-
@dettol said in TESLA FORUM:
λυπαμαι οποιον σκεφτεται να αγορασει Υ τωρα. Ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση του. Να παρω το "παλιο" ή να χασω το 9χιλιαρο;
Εγω θα περιμενα λιγο μπας και δωσουν καμια ακόμα προσφορά για να φυγει το στοκ και θα επαιρνα με το 9χιλιαρο....
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
λυπαμαι οποιον σκεφτεται να αγορασει Υ τωρα. Ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση του. Να παρω το "παλιο" ή να χασω το 9χιλιαρο;
Εγω θα περιμενα λιγο μπας και δωσουν καμια ακόμα προσφορά για να φυγει το στοκ και θα επαιρνα με το 9χιλιαρο....
θυμασαι ποια ειναι η μεγαλυτερη εκπτωση που εχουμε δει; νομιζω μεχρι 3 χιλιαρικα, κατα την αλλαγη απο legacy 3αρι σε highland. Θα πρεπει να περιμενει αρκετα καποιος ομως, δηλαδη θα φτασουμε στο 25 μαλλον
-
Ως συνήθως, ο evans τα λέει ωραία.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
θυμασαι ποια ειναι η μεγαλυτερη εκπτωση που εχουμε δει; νομιζω μεχρι 3 χιλιαρικα, κατα την αλλαγη απο legacy 3αρι σε highland. Θα πρεπει να περιμενει αρκετα καποιος ομως, δηλαδη θα φτασουμε στο 25 μαλλον
Είχα βρει το model 3 lr τέτοια περίοδο πέρσι στα 45 k προ επιδότησης σε διαφορά χρώματα. Το model 3P μέχρι 48 k €.
Αλλά ως γνωστό, άνοιγε το απόθεμα και σε 30’ είχαν εξαφανιστεί όλα. -
Ως συνήθως, ο evans τα λέει ωραία.
Απλο, περιεκτικός, χωρίς υστερίες και παροξυσμούς.
Απο 01/01/2024 για κάθε τέσσερα εταιρικά αυτοκίνητα (οχήματα ΙΧ, όχι ΦΙΧ) το ένα οφείλει να είναι μηδενικών ή χαμηλών ρύπων -
If Tesla is able to fix the truck, we will move on to episode 2
WhistlinDiesel Cybertruck Durability Test #1
Youtube VideoCODY for PRESIDENT !
Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! -
@monman2 said in TESLA FORUM:
If Tesla is able to fix the truck, we will move on to episode 2
WhistlinDiesel Cybertruck Durability Test #1
Youtube VideoCODY for PRESIDENT !
Τ Ε Λ Ε Ι Ο !Τι σαπακι είναι αυτό ρε παιδιά;;;;
Πως ξεκόλλησε έτσι το πίσω μέρος ;
Με ψαροκολλα το έχουν κολλήσει το σασί;;Το πιο ανησυχητικό για μένα ήταν το ψεύτικο πεντάλ "γκαζιού" που έσπασε σαν από πεντάλ παιχνίδοκονσόλας και το απίστευτο πως υπήρχαν θέματα από οδηγούς που κόλλησε πατημένο και η αιτία ήταν λέει... κάποιο είδος σαπουνιού που χρησιμοποιούσαν κατά την συναρμολόγηση για να κουμπώσει ευκολότερα κάποιο κομμάτι!!!
Τι γίνεται;;;
Μήπως αυτά είναι σημάδια μελλοντικής αποκάλυψης μια μνημειώδους απάτης τύπου ponzi scheme που θα βάλει το όνομα Tesla στο πάνθεον των μεγάλων brand και CEO's που εξαπάτησαν καταναλωτές , επενδυτές, κυβερνήσεις κλπ;
-
Είμαι ο μόνος που ο τύπος στο βίντεο του μοιαζει με ψυχασθενή;
Όλες αυτές οι εξάρσεις και κραυγές είναι αποτέλεσμα καφεΐνης ή λάθος διάγνωσης κάποιου ιδρύματος;
Μια χαρά είναι το αυτοκινητο.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Είμαι ο μόνος που ο τύπος στο βίντεο του μοιαζει με ψυχασθενή;
Όλες αυτές οι εξάρσεις και κραυγές είναι αποτέλεσμα καφεΐνης ή λάθος διάγνωσης κάποιου ιδρύματος;
Μια χαρά είναι το αυτοκινητο.
Ο Cody είναι το "Ρίχτο Ηλία" στην redneck έκδοση .
Όταν έκαψε την ferrari στο χωράφι με τα καλαμπόκια ήταν η πιο γαμ@τη αντίδραση στην πολιτική ορθότητα του beverly hills που εχω δει.Tο παραπάνω είναι το βίντεο που περίμεναν οι ντιέγκο αυτού του κόσμου και το κάνει τόσο brutal που δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα γιατί ο Ίλον είπε οτι το cybertruck είναι “apocalypse-proof”
https://economictimes.indiatimes.com/news/international/us/why-elon-musk-calls-teslas-cybertruck-apocalypse-proof-all-about-it/articleshow/105665090.cms?from=mdrΟ WhistlinDiesel είναι η Αποκάλυψη Τώρα για το cybertruck ... Ηθελέστα και παθέστα!
-
Ο Ίλον είπε για αποκάλυψη. Εάν συνέβη αποκάλυψη τότε οντως μπορεί να αξιολογηθεί η δήλωση του. Εάν δεν συνέβη αποκάλυψη κατά την διεξαγωγή του τεστ, τότε το παλικάρι κραυγάζει και χοροπηδάει χωρίς λόγο.
