωρις κανεναν δεξια και αριστερα σου αμα θες!!
Σάββατο ; Της πουτανας γινόταν. Ευτυχως που δεν ξεκίνησαν οι εκπτώσεις ακόμα και μπορέσαμε να φύγουμε.
Στα εμπορικά γίνονται τα χειρότερα. Σαν τα σουπερμάρκετ.
Έρχεται η κάθε καριολα ή μαλακας με η χωρις φασαριόζικα/κακομαθημένα παιδάκια που έχουν μεγαλώσει χωρίς κανένα σεβασμό στην ξένη περιουσία, δίπλα ανοίγει διάπλατα την πόρτα και άντε γεια. Τα τεσλα φόρα είναι γεμάτα από κλιπ σεντρυ από εμπορικά.
Εχουν και τις θέσεις τσίμα τσίμα.
Να φανταστείς ακόμα και με το μικρό επειδή ήρθε δίπλα ένα discovery έπιασα το κινητό, έβαλα φακό και το έψαξα όλο από εκείνη την πλευρά.
Ευτυχώς είχα παρκάρει όσο πιο άκρη μπορούσα.
Απλα μετά πήγα σε μέρη άνετα και εύκολα οπότε θα ήμουν πιο άνετα. Βεβαια το ξεκολιασα μετά το μικρακι. Power mode και τάπα όσο δεν πάει παρόλο το εκνευριστικό μούγκρισμα. Έπαιζε metalΜε αμάξι πάνω από 30 χήνες (μην πω 25) καο 4 μετρα δεν είναι να είσαι άνετος.
TESLA FORUM