-
Ολοι αυτό θα πάρετε...
Λογικό μέγεθος, καλή τιμή στα 28000 πλούσια έκδοση με την διχρωμία που βλέπετε. Δεν σε νοιάζει τίποτα...
-
Άσε μας και εσύ. Θα πέσει η μετοχή. Πούλα
-
@lap said in TESLA FORUM:
Που είναι αυτό;;;ρε σεις ποτε πήρε Τέσλα;;
Ποιος από όλους;;; Εμ με το ΠΑΣΟΚ και τις κατασκευές που ασχολείσαι ασταμάτητα έχεις χάσει επεισόδια. Keep up!!!!
-
Ο παγωμένος. Τον άφησα με το vw. Τώρα έχει Τέσλα;
-
Μέχρι να αποφασίσει ο Γάτος με τι θα αντικαταστήσει το Αυτοκρατορικό 3008, έχει αναλάβει τις δοκιμές ο παγωμένος...
Με χρέωση του Γάτου εννοείται...
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Εχεις αποφασίσει σε τι τιμή θα το δώσεις ?
Μεχρι τελη Ιουνίου που με υποχρεώνουν να το εχω λόγω επιδότησης δεν μπορώ να κανω κατι!
Μετά θα δοθεί σε τιμή καινούργιου μειον επιδότηση αν δεν τρέχει τότε καποιο νέο πρόγραμμα! Μακαρι να μπορω να δωσω και το account μαζι να δωσω και τα χλμ φορτισης μαζι....
Ειδάλλως θα δουμε! Εχουν πολλους τρόπους να μαζευουν κλικ τα bev...
To κακό είναι οτι χρειαζομαι αμεσα τη θέση παρκινγκ στο σπίτι και μου την εχει αχρηστέψει η μαούνα.... και δεν θέλω να πληρωσω να την παω να την αφήσω εκτός σπιτιού.... Τουλαχιστον δεν εχω παγια πλην της ασφαλειας με δαυτο... ουτε καυσιμα πληρωνω γιατι εχω δωρεάν χλμ supercharging...
Αλλά μου ειναι τοσο αβολο, χαμηλό, τεραστιο σε διαστάσεις, για τον πουτσο χρωμα/βερνικι, ταλαιπωρια εργονομικά που ουτε τσαμπα δεν το κυκλοφορώ!
Ειναι μαλακία να έχεις τοσο δεσμευμένο κεφάλαιο για 1-2 βόλτες το μηνα!
Πως την πατησα ετσι;;Εγω στο είχα πει τότε να μην πάρεις τίποτα, αλλά εσυ μου έλεγες για το φανταστικό vfm και τον εξοπλισμό του
Τοσο φθηνα τετοιο αμαξι δεν εχω ξαναπαρει! Για αυτό δεν μετανιώνω καθόλου, ουτε για το γκαζακι που μου δίνει!
Απλα εμενα δεν μου κανει για αυτό που το ηθελα!
Μεχρι που μου το χτυπησαν στο παρκινγκ το χρησιμοποιουσα!
Μετα το φιλοσοφησα αλλιως! Να πανε να γαμηθουμε οι αλητες στο πανακρίβου παρκινγκ τους..!
Αλλά γενικά εχω πια αλλα εξοδα για να μαλακίζομαι με ρόδες!
Οταν φυγει και το bev.. τερμα για εμενα οι αγορες...
New Year's resolution! -
@lap said in TESLA FORUM:
Ο παγωμένος. Τον άφησα με το vw. Τώρα έχει Τέσλα;
Καποια πραγματα δεν γραφονται στα φορουμ
Iceman τι χρωμα το πηρες?
-
Πάντως τον παραδέχομαι τον ice. Εχει μπει μέσα στο owners chat και χώνει ασταμάτητα. Εχει φοβερή πλάκα!!
Και θα τα χώνω γιατι απευθυνομαι σε fanboys που νομίζουν οτι ψωνισαν διαστημόπλοιο ενω δεν μπορουν να τα κυκλοφορήσουν!
Εχουν ξεσκίσει τα sentry ... τους ακουμπησε ο διπλανος, τους στραβοκοίταξε ο διερχομενος, τους ζωγραφισε πουτσες στο καπω ο τρίτος, τους εσπασαν το παρμπριζ με καπακι σκουπιδοτενεκε ο αλλος, κοκ..
Τετοιο μαγνήτη μαλακίας σαν τα τεσλα δεν εχω ξαναδει!
Αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται!Αιρεση χαρε κρισνα φαση!
-
Πω πω μανια οι τεσλαδες να μην τους κατηγορησουν τα αμαξια τους.
