-
Καθένας με τον πόνο του. Άλλοι ελπίζουν πως θα επανέλθει το δωδεκάθεο. Άλλοι πως θα πάρουμε την πόλη. Οι πιο αστείοι όλων όσοι νομίζουν ότι κρατούν Θερμοπύλες απέναντι σε ταξικους εχθρούς. Το Τεσλα να είναι καλά και ποιος τον μαμει τον Ελον.
-
Αιντε εραστές της Χάριτος...
Δεν την ικανοποιήσατε φαίνεται και τα δίνει τα 35άρια, αφού εκείνοι πετάξουν τα 400άρια...
Μα αφού μας αγαπούσε αυτή και το ραμολιμέντο έλεγαν οι χρήσιμοι...
Ενώ θα μας έκανε κακό ο πορτοκαλής ήλιος... το πλοίο...
Δεν υπάρχουν αγάπες μόνο συμφέροντα τους λέγαμε...
Αλλά που αυτοί....
Πονάει το σβερκάκι τους σήμερα, για άλλη μια φορά...
Από την άλλη ο γεροντολάγνος αφού έκοψε την φόρα στους "κακούς" χρησιμοποιώντας τους χρήσιμους ηλίθιους που νόμιζαν ότι κέρδισαν τις εκλογές τώρα που κατάλαβαν πόσο ηλίθιοι είναι και ταυτόχρονα πόσο άχρηστοι είναι, θα αρχίσουν λέει τις διαδηλώσεις...
Η άλλη με την κομμένη φόρα, είναι αραχτή στην πολυθρόνα της και περιμένει να της πάνε τα κλειδιά...
-
Άκρες μέσες κάτι υποψιαζόμαστε τι θες να πεις, αλλα μας το κάνεις πιο δύσκολο κι απ τον Βύρωνα Πολύδωρο...
-
Να βάλω και μία γράνα τότε...
Ασε που αν στέλνεις τηλεγραφήματα μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος και να παρακολουθείς παραολυμπιακούς...
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Την Παρασκευή ήμουν στην παραλία της Περαίας και είδα τους δικούς μας μελαψούς να κάνουν μια μικρή φασαρία.
Και η Αστυνομία άφαντη να υποθέσω, κατ' εντολή φυσικά. Όσο τους ανεχόμαστε, τόσο θα ανεβαίνουν τα ακροδεξιά κόμματα.
-
Βλέπω τώρα κάποιον Αυγερινό που παριστάνει τον δημοσιογράφο-ενώ είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κρεμλίνου- να δηλώνει περιχαρής και χαμογελαστός ότι ο ρωσικός στρατός εξοντώνει κατά χιλιάδες τους εισβολείς στο Κουρσκ…δεν μας είπε βέβαια τι είναι τα κολλητάρια του στην Ουκρανία….
-
-
Παντα με ενδιεφερε η διαφορετικη οπτικη των πραγματων απο την δικη μου , ειδικα οταν ειχα αυτοπροσδιοριστει οτι ανηκα σε ενα ιδεολογικοπολιτικο χωρο . Βεβαια συχαινομαι την βεβαιοτητα και την σιγουρια και μου αρεσει να μαθαινω . Θεωρω οτι οι ειδησεις δεν ειναι ειδησεις και ουτε ηταν ποτε βεβαια αλλά ολες ειναι χρωματισμενες .
Για να φανταστειτε ακομα και οταν πιτσιρικας ημουν κνιτης δεν αγοραζα και δεν διαβαζα κομματικα εντυπα , διαβαζα οτι επεφτε στα χερια μου , αλλα φανατικος αναγνωστης που αγοραζα ανελλιπώς ηταν ο Οικονομικος ταχυδρομος
μονο και μονο για τα αρθρα του Γιαννη Μαρινου , τον οποιο σεβομαι μεχρι σημερα .
Τα αρκετα τελευταια χρονια διαβαζω τεκι επειδη ερχονται σε τελεια αντιθεση με οτι διαβαζουμε στα ελληνικα , ζει στο εξωτερικο εχει αλλες προσλαμβανουσες και αλλη οπτικη , και οι αναγνωστες στα σχολια ειναι πιστευω ανω του μετριου . Αρκετοι ισως τον γνωριζετε αλλοι ισως οχι , βαζω λοιπον το λινκ απο το τελευταιο αρθρο αν δεν βαριεστε να διαβαζετε και εχετε χρονο , το οποιο βεβαια ειναι συνεχεια αλλου αλλά διαβαζεται και μονο του . Προσωπικα βεβαια δεν εχω τις πληροφοριες και ουτε ενστερνιζομαι οτι γραφει απλως με εντυπωσιασε στο οτι ειναι πολυ περα απ οτι πληροφοριες ειχα εγω μεχρι τωρα σε σημειο να μου φανταζουν θεωριες συνομωσιας , παντως εχει ενδιαφερον , ετσι κι αλλιως δεν βιοποριζεται απ αυτο ουτε το παιζει σωτηρας .
https://www.techiechan.com/?p=3961 -
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Αυγερινό
Ο μοναδικός που ξέρει τι του γίνεται, σε αντίθεση με τον Χιτλερίσκο, Παντελή Βαλασόπουλο που βγαίνει στο ίδιο κανάλι.
