-
@dettol said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Το τιμόνι του το δανείσαμε εμείς...
ευτυχως του δανεισατε μονο αυτο
Σε πορτοκαλί με φράντζα βγαίνει;
-
@antonmone said in TESLA FORUM:
!
ok, αυτο δεν το περιμενα. Διαφορετικο τιμονι. Δεν ειναι yoke, αλλα δεν ειναι και το κλασσικο στρογγυλο. Omg λετε να εχει τη μαγκια του cybetruck που κανεις λιγοτερο απο μια στροφη για να στριψουν τελειως οι ροδες; (φαινεται η ελλειψη γνωσεων μηχανολογιας εδω, αφου δεν γνωριζω το ονομα αυτο του χαρακτηριστικου )
Δεν μαρεσει το τιμόνι φαίνεται αρκετά πλατύ!
Α. να σβησεις τη φωτο απο το quote γιατι σε βλεπω ετοιμο για διακοπες απο το φορουμ
Β.εχει δουλεψει καλα τετοιου τυπου τιμονι στα πεζω και τουλαχιστον εδω δεν υπαρχει το προβλημα τους, οπου εκρυβε το καντραν, διοτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στα τεσλα (3, Υ) -
@antonmone said in TESLA FORUM:
!
ok, αυτο δεν το περιμενα. Διαφορετικο τιμονι. Δεν ειναι yoke, αλλα δεν ειναι και το κλασσικο στρογγυλο. Omg λετε να εχει τη μαγκια του cybetruck που κανεις λιγοτερο απο μια στροφη για να στριψουν τελειως οι ροδες; (φαινεται η ελλειψη γνωσεων μηχανολογιας εδω, αφου δεν γνωριζω το ονομα αυτο του χαρακτηριστικου )
Δεν μαρεσει το τιμόνι φαίνεται αρκετά πλατύ!
Α. να σβησεις τη φωτο απο το quote γιατι σε βλεπω ετοιμο για διακοπες απο το φορουμ
Β.εχει δουλεψει καλα τετοιου τυπου τιμονι στα πεζω και τουλαχιστον εδω δεν υπαρχει το προβλημα τους, οπου εκρυβε το καντραν, διοτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στα τεσλα (3, Υ)Αστα αυτά και απαντά στην ερώτηση .
Πρώτη ερώτηση για τα 100 ευρώ,πάμε! -
@wantone said in TESLA FORUM:
τιμονι με συρμα. ξερεις ποιο ηταν το πρωτο αυτοκινητο της αγορας που εχει αυτο το συστημα και αποδειχτηκε μαπα;
διαβασα δημοσιευματα για lexus, αλλα ειναι αρκετα προσφατα, οποτε θα πονταρω πως δεν ηταν αυτο, αλλα καποιο παλαιοτερο το οποιο αγνοω ομως. Παιρνω ποντους για την προσπαθεια;
YΓ: και εσενα σε βλεπω να ετοιμαζεσαι για διακοπες
-
τιμονι με συρμα. ξερεις ποιο ηταν το πρωτο αυτοκινητο της αγορας που εχει αυτο το συστημα και αποδειχτηκε μαπα;
διαβασα δημοσιευματα για lexus, αλλα ειναι αρκετα προσφατα, οποτε θα πονταρω πως δεν ηταν αυτο, αλλα καποιο παλαιοτερο το οποιο αγνοω ομως. Παιρνω ποντους για την προσπαθεια;
2 ποντακια στην περιφέρεια απο τα σοκολατάκια!
-
Drive by wire ? Για το Toyota λες;
-
φιλικα στο εγραψα, οχι να υπονοησω οτι δεν γνωριζεις πραγματα
-
Αφού δεν γνωρίζει!