Γελαω με την πρεμουρα στα τεσλοφορα για το τι τους ειπαν στα εορταστικα τραπεζια για τα τελευταια φλοπς, πως απαντησαν κλπ
Ευτυχως εμενα δεμ ξερει κανεις οτι εχω μπριζα και δεν ασχολουμαστε παροτι ο κουνιαδος μου κατι ειπε και υπερθεματισαμε με το γιο τρολαροντας.Η ουσια ειναι παντως οτι χωρις φορτιση ΧΚ Παρνασσου να πας και να ερθεις χωρις να συμπληρωσεις καπου απλά δεν γινεται. Καποιοι κανουν κυκλο μεσω Αταλαντης. Προσωπικα δεν θα έμπαινα καν στον κοπο να αγχωθω αν και που θα επρεπε να φορτισω εστω και για λεπτα για τοσο μικρη βολτα. Και να ταλαιπωρησω βεβαια οποιοδηποτε αμαξι 40 χιλιαδων εν μεσω καφρων, αμπαλων και κακων συνθηκων.
Τελευταια φορα στο χιονοδρομικο ειχα παει απο Αμφικλεια μετα το Πασχα του 2017 με τη Χ1 τοτε αλλα ειμασταν 10 παρεες….
Ξαναανεβηκα καθημερινη Φλεβαρη του 2020 αλλα δεν κατεβηκαμε καπου και μετα χαθηκα και βγηκα στη Γραβια. Σκεψου να ημουνα με ηλεκτρικο και να χανομουν στο δασοςΑλλα οταν λεμε για αιρεση, και λιγα λεμε. Τους εχει παραμυθιασει ο ελονας και εχει βρει αποστολους για τα πιο αβολα για την ελληνικη πραγματικοτητα αμαξια που κυκλοφορουν.
Καναμε τα οικογενειακα τραπεζια σε Τερμα Πατησια και Βυρωνα. Ουτε καν πλησιαζε το τεσλα εκει. Επρεπε να ειχα τον απολυμαντικο να εβλεπε που ουτε το μαζντογιαρις δεν χωραγε.
Ή ακομα και εξοδο στον Ελληνικο Κοσμο οπου βρισκουν ολα στη ραμπα εξοδου….
Για Αμερικα τελεια. Για εδω ταλαιπωρια!Τι κανεις στα πατησια με τους φτωχούς ; Φαντάζεσαι να είχαν φοιτήσει και σε κανένα δημόσιο σχολείο στα πατησια ;
Θες να σε κολλήσουν φτώχεια καταραμένη φτώχεια ;
Εμένα πάντως στα τραπέζια στα πατησια περισσότερο θα με ενοχλούσε να είχα καλέσει γκρινιάρηδες σπαζοκλαμπανιες παρά αν θα με ρώταγε κάποιος για το ηλεκτρικό !
-
Μεχρι τελη Ιουνίου που με υποχρεώνουν να το εχω λόγω επιδότησης δεν μπορώ να κανω κατι!
Μετά θα δοθεί σε τιμή καινούργιου μειον επιδότηση αν δεν τρέχει τότε καποιο νέο πρόγραμμα! Μακαρι να μπορω να δωσω και το account μαζι να δωσω και τα χλμ φορτισης μαζι....
To κακό είναι οτι χρειαζομαι αμεσα τη θέση παρκινγκ στο σπίτι και μου την εχει αχρηστέψει η μαούνα.... και δεν θέλω να πληρωσω να την παω να την αφήσω εκτός σπιτιού.... Τουλαχιστον δεν εχω παγια πλην της ασφαλειας με δαυτο... ουτε καυσιμα πληρωνω γιατι εχω δωρεάν χλμ supercharging...
Αλλά μου ειναι τοσο αβολο, χαμηλό, τεραστιο σε διαστάσεις, για τον πουτσο χρωμα/βερνικι, ταλαιπωρια εργονομικά που ουτε τσαμπα δεν το κυκλοφορώ!
Πως την πατησα ετσι;;Τελείωσε η παραμυθά με τη λεπτή στρώση βαφής και άρχισε η παραμυθά με το χαζό βερνίκι! Σύντροφοι, τι άλλη πίπα θα διαβάσουμε ;
-
Πως την πατησα ετσι;;#chronia_polla
#mono_vitara να ηρεμήσεις... -
Ο Στέφανος ταλαιπωρείται ψυχολογικά με τα νεα αυτοκίνητα. Να είναι καλοτάξιδο και δεν θα τους κάνει κακό στα φορουμ της Τεσλα να είναι κάποιος που κράζει.
Ζω για μονομαχία Στέφανος vs Ηλία !!!
-
Θα ανοίξω δύο θέματα που θα αφήσουν Ιστορία.
Θέμα 1. Ιδανικό αυτοκίνητο για τον Παγωμένο.
Θέμα 2. Ιδανικό αυτοκίνητο για τον Γάτο.
-
Το καταλαβαίνω να γκρινιάζεις γιατί δεν έχει την αυτονομία που υπόσχεται, γιατί δεν είναι τόσο εύκολη η φόρτιση σε third party φορτιστές, γιατί μπορεί να ζεσταίνει η καμπίνα το καλοκαίρι λόγω των μεγάλων γυάλινων επιφανειών.