-
Αυγερινό
Ο μοναδικός που ξέρει τι του γίνεται, σε αντίθεση με τον Χιτλερίσκο, Παντελή Βαλασόπουλο που βγαίνει στο ίδιο κανάλι.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Από την άλλη, αν κάποιος αυτοαποκαλούμενος «δημοσιογράφος» γελάει την ώρα που λέει για νεκρούς αμάχους και μη - από όποια πλευρά και να είναι- παύει να είναι δημοσιογράφος και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φασιστικό σκουπίδι. Αν εσένα σου αρέσει πάω πάσο και απλά με επιβεβαιώνεις. -
@williamg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
https://info-war.gr/nai-alla-o-tramp-den-tha-kanei-polemoys-not
Είπα και εγώ ότι θα διαβάσω ένα άρθρο κάπως σοβαρό και είδα εφσυν και ουάσιγκτον πόστ, ενώ το συμπέρασμα ήταν ότι συνέχισε τις πολιτικές ομπάμα που τώρα τις συνέχισε και ο μπάιντεν, αλλά ο τράμπ ήταν ο κακός...
Μλκίες φυλλάδων είς την ν που λέγαμε κάποτε με την ν να τείνει προς το άπειρο...
-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Παντα με ενδιεφερε η διαφορετικη οπτικη των πραγματων απο την δικη μου , ειδικα οταν ειχα αυτοπροσδιοριστει οτι ανηκα σε ενα ιδεολογικοπολιτικο χωρο . Βεβαια συχαινομαι την βεβαιοτητα και την σιγουρια και μου αρεσει να μαθαινω . Θεωρω οτι οι ειδησεις δεν ειναι ειδησεις και ουτε ηταν ποτε βεβαια αλλά ολες ειναι χρωματισμενες .
Για να φανταστειτε ακομα και οταν πιτσιρικας ημουν κνιτης δεν αγοραζα και δεν διαβαζα κομματικα εντυπα , διαβαζα οτι επεφτε στα χερια μου , αλλα φανατικος αναγνωστης που αγοραζα ανελλιπώς ηταν ο Οικονομικος ταχυδρομος
μονο και μονο για τα αρθρα του Γιαννη Μαρινου , τον οποιο σεβομαι μεχρι σημερα .
Τα αρκετα τελευταια χρονια διαβαζω τεκι επειδη ερχονται σε τελεια αντιθεση με οτι διαβαζουμε στα ελληνικα , ζει στο εξωτερικο εχει αλλες προσλαμβανουσες και αλλη οπτικη , και οι αναγνωστες στα σχολια ειναι πιστευω ανω του μετριου . Αρκετοι ισως τον γνωριζετε αλλοι ισως οχι , βαζω λοιπον το λινκ απο το τελευταιο αρθρο αν δεν βαριεστε να διαβαζετε και εχετε χρονο , το οποιο βεβαια ειναι συνεχεια αλλου αλλά διαβαζεται και μονο του . Προσωπικα βεβαια δεν εχω τις πληροφοριες και ουτε ενστερνιζομαι οτι γραφει απλως με εντυπωσιασε στο οτι ειναι πολυ περα απ οτι πληροφοριες ειχα εγω μεχρι τωρα σε σημειο να μου φανταζουν θεωριες συνομωσιας , παντως εχει ενδιαφερον , ετσι κι αλλιως δεν βιοποριζεται απ αυτο ουτε το παιζει σωτηρας .
https://www.techiechan.com/?p=3961To διάβασα.
Πλίνθοι κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι λέγαμε κάποτε.
Ενώ λέει πράγματα που ισχύουν κάποια άλλα τα βλέπει κάτω από δικές του εμμονές.
Πάντως οι συνομωσίες όταν πετυχαίνουν, μπορούν να πείσουν τους αφελείς, ότι ήταν απλά θεωρίες...
-
Εδώ βλέπουμε πεντακάθαρα τους Ουκρανούς νεοναζί στρατιώτες παρατεταγμένους με πλήρη οπλισμό να δέχονται επίθεση από τις θεόσταλτες στρατιωτικές δυνάμεις του πεφωτισμένου δημοκράτη που κυβερνά τη Ρωσία…τι, όχι?
