-
Η αληθεια ειναι πως και αυτη που εχω, καλα 47 εφτασε αλλα ειναι ενα αλλο αυτοκινητο απο πολλες αποψεις.
Παντως παραμενει ενα καλο κροσοβερ. Σε καμια περιπτωση δεν παει εκει που παει το ντουστ. -
@dimsabas said in MERCEDES-BENZ GLA:
Το Audi μάλιστα ήταν το χειρότερο από όλα.
Παντού και παντα...άθλια αμάξια. Καλύτερα VW, τουλάχιστον δεν σε πιάνουν τόσο κορόιδο.
-
Με 41000 το 5 αιρκρος φεβ με τα 180 άλογα, ή με 44000 τα 225 άλογα, τελειώνει την όποια συζήτηση, για μούφα υβριδικά και μούφα πρίμιουμ... που ξεκινάνε από 45-50000
Υπάρχουν πάντα και τα 300άρια 3008 και DS7 σε πιο ψηλά επίπεδα τιμών...
Ετσι θα πρέπει να γίνονται τα τέστ. Τι παίρνεις στα λεφτά σου....
Φάνης και Σπύρος, απόλυτα προβλέψιμοι...
-
@fanis75 said in MERCEDES-BENZ GLA:
@dimsabas said in MERCEDES-BENZ GLA:
Το Audi μάλιστα ήταν το χειρότερο από όλα.
Παντού και παντα...άθλια αμάξια. Καλύτερα VW, τουλάχιστον δεν σε πιάνουν τόσο κορόιδο.
Υπάρχει και 1 πολύ καλό Audi.
R8 = Lamborghini -
Γουσταρω τρελα τα αουντι. Ειδικα τα Α5 και Α1 ή τα στεισον. Αμαξαρες. Στην Ιταλια στις ΕΟ ολο στεισον μερκ, bmw, audi volvo εβλεπα. Χαρμα οφθαλμων!
-
Πριν χρόνια είχα βρεθεί σε ένα trackday με τον αρχιδοκιμαστή της Lamborghini, Valentino Balboni. Τον είχε προσλάβει ο ίδιος ο Feruccio Lamborghini. Εξαιρετικός κύριος και καταπληκτικός οδηγός, προφανώς. Μετά πήγαμε για φαγητό σε ένα εστιατόριο, καμιά 50αριά άτομα και έτυχε να κάθομαι απέναντί του. Τον ρώτησα τι οδηγεί στην καθημερινότητα του στην Ιταλία. Audi A6 Avant turbodiesel. Έπρεπε να το περιμένω βέβαια, η Lamborghini ανήκει στην Audi. Αυτό που μου έμεινε από τον Βαλεντίνο, εκτός από την ταχύτητα του και την ηρεμία πίσω από το τιμόνι (με πήγε μια βόλτα με μια Gallardo μέσα στην πίστα) ήταν ο σεβασμός προς όλες τις μάρκες (Ferrari τον ρωτούσες, εξαιρετικά αυτοκίνητα έλεγε, το ίδιο για Porsche κλπ) και ότι μιλούσε άπταιστα 3-4 γλώσσες. Άλλοι μιλούσαν μαζί του στα Ιταλικά, άλλοι στα Αγγλικά, άλλοι στα Γαλλικά, άλλοι στα Γερμανικά. Τρέλα!
-
Βρωμοντιζελ δλδ οδηγεί ο δοκιμαστής της λαμποργκινι; απίστευτο! έστω και 3.0 +300 άλογα παραμένει τρατα! Τι όχι;
-
Αμαξάρα είναι. Θα ήθελα να τα είχα κάποτε αυτά τα Α6...
-
Τα εξακύλινδρα ντίζελ δεν έχουν σχέση με τις τετρακύλινδρες "τράτες" που οδηγούμε. Οι καλύτεροι χιλιομετροφάγοι είναι!
-
@realzeus said in MERCEDES-BENZ GLA:
Πριν χρόνια είχα βρεθεί σε ένα trackday με τον αρχιδοκιμαστή της Lamborghini, Valentino Balboni. Τον είχε προσλάβει ο ίδιος ο Feruccio Lamborghini. Εξαιρετικός κύριος και καταπληκτικός οδηγός, προφανώς. Μετά πήγαμε για φαγητό σε ένα εστιατόριο, καμιά 50αριά άτομα και έτυχε να κάθομαι απέναντί του. Τον ρώτησα τι οδηγεί στην καθημερινότητα του στην Ιταλία. Audi A6 Avant turbodiesel. Έπρεπε να το περιμένω βέβαια, η Lamborghini ανήκει στην Audi. Αυτό που μου έμεινε από τον Βαλεντίνο, εκτός από την ταχύτητα του και την ηρεμία πίσω από το τιμόνι (με πήγε μια βόλτα με μια Gallardo μέσα στην πίστα) ήταν ο σεβασμός προς όλες τις μάρκες (Ferrari τον ρωτούσες, εξαιρετικά αυτοκίνητα έλεγε, το ίδιο για Porsche κλπ) και ότι μιλούσε άπταιστα 3-4 γλώσσες. Άλλοι μιλούσαν μαζί του στα Ιταλικά, άλλοι στα Αγγλικά, άλλοι στα Γαλλικά, άλλοι στα Γερμανικά. Τρέλα!