Αλλά να γκρινιάζεις γιατί είναι μακρύ και μεγάλο πράγμα που μπορείς να αντιληφθείς με μία άντε δύο δοκιμές και μπορείς να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι με τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν στο δρόμο, ε ας μην κρυβόμαστε είσαι απλά Edit {Admin}!
@red_monster Με μεγάλη επιείκεια, λόγω των εορτών, δέχεστε αυστηρή προειδοποίηση για τον χαρακτηρισμό κατά του συνομιλητή σας. Κανονικά θα έπρεπε να δοθεί κατευθείαν ποινή, η οποία θα δοθεί επαυξημένη την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι αντίστοιχο. {Admin}
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
Ο Στέφανος ταλαιπωρείται ψυχολογικά με τα νεα αυτοκίνητα. Να είναι καλοτάξιδο και δεν θα τους κάνει κακό στα φορουμ της Τεσλα να είναι κάποιος που κράζει.
Ζω για μονομαχία Στέφανος vs Ηλία !!!
Αρχιερεας στην αίρεση !
Ελπίζει να τον πάρει μαζι ο Ελον στον Αρη!
Δεν εξηγείται αλλιως!
Σιγουρα δεν ειναι για πεταμα τα bev πολλω δε μαλλον τα Τεσλα, αλλά αυτός πια ειναι τοσο μονοπαντος, που βαριέσαι!
Του τη λέω οποτε μπορώ! -
Μην μπεις στον κοπο! Δεν υπαρχει ιδανικό αμαξι για εμενα! Το ξένο ειναι παντα πιο γλυκό .... στα αμαξια ειμαι κομμουνιστης! Δεν αντεχω τα βάρη της ιδιοκτησίας!
-
@gatoz said in TESLA FORUM:
#chronia_polla
#mono_vitara να ηρεμήσεις...Θοδωρή μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!
Να εισαι καλά αλλα ουτε vitara ουτε τιποτα! -
Μην μπεις στον κοπο! Δεν υπαρχει ιδανικό αμαξι για εμενα! Το ξένο ειναι παντα πιο γλυκό .... στα αμαξια ειμαι κομμουνιστης! Δεν αντεχω τα βάρη της ιδιοκτησίας!
οτιδηποτε μας ανηκει ειναι εως ενα βαθμο και πηγη αγχους. Απο την αλλη ομως προσφερει κα χαρες. Νομιζω οτι στην περιπτωση σου η πλαστιγγα γερνει υπερβολικα προς την μερια της πηγης αγχους, επομενως πιστευω οτι καλυτερα ειναι να μεινεις με οχηματα leasing, ωστε να ελαχιστοποιηθει το αγχος κατοχης (φθορες, απομειωση αξιας). Ναι μεν δεν θα ειναι τοσο ωραια οχηματα οσο αυτα που θα μπορουσες να αγορασεις (αν ειναι εταιρικα της δουλειας) ή θα τα πληρωσεις λιγο παραπανω (αν ειναι προσωπικο ληζινγ οπως η Χ1), αλλα τουλαχιστον θα κοιμασαι πιο ησυχος τα βραδια. Στην τελικη αυτο το τελευταιο ειναι και το πιο σημαντικο!
Οταν φτανουμε σε ηλικιας που δεν εχουμε αλλα τοσα χρονια μπροστα μας, καλο ειναι να περικοπτουμε τα αχρειαστα αγχη... εχουμε αρκετα ηδη που δεν μπορουμε να αποφυγουμε! -
Άγχος έχεις όταν είσαι κάνα μήνα στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και δεν ξέρεις πότε θα βγεις, όταν μπαίνει ο μήνας και δεν ξέρεις αν έχεις να πληρώσεις τη θέρμανση της οικογένειάς.
Αυτά είναι πραγματικά άγχη, τα γδαρσίματα προφυλακτήρα και το αν χωράει να στρίψει στο blue star paros είναι άγχη που έχουν κακομαθημένα παιδάκια που ζουν σε άλλο σύμπαν.
-
Πως την πατησα ετσι;;Εγω στο είχα πει τότε να μην πάρεις τίποτα, αλλά εσυ μου έλεγες για το φανταστικό vfm και τον εξοπλισμό του
Τοσο φθηνα τετοιο αμαξι δεν εχω ξαναπαρει! Για αυτό δεν μετανιώνω καθόλου, ουτε για το γκαζακι που μου δίνει!
Απλα εμενα δεν μου κανει για αυτό που το ηθελα!
Μεχρι που μου το χτυπησαν στο παρκινγκ το χρησιμοποιουσα!
Μετα το φιλοσοφησα αλλιως! Να πανε να γαμηθουμε οι αλητες στο πανακρίβου παρκινγκ τους..!
Αλλά γενικά εχω πια αλλα εξοδα για να μαλακίζομαι με ρόδες!
Οταν φυγει και το bev.. τερμα για εμενα οι αγορες...
New Year's resolution!αν θελεις να σου δωσω το δικο μου αλλαγη?
TESLA FORUM