-
Γιατί από όσα λέει δεν ισχύουν όύτε το 1/3 και είναι μέγιστος παπάτζας.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
-
αυτό φίλε μου λέγεται marketing. Η παπατζα είναι στάση ζωής στο marketing. Το θέμα είναι η παπατζα να γίνεται πιστευτή και να πείθεις τους άλλους να επενδύσουν τα χρήματα τους στην παπατζα σου. Στα χρονοδιαγράμματα μπορεί να ήταν μέγιστος παπατζολόγος αλλά πολλά projects τα υλοποίησε εστω και εκπρόθεσμα οπότε μπορείς και να μην τα πεις παπάτζες.
εξήγησα παραπάνω γιατι είναι προφανώς ιδιοφυία.
Επίσης είναι ο πιο πλουσιος ανθρωπος στον κόσμο αν θες και άλλη απόδειξη ότι κάτι κάνει καλά.....
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
https://www.the-sun.com/tech/5749496/four-times-elon-musk-predictions-were-totally-wrong/
-
έχει και αλλες προσπάθειες που πηγαν ή δε πηγαν καλα
ήταν απο τους ιδρυτες της openAI ( chatGpt, DALL E ) πριν τσακωθει και αποχωρήσει
η βλακεια με τα τουνελ: Boring company , που την εξεταζουν τωρα οι κινεζοι !
neuralink αναβαθμιση ανθρωπινου εγκεφαλου μέσω προσθηκης τσιπ (ναι δε το βγαζω απο το μυαλό μου )
https://neuralink.com -
@taxidiwtis said in TESLA FORUM:
έχει και αλλες προσπάθειες που πηγαν ή δε πηγαν καλα
ήταν απο τους ιδρυτες της openAI ( chatGpt, DALL E ) πριν τσακωθει και αποχωρήσει
η βλακεια με τα τουνελ: Boring company , που την εξεταζουν τωρα οι κινεζοι !
neuralink αναβαθμιση ανθρωπινου εγκεφαλου μέσω προσθηκης τσιπ (ναι δε το βγαζω απο το μυαλό μου )
https://neuralink.comσιγουρα, το θέμα είναι οτι οταν βαζεις τις αποτυχημένες και τις επιτυχημένες το προσημο σε δολλάρια (οχι σε αριθμο προσπαθειών) να βγαινει θετικό. Ε νομίζω γνωρίζουμε το αποτέλεσμα
ΥΓ1 οποιος προσπαθει και δουλεύει κάνει λάθη, αλλάθητοι είναι μονο αυτοί που δεν προσπαθούν ή δεν δουλεύουν. Το θέμα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να μην τα επαναλαμβανεις. Σοφός είναι αυτός που μαθαίνει και από τα λάθη των άλλων όχι μονο από τα δικά του
ΥΓ2 Failing Is An Important Part Of Success!!!
-
Γιατί είχε υποσχεθεί αυτόνομη οδήγηση εδώ και χρόνια και το ίδιο και με το hyperloop. Το ότι σκοτώνονται άνθρωποι με τις βλακείες που πουλάει (καλοί ηλίθιοι είναι κι αυτοί) το δείχνουν αυτό.
Έχε πάρει δις δολάρια και ακόμη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ πριν από 40 χρόνια στο να μπορεί να στείλει αντίστοιχα φορτία στο διάστημα. Γενικά ΠΑΠΑΤΖΑ!!!
-
Ας μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω είναι υπερδύναμη συν τοις άλλοις στο να πουλάει αέρα κοπανιστό, τη πιο δύσκολη πώληση...
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Πλούσιοι και φτωχοί θα μπορούν με αντίτιμο αντίστοιχο των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας -γιατί το κόστος μετακίνησης θα πέσει 10-20 φορές- να εχουν ενα cybertruck για να πάνε με τον @gatoz εκδρομή στα βουνά ή ενα πλαντ με το πακέτο πίστας να πάνε με τον @realzeus στην πίστα των Σερρών.