Δεν είναι περίεργο. Οι ιταλοι με τα diesel ανέκαθεν είχαν καλές σχέσεις και οι ευρωπαίοι με τα station
-
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/odigoyme-ti-nea-mercedes-benz-gla-200-anavathmisi/
Δοκιμη "μασαζ" στους υποψηφιους αγοραστες για να καταποιουν το από 47.500...
απολαμβάνεις και τις μη ορατές παρεμβάσεις, που επηρεάζουν τη συνολικά αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης. Το ατού. Ότι δικαιολογεί τη luxury class, που άλλωστε υποστηρίζεται από έναν ευφυέστατο τιμοκατάλογο.
Η αρχοντιά στο maximum, είτε ταξιδεύεις στο εθνικό δίκτυο είτε από τη Βυτίνα στην Ολυμπία
Έχει στοιχεία αυτή η GLA κλάσης GLC, που ως κατασκευή κολακεύεται
Με αυτό τον «τρόπο Μερτσέντες», οπότε και δεν προκύπτουν συγκρίσεις σε σχέση με συμπατριώτες κύρους και άλλους Ευρωπαίους και Ιάπωνες της premium φιλοσοφίας, και μάλιστα σε αναβαθμισμένη διάσταση. Σε αυτή την κατηγορία, όπως και στην επόμενη, και ειδικά σε γήινες εκδοχές με το ρεύμα ως υποστήριξη, είναι οι professors στη Στουτγάρδη που ορίζουν τους όρους του παιχνιδιού. -
Κλασσική γραφή ΣΧ, χωρις καν να μπω στο λινκ. Έτσι αινιγματικά μόνο ο ΣΧ γράφει....χαχαχα!
-
Για γέλια ...από 47500 λέει
Εννοείται η Χ1 στα 41-42 κ είναι καλύτερο αυτοκίνητο.Προσωπικά θα επέλεγα το νέο 3008 , μέσα - έξω σχεδιαστικά ξαναξεφυγε για μια 5ετια τουλάχιστον από τους premium Γερμανούς.
Και λογικά στα 40-42 κ θα παίρνεις και ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση. -
Το νέο 3008 ξαναέφυγε, αλλά υπάρχει το θέμα με τον κινητήρα.
Δηλαδή η μέρκ έχει 163 άλογα, οπότε σαν άλογα θα πρέπει να πάρεις το φεβ με τα 180 και εκεί η τιμή θα είναι κοντά. -
Α, έχει τον δυνατό 1.3 tce της Renault η GLA , δεν το πρόσεξα , φοβερό μοτέρ σε απόδοση, πλεονεκτεί σε επιδόσεις από τον νέο 1.2 THP.
Αλλά και πάλι αν το 180phev έχει κοντά στα 47κ και πάλι πλεονεκτεί το Peugeot κατά την άποψη μου ως επιλογή.
Γενικά ακόμη και με τον 1.2 THP με το καλό mild hybrid και αυτόματο κιβώτιο το 3008 είναι καλύτερη επιλογή από την GLA - πάντα κατά την άποψη μου -
Είναι σίγουρα και με διάφορα πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά από την GLA και δεν νομίζω να υπολείπεται σε ποιότητα εσωτερικού, κύλισης και πατήματος από την Mercedes, άντε σε ένα 5% και σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες.Φυσικά το αστέρι έχει την δική του αξία για όσους το επιθυμούν, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο αλλά δεν έχει πετύχει τόσο πολύ σε αυτή την κατηγορία η Mercedes τόσο με την Α όσο και με την GLA , ο άσσος και η νέα Χ1 νομίζω πως έχουν πιο πολύ εκτόπισμα στον συγκεκριμένο τομέα.
-
και μια βλαβη να σας βγαλει 2 βασικους μισθους θα θελετε να το φτιαξετε.Αλλα μπροστα στο αστερι τι ειναι τα λεφτα
-
Καιρός ήταν, άντε γιατί λαός και Κολωνάκι είχε γίνει ένα, μερκ μόνο οι πλούσιοι πλέον, Dacia οι υπόλοιποι it’s just a car εμείς οι προλετάριοι είμαστε ικανοποιημένοι και με Hyundai/Suzuki/Toyota που κρατάνε τις τιμες
-
@fanis75 said in MERCEDES-BENZ GLA:
Κλασσική γραφή ΣΧ, χωρις καν να μπω στο λινκ. Έτσι αινιγματικά μόνο ο ΣΧ γράφει....χαχαχα!
Οκ πονας. Σε καταλαβαινω. Ομως το αρθρο περιγραφει χωρις περιστροφες αυτο που εισπραττει ο κατοχος μιας Gla 200.
-
Την έχει ο ιδιοκτήτης στο ιατρείο.22.000km και 2 μήνες μετα τη λήξη της διετους εγγυήσης χαλάει ο αισθητήρας τιμονιού.Γύρω στο χιλιαρικο μου είπε...
-
Εμενα στα 30000 λειτουργει like a dream. I love this car.
MERCEDES-BENZ GLA