-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
@chrisk6 said in TESLA FORUM:
Στο update που έδωσε τα Χριστούγεννα είχε μέσα και το track mode.
Ετοιμο για Serres δηλαδη...?
Πίστα και αυτοκίνητο 1800κιλα , είναι αστείο.
Τι το θελει το track mode τοτενες?
Εγω θα το εβαζα παντως... -
@ataim said in TESLA FORUM:
Στην πίστα τα φορτηγάκια ξυρίζουν, σε κάνα downhill θα τρώνε τα μουτράκια τους
Στην Κατάβαση του κολοσουρτη ήταν καλό, πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα
-
Είναι γελαδι.
Μπορεί να έχει ελάχιστο body roll λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, αλλά το βάρος είναι εκεί και το καταλαβαίνεις σε εναλλαγή πορείας. -
Είναι γελαδι.
Μπορεί να έχει ελάχιστο body roll λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, αλλά το βάρος είναι εκεί και το καταλαβαίνεις σε εναλλαγή πορείας.Το βάρος το καταλαβαίνεις και σε εναλλαγή πορείας και σε φρεναρίσματα ειδικά αν έχεις συνηθίσει απο ελαφριές κατασκευές🥰
-
Αυτό λεω.
Η μόνη πίστα που μπορεί να δεί είναι σε κανένα λουλουδαδικο.
-
Αυτό λεω.
Η μόνη πίστα που μπορεί να δεί είναι σε κανένα λουλουδαδικο.
DRAGSTER motherf...r και μπαίνει πίστα κανονικά
ξεφτιλίζει αλλα με πολύ περισσότερα άλογα πάντως
-
Ποτέ δεν μου άρεσε το dragster.
Το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει απίστευτες εκκινήσεις, αλλά δεν φτιάχτηκε για αυτόν τον σκοπό.
Είναι μια πολύ καλή μπερλινα για να γράφεις χιλιόμετρα , άσχετα αν στην χώρα μας δεν έχουμε το δίκτυο ταχυφορτιστων που χρειάζεται. -
Ποτέ δεν μου άρεσε το dragster.
Το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει απίστευτες εκκινήσεις, αλλά δεν φτιάχτηκε για αυτόν τον σκοπό.
Είναι μια πολύ καλή μπερλινα για να γράφεις χιλιόμετρα , άσχετα αν στην χώρα μας δεν έχουμε το δίκτυο ταχυφορτιστων που χρειάζεται.ουτε εμένα αλλα και αυτό σε πίστα γίνεται
-
-
Για το γεωγραφικό ανάγλυφο που βρισκόμαστε,ναι είναι γελαδι.
Δεν έχουμε τις ανοιχτές καμπές του ρινγκ.
Κάνε να κατέβεις σβέλτα από Τσαγκαράδα Μηλιές με δαυτο.....
Δεν είναι κακό αμάξι, απλά δεν είναι για "στραμπουληγμα". Θέλει άπλα.
Σαν το bking που είχα. -
@lap said in TESLA FORUM:
Μη ξεχνάτε γενικώς που έχουν το βάρος. Πολλά εκατοστά πιο χαμηλά από τα ελαφρύτερα θερμικά.
Τα θερμικά έχουν πρόβλημα, τα ηλεκτρικά έχουν ιδανική κατανομή μαζών, ειδικά τα tesla αλλά και όσα έχουν μελετηθεί σωστά, με μοναδικό μειονέκτημα το βάρος των μπαταριών.
Βέβαια σιγά σιγά υπάρχει σύγκλιση με αντίστοιχου μεγέθους/επιδόσεων θερμικά. Λέμε για τα tesla λες και δεν υπάρχουν stelvio, x5, velar, και λοιπά θερμικά φορτηγάκια.
-
-
https://www.tesla.com/el_gr/modely/design#overview
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
43 k το MODEL Y & 50 k το MODEL Y LR -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
43 k το MODEL Y & 50 k το MODEL Y LRπραγματικα με αυτές τις τιμές σε κάνει να αισθανεσαι μ@λ@κ@ς που πήρες κάτι άλλο στην κατηγορία!!!!
Και κάνει ακόμα περισσοτερο να αισθανονται μ@λ@κ3ς οσοι το αγόρασαν με τιμές 10000ευρώ+ πάνω
-
επειγοντως η τεζλα να παει στον Συγγελιδη μπας και αποκατασταθουν οι τιμες και αποφυγουμε τα εμφραγματα!!!
-
@cirus said in TESLA FORUM:
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
43 k το MODEL Y & 50 k το MODEL Y LRπραγματικα με αυτές τις τιμές σε κάνει να αισθανεσαι μ@λ@κ@ς που πήρες κάτι άλλο στην κατηγορία!!!!
Και κάνει ακόμα περισσοτερο να αισθανονται μ@λ@κ3ς οσοι το αγόρασαν με τιμές 10000ευρώ+ πάνω
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα θέμα, όπως δεν θα είχαν ανα έπαιρνα το macbook m2 και σε 6 μήνες έπεφτε κανα 400άρη. Σκοπός είναι να μπορεί να τα αγοράσει ο κόσμος.
-
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα θέμα, όπως δεν θα είχαν ανα έπαιρνα το macbook m2 και σε 6 μήνες έπεφτε κανα 400άρη. Σκοπός είναι να μπορεί να τα αγοράσει ο κόσμος.
ποιο πολυ χαριτολογοντας το λέω
-
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
και ομως υπαρχει πολυς κοσμος που σκεφτεται ακριβως αναποδα. Θελει να ξεχωρίζει με την επιλογη του και να μην μπορει ο αλλος να χαρει αυτο που χαιρεται ο ιδιος.
εκεινο που καταλαβαίνω εγω είναι να μην θες το αμαξι σου να γινει σουπα μεχρι εκει...οχι ομως να πεφτεις σε μελαγχολια επειδη το πηρε και ο γειτονας...
-
@tkin73 said in TESLA FORUM:
Τα γάμησε όλα ο Έλονας !
και ομως υπαρχει πολυς κοσμος που σκεφτεται ακριβως αναποδα. Θελει να ξεχωρίζει με την επιλογη του και να μην μπορει ο αλλος να χαρει αυτο που χαιρεται ο ιδιος.
εκεινο που καταλαβαίνω εγω είναι να μην θες το αμαξι σου να γινει σουπα μεχρι εκει...οχι ομως να πεφτεις σε μελαγχολια επειδη το πηρε και ο γειτονας...
ναι εχω δει και εγω γκρινιες τετοιες στο ιντερνετ
-
πραγματικα με αυτές τις τιμές σε κάνει να αισθανεσαι μ@λ@κ@ς που πήρες κάτι άλλο στην κατηγορία!!!!
αυτο ακριβως (αρκει να μπορεις να φορτιζεις σπιτι σου)!
TESLA FORUM