Ας μπορούν αυτοί να πληρώνουν θέρμανση κάθε χειμώνα και τα βασικά είδη διατροφής και ένδυσης, και ποιος τα γ@μεί τα Τέσλα, πηγαίνουν και με το λεωφορείο, που έχει autopilot και φθηνό κόστος μετακίνησης, εδώ κι 100 χρόνια...
-
Πλούσιοι και φτωχοί θα μπορούν με αντίτιμο αντίστοιχο των συνδρομών κινητής τηλεφωνίας -γιατί το κόστος μετακίνησης θα πέσει 10-20 φορές- να εχουν ενα cybertruck για να πάνε με τον @gatoz εκδρομή στα βουνά ή ενα πλαντ με το πακέτο πίστας να πάνε με τον @realzeus στην πίστα των Σερρών.
virtual reality....αυτά μόνο στη california και στη ΝΥ. Ο υπόλοιπος κόσμος θα σκέφτεται πως θα τα βγάλει πέρα και αν θα πάρει γραβιέρα σήμερα που την έχει προσφορά από 25 σε 19 ευρώ το κιλό, για να μη πάμε σε πιο extreme καταστάσεις ανέχειας
-
Εξηλεκτρισμός των πάντων στην κοινωνία μας που περιλαμβάνει και την θέρμανση
tesla master plan 3
Κεφάλαιο
Αντλίες Θερμότητας
σελ 7-8
3 φορές πιο αποδοτικές απο την θέρμανση με καυστήρες ΦΑ
-
Εξηλεκτρισμός των πάντων στην κοινωνία μας που περιλαμβάνει και την θέρμανση
tesla master plan 3
Κεφάλαιο
Αντλίες Θερμότητας
σελ 7-8
3 φορές πιο αποδοτικές απο την θέρμανση με καυστήρες ΦΑ
Οποιος βλέπει έστω και λίγο τις τάσεις της αγοράς και της τεχνολογίας, έχει
κάνει ήδη αίτηση για ΦΒ στέγης και ηλιακό θερμοσίφωνα. Αν για τον Χ λόγο τα ηλεκτρικά οχήματα του φαίνονται πρόωρα/άγουρα κλπ, ας προετοιμάσει έστω την κατοικία του για το μέλλον. -
@dstou said in TESLA FORUM:
Ο Σέμπα δε λέει κάτι το καινούργιο. Κάθε λίγο μια καινούργια τεχνολογία/προϊόν αναδύεται, και κυριεύει την αγορά, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον προηγούμενο εντός 5-10 ετών.Το έχουμε ζήσει δεκάδες φορές, σταχυολογώ μερικές:
Από το φιλμ στις ψηφιακές μηχανές, από τις ασπρόμαυρες τιβί στις έγχρωμες και μετά στις LCD, από τα απλά κινητά στα ζμαρτ, από τις λάμπες πυράκτωσης στις φθορισμού και μετά στις λεντ, από τα 8mm στο super8mm, στο vhs και τέλος στο ψηφιακό, κοκ.
Ε, τώρα θα γίνει το ίδιο και με τα ηλεκτρικά ιχ, τόσο απλά. Βρισκόμαστε ενώπιον μιας ακόμη αλλαξοπαιχνιδιάς.Όλα αυτά που λες ισχύον αλλα δεν έφεραν την δραματική προς το καλλίτερο αλλαγή στον τρόπο ζωής μας και δεν είχαν το αντίκτυπο που θα έχει η ηλεκτροκίνηση , η αυτόνομη οδήγηση και ο συγκερασμός τους στην παγκόσμια κοινωνία και πολιτισμό.
Για τον Tony Seba βρήκα ενα άρθρο πριν 6 χρόνια που κριτίκαραν τις τότε απόψεις του , ακριβώς ίδιες με τις σημερινές οι προβλέψεις του , αν συγκρίνετε δεν εχει αλλάξει κάτι , ανατριχιαστικά συνεπής δεν αλλάζει το αφήγημα και τα νούμερα για να φανεί επιτυχημένος και ακριβής .
https://www.carthrottle.com/post/nzpkqrp/ -
Γιατί είχε υποσχεθεί αυτόνομη οδήγηση εδώ και χρόνια και το ίδιο και με το hyperloop. Το ότι σκοτώνονται άνθρωποι με τις βλακείες που πουλάει (καλοί ηλίθιοι είναι κι αυτοί) το δείχνουν αυτό.