-
@otso said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
https://www.techiechan.com/?p=3961Ο τέκις είχε δώσει ρεστα με τα άρθρα του περί της ρήξης και της εξόδου από το ευρώ. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο (λογω της ιδεολογικης του ταυτοτητας), ξεμπροστιαζε άσχημα όσους τότε υποσχονταν βόλτες στο πάρκο με ταχεία ανάκαμψη (βαρουφες, καζακηδες, λσπαβιτσες....) κι έγραφε καθαρά και πειστικά το τι θα γίνει.
Μετά μάλλον έφαγε μεγάλη απογοήτευση από τους ζαιους και το εχει γυρίσει στο μότο "η δύση αποσυντιθεται, περιμένουμε την πτωση", κάτι που όμως συμβαίνει πολύ πιο αργά απ όσο περιγράφει. Οπότε ενώ γράφει αρκετά σωστά περί της στρατιωτικής αδυναμίας της δυσης και του ποσο πλεον επηρεαζει τον κοσμο (*), είναι λίγο κουραστικός...
(*): Πόσοι πρόσεξαν πχ ότι πλέον τον πρώτο λόγο για το τι θα γίνει με το δεξαμενοπλοιο sounion δεν τον έχει η δύση με τις φρεγάτες και τα αεροπλάνοφορα αλλά οι χούθι που είπαν ότι θα "επιτρεψουν"(!) την ρυμουλκηση του;
-
Δεν μπορώ να διαβάσω τα άρθρα του, ούτε παράγραφο λέμε.
Αντίθετα, διαβάζω τα σχόλια, για διάφορους λόγους.
Είτε για να δω κάποιες απόψεις, είτε για καλαμπούρι. Ήττα από το Σύριζα δεν έφαγε, ΚΚΕ ψηφίζει ο άνθρωπος, το έχει πολλάκης δηλώσει.Η κεντρική ιδέα της σκέψης του, ότι θέμα και να αναπτύξει, είναι η κάτωθι :
Η Δύση (ο καπιταλισμός δηλαδής) αποσυντίθεται και κάποια στιγμή, ο καιρός γαρ εγγύς, θα καταρρεύσει.
Η Αμερική έχει αποτύχει εντελώς και σε όλα.
Η Κίνα με ολίγη από Ρωσσία θα κυριεύσουν τον κόζμο.Είμαι σίγουρος πως άμα τονΕ ρωτήσουνε ποια μπαταρία βλέπεις να κυριαρχεί μεσοπρόσθεσμα στα ηλεκτρικά ιχ, αυτές των ιόντων λιθίου ή αυτές νικελίου-υδριδίου, θα βρει χώρο και τρόπο να βάλει τους μενσεβίκους και τον Στάλιν μέσα στη ανάρτησή του.
-
@williamg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
https://info-war.gr/nai-alla-o-tramp-den-tha-kanei-polemoys-not
Αυτά τα λένε οι κομμουνισταί!
-
Δεν ξέρω αν έχει δηλώσει κκε, πάντως περί το 10 ήταν αρκετά κοντά στους ζαιους. Η "ηττα" δεν έχει να κάνει με το αν τους ψήφισε, οσο με το "ύφος και το ηθος" που επέδειξαν αριστεροί άνθρωποι στην εξουσία.
Τεσπα, όντως από το 18-19 τα κείμενα του έχουν γίνει αρκετά δυσνόητα και περίεργα, πιο παλια με τα "ταληρακια" που ανέλυε ήταν πολύ καλύτερος. -
Μην ανεβάζετε βρε παιδιά την γραμμή δύο φορές...
Συνεννοηθείτε μεταξύ σας...
-
Πάντως ότι μορφωμένοι άνθρωποι της αγοράς, περιμένετε να σας ενημερώσει ο κάθε τυχαίος τυπάκος που έχει μία σελιδούλα με ξεπερνάει...
Γελοιότητες με κονδυλοφόρους που ενώ όλοι βλέπουμε τα προφανή αυτοί γράφουν την στενοχώρια τους.
Για ψυχολόγους είναι όλοι τους, αλλά γιατί τους διαβάζετε ?
Οχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή αναφέρθηκε ο μέγιστος Γιάννης Μαρίνος και μπαίνει στις ίδιες σελίδες με τους τυχαίους...
-
Αυγερινό
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Από την άλλη, αν κάποιος αυτοαποκαλούμενος «δημοσιογράφος» γελάει την ώρα που λέει για νεκρούς αμάχους και μη - από όποια πλευρά και να είναι- παύει να είναι δημοσιογράφος και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φασιστικό σκουπίδι. Αν εσένα σου αρέσει πάω πάσο και απλά με επιβεβαιώνεις.Ποιος είναι ο πετεινός και ποιος ο γάιδαρος;
Οι μόνοι που γελάνε είναι οι Δυτικοί που βάζουν τους χρήσιμους ηλίθιους, Ουκρανούς, να σκοτώνονται για πάρτην τους.
Φασιστικά σκουπίδια είναι αυτοί που έριξαν το 2014 τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Ουκρανίας, Γιανούκοβιτς!!!
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]