Τι είναι αυτό;
-
το πρωτο αμαξι εμπορικο που ειχε το ιδιο τιμονι με τεσλα τρακ. το θεμα ειναι οτι βγηκε προβληματικο αλλα μην ξεχναμε οτι τοτε ηταν στην αρχη η τεχνολογια αυτη
δηλ δεν υπαρχει μηχανικη συνδεση με τροχους, αυτοι στριβουν απο ηλεκτροκινητηρες
Is the Cybertruck steering by wire?
Cybertruck uses steer-by-wire technology, which means that there is no mechanical connection between the steering wheel and the wheels. -
Ε δεν εννοεί με σύρμα! Ηλεκτρονικά εννοεί!
-
-
Εμείς εννοούμε σύρμα αυτο
-
@lap said in TESLA FORUM:
Εμείς εννοούμε σύρμα αυτο
αν το τυλιξεις σε πλαστικο καλωδιο γινεται.
οτι λες εσεις ποιους εννοεις την οικογενεια σου;
-
Τους μη πτυχιούχους εν ελλαδι
-
-
@teo-mak said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
@a-d-p said in TESLA FORUM:
@cirus said in TESLA FORUM:
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Αν είναι κόλπο για τα views μπράβο της, είναι πολύ έξυπνη - δεν ξέρω τι πληρώνουν τα μέσα αυτά-
Ουτε εγω ξέρω λεπτομέρειες αλλα είμαι σίγουρος οτι με 7,8 εκατομμυρια views βγαινει η χασουρα και κερδος από την αλλαγη απο tesla σε camry
Πρέπει να έβγαλε πάνω 20000 €
Και εγώ κλαίγομαι δωρεάν εδώ μέσα;
Θελω να σε δω σε βίντεο να κλαις γοερα και να ζητάς απεγνωσμένα να αλλάξεις το suzuki με yudo.
-
Το of topic θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη;(mod)
-
Αν είναι κόλπο για τα views μπράβο της, είναι πολύ έξυπνη - δεν ξέρω τι πληρώνουν τα μέσα αυτά-
Ουτε εγω ξέρω λεπτομέρειες αλλα είμαι σίγουρος οτι με 7,8 εκατομμυρια views βγαινει η χασουρα και κερδος από την αλλαγη απο tesla σε camry
Τα 7.8 εκατ είναι από αναπαραγωγή στο Χ , δεν είναι δικός της λογαριασμός, το δικό της είναι στο Tik toc με 3.2 εκατομμύρια views.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είδους παραοικονομία είναι αυτό το πράγμα, ειδικά στο X έχει καταντήσει αηδία, λογαριασμοί που αναπαράγουν διάφορα βίντεο, κώλους και βυζιά από διάφορες Only Fans τύπισες με εκατομμύρια views, βγάζουν δηλαδή και αυτοί που τις προμοταρουν στο Χ και οι ίδιες που τσιμπάνε συνδρομητές στην πλατφόρμα του OF ;
Αυτά δεν μπορούν να τα φορολογήσουν τα κράτη να γλιτώσουμε από τα ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ ;
Πάντως αν η τύπισσα το έκανε επί τούτου να αλλάξει σε 2 μέρες αυτοκίνητο και να της περισσέψουν και μερικές χιλιάδες δολάρια είναι φοβερή.
Υπάρχει περίπτωση και κάποια τζιμανια εκεί στην Toyota να το έστησαν όλο αυτό σαν διαφήμιση.
Πάντως εμένα με εψησε, δεν το ήξερα το Camry, έτσι όπως το έδειξε στο βίντεο φαίνεται φοβερό αμαξάκι, πολύ ωραίο πίσω μέρος με ωραίες διπλές μπούκες, πανέμορφο sedan.
Γενικά αυτό με τους influencers και ο τρόπος που προωθούν προϊόντα είναι μια απίστευτη πολιτική μάρκετιγκ πολύ πιο δυνατή και αποτελεσματική από τα παραδοσιακά μέσα προώθησης και κατά 90% είμαι σίγουρος πως είναι πλέον στοχευμένη και με τεράστιο budget από τους προϋπολογισμούς των εταιρειών.