Έχε πάρει δις δολάρια και ακόμη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ πριν από 40 χρόνια στο να μπορεί να στείλει αντίστοιχα φορτία στο διάστημα. Γενικά ΠΑΠΑΤΖΑ!!!
-
Από τα πόδια, τα γαϊδουράκια, τις ζωήλατες άμαξες, τα άλογα και τους ελέφαντες, πήγαμε στο σιδηρόδρομο,στις μοτοσυκλέτες και στα οχήματα που καίνε ορυκτά καύσιμα.
Τώρα πάμε στην ηλεκτροκίνηση.
Ποιός έκανε το πιο μεγάλο βήμα, ο παππούς μου που πήγε από το γαϊδουράκι στο τρίκυκλο Sachs, ή εγώ που θα πάω από το Πρίους πχ στο ID3?
Νομίζω ο παππούς μου, και με διαφορά. -
Ποιός έκανε το πιο μεγάλο βήμα, ο παππούς μου που πήγε από το γαϊδουράκι στο τρίκυκλο Sachs, ή εγώ που θα πάω από το Πρίους πχ στο ID3?
Μη σου πω ότι εσύ θα κάνεις βήμα προς τα πίσω με την μείωση αυτονομίας-κινητικότητας.
-
Ευτυχώς που ανακαλύψαμε τα αυτοκίνητα και τα γαϊδουράκια σταμάτησαν να κουβαλούν.
-
Μη σου πω ότι εσύ θα κάνεις βήμα προς τα πίσω με την μείωση αυτονομίας-κινητικότητας.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το ποδήλατο είχε την μεγαλύτερη επίδραση στην ιστορία του ανθρώπου και άνοιξε τον δρόμο για όλα τα σύγχρονα οχήματα. Φυσικά δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω τις πηγές μου, οπότε πάρτε το με μια πρέζα αλάτι αυτό που μόλις είπα..
-
@dimitrioskosmas said in TESLA FORUM:
virtual reality....αυτά μόνο στη california και στη ΝΥ. Ο υπόλοιπος κόσμος θα σκέφτεται πως θα τα βγάλει πέρα και αν θα πάρει γραβιέρα σήμερα που την έχει προσφορά από 25 σε 19 ευρώ το κιλό, για να μη πάμε σε πιο extreme καταστάσεις ανέχειας
Σωστός! Είναι δυνατόν τα τυριά να έχουν φτάσει σε αυτά τα ύψη σε έναν τόπο που παράγει κυρίως αυτά εδώ και χιλιάδες χρόνια;!
Σκέφτομαι να μειώσω το πεκορινο Αμφιλοχίας της οικογένειας!Δεν μιλάω καν για Σαν Μιχάλη Σύρου, το έχουμε κόψει εδώ και χρόνια. Ευτυχώς τα παιδιά ήταν μικρά και δεν το ζητάνε!
Σήμερα ένας στην Κηφισίας έκανε σφήνες πέρα δώθε..τις μισές χωρίς φλας..δεν πιστεύω να ήταν ένας από εσάς.. πάντως όποιος και να ήταν, ποτέ δεν είδα αυτή την πολυδιαφημισμένη επιτάχυνση, αφού για να την πιάσεις δεν πρέπει να έχεις άλλα 800 αυτοκίνητα μπροστά σου μάλλον!
Μέχρι που τους πέρασα όλους και εξαφανίστηκα με το 2τροχο μου, και ένα Ami να είχες, δίπλα δίπλα θα πήγαινε με το Tesla για όση ώρα το παρατήρησα..
-
Πότε θα τρέχουμε με ξέπλεκες πλεξούδες στα πράσινα και εύφορα λιβάδια κάτω από το στοργικό βλέμμα του benevolent ηγεμόνα δε μας είπες μόνο ρε συ monman2! Ούτε γραφείο τύπου του Musk δλδ δε θα τα έγραφε αυτά.
TESLA FORUM