-
Σημαντική αύξηση αυτονομίας, αλλά μένει να δούμε και την ενδεχόμενη αύξηση της τιμής. Δυσκολεύει αρκετά η απόφαση για το εάν αγοράζεις άμεσα ή περιμένεις, όπως έγραψε ο @dettol
-
Κι εδώ αναφέρουν αυτή τη φήμη, αλλά λένε ότι είναι δύσκολο να γίνει πράξη.
https://www.drive.gr/news/ayta-einai-ola-osa-gnorizoyme-gia-neo-tesla-model-y-juniper
-
Χρειάζεται τόσο μεγάλη μπαταρία; Δεν έχω σοβαρή εμπειρία απο το Υ, αλλά στο 3 σίγουρα δεν χρειάζεται και ίσως και στο Υ με τις κατάλληλες βελτιώσεις δεν χρειάζεται.
-
Σίγουρα παύεις να σκέφτεσαι το εάν σου φτάνει η μπαταρία, αφού ειδικά στη Ελλάδα νομίζω θα φτάνεις παντού χωρίς στάση για φόρτιση. Και εγώ θεωρώ πως τα υπάρχοντα μοντέλα είναι ικανοποιητικά, ιδίως το LR RWD που κοιτάζω
-
@niou said in TESLA FORUM:
Σίγουρα παύεις να σκέφτεσαι το εάν σου φτάνει η μπαταρία, αφού ειδικά στη Ελλάδα νομίζω θα φτάνεις παντού χωρίς στάση για φόρτιση. Και εγώ θεωρώ πως τα υπάρχοντα μοντέλα είναι ικανοποιητικά, ιδίως το LR RWD που κοιτάζω
με μεγαλο πεναλτυ βαρους και κοστους και δεν ειναι μπαταρια ειναι πακετο απο μπαταριες. για μενα θα ηταν προτιμοτερη μικροτερες και ελαφρυτερες μπαταριες που θα ηταν φθηνοτερες να τις αλλαξεις.
-
Να ξεκινησω λεγοντας οτι δεν πιστευω οτι θα αλλαξει το battery pack. Μιλαμε απλα για facelift και οχι για νεο μοντελο. Ουτε στο νεο 3αρι ειδαμε καποια αλλαγη στην μπαταρια (περα απο τις μικρο διαφορες μεταξυ των μοντελων που κατασκευαζονται στις ΗΠΑ ή στην κινα) και σιγουρα οτι αξιοσημειωτη διαφορα στη χωρητικοτητα.
Προσωπικα, εκτιμω οτι το νεο Υ θα παρει ολες τις βελτιωσεις του highland και ισως εχει καμμια νεα τσαχπινιά μονο και μονο για να δικαιολογησουν την διαφορα τιμης μεταξυ 3αριου και Υ. πχ η διαφορα Υ, highland, αυτην τη στιγμη (εκτος του μεγεθους) νομιζω οτι ειναι μονο το φιλτρο hepa. Ισως βαλουν μπροστα καμερα οπως εχει το cybertruck; Σχετικα φτηνη βελτιωση μου φαινεται οτι ειναι, αλλα σιγουρα χρηστικη.
Τα κινεζικα και γερμανικα Υ νομιζω οτι εχουν εδω και καιρο διπλα πισω τζαμια.Σχετικα με την καταναλωση. Δεν ειχα ποτε κανεναν ενδοιασμο να προτεινω το "μικρο" 3αρι σε επιδοξους αγοραστες. Το "μικρο" Υ ομως εμφατικα ΟΧΙ! Το Υ, σε ταχυτητες ΕΟ εχει + +15-20% καταναλωση σε σχεση με το 3αρι, το οποιο καθιστα την μικρη μπαταρια (60kwh) προβληματικη για ταξιδια. Χωρις να παω ιδιαιτερα γρηγορα, αλλα με το οριο του αυτοκινητοδρομου (130) ανετα φτανω τις 200wh/km (20kwh/100km). Aυτο μεταφραζεται σε 300χλμ εμβελεια εχοντας ξεζουμισει ολοκληρη την μπαταρια. Πιθανοτατα το μικρο Υ να επιτυγχανει μικροτερη καταναλωση (λογω μικροτερου βαρους) αλλα και παλι...
Να παρει καποιος το Υ για αυτοκινητο πολης, χλωμο μου φαινεται.Επομενως, το Υ RWD LR ειναι μια καλη μεση λυση για καποιον που δεν θελει να δωσει τα λιγα παραπανω χρηματα και να παρει το dual motor.
-
Νομίζω οτι το Υ SR με την LFP πρέπει να πάει απο τα 58,5 στα 65 για να είναι ανταγωνιστικό. Η κυκλοφορία του Y LR RWD μας θόλωσε τα νερα και ίσως δεν αλλάξουν σετ μπαταριών , τουλάχιστον στο λανσάρισμα , μπορεί όμως να αυξάνει χωρητικότητα με software upgrade επι πληρωμή.
-
Εντυπώσεις κατόχου μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με Model Y.
https://cartalk.gr/enas-chronos-tesla-model-rwd-apogoitefsi-apotheosi/
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Εντυπώσεις κατόχου μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με Model Y.
https://cartalk.gr/enas-chronos-tesla-model-rwd-apogoitefsi-apotheosi/
τα ειπε πραγματικα ολα!
Μονη ενσταση μου ειναι το θεμα της καταναλωσης, που δυσκολευομαι να πιστεψω. Ισως εχει τοση μεγαλη διαφορα η κινηση στο επαρχιακο δικτυο. Εγω εχω κινηθει κατα κυριο λογο εντος αθηνας (με πολλη κινηση) και σε εθνικη οδο. Καποια στιγμη οταν κινηθω σε επαρχιακους δρομους, θα μηδενισω το trip A να δω τι ψαρια πιανει εκει. -
TESLA FORUM