Τις προάλλες που πήγα με τα μικρά (5 χρονών) για 2 πράγματα στο Supermarket, σε ένα διάδρομο με σοκολάτες κλπ μου λένε θέλουμε... τη νουκρεμα,
ποια νουκρεμα ρε σεις;
Τι είναι αυτό ρε , κρέμα για μωρά, θα με τρελάνετε;
Όχι μου λένε, και με πάνε στο ράφι που ήταν οι Merenda και η Nutella, και μου δείχνουν όντως αυτό που ήθελαν , ήταν αντίστοιχο προϊόν της ION .
Ρε δεν θέλετε τη Nutella που είναι καλύτερη;
Όχι , αυτό το τρώει κάποιος δεν κατάλαβα στο YouTube η σε διαφήμιση πάντως από το YouTube που βλέπουν...
-
Τα 7.8 εκατ είναι από αναπαραγωγή στο Χ , δεν είναι δικός της λογαριασμός, το δικό της είναι στο Tik toc με 3.2 εκατομμύρια views.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είδους παραοικονομία είναι αυτό το πράγμα, ειδικά στο X έχει καταντήσει αηδία, λογαριασμοί που αναπαράγουν διάφορα βίντεο, κώλους και βυζιά από διάφορες Only Fans τύπισες με εκατομμύρια views, βγάζουν δηλαδή και αυτοί που τις προμοταρουν στο Χ και οι ίδιες που τσιμπάνε συνδρομητές στην πλατφόρμα του OF ;
Αυτά δεν μπορούν να τα φορολογήσουν τα κράτη να γλιτώσουμε από τα ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ ;
Πάντως αν η τύπισσα το έκανε επί τούτου να αλλάξει σε 2 μέρες αυτοκίνητο και να της περισσέψουν και μερικές χιλιάδες δολάρια είναι φοβερή.
Υπάρχει περίπτωση και κάποια τζιμανια εκεί στην Toyota να το έστησαν όλο αυτό σαν διαφήμιση.
Πάντως εμένα με εψησε, δεν το ήξερα το Camry, έτσι όπως το έδειξε στο βίντεο φαίνεται φοβερό αμαξάκι, πολύ ωραίο πίσω μέρος με ωραίες διπλές μπούκες, πανέμορφο sedan.
Γενικά αυτό με τους influencers και ο τρόπος που προωθούν προϊόντα είναι μια απίστευτη πολιτική μάρκετιγκ πολύ πιο δυνατή και αποτελεσματική από τα παραδοσιακά μέσα προώθησης και κατά 90% είμαι σίγουρος πως είναι πλέον στοχευμένη και με τεράστιο budget από τους προϋπολογισμούς των εταιρειών.
Τις προάλλες που πήγα με τα μικρά (5 χρονών) για 2 πράγματα στο Supermarket, σε ένα διάδρομο με σοκολάτες κλπ μου λένε θέλουμε... τη νουκρεμα,
ποια νουκρεμα ρε σεις;
Τι είναι αυτό ρε , κρέμα για μωρά, θα με τρελάνετε;
Όχι μου λένε, και με πάνε στο ράφι που ήταν οι Merenda και η Nutella, και μου δείχνουν όντως αυτό που ήθελαν , ήταν αντίστοιχο προϊόν της ION .
Ρε δεν θέλετε τη Nutella που είναι καλύτερη;
Όχι , αυτό το τρώει κάποιος δεν κατάλαβα στο YouTube η σε διαφήμιση πάντως από το YouTube που βλέπουν...
@limited_one said in TESLA FORUM:
Το of topic θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη;(mod)
Ουπς , σόρρυ δεν το είχα δεί όταν έγραφα.
-
Τωρα ειναι ο Ιλονας με μια γερμανιδα λαιβ και την εχει τρελλανει στην παπατζα, μιλαει για ωρες για αποικισμο του πλανητη Μαρς. Τι κανει ο ανθρωπος...
TESLA FORUM